32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#11705 Simmetrián biztos lesz leírás :) Csak az a gond, hogy nekem régi verziójú 3D Studio Maxom van (R3, és ha jól tudom, R6 vagy 7 a legújabb) ami nem támogatja az OBJ formátumot, így még nekem sem sikerült objektumot importálni a játékba. De dolgozom rajta, most egyelőre tűkön ülve várom az University letöltődését :) Fél óra... Remélem az eredeti alapjáték + warez University kombináció menni fog. -
#11704 holnap utananezek neked pontosan
vagyis ma :) -
#11703 Daemon Tools-szal megy az emuláció, szerencsére. -
Logitech #11702 Beköltöztettem a simet egy üres pecóba, lefoglaltam egy szobát (amelyikben van szgép), jöttek a többiek és sorra foglalták a szobákat, így nem nekem kell őket irányítani, hanem ott laknak.
Ahol eddig az volt, hogy hány napos a sim, ott most mi az az izé? -
#11701 Köszi!
Éspedig?
Nem a University-re gondolok, hanem az alapra.
Ha van 8 karakter nem lehet többet beköltöztetni, nincs "try for baby", eljegyzés... -
#11700 Hát ezek nem valami nagy újítást csináltak, még mindig rengeteg ötlet hiányzik belőle. -
Logitech #11699 Csináltam egy karaktert, beköltöztettem az egyik koliba, azt hittem csak azt az egy embert kell irányítani, de úgy nézem a többieket is nekem kell. Nem baj, megyek a másik kéróba, ott egyedül lesz a simem.
3 új külön városrész van, egyetemi városok vagy mi. -
Logitech #11698 Én a 4 cd-sre nem tudtam felrakni. Felraktam a dvd-st, university, és megy. daemonnal tolom. -
#11697 Crack nincs is
Megírtad a CD-t Alcohollal te is? -
#11696 Én így csináltam:
Reinstall Sims2
Patch felrak
University felrak
Ez mégegyszer felrakta a patch-et (persze a CD4 bent legyen)
Crack nem kell! -
#11695 Nekem nem kérte a CD-t, de a Sims2-t külön nem lehet többé elindítani
Mindenképpen a University-t kell futtatni, s majd ott lehet választani, mit akarunk. -
Logitech #11694 Nálam is átváltott spanyolra, kérte a 4-es cd-t, valamit nem talált. Nekem csak a sims2 szállt el, most rakom újra. -
#11693 Még annyit, hogy nekem install után átváltott spanyolra,
s ellenőrizte a file-okat, s szétfagyott az XP
Reset után feltettem újra, s akkor végigment az install... -
Logitech #11692 Nem is olyan egyszerű feltenni. Hány hozzászólás lesz még itt emiatt... -
#11691 Feltettem, elindult...
De Alcohollal írtam meg az 1-es CD-t (4*-es sebesség + Safedisc 2/3 mód beállításokkal)
S így is csak akkor fogadta el a lemezt, hogyha az íróba tettem be.
A Toshiba DVD olvasóban már kérte az eredetit....
Persze,próbáltam emulálni, ahogy a sima Sims2-t is, Alcohollal,
az nem tetszett a programnak..
Jó tanács:
1.Ne a Sims 2 tetejére tegyétek fel, hanem mellé, másik külön mappába.
2.Mielőtt nekiálltok bűvészkedni, mentsétek le az eddigi save game-eket, mert átírja őket új formátumúra! -
#11690 kieg -
Sanya52 #11689 Ez külön játszható (university),vagy csak egy kieg.a sims2-höz?
Bocs a láma kérdésért..... -
#11688 van -
#11687 Na már sikerült is beizzítani, de csak 9-10 K-val jön :-(
Mindenesetre köszi szépen az infót, Aiguo isten vagy :)) -
#11686 Üdv!
Valaki fel tudna homályosítani, hogyan működik ez a BitTorrent? Már hallottam róla, de nem próbáltam. (kéne a University nagyon :)) -
#11683 hát akartam lineage2-őzni de mégsem :D most Jedi Academy-vel játszom. ragnarokot most nemtok hol játszani mer magyar szerverek nemmenek nálam :S
3D tárgyakat próbálgattam berakni én gameba de nemsikerült sajna.
De simmetrián biztos lessz majd egy leirás hozzá :D -
#11682 Hali!
Arra van megoldás (cheat vagy efféle), hogy 8 embernél több lakjon egy házban? -
Coolfire #11681 Hmmmm...ezt nevezem..hogy felpezsdült itt at élet...:))Jó a game?Most készülök leszedni. -
BlackWolf #11680 es ez a clone cd-s verzio mukodik ? -
#11679 Es akkor hogy tudom leszedni? bar van 1gb mail helyem, de... irok privit ok? -
aiguo #11677 ha gondolod atkuldom e-mail-ben a torrent-et! -
#11676 Azureust használok. Még nem otorrenteztem soha szóval :) Eddig mindig ftp-kről vagy webes felületről töltöttem le. De ez már eléggé offtopic -
aiguo #11674 hmmm az nagyon sovany!Milyen klienst hasznalsz? -
#11673 En sajnos nem tudom letolteni, itt a cegnel tiltottak az ilyen oldalak, otthon nincs netem,:( majd a cimbim megnezi ma este es elkezdi leszedni, remelem csutortok estig leer neki? -
#11671 nekem max 5-6 kb/s :/ -
aiguo #11670 Szivesen!:)
Jol jon?Nekem 70-100KB/s-al jon 13KB/s upload mellett. -
#11669 ISTENKIRALY VAGY! :) -
aiguo #11668 "http://bt.tjgame.enorth.com.cn/" <---Itt mar van!
The_Sims_2_University-VNGCLONE.torrent
Download:
http://rapidshare.de/files/739861/The_Sims_2_University-VNGCLONE.torrent.html
Feltettem ide azoknak akik nemtalaljak a kinai oldalon esetleg...:)
-
#11667 Ertem kar! :( -
#11666 kimásolta nforce-ról.. én még nemláttam semmi magyar helyen..de külföldin sem :) -
#11665 Ez fizetos? :( -
#11664 The_Sims_2_University-VNGCLONE-- ezt lehet onnan leszedni? -
#11663 Tényleg kijött! Valaki tud valami letöltési helyet esetleg? -
Alblink #11662 innen le lehet szedni(nekem meg 20ora mulva lehet csak)
http://www.filelist.org/ -
dashed_ #11661 mar kintvan nforce -on