Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devids Pro
téged?😄 Mit szeretnél csinálni?😊 ha Gondolod beszéld meg Mike-al hogy a fele kérdés válszat te írod a felét meg õ
Devids Pro
a VIP részban fenn van 2 új skin meg egy szuper ház
Ehhh...az eredeti ötletgazdát meg kihagyjátok..micsoda világ van itt a fórumon...az õs-simsest...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Devids Pro
ja, elvileg Mike készíti a faq-t, amibe már iylenek is benn leszenek, õ megírja én beillesztem html-be😊 csak ma még nem láttam õt
Ezt is be kellene tenni a FAQ-ba.😊Mindkettõ ágyon relax,majd try for baby.Ha csak fércelni akarsz egyet,akkor WooHoo..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

AMD Norbee
Sziasztok!!!
Van egy kérdésem: Hogy kell gyereket csinálni?? Már a csávo és a csaj is cumisüvegre gondol de a ágyon nincs semmi opcio a sexel kapcsolatban!!!
köszi a helpet

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Davidka
KÖzsi!!!! télleg az volt a gond!

Falabu
Köszi gyerekek a választ! Télleg jó ez a fórum! Legalább valami visszajelzést!!!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Ronaldo07
Felment egy Neo skin és megy föl egy Modern kastély!!

Mayday: szerintem cd-t kene cserelni, csak nem szól, nálam is volt ilyen. Mondjuk utána rossz is lett az install, kezdhettem ujra 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Ronaldo07
Felment egy Niobi skin a mátrixból!!😊

TopGun
Koszi! letoltam! jo hetveget, jo jatekot mindenkinek!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Devids Pro
a tetõvel lesz valszeg gond és tököltem avval egy csomót mire rájöttem! próbáld meg: szedd le tetõt húzz falat rakd le lépcsõt majd rakd fel a tetõt!
Devids Pro
belinkelve! szedheted.
Falabu
Hello!
Nagy kérdés, miért nem folytatja az install-t? Egy idõ után leáll az install (23% - control1.dat)! MIÉRT? A faguba nemvolt erre válasz!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Davidka
hello akarnék a házamhoz építeni egy harmadik emeletet, de amikor le akarnám rakni a lépcsõt az írja ki, hogy: Celling too low.... Ez mit jelent???? Meg elmozdítottam egy ágyat és nem tudtam visszarakni ugyanoda, mert megint kiírta, hogy celling too low.... Tud valaki segíteni?

TopGun
Ok! varom!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Devids Pro
sims2 faq oldal vip része
(jelszóért olvass vissza 1-2 oldalt)
Devids Pro
fenn van a skin 1 perc és belinkelem!
TopGun
OK! koszi! utana huzok en is haza jatszani! azert ha raersz hetfoig gondolom teszel fel meg par erdekes skint? jo kis kerokat stb-t? 😊

ricsik
de ez a kérdés! Hol látom, hogy mit lehet letölteni?

Ronaldo07
Most jöttem meg mert játszani voltam!4
Most megy föl!!

Ronaldo07
Az nem xml hiba csak úgy kell letölteni hohy cél mentése más néven és utána átnevezni Sims2Pack-ra!!

TopGun
Nem lesz mar nekem ma kicsi Shrek-em igaz? 😞((((

bakker, kezd idegesíteni a játék, gyerek hazamegy iskolából, azt a funját próbálom helyreállítani n agynehezen, elviszem sz*rni ,eg füdetni, estelesz azt nemlehet vele tanulni, maximum félig, mer a fáradtságtól majd összeesik, azt, alig lehet pénzt gyûjteni, mert mire nagy lesz a csvó, akkor neki is lesz gyereke, és azzal kell fglalkoznia, meg mindig minden másra elkell költeni. Vmi tipp?

ricsik
kicsit lemaradtam, ezeket a cuccokat hova teszed fe? Mert a régi oldalad ahol az alien pc volt xml hiba, a faq oldalon meg nem találok semmit.

kisgabo
bombázd meg õket.

Ahogy ma korábban volt már róla szó, az lenne a legjobb, ha kapcsolhatóvá tennék. Aki csak egy (saját) karakterrel szeretne játszani az bekapcsolja, aki meg a szomszédokkal is nyomná, az meg ki.

TopGun
Ez konnyen elofordulhat, sot szerintem tuti igy lesz.

Bízzunk benne, hogy kijavítják, õszintén így nem sok értelmét látom a játéknak. Kellene az EA-t bombázni mélekkel. Bár szkeptikus vagyok, szerintem direkt csinálták így, aztán majd a fizetõs kiegészítõkben benne lesz.

TopGun
Nem lesz kicsi Shrek? 😞((

TopGun
Nem! ez senkinek nem tetszik, de rohadtul nem! 😞( ezt nem jol oldottak meg!

Ramires
Köszönöm a választ! Ez csak nekem nem tetszik? 😊

TopGun
Jelenlegi tudasunk szerint csak a te csaladod oregszik szomszedok nem...

TopGun
Remelem kicsi Shrek fel is fog noni? mert Fionanak akarom
adni 😊

Ramires
Az én családomon kívül más nem is öregszik? Pl beleestem egy lányba és mikor felnõttem, kiszerettem belõle, pedig el akartam venni!! Megnõ valaha?
Köszönöm!

Ja.

hen-tes
kirá
sok minden kéne még rá

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Devids Pro
A "Body Shop"-os cuccokat(haj,ruhak,szemuveg,stb.) (.package) files:
---->C:\My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads
A "House/Community Lots"-os holmikat (.Sims2Pack) files:
---->Duppla klikk es install
A "Neighborhood Terrains" (.sc4) files:
---->C:\My Documents\EA Games\The Sims 2\SC4Terrains

EZ?
Amúgy a FAQ része az oldalnak teljesen meg fog újúlni..(Hála MIKE-nak)
TopGun
Legyszives! koszi! 😊 esetleg ha van valami varra, vagy kastelyra emlekezteto peco azt is orommel fogadnam 😊

Volt róla szó, hogy az 5847 megy a faq-ba, de még nem látom ott.

TopGun
AHAM!! 😊)

Ronaldo07
Kicsi Shrek van!4
Föltegyem??

TopGun
Ja! koszi akkor azok nem kellenek! 😊 erdekes lenne ha Shrek is lenne skinben 😊

TopGun
Az a marigold lane az nagyon ott van!

Ronaldo07
Van!!
Valami fehér,rendes színû,de azoknak nem fiona arcformájuk van,csak a nevük az!!

TopGun
Kiralysagos! mar toltom is le! van meg esetleg Fionabol tobb fele is? nem akarok pofatlannak tunni 😊

Devids Pro
a zöld skin fenn, a házakhoz a képek fenn
Ronaldo07
Felraktam a fiona skint!!

TopGun
Lattam, varom akkor Fionakat ha tobb is van, de a zold kellene elsosorban 😊 persze nemart azert meg nehany uj haziko sem szerintem 😊)