32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Logitech
    184$ számla jött ki 2. nap.
  • zsozsoo
    király megvan a megoldás köszi :)
  • zizzenet
    Sajna nem, mert nem vagyok érintett a témában. Egyébként az ajánlott webszájt főoldalán, a fórumajánló alatt van egy szekció, "mielőtt megkérdeznéd..." címmel. Na, ottan van egy vonatkozó link.
  • zsozsoo
    oksa thnx, ha nem találom azért tudsz majd segíteni? :)
  • zizzenet
    szerintem menj az alábbi címre:
    http://free.srv.hu/s/i/simmetria
    és nézz körül alaposan. A problémád még a "hőskorból" való :))
  • zsozsoo
    Sziasztok!
    Nekem sincs eredeti játékom és van is egy problémám, mégpedig az, hogy nem tudok a játékban berendező tárgyakon (bútorok,elektromos cumók..) kívül mást változtatni. Pl: nem tudom a ház burkolatát változtantni, vagy a falat sem tudom belül festeni. Azt írja, hogy katt a színre és húzzam amíg festeni akarom, de nem engedi. Mi lehet a baj? Csak új háznál lehet ezt az opciót használni? Vagy valami patch kéne hozzá?
    Előre is köszi a helpet
  • Mike
    aztán majd tele lesz olyan szörnyetegekkel mint a lemagyarítva
  • zizzenet
    A vicces az, hogy valamennyi nem angol nyelven is egy hetes késéssel kapható a játék. Nálunk majd' két hónap. Pedig, szerintem, hasonlóan opcionális nyelvként kerül majd a programba a magyar is.
  • Mike
    én meg nem fizetek 21k-t

azért az kicsit sok

• Gerygrey
    Április 25? A múltkor még 18 volt :(
    Különben én is megvenném az eredetit, de nem lehet kapni. És nem vagyok hajlandó 2 hónapot várni csak mert Amerikánál egy fokkal szarabb országba születtem.
  • zizzenet
    Ej... Én nem vagyok egy warezes típus... úgyhogy várnom kell ápr. 25-ig. Nagyon messze van...
  • Gerygrey
    Nem tudok róla, a magyar online játékboltok nem nagyon hirdetnek ilyet.
  • zizzenet
    Simmetrián azt írta valaki, megjelent idehaza is angolul a University. Ez igaz?
  • Gerygrey
    Nem :)
  • TopGun
    HUH! ahogy igy elmondod eleg riaszto a dolog! :( talan kesobb erthetobb lesz valamivel, foleg ha Sipocz kollega, (aki nagyon erti az alapot) is elkezd nyomulni a kiegeszitovel.
  • Gerygrey
    Nekem sem Alcohollal, se Daemonnal (3.47) nem megy.
  • Mike
    ezeket ki fogom törölgetni, ha nem baj
  • Mike
    tessék, ebben megtalálod
  • Mike
    A kieg egyébként kicsit fura.
    Vannak új cuccok, új butorok.
    Az egyetemi ruhákat ellenben csak az egyetemi emberke kreálásnál lehet elérni, az alapban nem. Ugyanez vonatkozik az alap hoz letőltött ruhákhoz is, az egyetemnél nem látszanak
    a bodyshopban gyártott emberkék sem érhetőek el a kiegben
    de ugyanakkor a hajak, és kiegészítők meg igen

a zenéi szerintem iszonyatosak, de szerencsére ezen lehet állítani

a játék maga: meg hát nem tom, mi szükség volt erre?
    inkább lett volna cicus, kutyus

érdekes még, hogy két féle házban is lehet lakni, az egyikben mindienkit irányítasz, a másikban meg be lehet költözni egy szobába. Fogalmam sincs, lehet-e ilyen szobásat építeni, mert még nem próbáltam
    A kézbe nyomott 500 sem tudom mire lesz elég, mert már hozott levelet a postás, igaz még nem szedtem ki a levelesládából, szal valahogy tuti lehet pénzt keresni

másik: amelyik tinit átküldöd a faluból az egyetemre, többet nem lesz elérhető az eredeti házban. nem tudom, hogy ez végleges-e vagy visszamegy, gondolom visszamegy, és azt sem tudom, a falubeli barátok megmaradnak-e
  • Mike
    ja és mivel nálam a nemzetközi beállítás USA
    egy darab nem angol nyelvü üzenet sem jött
  • Mike
    Felinstalláltam

a következőképpen

bemauntol 1, 2 disc, installál
    bemauntol vinyón lévő 1. disc automatikus indítás, fut

ennyi

daemon 3.47
  • Gerygrey
    A problem occurred when trying to transfer the file 'TSData\Res\Sound\Misc.package' from the media.

Do you want to retry to copy the file, or cancel the installation?

[Ismét] [Mégse]

Tudom... Ne legyek ideges :-(
  • Gerygrey
    Nem az egészet, csak a második CD r03 fájlját töltöttem le, és láss csodát, már megy az install :) (jó dolog a Torrent, de qva lassan kezd el tölteni, és már nagyon türelmetlen voltam)
  • joe69
    ezert nem kellene az egeszet ujra letolteni
  • Gerygrey
    Tegnap NFSU2-ztem letöltés közben és kékhalállal kifagyott a gép, szerintem az cseszhette el a dolgot.
  • Gerygrey
    Most már mindegy, tele van a tököm az egésszel, szedem SMS-webről
  • joe69
    kettot talalhatsz, letoltod azt az egy fajlt, torrenten pl. torold ki a rossz fajlt es inditsd el a letoltest
  • Gerygrey
    Most lejött, de itt a következő csapás: CRC hibás a második CD egyik RAR-ja. Hogy tudnám csak azt az egy file-t leszedni?
  • TopGun
    Valaki, akinek mukodik es jatszik mar vele, par kepet feltenne ide a jatekbol?
  • TopGun
    Ez szivas! :(( probald ujra hatha most befejezi?
  • Logitech
    Nem vesznek el.
  • Gerygrey
    Különben hogy lehet az hogy méret: 910.4 MB, letöltve: 929.5 MB?
  • Gerygrey
    Nyugtassatok meg, hogy ez csak vicc, ilyen nincs, ezt nem hiszem el, falnak szaladok, idegbajt kapok segítsééég!! :-(
  • Gerygrey
    Fene essen bele :(
  • rage at work
    Ezzel csak egyetlen probléma lehet , hogyha a Sims2 eredetid európai verzió, mert a warez University USA változat.

A Sims 1 erre érzékeny volt, hátha a kettes nem az...
  • TopGun
    meg=megy :)
  • rage at work
    Nekem nincs DVD-s verzióm.
    4 CD-s verzióm van. A két hivatalos patch rajta volt,
    így tettem rá a University-t.

S a legújabb Daemonnal mountolva az 1-es CD-t
    tökéletesen működik.
  • TopGun
    A 4 CD-s verzioval is? vagy csak a DVD-s verzioval meg a daemon emulacio?
  • Gerygrey
    Ez remélem nem azt jelenti, hogy Veronaville és a többi alapváros elveszett a lakóival együtt?!
  • Gerygrey
    Egyszerűen ennyit bír a játék, nem lehet 8 családtagnál több egy háztartásban. Ha kirepülnek a fiatalok, akkor lehet gyártani az utánpótlást :)