Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Riana
vki pls mondja meg a vip részlegbe hol kapok jelszot

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

francois
de bazd meg olvastam és faszt nem értek ebbõl a kretén szövegbõl

jAsOn VoOrHeEs
Ehh remélem nem 2 gyerek fog majd születni 😄 Egy is bõven elég lesz 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Devids Pro
mountolás = alcohollal vagy daemon toolsal berakod virtuális meghajtóba a cd-t
Riana
az véletlenszerü
vki tudott már ufobébiket születni?

Solid Snake
FRANCOIS NÉZD CSAK ITT FENT:LEGGYAKRABBAN ELÕFORDULÓ KÉRDÉSEK mindez érthetõ magyar nyelven
francois
Na jóvan valaki magyarázza el emberi nyelven h mit kell csinálni lépésrõl lépésre mert ebbõl a számítógép fejû dumából szart se értek.

jAsOn VoOrHeEs
És azt én választom ki, hogy ikrek legyen-e vagy csak egy gyerek legyen?

Riana
majd egy idõ után elkezd nyögni és szül

bazza
Van mûxödõ crack?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Adri
Neked nem csak az a bajod hogy nem tudsz építeni??! mert akkor csak a krekket töröld és tedd vissza az eredeti exe-t.
az a miniimage csak akkor kell ha cd-rõl akarsz játszani és nem image meghajtóból!!
remélem jól írtam

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

jAsOn VoOrHeEs
A kisgyerek az hogy fog megszületni a játékban??
Mert már nyomtunk éjszaka egy menetet ( try a baby vagy valami ilyesmi) és azóta a csaj elég sûrûn rosszul van meg soxor megy hányni 😄
Mit kell csinálni, hogy meglegyen a gyerek vagy az majd egy idõ után csak úgy meglesz? 😄😄

francois
Na magyarázza már el valaki h mit kell csinálni h mûködjön leszedtem azt az image-t, és ezek után viszont adaemon tools-t nem nyitja meg isobuster nem jó?

francois
Mi a hányás az a mountolás?

rage
FAQ - Leggyakrabban elõforduló kérdések

Nézzük, megtalálod-e

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

francois
hol van a faq és mi az a montolás?

Rage47
torold le az alcoholt, és daemon 3.47-el mountold be az 1. cd-t, de lehet hogy ez mind le van irva a faq-ba...
francois
honnan tudok krekket beszerezni vagy mit csináljak?

Rage47
nekem nincs krekk és ez megoldotta...
Rage47
Hi!
Hogy lehet szert tenni a egy "Carrier Reward"-ra?
Ronaldo07
Rossz a 'krekk' amit felraktál!!

francois
Nem tudom h másnak is van-e ilyen észrevétele vagy csak nekem de NEM LEHET ÉPÍTKEZNI. Teljesen inaktív az építkezés menû
egy nyanvadt falat sem lehet felhúzni.
Mitõl an ez?

Ronaldo07
NINCS HOSSZÚHAJÚ!!!

Riana
és hosszuhaju szõke?
vagy csak haj hosszu szõke?

Ronaldo07
Csak rövidhajú legolast találtam!!

Riana
elküldöd az ágyra relaxálni mindkettõt aztán egyikkel rámész a másikra akkor kijönnek az opciok. Elõszõr cuddle (ölelés) utána jöhet a gyerek a try for baby.Addig kell probálkozni amig egy kis hang nem lesz szex végén akkor sikerült a gyerek ha nincs hang gyerek sincs.

a woho a sima szex véletlenszerüen abbol is lehet gyerek.

Gnome
Hello...játékkal kapcsolatos kérdésem van..szal a simseim végre összeházasodtak...Az lenne a kérdés, hogy hogy is van ez a gyerekcsinálás?...mert elixirrel sikerült megfiatalitanom õket de így is 20 nap mulva belépnek az elder korba és még sehol egy gyerek...lehet, az a baj hogy az egyik simsnek még szeretõje is van?

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

ScOrpY
Nincs kreek a sims 2-õ höz. Legalább is nekem análkül elidult

Enny1

Peppuu
Szal nincs normális CRARCK??

Hosszú és eredményes életet!!

Riana
Bocs hogy off leszek de a priváthoz (vip) hogy lehet jelszot szerezni? nincs kedvem ötezer oldalt visszaolvasni

Riana
Aki teszi fel a cuccosokat pls egy legolast tegyél fel vagy vmi szõke hosszu haju fehér pasit mert örület hogy tündefület lehet csinálni de szõke hajat már nem birtak benyomni a pasiknak
köszyyy

ja vki mondta ugy lehet bunyozni hogy fight
de nekem nincs figh topcio csak szidni tudom meg leköpködni

Peppuu
Me általában az a hiba hogy azt nem tucc... Én nem tok és idegesitõ...

Peppuu
És építeni is tucc Omlás???

Omlás
Nem tom nekem CD-n van semmi mini image vagy crack és hibátlanúl müxik ! A kitõl kaptam az alcohol 120% al írta ki 8x ossan ! Nekem müxik de csak akkor ha a cd-íróban van a lemez ha a DVD olvasóban van akkor nem fogadja el!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Solid Snake
Dave000
Ez a Modern Day Castle nagyon komoly! Azon kívül, hogy a játék vagy 5 percig töltötte, utána átlag 10 fps, de azért körbe rohantam, de ebbe családot nem vinnék, vagy ahhoz a NASA gépe is kevés lenne

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Omlás
LOL

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Peppuu
Normális Crack van már?? Vagy még mindig nincs?? Elméletileg valahol má van.

lee86
bocsi.. sietnem kell, ezér nm olvastam vissza... csak az lenne a gondom, h a kiírt játékhoz a FAQ-ban leirt krekket használok, de még mindig nem tudok építkezni.. 😞 ja és ha bemountolom azt a krekket, akkor még bõg is a program, h emulált képfájlt fedezett fel --még akkor is, ha a Daemon nem is fut. 😞 pls help! köszi!

¡Hala Madrid!

de ... voltam
kössz
nézz fel!

angello
itt a banner alatt

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

Hentes Bill
banner alatt van a link 😄

Boldog Karácsonyt!

Hogyan kell belépni a faq-ba? Hol található?
Omlás
Jah és Grat a FAQ -hoz naon jó ötlet és alakulgat elég szépen!

Ja mint a Sims 2 kreditben Will Wright.😊Nem kell a nyilvánosság..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Devids Pro
akkor majd odaírom hogy 5letgazda Coolfire 😉
Mér?Szerinted kinek az ölete volt a fakú?😊)Á nem,csináljátok csak,ökörködtem.😊Majd legfeljebb ha vmi kiegészítés kell majd szólók,ahogy eddig.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Omlás
Nah utánna néztem a zenei mp3 akkal kapcsolatos dolognak:
Megnyitod a Dokumentumok mappát azt \EA Games\The Sims 2\Music az itt lévõ mappákba másolog az mp3 -as zenéket szerintem érdemes a megfelelõ stílushoz a megfelelõt másolni és ezután a játékban is ha belövöd a hifit ezek a zenék is szólnak majd!

A TV mûsorokkal nem jutottam semmire aki tud valait az írjon !
Üdv 😮mli