Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De biztosabb a Daemon Tools,legalábbis a játék futtatása miatt.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ha XP-d van figyelni kell a DT verzióira,mert erõteljes kék halált tud csinálni asszem a 3.44 és a 3.46(de lehet,hogy nem õk).A 3.47 az XP barát.😊98 alá bármelyik jó.Ha még .rar-ban megvan a kép,futtasd le a WinRar diagnosztikai részét,mert lehet,hogy lekaptál egy crc-s filet is,ami a cd-kép szempontjából elég egészségtelen.Ha egészben szedted,akkor újra le kell töltened.Aszongyák alkesszal is lehet hiba nélkül mountolni.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Lehet hogy transzvesztita. 😊

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Riana
hogyhogy visszakönyörgte a feleség?

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

Rage47
nálam az volt😊
Gyiik
ja, daemon meg majdnem hazavagta a gepemet, igy csak alcohol va nfent. eselytelen?

....................................................................................................

Rage47
Nekem épp most halt meg a simem. Szerencsére a felesége vissza tudta konyorogni😊)
-munka után ugy kifáradt, hogy nem birta😊-
Gyiik
haj. telepitesnel az elso cd 25%nal hibat ir ki a control0.dat file-nal. amugy alcohol 120%-kal mountolnek mds-t, es ugy telepitem. akadt valakinek hasonlo gondja?

....................................................................................................

Riana
extrém csajszi lesz😄

Riana
de van babaágy szorakorás gyerekrészleg

RemX
asszem a két szülõnek kell most szabit kivennem mert ott vannak a nagyobb bajok 😊

malefic
Üdv!
Nem találok babaágyat. Nincs is?
Ha nincs hol alszik a gyerek?

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)

jAsOn VoOrHeEs
Plz valaki helpeljen, mert így elég furcsi egy lánynak a Peter név 😄😄 Hol tudom átírogatni a neveket?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Riana
ja igaz😄 de a gyerek hazajön rá kell nyomni a tanulásra utána meg azt csinál amit akar.)

RemX
De Riana... most már iskolások... akkor már nem lehet hívni nem?

jAsOn VoOrHeEs
Az emberek nevét hol lehet átírni?? 😄

Riana
hivj nurst gyerekenként 1et

RemX
húúúú srácok kezd nagyon húzós lenni a családom élete... Eddig minden szép és jó volt: szépen összejöttem álmaim asszonyával, hozzámköltözött, mentünk felfelé a karrierlétrán, jól álltunk anyagilag.... Hát persze hogy arra gondoltam ugyan miért ne elégíthetném ki mindkét simem egyik legnagyobb álmát: a GYEREKET! Hát ez nagy hiba volt.... szépen megcsináltam a gyerekszobát (futotta rá a napi 1800 dolcsiból) és vártam a csöppséget... Aztán megszületett... és ami a legnagyobb baj, hogy nem jött egyedül... Ikreim születtek. Ami ezután jött és van az eszméletlen... mindkét simem totális káosz... egszerûen mindenük pirosban van, nem tudok velük semmit sem csinálni. Most már iskolába járnak a lurkók szal remélem jobb lesz a helyzet, de még mindig totális anomália van a simek életében szal lehet ki kéne vennem szabikat... Ti hogyan tudtok figyelni négy simre egyszerre? egyszerûen lehetetlen... amúgy nagyon jó a játék de néha így gyerekestõl már eszembe jutott hogy kezdek egy újat... 😛

Riana
Olyan gondom van hogy...
A "Body Shop"-os cuccokat(haj,ruhak,szemuveg,stb.) (.package) files:
---->C:\My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads
A "House/Community Lots"-os holmikat (.Sims2Pack) files:
---->Duppla klikk es install
A "Neighborhood Terrains" (.sc4) files:
---->C:\My Documents\EA Games\The Sims 2\SC4Terrains

DE!
nekem nincs Download mappa csak ez a SC4Terrains

Ez hogy lehet?

vki help plsmert nem tudom betenni a leszedett cuccokat

jAsOn VoOrHeEs
Drautkoszorúú, azért van benne a draútkoszorú azzz lesz a vasalássss témája...

Tatyla
Kérem kapcsolja ki a kamerát!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

jAsOn VoOrHeEs
Bazze lány lett a gyerek én meg Peter nevet adtam neki !

jAsOn VoOrHeEs
most engem felvesz?

Solid Snake
Francois jómunkásember
jAsOn VoOrHeEs
Malvin meg iskolatársa volt ...

Solid Snake
Francois az antitalentum a vizbü nyeriki ja simset
jAsOn VoOrHeEs
francois most már belehetne fejezni !!!

rage
Miután le van írva lépésrõl lépésre a faq-ban, az alapján azért illik tudni megcsinálni

Nagyon máshogy elmondani meg nem lehet, mint ahogy ott le van írva .. max elismételni azt

De miután te is meg tudtad csinálni, ebbõl látszik,
hogy azért nem egy lehetetlen küldetés az...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Tatyla
itt te vagy a legnagyobb !

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

francois
Na megtudtam csinálni ti szarzsákok a segítségetek nélkül is köcsögök

hi! látom a képeken hogy mekkora telkeket csináltok. Ha veszek 1 telket akkor azon van 1 bizonyos nagyságú négyzet alakú alapterület és hát meg lehet venni a mellette lévõ maradék helyet? vagy hogy lehet akkora telek?

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

De hülye vagyok én!
Most jöttem csak rá, hogy fennvan a clone cd nevû progi a gépemen és ezér nem indult el eddig a jatek crack nélkül 😄D.
Jééé ez csoda.
Télleg nem kell semmilyen imuláló izéség hanem az eredeti letöltött 1. cd emulálod és kész.
loooooool.
Ezt kiirhatnátok a faqba, hogy nemkell semmi se, hogy a jatek jól elinduljon csak daemon tools 3.47 és clone cd páff.
Mármint egybe kéne valahogy megfogalmazni, mert így külön télleg érthetetlen volt eddig nekem.
(Lehet, hogy mertcsak eddig nem olvastam végig, hogy nem nincs benn a cd hibaüzenetet jelez ki hanem az ön gépén cd emuláló blalbala). Na mind1 😄.

Köszönöm, ki is próbálom holnap.
rage
"Kérdés: miért van ez? Miért rak a játék 300 megát az én profile-omba? Ha ezt a Documents and Settings/***/Dokumentumok/EA Games/Sims 2 mappát átrakom az All users profile-ba, akkor sem megy, csak nekem."

- Azért, mert abban tartja a játékmentéseket
Kilépéskor oda menti ki az egész Neighbourhood-ot

Unspecified error :
- Csak adminisztrátor joggal lehet játszani vele

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Riana
Olyan gondom van hogy...
A "Body Shop"-os cuccokat(haj,ruhak,szemuveg,stb.) (.package) files:
---->C:\My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads
A "House/Community Lots"-os holmikat (.Sims2Pack) files:
---->Duppla klikk es install
A "Neighborhood Terrains" (.sc4) files:
---->C:\My Documents\EA Games\The Sims 2\SC4Terrains

DE!
nekem nincs Download mappa csak ez a SC4Terrains

Ez hogy lehet?

Tatyla
De ha az alap dolgokat nem tudod egyálltalán miért kérsz segiséget? igy a többieknek a "számitógépfejüeknek" vissza kell menni a dedóba miattad!

Sziasztok!

Megint FAQ-ban nem szereplõ problémám van. Már megy a Sims2 nekem, aki rendszergazda vagyok, de tesómnak - aki "csak" Power user - nem megy. csupán annyit ír ki neki, hogy "Unspecified error" és be se jön semmi.

Kérdés: miért van ez? Miért rak a játék 300 megát az én profile-omba? Ha ezt a Documents and Settings/***/Dokumentumok/EA Games/Sims 2 mappát átrakom az All users profile-ba, akkor sem megy, csak nekem.

Minden építõ jellegû kommentet köszönök elõre is.
bazza
Nekem 1700 mhz; mx440; és egyáltalán nem szaggat, be se lassul!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
Fog!

A3000+,512,R9800Pro. Fog szaggatni? Van olyan beállítás 1024-ben, ahol nem esik 30 alá?

Curze
Aki warezol cseszdmeg attól elvárható legalább egy MINIMÁLIS számítástechnikai ismeret. Vedd meg.

Solid Snake
bazza
De nekünk sajnos nem kötelességünk, hogy a gyengénlátókat megtanítsuk olvasni!

aludd ki magad es gyere vissza holnap, a linken minden ERTHETOEN van leirva, ezt mar csak az autistak nem ertik

Riana
közlöm ez 5 oldal volt visszafelé de ezt miért nem lehet a faqba feltenni miért kell bogarásznia az embernek?

francois
most akkor jöjjek be más néven és úgy kérjek segítséget? télleg fáradt vagyok és miden szar ugyhogy télleg jó lenne ha valaki tudna segíteni mert hulla vagyok ettõl a sok számítógépes kifejezéstõl

Devids Pro
olvass vissza kb 2 oldalt ott le van írva, ott leszögesztem hogy nem írom le többször a jelszót sry
mert nem erted el a jatek IQ limitjet, tudod a 8-as a karikaban

Riana
francois ilyen modorral szted bárki is segit neked?!

francois
valaki jöjjön valamelyik chatre és segítsen lécces