32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Riana
    Ja egyébként van 5ös verziom a 3ds progihoz ha kéred.)
  • cseri001
    Sziasztok

Melyik oldalról szedtétek le a torrentes verziót???

Köszi
  • Czud
    kössz
  • GyaxyBoy
    R44C-HRNL-VUCT-8WAZ-U1G9
    6PFX-W8AH-MVNG-X90X-F4JH
    SPQQ-KC0R-NVNG-ZB8D-K4A4
    IENW-DVBZ-YVNG-RO3O-A4ET
  • GyaxyBoy
    Ok! Újra telepítettem az Alap Sims2 őt sztem a magyarosítás kavart be! Na most megint van gond! :( Feltette el akarom indítan, de nem indúl, hanem csak a kis ablakot dobja be, amin van a kép és akkor kéne neki tőlteni, de semmi tőltés nincs, kb 5 percig semmi. :(
    Na most mi a gondja???
  • Czud
    Sziasztok, tud valaki egy kiegészítő cdkeyt?
    előre is yooo
  • Mike
    jaja
  • Logitech
    Nem igazán olvastam el, de mintha olyat írt volna ki, hogy ennek a mentése nem kompatibilis a sims2-vel, tehát ha ebben mented el a játékot, akkor a kieg. nélküli sims2-höz nem tudod használni az mentést.
  • Mike
    igen, de azzal nem kell törödni

egyébként meg csinálj telepítés előtt egy mentést, és nincs probléma
  • GyaxyBoy
    Még vm!
    Nektek is kiír vmit, hogy különbözik a mentett állás a mostanihoz! És hogy szedjem le, de most is kiírja, hogy letörőltem a mentett állásomat! Egyébként a CDn levő update írt ki vmi hibát! :(
    Most szedek egy másikat a netről!
  • Mike
    mondjuk a csajszi még gyerek

de van egy pár fullos tinim is (meg felnőtt is, de za itt most nem számít ugye)
  • Mike
    első peccset felraktam, másodikat már nem

a kieg felpeccseli egyébként
  • TopGun
    Ok. csak felvetettem, mert te irtad, hogy kivancsi lennel mit viritana a fullos csajszid
  • Devids Pro
    ha nemrakom fel patchet nem is fog felmenni?
  • zizzenet
    Ahogy olvasom az angol fórumot, van egy nagyon gagyi dolog a kiegben. Csak úgy tudsz saját kollégiumot/egyetemi területet építeni, ha ide vonatkozó cheateket használsz. Egyrészt ahhoz, hogy egy telket ilyenné varázsolj, utána meg azért, hogy elérd a specifikus eszköztárat.
    Lusták voltak kibővíteni a felhasználói felületet? Nem túl felhasználóbarát. Nem illik a Sims image-be.
  • Mike
    elég az első patch
  • Mike
    érdekes, mert nekem nem kérte a 4. lemezt
  • Mike
    el is mentettem

akkorse

minek

van bőven eleég kari, meg csinálhacc is
  • Gerygrey
    Szerintem telepítsd újra az eredeti CD-ről az alapjátékot mindenféle daemonos megoldás nélkül, utána a patcheket (valaki írta hogy az is kell) majd végül az Unit.
  • GyaxyBoy
    Leszedtem a Univert, de a telepítésnél vmi hiba van! Felmegy a 2CD aztán kéri a Sims2 4. CDjét. Onnan is elkezd dolgozni, aztán kész kiír egy hibát és leszedi az Unit. Milyen crack kell vagy mi más megoldás van?

Köszönöm
  • TopGun
    De miert nem? hiszen el lehet menteni a regi allast nem?
  • TopGun
    Erre azert ne fogadj! Ha nagy szerencsem van, talan pentekre meglesz nekem is es akkor tudom kiprobalni, de egyaltalan nem biztos, hogy menni is fog :(
  • Gerygrey
    Nekem különben csak az alapjáték 29K-ba van, mert 15-ért vennem kellett hozzá egy új videokártyát hogy egyáltalán elinduljon :)
  • Gerygrey
    Na jó... De fél év telt el az alapjáték és az Uni megjelenése között, ha ezalatt a fél év alatt havonta elrakok egy ezrest, nem fog padlóhoz vágni.
  • Mike
    de, csak nem a kedvenc karaktereimen fogom tesztelgetni az új dolgokat :)
  • Mike
    de mint irtad, ki sem kell irni

daemon tools, azt jólvan :)
  • TopGun
    Azt irtad at lehet kuldeni a meglevo tinit a falubol az egyetemre, nem tudod kiprobalni mit tud nyujtani a suliban?
  • Mike
    öszinte legyek?

ezzel sincs

ha az egészet odaadnák 12-ért (mondjuk 8+4) akkor még meg is venném

de ez így sok

új görkorcsolya jobban kell :)
  • Gerygrey
    Rage, mert neked rohadt nagy mázlid van, mint mindenkinek rajtam kívül ezen a fórumon.
  • Mike
    13+8
  • rage at work
    Én az image-ből megírtam Alcohollal az 1-es CD-t
    négyszeres sebességgel, és Safedisc 2/3 opciót bekapcsolva.

Simán elfogadja az író origin discnek

Hol van itt probléma mountolással meg CRC-vel ?
    :-)
  • Gerygrey
    Tökjó :-<

Különben honnan szedted a 21K-t? 7.499-be kerül az University újonnan, és nincs vele szívás hogy CRC hiba meg mountolás meg ilyen f***ságok. A gond csak az hogy csak előrendelésbe lehet megvenni, azaz várhatsz rá 2 hónapot.
  • Mike
    mondjuk mert bájthibás

szal nem jó a rar file

szedd le újra
  • Gerygrey
    Inkább azt mondja meg valaki hogy mitől lesz CRC hibás egy rarfile :(
  • Mike
    szerintem 3 fokozat van
    ezekhez tartoznak x órák

bár ez csak elképzelés

marha gyorsan telik az idő, szvsz

azért kiváncsi volnék, hogy a brutál simjeim mit nyújtanának a suliban, tehát az a tini, akinek már van több mint 10 barátja, magas skillel, 100 ezer fölötti ponttal, és az elixirnek köszönhetően jó hosszú élettel, vagy a múltkori kiscsaj, aki egy nap alatt kimaxolta a karizmáját
  • Logitech
    Érdekes lesz kifizetni, ha nagyon sűrűn jön.

Nálam van egy gyökér, szerintem nem a házban lakik, aki egy szál f*szban rohangál az udvaron, meg a házban és mindenkihez odamegy.

Mit számol vissza órában az életkor helyén? Milyen vizsga lesz? Mi az a három valami még mellette? Még nem sokat játszottam a játékkal, épp csak kipróbáltam.
  • Mike
    sznemt udom lehet-e

a gyári épületben nem koedukált, de szerintem te olyat építesz, amilyet akarsz
  • TopGun
    Csajok fiuk egyutt zuhanyoznak? akkor lehet huncutkodni ott? :)
  • Mike
    gondolom :)

azért az össznépi zuhany tetszik :)
  • TopGun
    Es ezt 500-bol kell kipengetni?