32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#11785 Ja egyébként van 5ös verziom a 3ds progihoz ha kéred.) -
#11784 Sziasztok
Melyik oldalról szedtétek le a torrentes verziót???
Köszi
-
Czud #11783 kössz
-
#11782 R44C-HRNL-VUCT-8WAZ-U1G9
6PFX-W8AH-MVNG-X90X-F4JH
SPQQ-KC0R-NVNG-ZB8D-K4A4
IENW-DVBZ-YVNG-RO3O-A4ET
-
#11781 Ok! Újra telepítettem az Alap Sims2 őt sztem a magyarosítás kavart be! Na most megint van gond! :( Feltette el akarom indítan, de nem indúl, hanem csak a kis ablakot dobja be, amin van a kép és akkor kéne neki tőlteni, de semmi tőltés nincs, kb 5 percig semmi. :(
Na most mi a gondja??? -
Czud #11780 Sziasztok, tud valaki egy kiegészítő cdkeyt?
előre is yooo
-
#11779 jaja -
Logitech #11778 Nem igazán olvastam el, de mintha olyat írt volna ki, hogy ennek a mentése nem kompatibilis a sims2-vel, tehát ha ebben mented el a játékot, akkor a kieg. nélküli sims2-höz nem tudod használni az mentést. -
#11777 igen, de azzal nem kell törödni
egyébként meg csinálj telepítés előtt egy mentést, és nincs probléma -
#11776 Még vm!
Nektek is kiír vmit, hogy különbözik a mentett állás a mostanihoz! És hogy szedjem le, de most is kiírja, hogy letörőltem a mentett állásomat! Egyébként a CDn levő update írt ki vmi hibát! :(
Most szedek egy másikat a netről! -
#11775 mondjuk a csajszi még gyerek
de van egy pár fullos tinim is (meg felnőtt is, de za itt most nem számít ugye) -
#11774 első peccset felraktam, másodikat már nem
a kieg felpeccseli egyébként -
#11773 Ok. csak felvetettem, mert te irtad, hogy kivancsi lennel mit viritana a fullos csajszid -
#11772 ha nemrakom fel patchet nem is fog felmenni? -
zizzenet #11771 Ahogy olvasom az angol fórumot, van egy nagyon gagyi dolog a kiegben. Csak úgy tudsz saját kollégiumot/egyetemi területet építeni, ha ide vonatkozó cheateket használsz. Egyrészt ahhoz, hogy egy telket ilyenné varázsolj, utána meg azért, hogy elérd a specifikus eszköztárat.
Lusták voltak kibővíteni a felhasználói felületet? Nem túl felhasználóbarát. Nem illik a Sims image-be. -
#11770 elég az első patch -
#11769 érdekes, mert nekem nem kérte a 4. lemezt -
#11768 el is mentettem
akkorse
minek
van bőven eleég kari, meg csinálhacc is -
#11767 Szerintem telepítsd újra az eredeti CD-ről az alapjátékot mindenféle daemonos megoldás nélkül, utána a patcheket (valaki írta hogy az is kell) majd végül az Unit. -
#11766 Leszedtem a Univert, de a telepítésnél vmi hiba van! Felmegy a 2CD aztán kéri a Sims2 4. CDjét. Onnan is elkezd dolgozni, aztán kész kiír egy hibát és leszedi az Unit. Milyen crack kell vagy mi más megoldás van?
Köszönöm -
#11765 De miert nem? hiszen el lehet menteni a regi allast nem? -
#11764 Erre azert ne fogadj! Ha nagy szerencsem van, talan pentekre meglesz nekem is es akkor tudom kiprobalni, de egyaltalan nem biztos, hogy menni is fog :( -
#11763 Nekem különben csak az alapjáték 29K-ba van, mert 15-ért vennem kellett hozzá egy új videokártyát hogy egyáltalán elinduljon :) -
#11762 Na jó... De fél év telt el az alapjáték és az Uni megjelenése között, ha ezalatt a fél év alatt havonta elrakok egy ezrest, nem fog padlóhoz vágni. -
#11761 de, csak nem a kedvenc karaktereimen fogom tesztelgetni az új dolgokat :) -
#11760 de mint irtad, ki sem kell irni
daemon tools, azt jólvan :) -
#11759 Azt irtad at lehet kuldeni a meglevo tinit a falubol az egyetemre, nem tudod kiprobalni mit tud nyujtani a suliban? -
#11758 öszinte legyek?
ezzel sincs
ha az egészet odaadnák 12-ért (mondjuk 8+4) akkor még meg is venném
de ez így sok
új görkorcsolya jobban kell :) -
#11757 Rage, mert neked rohadt nagy mázlid van, mint mindenkinek rajtam kívül ezen a fórumon. -
#11756 13+8 -
rage at work #11755 Én az image-ből megírtam Alcohollal az 1-es CD-t
négyszeres sebességgel, és Safedisc 2/3 opciót bekapcsolva.
Simán elfogadja az író origin discnek
Hol van itt probléma mountolással meg CRC-vel ?
:-) -
#11754 Tökjó :-<
Különben honnan szedted a 21K-t? 7.499-be kerül az University újonnan, és nincs vele szívás hogy CRC hiba meg mountolás meg ilyen f***ságok. A gond csak az hogy csak előrendelésbe lehet megvenni, azaz várhatsz rá 2 hónapot. -
#11753 mondjuk mert bájthibás
szal nem jó a rar file
szedd le újra -
#11752 Inkább azt mondja meg valaki hogy mitől lesz CRC hibás egy rarfile :( -
#11751 szerintem 3 fokozat van
ezekhez tartoznak x órák
bár ez csak elképzelés
marha gyorsan telik az idő, szvsz
azért kiváncsi volnék, hogy a brutál simjeim mit nyújtanának a suliban, tehát az a tini, akinek már van több mint 10 barátja, magas skillel, 100 ezer fölötti ponttal, és az elixirnek köszönhetően jó hosszú élettel, vagy a múltkori kiscsaj, aki egy nap alatt kimaxolta a karizmáját -
Logitech #11750 Érdekes lesz kifizetni, ha nagyon sűrűn jön.
Nálam van egy gyökér, szerintem nem a házban lakik, aki egy szál f*szban rohangál az udvaron, meg a házban és mindenkihez odamegy.
Mit számol vissza órában az életkor helyén? Milyen vizsga lesz? Mi az a három valami még mellette? Még nem sokat játszottam a játékkal, épp csak kipróbáltam. -
#11749 sznemt udom lehet-e
a gyári épületben nem koedukált, de szerintem te olyat építesz, amilyet akarsz -
#11748 Csajok fiuk egyutt zuhanyoznak? akkor lehet huncutkodni ott? :) -
#11747 gondolom :)
azért az össznépi zuhany tetszik :) -
#11746 Es ezt 500-bol kell kipengetni?