32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Anna #11831
    Az előbb leszedtem és újratelepítettem a daemonnal, megint kilép, de próbálkozom, köszi!
  • zizzenet
    A "Hungarian=1" alatti sort is módosítani kell:

NumLanguages=3

(Eredetileg 2 van ott.)
  • Mike
    ki is próbáltad?
  • Mike
    akkor legyen csak az az egy

a többi nem kell

umoount mount, automatice indul

akkor is kilép?

ha igen indítsd a gépet újra?
    utána is?

akkor marad a reinstall, vagy valaki mond vmi okosabbat
  • Mike
    nem hiszem, mert akik megvették, azoknak a magyar is fontos lesz, sőt ha ez a program magyarul is elérhető lesz az is meg fogja venni a gyereknek, asszonynak, aki eddig az angol miatt nem tette meg

illetve fordítva is lehet, tehát asszony veszi apunak :)
  • Anna #11826
    Igen, mindegyik.
  • Mike
    bocsánat, nem akartalak megbántani

a daemonnál a safedisc emuláció be van pipálva?
  • Anna #11824
    Betallóztam az mdf-t és az mds-t is és mindkettővel kilép, akármelyikkel indítom el :(
  • Mike
    nálam minden angolul ment, talán az USA beállítás miatt
    igaz most szépen átváltott 24 óráról am/pm-re ami kicsit zavar, de kibírom
  • Anna #11822
    Azért kell mondjuk szenvedni, mert nem szoktam PC-n játszani és nem értek hozzá.. egyébként megcsináltam daemon tools-szal, elindul a videó és amint kattintok egyet, vagy hagyom, hogy végigmenjen, kilép.
  • Mike
    ja, de nem érdekel senkit sem, pápá
  • Mike
    ha a második patchet nem rakod fel, akkor nem kell a 4. CD
  • Mike
    ha közérdekü tedd ki ide is
  • BBS
    autorun/autorun.cfg -ben található és itt kell modosítani
    Registry=EA GAMES\The Sims 2 University
    Executable=Sims2EP1.exe
    AppName=The Sims 2 University
    ProductGuiID={8FD3F4BA-A4A6-4380-00A6-CC6853AB2DC2}
    Icon=Sims2EP1.ico
    EReg=1
    TechSupport=1
    AutoSort=1
    Demo=0
    RTPatch=0
    RTPatchURL=http://thesims2.ea.com/update/
    RTPatchCDID=14917
    DirectXVersion=9.0c
    IEVersion=0
    IEForOnlineOnly=0
    Region=NA
    StartMenuDXEULA=0
    LanguageSelectionScreen=1
    FlashVersion=0
    FlashForOnlineOnly=0
    EASOInstall=0
    SuppressionExe=
    SplashScreen=0
    SlideShow=0
    WebURL=
    Version=1.0
    ToolsEULA=0
    ToolsEULADeclineContinue=0
    English US=1
    French=0
    German=0
    Italian=0
    Spanish=1
    Swedish=0
    Finnish=0
    Dutch=0
    Danish=0
    PortBrzl=0
    Czech=0
    Hebrew=0
    Greek=0
    Japanese=0
    Korean=0
    Russian=0
    Chinese (Simplified)=0
    Chinese (Traditional)=0
    English UK=0
    Polish=0
    Thai=0
    Norwegian=0
    Portuguese=0
    <b>Hungarian=0 <---1 ezt kell modosítani</b>
    NumLanguages=2
    CacheMinimum=960350
    CacheSatisfactory=960350
    CacheFull=960350
    InstallMinimum=983398519
    InstallSatisfactory=983398519
    InstallFull=983398519
    InstallFullNoStreaming=983398519
    SwapSize=0
    StartupCD=01
    GameII=0
    GameSpyInstall=0

ezt kell modosítan és már fut is magyarul az install és valszeg magyarul is szól majd hozzánk a kicsike.
  • zizzenet
    Akkor a magyar verziót miért még csak most gyártják, ráadásul vagy két hónapig?!
    Én nem értem az EA Hungary-t. Először is jutalom kockacukorként bejelentik, hogy az eladott példányszám láttán megadják nekünk is azt az amúgy elvárható szolgáltatást, hogy ananyelvünkön játszhassunk - ugyanazért a pénzért (vagy többért), mint amennyit a más, megbecsültebb vásárlói közönség tagjai fizetnek saját országukban. De ezt tetű lassan teszik. Lám, a fórumozók többsége mondja (joggal), ők aztán nem várják meg. Letöltik. Aztán azok nagy része is, akik megvennék, lehet, végül aszongyák, most már nem veszik meg, két hónapja elvannak a warezes cuccal, megszokták, nem fizetnek már... És akkor mit mond majd az EA? A példányszámcsökkenés miatt már nem magyarítják a továbbiakban?
  • rage at work
    Hát, nálam angol és spanyol között lehetett választani,
    de aztán a telepítés végén a fileok ellenőrzésekor
    mindenképpen spanyolra váltott.

A patchek meg franciául mentek fel.

Ebből is látszik, hogy ez már EU-s játék :-)
  • BBS
    Egy kérdés ill. kijelentés
    Azt tudtátok ,hogy ez a kieg ami most jelent meg tud magyarul?!
    Ill. rá lehet birni, hogy beszéljen.
    Legalábbis a telepítésnél ki lehet vállasztani ha engedélyezed, ill. a cd-n is találtam a fájlokban magyar kifejezéseket.
  • Mike
    nem tudom mit kell szenvedni, daemon tools 3,47 felinstallál
    bemountol 1 és 2 lemez
    bemountol 1 lemez
    elindit
    játszik
  • Newfronter
    Ez nem igaz, még a pach-et sem lehet felrakni a 4. CD nélkül. Valaki nem tudja hogyan lehet átvágni ezt a védelmet? Muszáj leszednem a 4. CD-t?? Mert ha valaki tudna egy nagyon jó tippet adni erre, akkor azt megköszönném!! zizzenet-én sajnos nem tudok címet :((
  • zizzenet
    Nem tud valaki valami emil címet az ea hungaryhoz? Semmi elérhetőséget föl nem tüntetnek.
  • TopGun
    Kuldtem privit
  • zizzenet
    Tehetsz egy próbát, de nem fűznék hozzá nagy reményeket. Az angolom félkész, időm se sok. Küldd el, legfeljebb visszajelzek, hogy sajnálom, de...
  • Newfronter
    Sziasztok!

Lehúztam az Universityt. Felraktam mind a 2 CD-t és utána kérte volna a sims 2 4.cd-ét, DE nem fogadta el, valószínűleg azért mert ki van írva CD-re, de nekem nincs meg a daemon-os verzió. Most mi a f*szt csináljak???? Segítsetek!! Köszi!
  • TopGun
    Kiraly! koszi! ha elkuldom privibe amit talaltam le tudod forditani?
  • zizzenet
    Nos, az első, a changeLotZoning arra való, hogy egy telek jellegét megváltoztasd.
    Egy példa például kolesz építésére:
    Először egy egy hagyományos telket kell készítened, ügyelve a belső elendezésre (kolesz esetén pl. a szobák legyenek ajtóval ellátva, amely ajtók kifele nyílnak). Elmented a telket. Utána beírod a csalást:

changeLotZoning dorm,

és újra elmented. Így leszen saját kollégiumod.
  • TopGun
    Igen, azert ez koplexebben leirja mit hogy kell csinalni sajat koli epiteshez, de sajnos en sem tudok annyira angolul, hogy le tudjam forditani, talan lesz itt valaki aki majd megszan minket es leforditja nekunk?! :)
  • TopGun
    Ez "boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true/false - Schaltet die Möglichkeit, Objekte schräg zu stellen, ein/aus." azt jelenti, hogy 45 fokban is tudsz lepakolni cumokat, ugy mint az alap jatekban,
    Az elsot nem ertem teljesen pontosan azt ki kellene probalni mit csinal, csak nekem meg nincs meg a kieg :(
  • rage at work
    Akkor próbáld meg másképp
    Töltsd le a Daemon tools nevű programot
    Indítsd el, s az összes emulációt kapcsold be
    Másold be egy mappába az első lemez 2 file-ját (mds, mdf)
    A Mount menüben tallózd be neki ezt.

S próbáld meg így futtatni a Universityt.
  • Zizi4

itt angolul is van.
    de azt is csak nagyon gyéren tudok[
  • Zizi4
    changeLotZoning [residential | community | greek | dorm | secretsociety] - Ändert den Typ unbewohnter Grundstücke.
    boolProp dormSpecificToolsDisabled true/false - Schaltet die teilweise Deaktivierung des Baumodus in Wohnheimen ein/aus.
    boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true/false - Schaltet die Möglichkeit, Objekte schräg zu stellen, ein/aus.
    hát ezek valami újak csak nem nagyonértek németül
  • TopGun
    Hi! es elerhetok valahol ezek a cheatek? ha mar megvannak es esetleg valaki sajat koleszt/egyetemi teruletet epitene.
  • Anna #11794
    "Én az image-ből megírtam Alcohollal az 1-es CD-t
    négyszeres sebességgel, és Safedisc 2/3 opciót bekapcsolva.

Simán elfogadja az író origin discnek"

Ugyanezt csináltam, bár nem értek az Alcoholhoz, lehet, hogy valamit elrontottam. Simán feltelepítette, aztán kiírja, ha el akarom indítani, hogy az x címen található utalás az y memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read.

Mit rontottam el? :( Hogy kell használni az alcoholt rendesen, melyik file-t kell kiírni? lehet, ezzel van a hiba, el vagyok keseredve. Az alapom eredeti.

Köszi
  • Mike at home
    sokat nem segitett :)

utargyak:

ugy tunik ujra le kell tolteni mindet, ami nem jo
  • rage
    Befolyás, behatás az influence
  • Mike at home
    A kovetkezo "jo" dolgok tortentek, most hogy feltettem a kieget:

- eltunt az os csaladom Plesant-bol, at lehet hivni telefonon, meg satobbi, de a haz nincs meg (talan szamithat az hogy veluk aging off-ban jatszottam)
    - az osszes letoltott targy, amit atszerkesztettek, gyonyoru kek szinben pompazik, textura nuku :(((((

nem ertem mire jo az influence meter
  • cseri001
    Kösz, onnan szedem én is, kölcsönreggel.. Valamikor nekem is volt, de fogalmam sincs, hogy mi a jelszó, meg ilyenek, szal belépni nem tudtam..., száz évvel ezelőtt használtam utoljára.. De már 66 %-nál tart. :)

Amúgy hogy vagy Cool? :)
  • Logitech
    College szöveg alatt mik vannak? Sz.gépen is lehetett valamit írni, azt se tudom mi az a registrat valami, ha rányomsz a karakterre, akkor is van college menü, ott is lehet valamit írni. Ezeket egyenlőre nem értem. Kb. 20 percet játszottam, volt egy vizsga A+ lett, kaptam 1200$-t.
  • Coolfire
    Nekem pölö 24000 lesz:12990+990 az alap 7990+990 az University.
  • Coolfire
    Na nyomultam vele 2 órácskát,sztem jópofa.Igaz teljesen taccsra tette a gépet,úgyhogy azt is venni kell egy újat.Nekem nagyon bejön ez a kolis feeling.A technikai részhez semmi új,mert tökéletesen felmegy a cédés és dévédés verzára is.Fel lehet patchelni is,de nem muszáj,mert a kieg azt is tartalmazza.Ha esetleg kéri a négyes cd.-t,be kell rakni és csinálja a dolgát.:)Nem szabad megszakítani az updatelsét,mert akkor rollbackolni fog.Ja és nem kell besz@rni az olasz szövegtől sem,attól még angol marad.Magyar rész nincs benne.:(
  • Coolfire
    Én speciel a Bithumen-ről(www.bithumen.tx.hu).De ha ott nem vagy regisztrálva,akkor sajna nem fog menni.Mike ezt lécci holnap töröld.:)