32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#11871 ez egyre érdekesebb nekem -
#11870 ő rég nem nyomtam kijött volna az university? -
#11869 igen de nekem nemtudja feltenni, mivel nemtalálja a 4. cd-t ami pedig bennvan.. Most hogy lelőttem a telepítőt sem lett jobb:( Kéri a az Egyetem cd-jét pedig bemountoltam neki :/ (!Magyarul írta ki hogy tegyem be a cd-t) -
rage at work #11868
A University csak akkor megy fel , ha fent van a 2 patch
Ha valamelyik patch nincs fent, ő maga felteszi
Ebben az esetben kéri a Sims 4. CD-jét.
Mivel maga a patch kéri. -
rage at work #11867 Az 1-es kell, az készült Clone CD verzióban. -
#11866 Magához a játék indításához melyik cd kell? 1-es vagy 2-es? -
Newfronter #11865 Ezt még nem próbáltam, de most megnézem, de valszeg rá kell másolnom a sims 2 mappába, mert előfordulhat hogy néhány fájlt hiányol... mindjárt kiderül (30-45min) -
#11864 és ha kilövöm közben a setupot akkor nemlehet majd játszani a játékkal? -
zizzenet #11863 minek is hívjam ezt? amikor látszanaka a házak, meg az utak
Például:
falu-nézet
madártávlat
isteni szemszög
csinos vizuális telektallózó
meg ilyenek... -
Newfronter #11862 Nekem is pont ugyanez a bajom!!! Valószínú le kell szedni a 4.CD-t aminek nem örülök :(( -
zizzenet #11861 Nos, ha nem érted, akkor az könnyen annak tudható be, hogy pocsékul fogalmaztam, merthogy én 99%-ban értem, holott nem is találkoztam még a kieggel. Az az 1% meg már próbálgatás útján megfejthető, szerintem. Szóval bocs mindenkitől, ha angolból kínaira sikerült átültetnem :)) -
#11860 ha a patchelésnél annulla (cancel?) gombot nyomom törli egészet amit feltett? -
#11859 hajdejó..
Kéri a 4. cd-t. És ha beteszem nem fogadja el.. Már kiírtam és ráírtam a mini image-t lehet az a baja.. De nincs meg már az eredeti image fájl. Patchet se tudtam felrakni már.. Valakinek esetleg valami javaslat?:) -
rage at work #11858 Na, akkor ha valaki nem tudja installálni, innentől kezdve
a 11839-es hozzászólásban leírtakat lehet ajánlani. -
#11857 Működik, köszönöm mindenkinek! -
rage at work #11856 Az a baj, a Sims2 nagyon sok mindenkinél nem működött
Application error legváratlanabb pillanatban, fagyások, kék halálok - legtöbbször nem is lehetett rájönni az okára.
Most kijött egy kiegészítő, kezdődik elölről.
Lehet, akinél eddig nem volt jó, most jó lesz, akinél
jó volt, annak elcseszi.
Ugyanezt csinálta a Sims 1 is ...
S ráadásul, a Sims 1 érzékeny volt arra is, hogy a különböző verziójú
részek nem szerették egymást.
Európai alapra USA kiegészítő nem feltétlen volt sikeres.
Elválik, hogy a kettes esetében ez hogy lesz. -
#11855 Mar megjelentek a neten az elso cuccok, amik egyetem kompatibilisek :) -
#11854 az első patchet tedd fel
igaz, lehet, hogy ahhoz kell a 4. -
#11853 2-nél
az egyetmi területere vonatkozik
másik, nem elég menteni, ki kell lépni a "külső" nézetbe
minek is hívjam ezt? amikor látszanaka a házak, meg az utak -
#11852 Persze benne lesz majd! -
#11851 A University-hez kell a Sims 2 patch, hogy működjön? -
#11850 Ok. rendben van, de azert fel lehetne tenni a FAQ-ba is nem? -
Newfronter #11849 Nem raktam fel egy patchet sem és még akkor is kéri, ez már felháborít... mit csináljak? Alap Sims 2 van felrakva patch nélkül. Esetleg kell hozzá crack vagy valami? De mindegy hogy mit csinálok mert az university 2.CD-je után mindenképpen kéri a 4.-et sajnos... -
#11848 Jó, eddig nem úgy csináltam, csak eszembe jutott :) -
#11847 engem nem zavar hogy hosszú, sztem mást se, akit nem érdekel nem olvassa végig :) -
#11846 Mike kolléga elolvasni szerette volna, mert nem értette egészen minden egyes részletét
most se érti jobban, de majd szétnéz :)))
mondjuk mit irnak a Simresources-on
illetve a gamefaqs-on -
#11845 nem egy helyre
semmiképpen sem, akkor nem működik -
#11844 #11797-ben van az eredeti url-je, remelem erre gondoltal? -
#11843 Szerintem is oda kene betenni, innen meg kiszedni, mert tul hosszu nem? azert mondtam, hogy zizzenet majd kiteszi, mert eredetileg is a FAQ-ba gondoltam tenni, persze majd ennek ellenere is jo sokszor fel lesz teve a kerdes evvel kapcsolatban. -
zizzenet #11842 Nekem mindegy, az ügyvédemmel kell megtárgyalni a szerzői jogokat :))
Asszem, Mike kolléga lektorálni szándékszik, aztán akkor lehet kény-kedv szerint közkinccsé tenni. -
#11841 Köszönöm, már csinálom is.
Egyébként lehet, nagyon amatőr kérdés, de egy helyre kell installálnii az alapot és az University-t vagy az mindegy? -
#11840 az eredetiről szeretnék egy url-t! -
rage at work #11839 Ha a video lejátszás után lép ki, akkor az nem védelmi probléma lesz ...ha már odáig eljutsz az azt jelenti,
hogy elfogadta a lemezt. (vagyis az emulációt)
Ilyenkor érdemes megpróbálni uninstallálni az eredeti SIMS2-őt
(Előtte a mentéseket elmenteni)
Utána feltenni a SIMS2-őt, majd rá a Universityt,
Daemonnal emulálni, visszamásolni a játékmentéseket (felülírva
az eredeti file-okat) s elindítani a játékot. -
#11838 Itt eleg hosszu lenne leirni, de zizzenet megigerte, hogy felteszi publicba. -
#11837 ezt majd beteszem faq-ba ha megengeded jó? -
zizzenet #11836 Az a :: a második cheatnél véletlen -
zizzenet #11835 Kolesz szerkesztése, építése
MEGJEGYZÉS:
Ez egy angol nyelvű leírás szabad fordítása, inkább a szöveg értelmezése, mintsem akkurátus átültetése anyanyelvünkre.
1. Meglévő kolesz telek szerkesztése
Meglévő kolesz szerkesztése esetén írd be az alábbi csalást:
boolprop dormspecific-toolsdisabled false
Ezek után a szokásos Build és Buy eszköztárakkal módosítsd a telket. A különbség annyi lesz, hogy specifikus eszközök/tárgyak is elérhetővé válnak. Ha készen vagy, mentsd el.
2. Saját kollégiumi telek készítése
Két lehetőség van.
a) Vegyél egy üres szomszédságot (falut), helyezz el valamilyen lakótelket. (Megjegyzés: lehet, ezt én értem félre, és csak annyit tesz ez a kritérium, hogy egy "College Town" valamely üres részére tegyél egy telket. Ki kell próbálni.) Lépj be erre a telekre, építsd fel az általad elképzelt komplexumot. Ezután nyisd meg a cheat-ablakot és gépeld be:
changelot-zoning dorm::
Mentsd a telket, játssz.
b) Amennyiben valamely kollégiumi telked a gyűjtőbe szeretnéd mozgatni, hogy áthelyezd egy másik egyetemi városba, kicsit bonyolultabb lesz a helyzet. Ilyenkor ugyanis valami "Specialty Lot Bin" tárolóba kell mozgatni, trükkösen. Íme a megoldás:
1. A "College Town" kiválasztott telkét mozgast a "Lot Catalog"-ba.
2. Keresd meg a vonatkozó fájlt a "Documentumok\EA Games\The Sims 2\LotCatalog" könyvtárban. Ezt a fájlt úgy találod meg, hogy rendezed a könyvtár tartalmát dátum szerint, és a legkésőbbi időponttal rendelkezőt lokalizálod (szóval a legutóbbi állományt megkeresed).
3.Másold ezt a fájlt a "The Sims 2\TSData\Res\LotTemplates" könyvtárba, és ott nevezd át Anything_Permanent.package névre (ha jól értem, a _Permanent helyett más is lehet, de könnyen lehet, hogy nem jól értem, szóval kezdd ezzel a névvel). FIGYELEM!!! MIVEL A DOKSI NEM ÍRJA, ÉN SEM TUDOM BIZTOSAN FEJBŐL, DE SZERINTEM EZ A TSDATA KÖNYVTÁR NEM A DOKUMENTUMOK MAPPÁBAN VAN, HANEM A PROGRAM FŐKÖNYVTÁRÁBAN AZ (ÁLTALÁBAN) "c:\Program Files\EA Games\The Sims 2" ALATT.
4. Lépj ki a játékból, indítsd újra!!!
5. Ez az új telek-sablon megtalálható lesz a "Specialty Lot Catalog"-ban, az egyetemi városok esetében.
ZÁRSZÓ
Mivel nem láttam még a játékot (mármint a kiegészítőt), és az angolom sem tökéletes, könnyen lehet, hogy itt-ott tévedek. Ugyanakkor a két legfontosabb dolog (kollégium szerkesztése és adott egyetemi városban új kollégiumi terület létrehozása) esetében az "átköltés" helyes és kielégítő. A telkek egyetemi városok közötti mozgatása a tárolón keresztül meg szerintem ritkábban fordul elő, szóval kevésbé releváns probléma.
Meg kell mondjam, hogy ez az utolsó, tárolósdi probléma nekem gyanús. Ugyanis kollégiumi telkeket éppúgy lehet csereberélni neten keresztül, mint "hagyományos" telkeket most és ezelőtt. Ha letöltesz egyet, az azonnal a tárolóba kerül, mikor a játékot indítod. Kétlem, hogy Maxis-ék benne hagytak volna egy ekkora rizikófaktorral rendelkező hibát. -
#11834 Tegnap töltöttem le, azóta nem sikerül elindítani. Az alap eredeti, azzal nincs gond, de az újjal még nem játszottam. Nem simán kilép, hanem egy pillanatra megfagy és le is kell okéznom, csak a boxban nincs semmi szöveg. Lehet, le kellene szednem máshonnan, bár nem hiszem, hogy hibás lenne. -
#11833 sajnos távolról neház megmondani mi lehet a baj
eddig működött rendesen? -
#11832 na ja, de kérdés, ott is vannak-e a szövegek
mert ha nincsenek, ugyan hivatkozhatsz rájuk
más:
valaki magyarázza el, hogy az influance mire jó?
mert nekem az magas
meg szerintem a kék keret a vágyaknál ocsmány
meg nem érdekel kinek mi ez életcélja
pl. a politikai karrierje csúcsán álló egyik faszimról kiderült, rendőr akar lenni
hát ne akarjon :)
másnek meg az az életcélja, hogy legyen 6 unokája. ez is mekkora baromság :)