Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slayerboy
Asszem úgy kell használni, hogy bemountolod, és úgy indítod a játékot.És elvileg úgy mûködni fog az építkezés ;)

Voltam zárás elõtt. _______________

Slayerboy
Próbálkozz a mini image használatával!

Ezeket talaltam:
ftp://up:[email protected]:2004/01 Sims 2 upped by Ragman/The_Sims2_AlcoholClone-CLONEGAME/

ftp://leech12:[email protected]:4477/The_Sims2_AlcoholClone-CLONEGAME/

Innen!

Sok sikert!

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Rage47
Sziasztok!
Nincs olyan cheat, amitöl a sim lép egy öregedési szintet? pl. teenager-röl, adult-ra
Solid Snake GH
Nagy bajom van. A telepítés után (CD-re van nekem kiírva a game) csináltam az 1. CD-rõl egy CD képet, majd azt bemountoltam a Daemon Tools 3.47-be all options bekapcsolva opció mellett (a CD képfájl neve: Sims2_1.mdf).
De sajna még mindig nem tudok építkezni (azelõtt crack-kel is próbáltam, de nem tudtam építkezni, ezért reinstalláltam a game-t, és utána történt a mountos eset).
Valaki tudna segíteni?

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Curze
Alcohol-t nem kell letörölni. Alcohollal mountolva megy zokszó nélkül.

A The_Sims2_AlcoholClone-CLONEGAME verziohoz kene a 2. cd-rol 2 file:

- mo-sims2b.007
- mo-sims2b.035

Linket tud vki?

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

jAsOn VoOrHeEs
Jah Geforce-om van de már nem sokáig
Már most is mivel már egyre több cuccot pakolok be a házba a a játék is egyre jobban kezd akadozni tõle
Szal nemsokára beruházok egy Ati valamelyik tagjára :D

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Akkor töröld le az alcoholt

Ehh. Ezmeg, hogy lehet?

magus
igen. daemonban 0 virtualis drive van, amikor alcohollal probaltam emlulalni. amiko daemonnal, akkor ertelemszeruen alcholban van kikapcsolva az emulallas.

Kivannak lõve? ???

magus
letoroltem clonecd-t.

Roxio meg Nero emualo program fenn van, de a virtual driveja le van tiltva eszkozkezeloben

Lol nekem is geforce 4 ti 42õm van:D

magus
hulye vagyok. na, szal alcohol legujabb, daemon legujabb van fenn. ugy ertettem, hogy ki vannak love, es csak 1 virtualis drive van.

Szntem a faq részbõl kikéne törölni az egész szöveget éscsak ennyit bennehagyni:
Nemkell a jatekhoz semmilyen image meg crack hanem az eredeti 1. cdt kell beemulálni.
Csak szigorúan daemon tools 3.47essel lehet, amit innen és innen letölthetsz.
És ha clone cd van a gépeden installáld le a fenébe.
És a daemon toolsnál ajánlott az all options beállítás.

Ennyi.

ui: És akkor akinek gondja van elsõnek úgyis a Leggyakrabban elõforduló kérdésekhez lépbe és akkor nem jönnek ezek a panaszok, hogy ez és ez nincs érthetõen elmagyarázva.

Riana
mustár ha eredeti házat épitezs csomo mindent nem lehet átrendezni benne! nekempl a tetõvel volt gond padlot nem engedett lerakni lyukak maradtak satöbbi

De végre nekem is válaszolna vki? Vagy csak simán senki se tudja a választ?

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

Hát töltsél le! És ha ajánlhatom ne alkoholt, mert azcsak próbaverzió.

jAsOn VoOrHeEs
Azért egy Daemon Tools 3.47-est feltehetsz :D

Nem értem, hogy mit izéltek itt crackekkel amikor nemkell hozzá semmilyen crack se.

magus
jo h mindenkiek megy, de nekem se alcohol, se daemon. se clonecd, se semmi nics fenn. 2 virtual drivom van ezen kivul, a nero emeg a roxio de le vannak tiltva.

Vettem egy házat és nem tudom eltünteni a lépcsõt, ami pont a ház közepén van és zavarja a kilátást. A másik, hogyan tudom berakni a házba a kandallót? A harmadik: miért tölt olyan nagyon sokat a gém? Kilépésnél még 10 perc után se lépett ki, a menükben való lépkedésnél még a zene is megakad. A gépemnek bírnia kéne.
jAsOn VoOrHeEs
oksa köszi !

Adri
elmehetsz vásárolni csak hívj taxit!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

jAsOn VoOrHeEs
Ruhákat lehet valahol vásárolni??

Riana
Mindegy hogy egy hajnak, szemnek,sminknek mi a neve? csak az a lényeg hogy package legyen a kiterjesztése?Vagy hogy van a név elnevezésének szabályai?

Vki gyorsan válaszoljon pls!

plusz ami bodyshopot lehet letölteni azzal át is lehet szinezni ugye?

azt irja ami a gépbe van modernebb ,a játékban lévõvel is lehet átszinezni?

miben különbözik a 2?

Kiválasztom a videót(Avi)->Beteszem ide: ...\Dokumentumok\EA Games\The Sims 2\Movies\Broadcast\(Itt az a csatorna neve ahol nézni akarom)\ -> Elindítom a The Sims 2-t, rámegyek a Sim-emmel hogy nézze azt a csatornát, ahova berakta, és így nekem megy.

Omlás
Te gogy csin? Írd le plz :) !
köszi

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
a TV mûsorok mappáiba de nem jó sehogyse :((

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Szerintem az lehet a gond, hogy csak simán berakod, és nem rakod be almappákba. (Hogyan raktad be?)

Nekem elfogadja a nagyobbb méretet is, csak azokat összenyomja, a tv méretére!

Devids Pro
A FAQ oldal egy jelentõs megújuláson fog áttmenni elvileg tartalmilag (faq rész) meg dizájnilag is (remélem a hétvégén késsz lesz)
Coolfire: Mike-al még mindig nem találkoztam:( szóval nemtudom mikor lesz késsz:(
Mert csak kizárólag avi jó neki 128x128-as méretben.Egyébként ezek le vanak írva a supportban is.Csak egy rohadt mpg avi konvertert is mellékelhettek volna.:)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Omlás
Nos nem jutok elõre a videó berakós témával valamiért nem jácca le azokat amiket berakok próbáltam WMV -t avi-t mpg-et de semmi !valaki jutott valamire??

Riana
Ez elég gagyi!
Itt van 1 jobb!

http://www.simszone.de/sims2/downloads/

Találtam egy The sims 2-õs letöltõ oldalat:
http://www.thesims.de/sims2/download/

Slayerboy
Nem tudjátok véletlen, hogy lehet autót venni?Láttam egy képen, hogy mosták az autót.

Gyiik
xp, es hat valoban 3.46-ost telepitettem. A jelenseg kekhalal, ahogy mondtad:) amugy egeszben jott le, nem rarozgattam. Megproszalom a 3.47est. kosz szepen

....................................................................................................

Rage47
Ja tudom használtam már:)akkor is használni akartam, csak utkozben kidölt:)
Riana
ctrl+shift+c
fent megjelenik egy csik
beirod és escel ki lehet lépni ha nem tünik el magától

Riana
még nincs butor

Riana
Mindegy hogy egy hajnak, szemnek,sminknek mi a neve? csak az a lényeg hogy package legyen a kiterjesztése?Vagy hogy van a név elnevezésének szabályai?

Vki gyorsan válaszoljon pls!

plusz ami bodyshopot lehet letölteni azzal át is lehet szinezni ugye?

azt irja ami a gépbe van modernebb ,a játékban lévõvel is lehet átszinezni?

miben különbözik a 2?

PsychoStarfish
VirtualDub-ot tudom javasolni

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Hát nem tudom megnézni.Kéne neki a login,pass..:)

OFF:
Nem tudtok vmi progit ami mpg-t aviba tud konvertálni?Ugyanis a Metallica mpg-ben van,úgy megy nem tudom berakni a Sims2-be..:)
ON:

Ez a linkje is:

http://elsosms.sms.uw.hu/The_Sims2_AlcoholClone-CLONEGAME/

Alatta meg ilyen mo-val kezdodnek a filek. Hat igy a f@szom tuggya melyik... Szerintem a Clone, vagy nem. :)

Valószínû,de ez "The Sims 2 (c) Maxis MONEY 192x15 MB" ez meg "The Sims2 (c) Maxis *AlcoholClone* CLONEGAME 193x15 MB".Szerintem sem különbözik,hacsak nem abban,hogy már a védelem sincs rajta.

Sil3nt
cheat-eket hogy (hova) kell beírni?

akyyy
Bútórokat és egyebejet honnan tölthetek le?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Amugy a money miben mas mint a clonegame? Azt ertem hogy nincs mukodo crack es eredeti cd kell, de ez is img fileokban van, gondolom azert mert raw-ban szedtek le az eredetirol.