32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Az UI package 475kb.A többi támogatott nyelvé is ennyi.Elvileg ez a szövegfile,de hogy megy-e?
  • zizzenet
    Az király, és mi van benne nagyjából? Amennyiben az egy .xml kiterjesztésű fájl, akkor az még nem biztos, hogy az, amit keresünk (az ugyanis csak egy config fájl, ha minden igaz).
  • rage
    Documents and Settings / Neved / My Documents / EA Games / The Sims 2
    mármint angol XP esetében

De gondolom, ha magyar XP-d van, így is rátalálsz..

Win98-nál Dokumentumok / EA Games / The Sims 2
  • cseri001
    No! Szánjatok már meg! :) Lécci!
  • cseri001
    Sziasztok...
    Meglehetősen lámer kérdés következik, kapaszkodjatok! :D
    Szal, hol vannak (melyik könyvtár? (TSData/Res/Userdata/Neighborhood ???) a "mentések", amiket először másoljak át valahová, ha esetleg újra kéne rakni a gémet, ne vesszenek el a simjeim??? Bocs, tudom, hogy hülye kérdés, de... sajnos kiestem a gyakorlatból :D Vagyis nem szeretném, hogy véletlenül ne azt másoljam le, amit kell, és a végén elvesszenek a teremtményeim! :)
    Köszi...
  • Devids Pro
    átnézve a fájlokat ott van a nemtudommármi/locale/hungarian/ azon belül pedig van is egy fájl!
  • zizzenet
    Köszi.
  • Zola NFK
    Ja bocs, szóval ez a védelem kijátszásához kell!

Ha Kiírja, hogy tedd be a Sims 2 Egyetem cd-t....
  • Newfronter
    Átnézve a fájlokat úgy tűnik hogy csak a telepítőben vannak magyar utalások, de a játék maga nem magyar, esetleg az EZ miatt lett beletéve, de viszont ez nem multilanguage sajnos... eleve a telepítésnél ott kellett volna lennie a magyarnak.

Akkor még ki sem jött magyarul a game? Egyáltalán csak a szöveg lesz magyarosítva, mert akkor könnyebb lesz áthúzni majd a magyar verzióból az angolra, csak néhány kisebb fájl kellene csak...
  • Zola NFK
    Alcohol 120% -ba mountolva is mennie fog, csak az a lényeg, hogy a következő dolgot meg kell csinálnotok:
    (ez ugyan a Sid Meyer's Pirates! NFO-ból van, de nem mindegy? :)

1. Launch regedit.exe from "Start Menu/Run dialog"
    2. Locate the following key:
    "HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi\Scsi Port 2"
    The port number may vary, look for key with reference to
    "a347scsi"
    3. Right click on this key and choose "Permissions..."
    4. Select the "Administrators" group
    5. Check the "Deny" box on second permission row ("Read")
    6. Validate by "Ok"
    7. Answer "Yes" to the confirmation dialog
    8. Close the Registry Editor window and enjoy.
  • zizzenet
    Jaja, csak kíváncsi lennék, hogy fullosan magyar-e, vagy valójában csak a "helye van meg" a magyarításnak, de még nincs beletéve.
  • Devids Pro
    valahogy biztos elő lehet csalni belőle a magyar nyelvet, 1-2 fájl áttírogatás esetleg registry buherálás :)
  • zizzenet
    Ha ezt úgy kell érteni, hogy nálad fut a University, utánanéznél a nyelvi kérdésnek? Szerintem hálásak volnánk itt sokan neked.
  • Newfronter
    Nekem tökéletesen megy, nincs vele semmi baj...

Hát én most raktam erre a windowsra először fel a gammát és utána a kieget... De nem töröltem semmit... Akkor telepítsd újra sims 2-t.. mást nem tudok mondani.
  • Newfronter
    Bibí nekem egyik patch sem kell
    Elég érdekes hogy így is át lehet verni a védelmet pedig erre nem gondoltam #11872
    További jó játékot!
  • Devids Pro
    nemjó..
    mostmár el elindul de a játék betöltésénél a Secret Socielies résznél (5. rész) kilép...
    Newfronter te elölről telepítetted fel, szóval letörölted a sims2-t is és úgy?
  • zizzenet
    Ahá. Akkor lehet, hogy nem szóltam...?
  • rage at work
    Ez pontosan így van, de ha nem tetted fel egyiket sem,
    akkor kérni fogja a University a negyedik CD-t,
    amennyiben bármelyiket feltetted a kettő közül, akkor nem fogja
    :-))

Az a különbség, hogyha a másodikat is feltetted (ami igen, tartalmazza az első javítást is , mint ahogy ez játékoknál szokott lenni) akkor a Universitynek még patchelnie sem kell :)
  • zizzenet
    Nem vagyok érintett a mountolós warezelésben, de szerintem kering itt egy tévhit, amit szeretnék eloszlatni. Nincs olyan, hogy első és második patch. Egyetlen patch létezik, amely a legfrissebb javításnak minősül. Valójában persze két patch létezik, de ezek nem diszjunktak, hanem az utóbbi egy az egyben tartalmazza az előzőt. Éppen ezért kétlem annak igazságtartalmát, hogy az első patch ezt és ezt csinálja, de a másik nem, vagy fordítva. Ezek azonos módon települnek, véleményem szerint. Maxis koma kitalálta az installálási mechanizmust, és azt mindenkor alkalmazza is.
  • Mike
    igen, patchelt, de lemezt nem kért
  • Mike
    jelenleg nagy összevisszaság van.

ja és Dávid, hogy örülj, lehet, hogy le kell tölteni az összes szart újra, ha nem University kompatibilisek
  • rage at work
    Akkor ezek szerint, a második patch-hez nem kell a 4.CD
    Viszont a University felteszi, az biztos

Lehet, csak akkor kell betenni a negyedik lemezt, ha
    egyik patch sem volt fent.
    Nekem mindkét patch fent volt, nem kért 4-es CD-t.
  • Mike
    szoktál olvasni is? tedd meg, és akkor nem kérdezel hülyeségeket :)
  • Mike
    ellent kell mondjak

a 2. patchet nem tettem fel, lustaságból

a university nem hiányolta, 4. lemezt sem kérte
  • rage at work
    Úgy csinálta, ahogy a 11839-ben leírtam neki.
    Illetve, úgy mountolta, ahogy leírtad neki te

S így működik.
  • Mike
    nem kell kidobni a image fileokat :)
  • rage at work
    Természetesen igen
    Nem két külön játék attól, mert nem abba installálja magát...

A kettő együtt dolgozik, hiszen a University.exe-t indítva
    ugyanúgy használhatod a régi Sims térképeket / családokat

Sőt, a Sims2.exe-t már nem is lehet többé elindítani,
    szólni fog, hogy innentől az indítás az Egyetem exe-jével kell történjen
  • Mike
    ird le mit csináltál
    és mi lehetett a baj
  • Devids Pro
    A kulcsok megvannak! Most másolom vissza a dolgokat aztán majd nyilatkozom :)
  • Newfronter
    Ja meg annyit hozzáteszek hogy nem feltétlenül kell a mini image, elég az university 1. CD-je is :)))

A lényeg az hogy meg van oldva..

Egyet viszont nem értek: Az university lényegesen kisebb mint az eredeti és mégis több minden van benne, ez hogy lehet? Néhány fájlt az eredetiből használ? Vagy mi?
  • rage at work
    Hkey local machine / software / ea games / s
    ott lesz ugye a The Sims 2 kulcs
    Kell mellette lennie The Sims 2 Universitynek is

Nekem elsőre kifagyott az install, mégpedig a spanyol
    nyelvű ellenőrző képernyőn, mikor ott tartott, addig még nem
    írt a registrybe semmit sem, direkt leellenőriztem restart után.
  • Devids Pro
    registry-be bizots hogy beírta magát mert anélkül nem indulna el. Tényleg alcohol volt a ludas, most tuljutottam azon a ponton de most meg hiányzott néhány fjlom úgyhogy telepíthetem újra majd meglátjuk menni fog vagy sem :/
    Remélem igen mert nincs kedvem letölteni mégegyszer a 4. cd-t, főleg azt sem tudom honnan lehetne..
  • rage at work
    Kíváncsi vagyok, hibátlanul fog-e így működni,
    mert igazából a telepítést be sem fejezte akkor nálad

Registrybe sem hiszem, hogy beírta magát.

Lehet, hogy működni végül is fog, de nehéz lesz erre majd
    bármit telepíteni (patchet, vagy újabb kiegészítőt)
  • Newfronter
    Muszály működnie! Nah szóval amikor kérné a 4.CD-t akkor te előkapod a jó kis Total Commandert, és átmásolod a mappát mondjuk C:\dfdasd\The Sims 2 University mappába hogy ne vegye észre a telepítő a csalást, ezután én 1-2 folyamatot bezártam a feladatütemezőben és akkor elkezdte törölni a mappát, persze nem azt ahova másoltam értelemszerűen... Ezután beraktam a mini image fájlt a Daemon-ba amit leszedtem (kb 9Mb), de csak ezt szedd le! Ne a kisebbet! És elindítod a Sims2EP1.exe-t és megy!!!! Ennyi!
    Amikor nem raktam be semmilyen lemezt a Daemonba akkor MAGYARUL írta ki azt hogy tegyem be a Sims2: Egyetem lemezt ---- Ezt egy kicsit furcsállottam... De a végszó az hogy így menni fog!
  • TopGun
    Igen! tobb mint valoszinu, hogy az lesz a baj, mert valahol lejjebb valaki azt irta kizarolag daemonnal indul el! probald ki avval.
  • Devids Pro
    nem mert nem indult el a játék :P majd ha elindul akkor megmondom hogy magyar e vagy sem:)
  • Devids Pro
    alcohollal próbálta már valaki emulálni? lehet az a baj hogy azt használom ??
  • zizzenet
    Lehetne többet tudni erről a magyar nyelvről a CD-n...?
  • Devids Pro
    nekem nemjó:( még mindig a lemezt keresi :(((
  • Newfronter
    Megoldottam!! Habár nem tudom mennyire egészséges :)))
    Sóval amikor kéri a 4.CD-t akkor te fogod a Sims 2 university mappát és átmásolod egy másik helyre az egészet!!! Ezután már letörölheti azt a mappát ahova telepített mert az már minket nem érdekel:))
    Felmész a www.gameburnworld.com-ra onnan leszedsz egy kb 8Mb-os miniimage fájlt, berakod a Daeomonba... és ezután elindítod az university exe-jét és láss csodát ELINDUL!!! Nem kell neki patch :))
    Remélem sikerül!! Sok szerencsét!!