32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
goofyD500 #30139 Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
1. Ha Simet csinálok, akkor az érzékeny pontoknál megjelenik a "Virágsimizmus". Gondolom ez olyan spec. Sim, mint a vámpír vagy a farkasember. Hogy lehet ilyet "csinálni" én mit tud? Ja, és mi a neve ennek a "fajnak"?
2. Ugyan itt megjelin a robotizmus is. Az aza robot, amiről lentebb olvashattam, amely "lemásolja" a bekapcsolója tulajdonságait? Ezt ugye azzal a robotkészítő asztallal, vagy mivel lehet csinálni.
Előre is köszi, ha valaki válaszol... -
#30138 bocsi a csunya szóért, de lehet szófosása van :D
amúgy gőzöm nincs, olyat még nem láttam :) (képet kérünk :) ) -
Homeostazis #30137 Sziasztok! Van egy vendég csaj sim a házamban, akinek nonstop buborékok jönnek a fenekétől és körbeveszik a testét úgy, hogy alig látszik a feje... néha elszürkül az arca. Mi baja van? Ilyet még nem láttam eddig...Köszi a választ! -
#30136 btw, majd vmikor "update"-elem a bannert, csak 1enlőre nem tom hova kevertem el az alapját, amit módosítani szoktam, annélkül meg lehet újrakell kezdenem az egészet.. -
általában ha fentvan vmi újabb kieg, akkor már nem csinál ilyet..lehet rossz a telepítőd.. -
#30134 Új kieg megjelent: The Sims 2: Kitchen & Bath Interior Design Stuff
(Konyhai és fürdőszobai lakberendezési cuccok)
Torrenten már fent van. -
mariann84 #30133 kellett neked függőágyban lustálkodni :D
hát én is jártam így, vagy meghal, vagy átköltöztetni egy másik házba mindet, mert ha pár percen belül nem szabadul ki, utána nem sok esély van rá, és marha idegesítő az állandó kiabálását hallgatni. nekem legalábbis kiabált :) -
#30132 Sziasztok! Segítség kéne, az egyik simem beragadt nyaralás közben egy függőágyba, és semmire sem reagál. Lehet valamit tenni ilyenkor? :S
Köszönöm -
strebacom #30131 Köszi mindenkinek a Megnyitottunk vár az üzlet, és a Bon Voyage az már fenn van, de igysem megy fel, most az éjszakai élet sem megy fel mi a baj??? -
#30130 Az Egyetemmel van ilyen probléma. Először tedd fel bármelyik másik kiegészítőt, és csak azután az Egyetemet. Akkor föl fog menni. -
mariann84 #30129 akkor nekem nincs ötletem, lehet nem jó a játékod. netről töltött?? de végülis annak is mennie kéne. csak akkor szoktak visszatörlést csinálni, ha nincs megpatchelve.
töröld le az egészet, és telepítsd újra az alapjátékot is. több ötletem nincs. vagy keress hozzá másik kieget. -
strebacom #30128 Ja és segitséget kérnék ....
Köszi!! -
strebacom #30127 Na a patch felment, de az egyetem most sem akar a telepités végén frissesség ellenörzése után kirja, hogy a telepités megszakadt, és vissza törli az egészet... -
strebacom #30126 Megpróbálom köszi!!! A 1.0099-et próbáltam volna, de arra azt irja, hogy ez már egy frissitett verzió, és nem megy fel rá... -
marcell007 #30125 hello mindenkinek!valaki elmagyarázná nekem hogyan lehet pincét csinállni/építeni!előre is kösz -
mariann84 #30124 Csak egy alapjáték van? nem? :d
http://www.simshungary.hu/letoltes.php?letoltid=7438
ez az alappatch
ezután felmegy az egyetem, azt is javítani kell:
http://www.simshungary.hu/letoltes.php?letoltid=7437 -
strebacom #30123 Melyiket??? -
mariann84 #30122 Strebacom! sztem a sims2 alapjátékot nem frissítetted, töltsd le hozzá a patchet. -
strebacom #30121 Lenne egy kérdésem segitsetek.....ha feltelepítem mondjuk az egyetem kiegészitőt, a telepités végén kiirja hogy, ellenörzi a frissitést és utánna hogy nem sikerült és vissza törli az egészet, mi lehet az oka???
Elöre is nagyon köszönöm!! -
#30120 semmi nem akadályoz meg abban hogy a kevesebb több legyen, ha neked úgy tetszik
engem meg nem zavar, ha lesz még egy nagy kieg
de neked nem kell felrakni -
#30119 Az érdekes lessz -
#30118 Nem tudja valakit mit kell csinálni akkor ha a sims beragadt ?? és szinte már semmit se lehet csinálni !! Ugyanis az egyik parancs kiadása közben bug lépett fel és már képtelen kilépni abből a parancsból hiába van kiikszelve !! Amugy meg nagy kár lenne ezért a Simsért már minden skillje majdnem fullon van van olyan is ami már 10-esen van és már az üzletben is elértem a maximumot azaz a 10-es szintet !! Az üzlet értéke is közel 300 ezret ér !! -
Coolfire #30117 Meg ilyet:
-
Coolfire #30116 No,keresgéltem patchet a hivatalos oldalon,és mit látok?Hivatalosan megerősítve a The Sims™ 2 Apartment Life.Ezt már szeressük..:)) -
#30114 Bár ahogy nézem, nem is annyira új ez a játék/letöltés. Szóval ha esetleg csak nekem lenne újdonság, akkor elnézést. -
#30113 Nézzétek, mit találtam a hivatalos weboldalon. Sportkocsi: Hawker És termékregisztráció nélül is letölthető, nem úgy, mint a Fordok. Egy új EA autóversenyes játék reklámja egyébként... -
Gólya #30112 hááát...talán a kevesebb több lenne........... -
Coolfire #30111 Magyarországon igen,de máshol hamarabb..szvsz ma már "kapható" lesz... -
Coolfire #30110 Ha logikusan gondolkodunk,akkor ugye az elsőnek 7,a másodiknak 8(?) akkor a harmadik résznek már 9 kell hogy legyen..:)Meg gondololom a Sims 2-ből is csinálnak Complete Collectiont is a Deluxek mellé... -
Coolfire #30109 A parasztos pedig jobb lett volna.Jól átkúrták a németek április 1.-jén a simseket.:)Ez a bérház téma sem lesz roszz.. -
#30108 Belül csak a festés, és a járólapok vannak lerakva, berendezési tárgyak még nincsenek benne, de közben még alakítgatom :D -
#30107 Még kb 1 év múlva tudod csak megvenni -
miki10 #30106 nem tudjtáok mikor lehet már meg venni a sims 3 mat? -
trobi00 #30105 Hy
A konyhai cuccok nem április 19 jelenik meg ??
-
Gólya #30104 rendes nagy kieg.??
még hány bőrt akarnak lenyúzni?
nem kellene inkább a Sims3-mal foglalkozni, hogy egyszer végre hibamentesen adjanak ki egy játékot?:( -
#30103 Úgy néz ki, a következő kieg tényleg az Apartment Living lesz. Benne van a reklámja az új Freetime dobozokban. -
mariann84 #30102 persze, mert csak patch megjelenése után tettem fel a kieget, előtte mondtam hogy a szabadidő kieg az egész sims2-őt elrontotta, így patch után csináltam ruhákat csak. -
Coolfire #30101 Hmm...érdekes,nekem a peccstől lett szar.Egyébként próbáljátok ki amit mondok:ha újrarakjátok az egészet,utána lehet majd mindet újrapatchelni(nem írja ki,hogy ez frisített verza),ergo nem peccselik fel egymást a kiegek.Nekem ezért nem voltak sosem brutál bugjaim.Na jó az a f*szom zsinn nem akar jönni,de ez szvsz nem bogárka.:)) -
rage at work #30100 Ha nem csináltál a varrógéppel egyedi ruhákat, akkor működik is. -
mariann84 #30099 nekem meg érdekes,a patch működött. én előtte nem tudtam a kieggel játszani, hibát okozott-tal kiugrott. patch után tökéletesen fut. de azért felteszem majd az újat is.