Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A francba....leszedtem nagynehezen proxykon keresztül az egész sims2 eguide gyûjteményt egyben,a BV-ig.Erre hiába lövöm ki az AM védelmét nem enged akkor sem csak 10 oldalt az 1141-bõl megnézni.A qrva anyját,de felhúzott...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Az íé gémsz könytár meg 12GB

Szép méret.😊Az enyém "csak" 1.2GB...

Nem nagyon hiszem,hogy valamibõl mást kellene venned.Ennek a konfignak bírnia kell,fullon is.Szerintem se terheld az OS-t játék közben mással.Én ha játszom,a felesleges programokat becsukom.Volt olyan,hogy játszottam és cefetül belassult.Mint utólag kiderült beindult a ZoneAlarm IS elkezdte mint az õrült scannelni a gépet,vírusok és egyéb férgecskék iránt kutatkodva.😊

Mike at home
Downloads + Savedsims összmérete pont 2 giga 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nos, lakásoknál nem jellemzõ a szaggatás, de mivel jelenlegi családom éppen nyaralt, ezért a szállodába mentem elõszõr
mindenki iszonyatoan darabosan mozgott
ma megnézem a legfrisebb nvidia driverrel, meg töltõdés közben nem netezek, kiderül kell-e vmire beruháznom hardver téren (mondjuk erõsebb proci vagy jobb grafkártya)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem kell beállítani
nem kell vele akkor már foglalkoznod
napi 1 telefon, és ennyi

Itt van egy darabkája a Prima Game Guide -ak,aki tud egy picit angolul az nézzegesse,mert sok hasznos infó van benne.Majd megpróbálom ezt is lekapni valahonnan.

Nekem meg levette highrõl,de kib@sztam vele,visszállítottam.😊)Igaz magammal is,mert a mentésrõl nem készítettem backupot.Bár nem hiszem,hogy leszedném az FT-t.Vagy az összes megy,vagy egy sem.Szaggatni nem szaggat(néha meg-megröccen,ha nagyon sokan vannak),igaz semmi extra cucc nincs benne,még a hivatalos pre-release és egyéb cucmók sem.A hivatalos 512 MB RAM az alaphoz,a 6 cuccokhoz és a 7 expansionhoz rohadtul kevés.Neked meg tömve van mindenfélével,igaz?Na ezért nem rakom tele a downloads könyvtárat,meg azért mert az is sok ami gyárilag benne van.😊)Na megyek kocogni.

Hú,de szófosó vagyok,ráadásul ennyi szóismétlést..még korán van.De remélem a lényeg kihámozható..😊)

Igen,van elég sok új NPC.Akik a telken vannak azok nagyrészének az egyik hobbija a kézmûvesség.Van egy pár plüssmaci is a telken azokkal is lehet "beszélgetni".Megy fel a hobbiszint ott is.Általában a sim ha eléri a klubtagsági szintet(ez azt hiszem 4 v. 5 pálcika ilyenkor jön az adott klub vezetõje és átadja a kártyát,késõbb az emlékplakettet),addigra már tud a témáról beszéletni,heti magazint rendelni-eddig négyfélét tudtam- a hobbikról,valamint a neten nézelõdni.Ja a hobbihoz kapcsolódik még,hogy a hobbi panelen annál a hobbinál fehér keretesek lesznek a pálcikák,amely a sim számára a legideálisabb.Vigyázni kell a hobbik ápolásában is,mert hiába ad plakettet,ki lehet a zónából kerülni,sõt ha nagyon hanyagolja a sim,talán még a tagságija is ugrik.Igaz erre még nem került sor,de szerintem lehet.

Carlos
Hogy lehet beállitani, hogy a manager mikor nyissa ki és mikor hivja be az embereket dolgozni?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Elõször szökökútnak néztem...

Þór vígi þessi rúnar

Mike at home
eh, szuperjól szaggat 😞

Mike at home
igen, benne

Olcsy
Én még nem láttam.<#fejvakaras><#wilting><#help>

cenobite
Ilyen kerek autóállványok (?) alapban benne vannak a Vár az üzletben?

gamertag: kenobita

Mike at home
szerintem elég a manager

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Carlos
Köszi! Mostmár nézem ezt is!
Ahhoz hogy autómatikus legyen az üzlet ahhoz nagyjából kell egy manager, egy eladó, egy kasszás és egy restockos?

Þór vígi þessi rúnar

Olcsy
Honnan van az a lámpás izébizé?😄

Mike at home
akkor szépen beindult az autókereskedés ezek szerint
grat<#eljen>

Flora egész pontosan leirta
mondjuk van egy arany és egy ezüstje

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Carlos
Nem csaltam pénzt. Elõször csak két autó volt. Aztán még kettõ, de mint látod még mindig vannak gagyi autók.

Mit jelent az, hogy 5 medálos sim?
Legalább 5 medálja kell, hogy legyen?

Þór vígi þessi rúnar

Ha találsz olyan alkalmazottat, akinek összértékben 5 pont medálja van (arany 3 pont, ezüst 2, bronz 1); vagy az egyik saját alkalmazottadat annyit dolgoztatod, hogy összejön neki ennyi értékû medál, akkor felajánlja az üzletvezetõi kinevezését a rákattintható Business... menüben.

Mike at home
de azért voltak benne jópofa dumák 😊

Mike at home
mennyi pénzt csaltál be hogy ezt megnyithatsd? 😊

manager úgy lesz valaki, ha elõlépteted
mint irtam 5 medálos sim kell hogy legyen

Én is angolul játszom, nekem elképzelhetetlen, hogy "etyepetyének" nevezzem azt, ami valójában "woohoo", és "ürítésnek" azt, ami "bladder". Most nemrég a Hajótörött Krónikákat magyarul installáltam fel, és magyarul játszottam végig, hát nekem olyan fura volt, valahogy olyan túl negédes volt magyarul az, ami angolul jópofa... úgyhogy utána menekültem vissza az angol Sims2-höz.
De van egy praktikus oka is: szoktam angol nyelvû fórumokon is olvasni a játékról, és sokkal könnyebb megérteni a "szakkifejezéseket" úgy, hogy én is az angol kifejezésekkel játszom.

Jajaja, én is irigykedve látom, hogy FT-d az már van... egyébként meg örömmel üdvözöllek az angolul simsezõk szûkkörû klubjában (vagy nem is olyan szûkkörû, mint gondolom?).

Coolfire: és ha a titkos telken nekiállok köcsögözni, akkor is növekszik a hobbi-mérõm, meg a kézmûves medál? És új NPC-k vannak, akik különbözõ hobbikban nyomulnak, vagy a már meglevõ NPC-knek lesz gép által generált hobbijuk?

kem001
Én is tudok, de azér inkább magyarul rakom fel mint angolul ha már magyarul is kiadták

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Carlos
játszasz? játszol, esetleg.
Tudok angolul.

Þór vígi þessi rúnar

kem001
Amúgy hogy hogy angolul játszasz a sims-el?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Carlos
Hogy lehet Manager-t felvenni? Lassan esedékes lesz ezzel a 28K-s napi bevétellel!

Þór vígi þessi rúnar

kem001
És mért nem? Sehol az ég világon nem találok hozzá, vagy ha van is levan blokkolva és nem értem mért...

Carlos
Nem küldök krekket senkinek!

Þór vígi þessi rúnar

kem001
Légyszives amit küldtem üzenetet válaszolj nekem rá és küld el ha tudod, én is játtszani szeretnék már vele :S
Elõre is thx

Carlos
Megnyitottam a Carlos Antik Tárgyak és Autók boltot.
A napi bevételem a képen látható bolttal 28.000 volt. Mindent eladtam a nap végére (expensive áron van minden), semmi sem maradt, úgyhogy be is zártam (a képen nem látszik, de a falakon festmények is vannak).
Igy nézett ki a pénzmozgás:
1.414 -> 93.542 -> 29.380

Þór vígi þessi rúnar

Mike
nálam is a legolcsóbbat viszsik garmadára
egy helyen csináltam, hogy minden iszonyat drága: a robotboltban
így a sok npc nem veszi meg elõlem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Paddington
persze hogy jó lesz😊
csak nem szabad nagyon drágán adni a cuccokat - tudod, sok kicsi sokra megy😊
nekem mindig alacsony árfekvésû holmim van kirakva - viszik mint a cukrot, állandóan tele a bolt, senki nem megy haza üres kézzel (ha szétnéznék a falubeliek hátizsákjában, biztos össze lehetne szedni két-három boltra való dolgot)

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

Carlos
No, az autók és a drága cuccok megdobták a dolgot. 2 autó fér el, de lehet, hogy átalakitom az egész épületet és akkor még kettõ befér. A legdrágábbat nehezen vittél el, de az egyel olcsóbbat azonnal.
Jó lesz ez...

Þór vígi þessi rúnar

edikee
köszönöm

Na ez nekem új.Eddig abban a hiszemben voltam,hogy kell az a vacak a kocsik alá.Pedig megvan az OFB Prima Game Guide is.

Ezt gondolom nekem címezted.Már megtettem.😊

A kettõ ugyanaz..képzõmûvészet.Onnan tudom,mert tagságim van.Elmentem a titkos helyre és ott volt a sok varrógép és agyagozókorong.Meg aránylag sok NPC v. NJK kinek,hogy tetszik.Jókat dumcsiztam velük,meg a fõnökasszonnyal.Csináltam egy csomó edényfogó kesztyût és kistálat,de még nem bírtam ezüst fokozatba lépni.

Mike
ird meg neki privátban

Mike
jó hogy szólsz! azt a betyárhétszázát! 😊

Mike
65-66 még nem sok, maradhatnak
ha kocsibeállóra kirakod az is elég, nem kell forgó bizbasz

túl nagy a bolt, ahhoz képest, hogy nem árulsz benne szinte semmit
pakold tele mindefélével, de árulhatsz képeket, festményeket is

Mike
ilyet ebben a topikban nem kérdezünk!

Mintha kettõ lenne az FT-ben is... (egy varrós meg egy köcsögkorongozós?)

Már azt sem tudom mennyi medál van..7 OFB,2 Seasons az újban eddig csak a képzõmûvészet adott..

whitemage
Wégre már sikerült nekem is letölteni a szabadidõt sajnos nem sok idõm volt vele jáccani 😞 de majd este (:

Látom FT-d az már van.😊7-es szintû a boltod és még mindig ilyen kevéske a bevétel?Kell forgó biszbasz a kocsik alá.Meg hamisíts egy kis lóvét mert ez kevés lesz az autókhoz.😊