Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Valamit rosszul csinálsz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Egy buta kérdéssel fordulok hozzátok... 😊
Valaki birtokában leledzik eme okosság a játékhoz? ... Super nude patch II 2.8 - válaszotok elöre is köszönöm!
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
[/img]
szomszédságban adjj mindenkinek 50k-t, hogy tudjanak venni 2-3 kocsit is
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
http://sims2pack.modthesims2.com/index.php?page=8
Én mindig ebben takarítom a letöltött cuccaimat.
Ja, és ha használod, a Downloads-on kívül más mappába ne piszkálj, ne törölj! Egyszerûnek tûnik egy karaktert kitörölni a Characters-bõl, de összeomolhat tõle az egész szomszédság.
Sérült cd/dvd? <#ravasz1>#ravasz1>
Rosszul lementett biztonsági másolat? <#ravasz1>#ravasz1>
Þór vígi þessi rúnar
Nemtudja valaki miért fagy meg az Egyeten kieg telepítésekor? Felrakja szépen, megnézi, hogy frissítve van e, rákattintok az ok-ra és után kiírja, hogy várjak akkor megfagy az egész, csak a restart segít. Remélem tud valaki segíteni.<#help>#help>
PS3 ID: SDani456
Lenne egy kérdésem: Nem tudtok olyan programot, amelyik úgymond felolvassa, meg lehet nézni a pluszban letöltött és berakott cuccokat a sims2-höz, mert annyi minden van, hogy baromi nehezen indul a játék, de ahogy néztem a fele sem kell. Nagy segítség lenne.
Elõre is köszi!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Találtam egy helyet, ahonnan le lehetne tölteni a lent emlitett guide-t 20 dollárért (3500 Ft). Namost az a kérdésem, hogy ezt más tudja-e szerintetek nézni, mert akkor meg lehetne azt csinálni, hogy megveszem és akinek kell, az átutal valamennyi pénzt és igy közösen vennénk meg.
Érdekelne valakit?
Þór vígi þessi rúnar
"Újabb kérdés a vár az üzlet kieg értõihez.
Az miért van, hogy nap végén felhivtam a manager-t és kemény 900-at utalt át.
Másnap odamentem, hogy mizu már, esetleg kifogyott a cucc, de nem. Teli volt minden.
Elkezdtem eladni és nap végére kábé tiszta 34K bevételt csináltam. A 33-at elteszi a manager vagy micsoda? Nem teljesen értem..."
Þór vígi þessi rúnar
eddig úgy tapasztaltam, hogy csak a házon belüli tûzhöz "szabad" hívni tûzoltót - ott meg általában csak a tûzhely vagy a kandalló okoz galibát (azok fölé meg rakok locsolót, így nincs gond - csak míg kitakarítják a lakást)
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
Þór vígi þessi rúnar

ha esik még az esõ amikor kigyullad a fa, ne foglalkozz vele, eloltja az esõ
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
És üzletem is van 5 csillaggal!Pedig csak egy pár nyerõgép,hangszerek egy futópad és egy szauna van(amit nem használnak az NPC-k).Mondjuk elég jelképes a belépõ(30 simi),ezért van tele éjjel-nappal az udvar.
ablakban futtatom, úgy nem halt bele a taskváltásba, meg 1680x1050-ben nem tetszik, tehát marad a 1280x1024 balkaban
mellette paint a képernyõdumpnak, ie7 hogy töltés közben ne kelljen unatkozni, vagy esetleg vmi minijáték elütni az idõt
ez a kombó idáig kellemesen mûködött, észrevehetõ lassulás nélkül
gondoltam arra veszek egy x2-es 4200+ -ast
Az miért van, hogy nap végén felhivtam a manager-t és kemény 900-at utalt át.
Másnap odamentem, hogy mizu már, esetleg kifogyott a cucc, de nem. Teli volt minden.
Elkezdtem eladni és nap végére kábé tiszta 34K bevételt csináltam. A 33-at elteszi a manager vagy micsoda? Nem teljesen értem...
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar