32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Shiwo
    nah, tényleg bug lehetett..uninstaláltam a szabadidőt, visszatettem a régi mentéseim, hazaküldtem a nyaralásról a simem, elmentettem s újratelepítettem a szabadidőt, utána jó lett, mostmár jó helyre kerülök
  • Toroco
    Találtam egy magyar pakkot, de sajna nincs ennyi hely a gépemen. Majd valahogy megoldom
  • Toroco
    Keresni fogom neten, talán megtalálom.
  • Toroco
    Na ilyet nem írtak sehol. Köszi, megpróbálom
  • Olcsy
    Ez inkább egy japán stílusú "szórakozóhely".Szerintem.
  • strebacom
    Igazad volt a múlkor mikor szarakodott az Egyetem telepitöje, újra kellett tenni az egész játékot és most frankó lett, megy minden...Köszi!!
  • Shiwo
    taxival is rossz helyre visz ..

lehet az kavart be, hogy a mentett játékomban épp nyaralni volt a simem..
  • Shiwo
    hát eddig kettőből kettőnél nem stimmel..
  • mariann84
    Toroco, helyedbe nem szenvednék a magyarítással, szerezd be a magyar nyelvű simst, jobb híjján töltsd le netről...
  • mariann84
    ez biztos hogy nem a zenés hobbi, azt nem így néz ki, összekeveredhetett, nem baj, keress másik hobbit!
  • Gólya #30169
    háát...egy próbát megér
    nekem eddig - szerencsére - nem voltak ilyen gondjaim (s remélem, nem is lesznek, mert ahogy olvasgatok, elég sokan szenvednek miattuk:()

(ahogy írtad korábban, úgy tűnik, mintha a Bon Voyage-t meg a FreeTime-t összekeverné...)
  • Coolfire
    Úgy,sehogy.Ha leszedted a magyar file-okat,akkor még a registryben is át kell írni a régiókódot.MXHG7704637,majd a másik pontban a langaugenél 18-ast kell beírni.És magyar lesz.
  • Toroco
    Én régebben szedtem le egy 8GB-os csomagban. Benne van az addigi összes kiegészítő, meg cucc, széria számok, patchek, updatek,. És az egésznek van egy közös telepítője.. Nagyon jó, csak nem magyar.
  • Shiwo
    én eleve magyart szedtem le
  • Shiwo
    nah igen..ilyenkor mi a fenét tok csinálni ? próbáljak meg nem kocsival menni v mi ?
  • Gólya #30164
    nekem úgy tűnik, mintha valami Bon Voyage-os helyszín lenne...
  • Gólya #30163
    hmm...ezt nem tudtam - amit írtam is csak olvastam valahol...
  • Toroco
    Valaki nem segítene? Nem akarmagyar lenni. És már szeretnék elkezdeni játszani vele..
    Ti melyik magyaritást használjátok?
  • Shiwo
    nálatok is így néz ki a Múzsa Csókja Zene és Tánc stúdió ? mert vhogy nem iylennek képzeltem el..és dj-pult sincs..mondjuk a barkácsolásos titkos telek is gyanus, az meg tele volt azzal a bugyogó forrással vagy mivel.. szóval nekem van 1 olyan sanda gyanum, hogy valami bug miatt összekeveredtek a telkek, és nem oda érkezem, ahova kellene..
  • mariann84
    dj pultot vehet magának is az ember, nem kell ahhoz hobbi telekre menni. én rendeztem már "otthon" is táncversenyt.
  • Gólya #30159
    ha már elég "érdeklődő" a simed ebben a hobbiban, akkor eljuthatsz a hobbitelekre, s ott már jelentkezhetsz a dj-pultra mutatva
  • Toroco
    Hali!

Segítséget szeretnék kérni a magyarítással kapcsolatban. Letöltöttem azt ami a magyaritasok portálon van. Feltelepítettem ahogy azt írta, és még sem lett magyar. Kb 10 szót láttam benne magyarul.
    Aztán letöltöttem a faq oldalról a Sims2HUNPatchsetup.7z. nevezetü magyarítást. feltettem de ez után már el sem indult, mert kéri az egyetem lemezt.

Hogy tudom magyarrá tenni a játékot?
  • Shiwo
    táncversenyre hol vagy hogy lehet jelentkezni ?
  • Mike at home
    nem semmi
  • Homeostazis
    Tök jó dolgot fedeztem fel, bár lehet, hogy csak nekem új! Építettem egy közösségi telekre egy kis üzletet és egy tavat. Megvettem a simemmel, elindítottam egy halüzletet (valahol olvastam és tök jópofán hangzott). Felvettem alkalmazottakat és amíg melóztak addig a sim és családja horgászták az utánpótlást. De a vásárlók (miután vettek egy csomó halat) is kedvet kaptak a horgászáshoz, szépen körbeállták a tavat és már vagy öten horgásztak és nagyon örültek. Gondoltam ha ennyire tetszik nekik akkor fizessenek (váltsák ki a horgászengedélyt! :)) és tettem egy fosztómatát a telekre. Zokszó nélkül kifizették a belépőt. A hab a tortán, hogy a telken fogott összes hal a telektulajdonos tulajdona lesz!!! kvázi fizetnek a horgászatért, majd azt a halat veszik meg, amit ők fogtak ki. :) Jól jövedelmező üzlet lett pillanatok alatt, mivel az áru ingyen van!
  • Gólya #30154
    még közben eszembe jutott egy rossz helyre tartott buborékfújó:)
  • mariann84
    állati ez a buborékosdi, szerintem be kéne küldeni a fejlesztőnek, ilyet bugot lehet ők se láttak.
    valszeg a csajszi jacuzziban ült és a buborék effekt hozzáragadt. hozzám egy időben a csecsemők ragadtak, bele a sim hasába... így egyszerre kettőt veszítettem el, mert nem lehetett mit kezdeni vele.
  • Gólya #30152
    ilyet még nem láttam, pedig simsezek pár éve...
    ötleteim mint lentebb...:)
    szerintem örülj neki, hogy nem saját simeddel történt ilyen...
  • Homeostazis
    Goofynak:
    Válasz a 2-re:
    A robotokat, azaz "szervókat" a robotkészítő paddal csinálhatja egy olyan sim, akinek arany robotkészítő pedál-medálja van. Utána üzembe helyezheti bárki férfiként vagy nőként, nevet kell adni neki és hasonlóan él a családban, mint egy sim. A képességei nagyon jók, állandóan házimunkát végez, de saját családot nem alapíthat. Aranyosak, érdekesek, érdemes beüzemelni egyet. Én kettőt vettem a családom mellé, de nagyon lelassították a betöltést - nem tudom miért - így elköltöztettem őket. Lehet őket használni háznál nyitott üzletben is pénztárosnak, árufeltöltőnek.
    Az 1-es kérdéseddel kapcsolatban sok helyen találsz bővebb leírást, pl. a játékban a tippek között is. A virágsimek a kertészkedéstől/permetezéstől keletkeznek, vámpírok az éjszakák kiegben egymás harapásától és vannak zombik is...
  • Homeostazis
    :) Hát ez jó. Azt hittem, hogy mindenki tudni fogja, hogy mi van a kiscsajjal, de ezek szerint ti sem vágjátok! Egyébként egyáltalán nem zavarta őt ez az állapot. Először azt hittem, hogy vámpír és gőzölög, de nem vámpír... Ha megállt egy pillanatra, akkor olyan buborékfelhő vette körül, hogy nem is látszott. Néha meg elszürkült az arca.
  • wesker24
    Jah az tuti hogy többet nem fog lemenni a higéniája !!
  • kem001
    Akkor hihiéniája mindig max-on van most mi?
  • wesker24
    Esetleg talán megevett reggelire 1-2 szappant és még megivott hozzá 1-2 doboz sampont is !!
  • kem001
    Mit evett hogy ilyenek jönnek ki belőle?
  • wesker24
    OMG !! Ilyet se láttam még soha a Sims 2-ben !!
  • Homeostazis
    Elnézést, az előbbi 2 alkalommal elrontottam a képfeltöltést

Sajnos csak ez a 2 kép készült róla, mert vendég volt és hazament.
  • Homeostazis
  • Homeostazis
    Így talán jobban látszik:

Néha az arca is elszürkül.
  • mariann84
    ez a buborék história érdekes, nem láttam még ilyet. nagyobb képet csinálj.. mert így semmi nem látszik. de elég vicces lehet ha így mászkál :D:D
  • Homeostazis
    :) Nem tudom mije van, azért kérdeztem...
    Itt a kép. Aki tudja miért áramlanak a buborékok, az kérem ossza meg...