32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• rage
    Azért szedték le a hivatalos oldalról, mert az ismert hiba miatt nagyon sok ember nem tudta felinstallálni.

Nem sokára lesz javított változat.
  • Mike at home
    így van
    ha a hivatalos oldalon nincs fennt, nem ok nélkül szedték le
  • kem001
    Átlátszó autófelhajtóval :)
  • Coolfire
    Az a baj,hogy még sok helyen fent van-sajnos-,pedig szart sem ér.Igaza van Kódlovagnak ezt a patchet nem szabad felrakni.Nekem is reinstall lett a vége,hogy rohadjanak meg.Pedig az "eredeti" .exevel játszom,nem a crackelttel.Most oda lett az agyontápolt simem.A skilleket és a hobbikat nem sajnálom,viszont a medálokat nagyon,mert egy kivételével-a kozmetikusi-mind arany volt.
  • Mike at home
    és a két autó hogy tudott majdnem a fűre állni?
  • Olcsy
    Hmm...Laknék ott! Milyenek a házak belülről?
  • kem001
    Javítva :D
  • kem001
    Ja és a lakópark:
    IMG]/forumkepek/2008_04/1_600x600_20KB.jpg[/IMG]
  • kem001
    Ím Ford Focus ST:
  • kem001
    Én 1 másik oldalról letudtam szedni, és sikerült felraknom
  • Coolfire
    Most akartam leszedni a foltot,de törölték mindenhonnan...Bár még -egyenlőre-semmilyen katasztrofális bugot nem találtam.
  • kem001
    Gyerekek, nem is tudtam,hogy van sims tv...
  • Olcsy
    LoL xD
  • kem001
    Az már lényegtelen :DD
  • Gólya #30084
    jaaaaaaaaa....értem:))
    de akkor a simek sem találják meg...
  • kem001
    Így beleolvad a természetbe :D
  • Gólya #30082
    no de hát nem az enyém...
    amilyen Neked tetszik - csak megjegyeztem, hogy nem egyszínűekre kellene festeni, mert akkor olyan "egyenruha" kinézetű lenne (szerintem)
  • kem001
    Milyen szinüre gondoltál?
  • Gólya #30080
    mondom, ha nem egyszínű...:)
  • edikee
    rajta*
  • edikee
    sztem a sárga jol mutatna :D
  • LeWyTy
  • kem001
    Esetleg zöld?
  • kem001
    Csak az enyém jóval kisebb, amúgy csak 20000 simleon/m2 az ára
  • kem001
    Kössz a dícséreteket, csak lassan haladok vele, de ha kész lesz, tuti jó lesz :D
  • Gólya #30073
    jó - olyasmi, mint a LeWyTy-é - ha meg nem egyformára színezed, egész mutatós lesz
  • Gólya #30072
    én már megint nem találok benne semmit...
    ez a medál-dolog pedig nem is olyan rejtett, mint az előzőnél a sokszorozódó NPC-k
  • Olcsy
    Nem rossz.
  • Olcsy
    Én csak akkor veszem meg a Free Time-ot, ha teljesen bugmentesítik a patch-ek amiket kiadnak, remélem értesülni fogok róla.
  • kem001
    Íme új munkám:(legalább is ahol eddig tartok benne :D):
  • JancsiPapa
    ez olyan, mint amikor két gyógyszert szed, az egyiket arra, amivel bajod van, a másikat meg az első mellékhatásai miatt :]]]
  • rotator
    Azért ez már elég gáz. Iszonyat gányolt lehet a kód, nem szívesen foltoznám. :P
  • Kodlovag
    Kitalálták, miért nem tuják néhányan felrakni a Freetime patchet. A varrógépen készített ruhákat a játék menti a skins.package fileba, amit a patch megpróbál javítani. De mivel nem az eredetit találja ott, ezért újrainstallt kér.
    Azért gondoljatok bele. Az EA most megszívatott mindenkit. Akinek előjött az a bug, hogy nem tud medált szerezni (így nem tud ruhát sem varrni a varrógépen) az fel tudja rakni a patchet, de máig is várja a javítást, mert az a mostaniban nincs benne. Aki tudott medált szerezni, az nyilván varrt ruhát is, és most emiatt nem tudja felrakni a patchet. Vagy ha felrakja, akkor törölve lesznek a varrt ruhái. Mondhatom gyönyörű...
    De nagyon hamar itt lesz a javított patch. Legalábbis azt ígérik. Vajon lesz a javított patchnek is javítása?...
  • Kodlovag
    Mások pedig egy Magic-es kiegészítőt várnak nyolcadiknak. Ezek mind csak találgatások, amíg az EA maga nem mond valamit.
  • LeWyTy
    Inkább a műszak alatt úgydöntött szarik az egészre
  • wesker24
    Nem müszak kezdés ez már a műszak után volt !!
  • LeWyTy
    Wc búvár, várja a műszak kezdést.
  • wesker24
    Itt van egy elég érdekes kép !

• LeWyTy
    Szntem ja.
    De az érdekes lenne
  • rage at work
    Az Apartment Life is kacsa ?