32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#30098 Azért szedték le a hivatalos oldalról, mert az ismert hiba miatt nagyon sok ember nem tudta felinstallálni.
Nem sokára lesz javított változat. -
#30097 így van
ha a hivatalos oldalon nincs fennt, nem ok nélkül szedték le -
#30096 Átlátszó autófelhajtóval :) -
Coolfire #30095 Az a baj,hogy még sok helyen fent van-sajnos-,pedig szart sem ér.Igaza van Kódlovagnak ezt a patchet nem szabad felrakni.Nekem is reinstall lett a vége,hogy rohadjanak meg.Pedig az "eredeti" .exevel játszom,nem a crackelttel.Most oda lett az agyontápolt simem.A skilleket és a hobbikat nem sajnálom,viszont a medálokat nagyon,mert egy kivételével-a kozmetikusi-mind arany volt. -
#30094 és a két autó hogy tudott majdnem a fűre állni? -
#30093 Hmm...Laknék ott! Milyenek a házak belülről? -
#30092 Javítva :D
-
#30091 Ja és a lakópark:
IMG]/forumkepek/2008_04/1_600x600_20KB.jpg[/IMG] -
#30090 Ím Ford Focus ST:
-
#30089 Én 1 másik oldalról letudtam szedni, és sikerült felraknom -
Coolfire #30088 Most akartam leszedni a foltot,de törölték mindenhonnan...Bár még -egyenlőre-semmilyen katasztrofális bugot nem találtam. -
#30087 Gyerekek, nem is tudtam,hogy van sims tv... -
#30086 LoL xD -
#30085 Az már lényegtelen :DD -
Gólya #30084 jaaaaaaaaa....értem:))
de akkor a simek sem találják meg... -
#30083 Így beleolvad a természetbe :D -
Gólya #30082 no de hát nem az enyém...
amilyen Neked tetszik - csak megjegyeztem, hogy nem egyszínűekre kellene festeni, mert akkor olyan "egyenruha" kinézetű lenne (szerintem) -
#30081 Milyen szinüre gondoltál? -
Gólya #30080 mondom, ha nem egyszínű...:) -
#30079 rajta* -
#30078 sztem a sárga jol mutatna :D -
#30077 -
#30076 Esetleg zöld?
-
#30075 Csak az enyém jóval kisebb, amúgy csak 20000 simleon/m2 az ára -
#30074 Kössz a dícséreteket, csak lassan haladok vele, de ha kész lesz, tuti jó lesz :D -
Gólya #30073 jó - olyasmi, mint a LeWyTy-é - ha meg nem egyformára színezed, egész mutatós lesz -
Gólya #30072 én már megint nem találok benne semmit...
ez a medál-dolog pedig nem is olyan rejtett, mint az előzőnél a sokszorozódó NPC-k -
#30071 Nem rossz. -
#30070 Én csak akkor veszem meg a Free Time-ot, ha teljesen bugmentesítik a patch-ek amiket kiadnak, remélem értesülni fogok róla. -
#30069 Íme új munkám:(legalább is ahol eddig tartok benne :D):
-
JancsiPapa #30068 ez olyan, mint amikor két gyógyszert szed, az egyiket arra, amivel bajod van, a másikat meg az első mellékhatásai miatt :]]] -
#30067 Azért ez már elég gáz. Iszonyat gányolt lehet a kód, nem szívesen foltoznám. :P -
#30066 Kitalálták, miért nem tuják néhányan felrakni a Freetime patchet. A varrógépen készített ruhákat a játék menti a skins.package fileba, amit a patch megpróbál javítani. De mivel nem az eredetit találja ott, ezért újrainstallt kér.
Azért gondoljatok bele. Az EA most megszívatott mindenkit. Akinek előjött az a bug, hogy nem tud medált szerezni (így nem tud ruhát sem varrni a varrógépen) az fel tudja rakni a patchet, de máig is várja a javítást, mert az a mostaniban nincs benne. Aki tudott medált szerezni, az nyilván varrt ruhát is, és most emiatt nem tudja felrakni a patchet. Vagy ha felrakja, akkor törölve lesznek a varrt ruhái. Mondhatom gyönyörű...
De nagyon hamar itt lesz a javított patch. Legalábbis azt ígérik. Vajon lesz a javított patchnek is javítása?... -
#30065 Mások pedig egy Magic-es kiegészítőt várnak nyolcadiknak. Ezek mind csak találgatások, amíg az EA maga nem mond valamit. -
#30064 Inkább a műszak alatt úgydöntött szarik az egészre -
#30063 Nem müszak kezdés ez már a műszak után volt !! -
#30062 Wc búvár, várja a műszak kezdést. -
#30061 Itt van egy elég érdekes kép !
-
#30060 Szntem ja.
De az érdekes lenne -
rage at work #30059 Az Apartment Life is kacsa ?