Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mike: thx, hátha el tudom kezdeni és lesznek embereim is nem csak házam 😊
TV channels: To have your own movies played on the in-game TV channels, just go to My Documents\EA Games\The Sims 2\Movies\ and place .avi files in the appropriate folder. Ideally, the files should have stereo sound, and be in a 128x128 pixel format, otherwise they will be stretched to fit.
Video games: In order to have your own files played as video games, take any existing .avi file that you have. Then browse to one of the game subfolders under My Documents\EA Games\The Sims 2\Movies\Games\ and place your files in the appropriate folder. Rename your movie as the exact name of one of the existing movie files (gamename_ATTRACT.avi, gamename_INTRO.avi, gamename_P1LOSE.avi, P1WIN.avi, gamename_P2LOSE.avi, or gamename_P2WIN.avi, where gamename=bus, ssx, or sc4). Then when you play the corresponding game segment in The Sims 2, your movie(s) will play on the screen instead.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
röviden
fõképernyõ, három ablakkal, benne táj
egyikre rákatt
ejön flauképernyõ
lent kis kockákban emberek
emberre rábök, zöld keretezett házra -amelyik olcsóbb mint 20k - rábök, tölt
bent van a házban.
rábök szék ikonra, vesz ágyat, wc-t, zuhanyzót, tûzhelyet, asztalt, széket, tûzjwelzõt, telefont
rábök alakokra
játszik
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
most mondjam azt, hogy kell hozzá egy icipici intelligencia? 😊
na jó
a ruhásszekrényen megjelenik még egy lehetõség, alul, amit kiválasztva ki lehet cserélni a ruhát
és mielõtt megkkérdezed, igen, a levett nem vész el, hanem bekerül a ruhásszekrénybe
és egy ember meg tudja venni az egész családnak a ruhakészletet. nem csak a sajátját
és már a tinédzser is tud vásárolni
hátha ez segítséget jelent
Van olyan simem, aki ismeri majd az összes premade népet, aki a faluban él és meg egy rakás townie-t is. Jelenleg a telefonjegyzéke 3 oldal, ez már kezd áttekinthetetlenné válni. Hogyan lehetne a nem kívánt kapcsolatokat, elsõdlegesen a - és 0 értékü simekét letörölni? A sims1-ben legalább annyi megvolt hogy a Townie-k egy csapat volt, a Strange-k egy másik, de itt még a service csapat tagjainak is van külön-külön nevük.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
még egy játékkarakterre is féltékeny az asszonny? 😊))
mondjuk szerintem vmilyen meglévõ ruha segítségével tuti lehet újat is csinálni, bár én visszariadtam a textúrák szerkesztgetésétõl 😊
Olyan történt nekem hogy leraktam a padlót a házban, erre a ház egyik oldalán kilóg a padló a kertbe, kábé 1m a föld felett. Hogyan lehet ezt eltüntetni?
õpl. ki lehet exportálni ruhákat, és így kiteszi sima bmp-be. azután ezzel már csinálhatsz bármit
egy átlagos nap a következõbõl szokott álni, a nagy hazjön lelkendezve az A+ jegyével, apucinak megmutat (apuci du. jár melózni) ugye a suliban a fuunja eléggé leesik, de legalább eszik, szal kajálni nem kell, szobájába leteszi a füzetét, majd közremûködésem nélkül is magnó be, tánc, és ezzel jól elvan addig míg meg nem jön a kicsi. Ilyenkor már elég magas a funja, ahhoz, hogy megírja a hf-et. Kicsi jön haza, folyamatosan platinumban van, mert élete vágya az A+, kap érte 3500 pontot 😊 szal apuci örül neki is, a kissrác általában leül a bátyja szobájában computerezni (ugyan vettem neki is egyet, de azt még életében be nem kapcsolta) szal amíg a bátyó tanul, addig játszik, aztán a bátyja vagy apuci (ha otthon van) segít neki megcsinálni a leckét. Innentõl meg mindineki azt csinál amit akar, és még mondjuk csak este 6-7 van,, simán fent vannak 10-11-ig, mondjuk a nagy a dolgait letudja 4-re, szal bõven van ideje csajozni, max aznap nem õ segít a kicsi hf-jében, hanem apuka, amikor hazajött a melóból, 8 fele
Furcsa, de anyuka nem nagyon törödik a kölkökkel, azzal együtt, hogy egész nap otthon dekkol, de legalább már jól fõz
szerintem át lehet szinezni, egészen egyszerüen úgy, hogy kiexportálod a ruha textúráját, módosítod, majd beimportálod a játékba
majd mindenki hozzátesz, ahogy a faq-hoz is
Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.
If it ain\'t broken, don\'t fix it.
FUN-gondok:
Tapasztalataim szerint a gyerekek által elérhetõ egymagában is ûzhetõ szórakozási lehetõségek közül csak a TV és az úszómedence ami megfelelõ intenzitással tölti vissza a fun-t. Ez azért meglepõ mert a TV 6 fun adata mellett a töltési átlag min.2 egység folyamatos, az elvileg 7 fun-t adó játékláda töltési átlaga 1 egység szakadozott. Ugyanezen alacsony értékeket tapasztaltam a hinta, a video és computer játékok esetében. Nemtom csak nálam ezek az adatok?? Nézzétek már meg, ha van kölyök vagy tini koru simetek. Az úszómedence mondjuk naccerû lenne, csak nagyon intenzíven szedi le az energiát😞(. Nem szeretném az "american standard kid" esetét egy vidám és elégedett, de TV-n felnõtt és lyöttyedt fizikumu simet.
Javaslat a srácok energia gondjainak megoldására: vedd meg a legtutibb energiatöltõ adattal rendelkezõ simple ágyat és ha hazajön a suliból a kölyök tedd le 2-3 órára aludni (nem relax, nem nap hanem alvás), 18-20 h-ra fel tudod kelteni és éjfélig még sok minden belefér (házi, játék). Talán már mondtam, de jó dolog a házifeladatnál a szülõi közremûködés a rövidebb idõtartam miatt.
mountolsánál?
The Sims 2 is the sucessor of the critically acclaimed masterpiece by Will Wright and Maxis. With more options and more possibilities, hardly anything is impossible for your sim to achieve.
The .mds file of CD3 has the same hash as CD2 so just download the mds of CD2 copy it and rename it to CD3.
Thanks to Brisk for this release.
Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!