Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudjátok, hogyan lehet pluszpénzhez jutni? Nem kódra gondolok, hanem a játékban valamire.
Shep
na de pont azt írtam, hogy nem szeretném a tutoriallal tölteni az idõt, jó tudom akkor meg mit keresek itt, én csak bele akarom vetni magam a közepébe és ey kicsit elhülyülni vele, nem akarom a kispulyát felnevelni aztán látni ahogy megöregszik, csak kicsit szórakozni ennyi, lehet ez sokakban ellenérést vált ki, de hát ez a játék nem az én kategóriám, persze lehet megtetszik és jobban elmélyedek benne.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

cement
ehh... LEARN TO PLAY az elején ott van...

respect to the man in the ice cream van

Shep
Ja még egy kérdés be lehet állítani, hogy milyen zene szóljon a hangfalból techno, metál meg ilyenek nade ez hol hallatszik, mert amint kilépek a menübõl megint az a gyermeteg lágy zene szól, vagy ez majd a népnek szól a házban és ez is hatással van a hangulatukra, a metálra õrjöngés, lírai dallamokra meg megható pillanatok következnek?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
azt elolvastam, de nem találtam benne ilyesmit, egyébként lehet tényleg nem fog lekötni, annak idején egyetlen hasonló /rá lehet fogni/ játékkal játszottam a theme hospitallal, na azt se bírtam sokáig, bár ez azért kicsit másabb, meg igazából tetszett az a trailer amit kb 1 éve láttam és ezért is gondoltam hogy kipróbálom.

Mike: thx, hátha el tudom kezdeni és lesznek embereim is nem csak házam 😊

Mike
Music: In order to play your own music in the game, just go to My Documents\EA Games\The Sims 2\Music, and drop your .wav or .mp3 files in the appropriate folder.
TV channels: To have your own movies played on the in-game TV channels, just go to My Documents\EA Games\The Sims 2\Movies\ and place .avi files in the appropriate folder. Ideally, the files should have stereo sound, and be in a 128x128 pixel format, otherwise they will be stretched to fit.

Video games: In order to have your own files played as video games, take any existing .avi file that you have. Then browse to one of the game subfolders under My Documents\EA Games\The Sims 2\Movies\Games\ and place your files in the appropriate folder. Rename your movie as the exact name of one of the existing movie files (gamename_ATTRACT.avi, gamename_INTRO.avi, gamename_P1LOSE.avi, P1WIN.avi, gamename_P2LOSE.avi, or gamename_P2WIN.avi, where gamename=bus, ssx, or sc4). Then when you play the corresponding game segment in The Sims 2, your movie(s) will play on the screen instead.

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
hosszú lenne leírni

röviden
fõképernyõ, három ablakkal, benne táj
egyikre rákatt
ejön flauképernyõ
lent kis kockákban emberek
emberre rábök, zöld keretezett házra -amelyik olcsóbb mint 20k - rábök, tölt
bent van a házban.
rábök szék ikonra, vesz ágyat, wc-t, zuhanyzót, tûzhelyet, asztalt, széket, tûzjwelzõt, telefont
rábök alakokra
játszik

TopGun
Inkabb ne jatssz vele, jobban jarsz! ugysem fog lekotni teged ez a jatek! ha megis akkor olvass vissza! pl a gyik-ot is olvasgasd.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Devids Pro
Coolfire ha megírtad a faq-t küldj egy privit!
Shep
Na senki nem válaszol a 6850-re?

Tuvok
Jobbik eset, nálunk asszony "elrabolta" a gépet, mióta van Sims ... 😊

Akkor valamit én szúrhatok el, mert nem jelent meg az általad említett lehetõség. Na, majd megnézem este mégegyszer.

Mike
hm
most mondjam azt, hogy kell hozzá egy icipici intelligencia? 😊

na jó

a ruhásszekrényen megjelenik még egy lehetõség, alul, amit kiválasztva ki lehet cserélni a ruhát

és mielõtt megkkérdezed, igen, a levett nem vész el, hanem bekerül a ruhásszekrénybe

és egy ember meg tudja venni az egész családnak a ruhakészletet. nem csak a sajátját
és már a tinédzser is tud vásárolni

Mintha lett volna ilyen kérdés, de válasz asszem nem volt rá. Hogy lehet a comm. lotban megvásárolt ruhát felvenni? Vagy ahhoz esetleg nagyobb ruhásszekrény kell?

Mike
van az a jkis vigyorgó fej, akkor kedveltség szerint sorbarendezi

hátha ez segítséget jelent

Mike
ja
mondjuk vmi jó kis hosszú haj pl. 😊

Sipocz
Köv. izé bajom: a telefonkönyv adjusztálás!
Van olyan simem, aki ismeri majd az összes premade népet, aki a faluban él és meg egy rakás townie-t is. Jelenleg a telefonjegyzéke 3 oldal, ez már kezd áttekinthetetlenné válni. Hogyan lehetne a nem kívánt kapcsolatokat, elsõdlegesen a - és 0 értékü simekét letörölni? A sims1-ben legalább annyi megvolt hogy a Townie-k egy csapat volt, a Strange-k egy másik, de itt még a service csapat tagjainak is van külön-külön nevük.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

TopGun
Ok. koszi, megnezem hatha sikerul valamit alkotni, de szerintem letezik valami olyan szerkeszto, amivel nem kell ennyit p**csolni es gyorsabban alkothatsz uj cumokat, szemuveget, sapkat, hajat alakithatsz at, stb, csak mi meg nem tudunk rola 😞(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mike
kemény 😊
még egy játékkarakterre is féltékeny az asszonny? 😊))

Mike
kiválasztasz egy padlólapot, és amit nem akarsz arra a ctrl-t lenyomva kattintasz (mintha le akarnád tenni) így lehet a az átlósann letett falnál is kiszedni a felesleges padlódarabokat

Mike
különûálló

mondjuk szerintem vmilyen meglévõ ruha segítségével tuti lehet újat is csinálni, bár én visszariadtam a textúrák szerkesztgetésétõl 😊

Hehe, hétvégén játszottam a Simsel, erro odajön a feleségem a géphez, én meg mutatom neki (nagy örömmel) hogy már a karakteremnek van barátnõje, akivel el vannak jegyezve. Erre õ meglátta hogy a jegyesem egy néger csajszi, és kiakadott, hogy miért nem tettem bele az õ karakterjét(mármint a feleségemét) a játékba. Kénytelen voltam kidobni a házamból a néger csajszit, és most kinnt kell ülnöm a házam elõtt, hogy mikor jár arra a feleségem akit meg kell ismernem. Már lassan ki fognak rúgni a munkámból is.

Olyan történt nekem hogy leraktam a padlót a házban, erre a ház egyik oldalán kilóg a padló a kertbe, kábé 1m a föld felett. Hogyan lehet ezt eltüntetni?

TopGun
Aham! ertem koszi!! kiralysagos! akkor evvel at lehet szinezni barmilyen ruhat, de mivel lehet ujfajta ruhat, cuccost csinalni? es ez a bodyshop amiben nezted, ez a kulon allo bodyshop? vagy ami a jatekban van?

Mike
bodyshopban van olyan opció, hogy export
õpl. ki lehet exportálni ruhákat, és így kiteszi sima bmp-be. azután ezzel már csinálhatsz bármit

Sipocz
Végsõ soron nem is a napirend a gondom és a fun-szerzési lehetõségek azért megvannak nagy változatosággal. Sõt a legjobb fun-szerzési lehetõség a játék a haverokkal és ezt forszírozom igazán. Ami igazán meglepõ számomra azok a leírt számszerûségek, tehát hogy egy 6-os egység jobban növeli a jellemzõt mint egy 7-es. A simkölykök egy magamról-magunkról mintázott simpár gyerekei és sajnos örökölték az apjuk lustaságát lehet hogy ezért okoz nekik nagyobb örömet az agyatlan TV-nézés (bár nagyon tiltakozom mert sportolni és ezen belül fõleg úszni szeretek magam is a TV-t meg ki nem állhatom😊). Arra már ez elsõ simtinivé-válás során rájöttem, hogy nagyon fontos a gyerekkori edzettség már csak azért is mert a csajok szivesebben veszik a "megközelítést" (gondolom a másik nemnél is ez a helyzet😊, csak fiaim vannak😊).

TopGun
Hova exportalod ki? es melyik bodyshopbol es mivel szinezed at? fotoshop?

Mike
nem lehet, hogy amit sokat csinálnak, annak egyre jobb mondjuk a fun növelõ képessége?

Mike
Nos. Nálam szinte nem néz senki TV-t, max a vendégek kapccsolják be. A TV nálunk mint testedzõ készülék funkcionál max, bár a hifi szvsz erre is jobb. Akölkök úszni nem nagyon szeretnek, computerezni a kicsi szokott, a nagy ritkán. A nagy táncolni szeret 😊 egyedül, társaságban, mindegy. szépen megy tõle fel a funja, meg el sem hízik 😊

egy átlagos nap a következõbõl szokott álni, a nagy hazjön lelkendezve az A+ jegyével, apucinak megmutat (apuci du. jár melózni) ugye a suliban a fuunja eléggé leesik, de legalább eszik, szal kajálni nem kell, szobájába leteszi a füzetét, majd közremûködésem nélkül is magnó be, tánc, és ezzel jól elvan addig míg meg nem jön a kicsi. Ilyenkor már elég magas a funja, ahhoz, hogy megírja a hf-et. Kicsi jön haza, folyamatosan platinumban van, mert élete vágya az A+, kap érte 3500 pontot 😊 szal apuci örül neki is, a kissrác általában leül a bátyja szobájában computerezni (ugyan vettem neki is egyet, de azt még életében be nem kapcsolta) szal amíg a bátyó tanul, addig játszik, aztán a bátyja vagy apuci (ha otthon van) segít neki megcsinálni a leckét. Innentõl meg mindineki azt csinál amit akar, és még mondjuk csak este 6-7 van,, simán fent vannak 10-11-ig, mondjuk a nagy a dolgait letudja 4-re, szal bõven van ideje csajozni, max aznap nem õ segít a kicsi hf-jében, hanem apuka, amikor hazajött a melóból, 8 fele
Furcsa, de anyuka nem nagyon törödik a kölkökkel, azzal együtt, hogy egész nap otthon dekkol, de legalább már jól fõz

Mike
megnéztem a bodyshopot.
szerintem át lehet szinezni, egészen egyszerüen úgy, hogy kiexportálod a ruha textúráját, módosítod, majd beimportálod a játékba

Mike
akkor kezd el irni
majd mindenki hozzátesz, ahogy a faq-hoz is

TopGun
Biztos nem a jo verzioval probalod! Az Alcoholclone es a DVD clone TUTI mukodik!! kivan probalva! az epitkezes is megy bennuk!

angello
nekem is hasonló gondom van én dc röl szedem de letöltésnél megsérül mert mindig más helyen ír ki mountolásnál hibát

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

dirty dogg
hát én kiírtam cd-re meg má minden szart kipróbáltam, de rohadtul nem indul ez a tetü. kicsomagolom-mountolom-ilyen warez olyan ide-oda másolás baszik rám....ott rohadjon meg ahol van!

If it ain\'t broken, don\'t fix it.

Sipocz
Helló Népek!!
FUN-gondok:
Tapasztalataim szerint a gyerekek által elérhetõ egymagában is ûzhetõ szórakozási lehetõségek közül csak a TV és az úszómedence ami megfelelõ intenzitással tölti vissza a fun-t. Ez azért meglepõ mert a TV 6 fun adata mellett a töltési átlag min.2 egység folyamatos, az elvileg 7 fun-t adó játékláda töltési átlaga 1 egység szakadozott. Ugyanezen alacsony értékeket tapasztaltam a hinta, a video és computer játékok esetében. Nemtom csak nálam ezek az adatok?? Nézzétek már meg, ha van kölyök vagy tini koru simetek. Az úszómedence mondjuk naccerû lenne, csak nagyon intenzíven szedi le az energiát😞(. Nem szeretném az "american standard kid" esetét egy vidám és elégedett, de TV-n felnõtt és lyöttyedt fizikumu simet.
Javaslat a srácok energia gondjainak megoldására: vedd meg a legtutibb energiatöltõ adattal rendelkezõ simple ágyat és ha hazajön a suliból a kölyök tedd le 2-3 órára aludni (nem relax, nem nap hanem alvás), 18-20 h-ra fel tudod kelteni és éjfélig még sok minden belefér (házi, játék). Talán már mondtam, de jó dolog a házifeladatnál a szülõi közremûködés a rövidebb idõtartam miatt.

Shep
Srácok, lenne egy amatõr hozzá nem értõ kérdésem, majd lehet röhögni is csak azért ha a röhögést befejeztét válaszoljatok. Na akkor nem játszottam az elsõ résszel, ezzel se nagyon akarok, csak mondom azért mégis kipróbálom egy pár órát rászánok, és emiatt nem akartam a tutorialt végignyomni, ezért elkezdtem a a rendes játékot, nade mit is kell csinálni, mert vmi házat kiválasztottam tudtam az ajtótokot változtatni meg ilysmi, de család az nem volt, szóval nem volt nagy sikerélmény számomra a játék, tehát valaki leírhatná, hogy hogyan is kell nekikezdeni, hogy legalább figura legyen a házban.

angello
az eggyik verziónál ezt írják ez okozhat beolvasási hibát
mountolsánál?

The Sims 2 is the sucessor of the critically acclaimed masterpiece by Will Wright and Maxis. With more options and more possibilities, hardly anything is impossible for your sim to achieve.

The .mds file of CD3 has the same hash as CD2 so just download the mds of CD2 copy it and rename it to CD3.

Thanks to Brisk for this release.

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

TopGun
Ronaldo07 Megvan amit kertel, ha itt vagy irj privit es megirom amire kivancsi vagy ok?

TopGun
Meg egy bocsi! mar megtalaltam a tobbit is! 😊

TopGun
A multheten penteken leszedtem a DVD-s verziojat a jateknak, nem talaltam eddig semmi kulonbseget a CD-s verzioval szemben. Erdekes, hogy mar 5 fele verzio jelent meg a Sims2-bol, nekem mind megvan, de csak kettot probaltam ki eddig ami mukodik, az elso az AlcoholClone a masodik a DVD clone verzio, van meg 3 ISO-s is azt a heten probalom elinditani es epitkezni veluk...

ZsZso
Mike, ez vicces ... te tuti kiérdemelnéd a "topik válaszadója" címet 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

TopGun
Riana! a kulonallo Bodyshop-ban sem lehet semmit atszinezni, amit a jetekban levovel nem lehet, kiprobaltam, nekem megvan. A neten levo cuccokat maskepp szinezik at, valami mas szerkesztovel, vagy valami 😞

ZsZso
Nem rossz. FireFoxban lejebb vannak a gombok ... a rohadt böngészõje 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

TopGun
Bocsi!meulthetne=penteken

The Hedgehog
mivel tudnék én egy vip-tagságot kiérdemelni?

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

TopGun
Sziasztok! a vip-bol hova tunt a meulthetne meg bentlevo sok cucc? en penteken mar nem tudtam megvarni, hogy feltegyek amit kertem es ma reggel mar csak a zold computer van benne! 😞((

The Hedgehog
azt én is szivesen fogadnám... köszi!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Meg egy kicsit megújítom a FAQ-t ha nem baj.Teszek én is vmit a közösségért..😊)))

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Na csináljunk egy tippek és trükkök szekciót?Most nagyon ráérek..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

marsu
Mi az a Body Shop?????????
Mire jó a Body Shop???????
Mike at home
egyszerubb mint megolni
es rossz emlek sem lesz, hogy meghalt

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]