32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Brash #12113 Igen, így működik, már Mike megírta. Köszönöm. -
zizzenet #12112 Az a jobb oldali függöny miatt van. Én tennap vettem észre ezt a bugot. Nálam az ablakon volt egy függöny, kívül egy egy négyzet széles körfolyosó. Simem képtelen volt elmenni az erkélyen a függönyös ablak mellett. Ha levettem belül a függönyt, már nem volt gond. Azé van, mert a függöny egy-egy négyzetet foglal el a két oldalán, és ez sajna átjárhatatlan maradt a hátoldalán. Kétségtelen bug. Szóval óvatosan a függönyökkel -
Zizi4 #12111 boolProp dormSpecificToolsDisabled [true/false] így van írva helyesen nincs kötőjel. próbáld meg így -
Zizi4 #12110 ezen az oldalon hátha találsz megoldást a problémádra. Ha nem megy így se, akkor tiltsd le az internetkapcsolatot,nekem ez jött be. Kapcsolat nélkül minden felment hiba nélkül. -
bal oldalt el tudnak menni a szekek mogott, a jobb oldalon ellenben beszorulnak a fal es a szek koze
mindket asztal egy iranyban van (zold nyil) -
kepek -
#12107 miért, még nem láttad, miket tettek be? -
#12106 Szerintem is baromsag, ennel jobb dolgokat is beletettek remeljuk a kiegbe? -
#12105 netőlem kérdezd
szerintem baromság az emberevőtehénnövény -
#12104 nemén készítettem a képet, ez egy előzetes videoban volt benn, meg ezen a képen van rajta :) -
#12103 Huh! ez eleg gazos, ez nyilvan botanika oran keszult kep nem? vagy hol keszult? -
#12102 Na Gery Greyhouund nem próbálod meg? Időpont szerinti rendezéssel meg lehetne a fájlokat találni! -
Gary #12101 Csak a követőivel, azaz a tehénbőrbe bújt idiótákkal :) -
#12100 Én egy videón láttam ezt a tehénvirágot, megette a gazdájának nem túl szimpatikus illetőt :) -
#12099 a kép -
#12098 szerencsére még nem -
#12097 Nekem evvel csak az a bajom, hogy az url-ben a szokasos game szerepel ami tiltott nalunk :(( siman a kepet nem tudod belinkelni mashogy? -
#12096 SavedSims dir -
#12095 Evvel találkozott már valaki? -
#12094 Ok. rendicsek :) -
#12093 a registy bejegyzést tudo ma fájlokat sajnos nem mivel nem ment fel nekem esetleg dátum szerint meg lehetne kerseni őket hogy melyek a régebbi fájlok
registry bejegyzés: HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/EA GAMES/The Sims 2/ és HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/EA GAMES/The Sims 2 University/ -
#12092 Ha megmondod melyek azok a fájlok és registry bejegyzések, megkereshetem neked őket. -
#12091 Akkor éppen te tudsz segíteni vagy más akinek feltelepült, nekem azok a fájlok és (esetleges) registry bejegyzések kellenek amiket a legultolsó patch csinál -
#12090 Segítenénk ha tudnánk, de nekem gyári CD-n van meg az alapjáték, gond nélkül feltelepült rá a patch, és Daemonnal mountolva szépen fut a University. Viszont azt nem értem, hogy miért lehet az hogy kitöröltem a downloads mappát, és mégis benne maradtak a játékban a letöltött cuccok, átszínezett objektumok, a hackelt tárgyak (gondot nem okoznak, csak furcsa) -
#12089 Különben mi az a "sport party"? Mi a különbség közte és a sima házibuli között? -
#12088 Miért nem akar senki segíteni?? -
#12087 akkor asszem kicsit mág átszerkesztem -
#12086 hogyazajó'+'"!!%+"%"
bele is döglöttek volna a tetvek, ha ezt is leírják
köszi szépen! -
#12085 Persze a kód beírása után lehet forgatni -
#12084 Én is azt hittem hogy nem működik a boolprop allow45degreeangleofrotation true, de aztán egy külföldi fórumon olvastam hogy a . és , gombokkal lehet balra/jobbra forgatni a kijelölt tárgyat 45 fokos lépésekben. Kafa :) -
#12083 Kiraly! akkor varom a kepet es a letoltesi lehetoseget holnap es koszi elore is. -
#12082 Ok. jo lesz kep otthonrol is. -
#12081 az gáz -
#12080 első patchet sem tudom feltenni.. -
#12079 jólvan.. De nem tevagy egyedül a világon.. Olvass vissza kicsit és meglátod hogy elég sok embernek nem sikerült vagy hibaüzenettel kilépett a patch vagy pedig kérte a 4.cd-t egyfolytában.. -
#12078 na ja, de neki nem fogadja el a 4. cd-t, az a baja
Devids, ha csak az első patchet rakod fel, akkor is kell a 4. cd? -
Brash #12077 Köszi, kipróbálom. -
Brash #12076 Nem értem, nekem simán felment nem volt fent a sima Sims 2 sem. Felraktam a sima Sims 2-t utána rögtünk az University-t bekérte mind a 2 CD-jét aztán a sima Sims 2 4. CD-jét, beraktam elkezdett installálni valamit aztán amikor befelyezte elindult a játék. -
#12075 passz -
#12074 Na nemsegít senki? Pedig sok embernek kéne ahogy itt olvasgatom! Attól hogyletöltöm a sima patchet az ea oldaról úgy sem lesz jó mivel az sem akar felmenni! Kéri a 4. cd-t pedig beraktam, címkéje is az aminek kell lennie, régió kód is jó.. szóval..