32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#12153 Nem neked irtam? :( -
#12152 a privire a választ nekem ird! -
#12151 Nekem kilep a university az intro utan egy ures hibauzenettel.
Talakozozz valaki hasonlo problemaval??
Tud valaki segiteni? -
#12150 Nem sikerult feltenni a koleszt, meg a tobbi cumot? :( -
#12149 kicsit olvass vissza, ott van pl. egy koreai link
egyebkent meg pl. sim resource
illetve google.co.hu -
#12148 hy szeretnék tölteni ruhákat de nemtalálok semmi értelemeset ti tudnátok pár címet ajánlani??? -
#12147 nohat jelenleg az a baj, hogy dormot nem lehet menteni
vagy nemtoim hogy kell
at tudnam alakitani sima lakassa, de ahhoz meg ki kell koltoztetni a jonepet
na majd kitalalok valamit -
Brash #12146 Fogalmam sincs mivel én csináltam egy egyetemistát, nem faluból költöztettem be. Házat választasz neki aztán éli a felnőtt/idős korát. -
#12145 és visszaköltözik oda, amelyik családból jött, vagy lakhat egyedül? avgy azokkal akikkel együtt ment a koleszbe? -
Brash #12144 Amikor elvégzi az egyetemet azután jön egy üzenet, hogy el kell hagynia a kollégiumot. Hívsz egy kocsit és kivisz a városba. -
#12143 mint a faluban
nem?
gondolom saját simek továbbra is irányithatók
hm..
azt mondod a townie-k is elcipelhetők a suliba? nem rossz, máris meg van oldva tinink háznáélküli szerelmének irányítása -
Eruk #12142 Ugyebár azt is meg lehet oldani, hogy kiválasztjuk, hogy mely simek kerüljenek az egyetemre a faluból. Ilyenkor őket is mi tudjuk irányítani. A kérdésem az lenne, hogy mi lesz akkor ha majd felnőnek? Továbbra is nekünk kell majd róluk gondoskodnunk? -
#12141 Köszi elolvastam de nem segített.. -
#12140 bemountolod az első cd-t és annyi
safedisk emulációt kapcsold be -
Norelle #12139 Helló!
Mit kell csinálni hogy a Deamon Tools-al működjön az University??? -
#12138 Ok. rendben, akkor holnap reggel varom a privit! koszi elore is. -
#12137 nekem nem -
#12136 Ok. akkor a ketto egyutt a koreai cuccokkal kb 90Mb? de csak holnap reggel tudom leszedni oket, mert otthon nincs netem, ahogy mar emlitettem, ha nem gond? -
#12135 a kolesz 22 mega
szal felteszem valahová, és kapsz priviben egy linket -
#12134 A koreai? igen kellene, ha le tudom tolteni, esetleg elkuldod a szuper koleszoddal egyutt ha priviben megirom a mail cimem? -
#12133 csak a teljes simeknél
kell a cucc? nagyjából mindent leszedtem, 74 mega -
#12132 Lakas :) megneztem az angol reszt is, nagyon szepek a karakterek, csak ha le akarod tolteni, akkor kell a hivatalos oldalra regisztracio, mert ott osztja meg a kincseit a keszito :( -
#12131 peco? az mi? -
#12130 az
van ott angol is -
#12129 utolsó 1-2 oldal -
#12128 Mettől olvassam, kb.? -
#12127 a #12114-es? neztem, de nekem valami koreai karaktereket akar letolteni es igy nem latok semmit :(( -
#12126 Aham, ertem. Ha van egy regebben letoltott pecom, az jol fog uzemelni a kiegben? -
#12125 meg ami még nem jutott eszembe :)
ellenben nézd meg linket, amit belinkeltem kicsit lejjebb, profi alkotás, egészen élethűek a karakterek -
#12124 szerintem benne van
igyekeztem nem beletenni a plusz cuccokat
bár előfordulkhat, hogy belekerült egy-egy letőltött szín vagy ilyesmi -
#12123 HUH!! nagyon allat :) -
#12122 van egy pár újdonság
pl. mobiltelefon, mp3 lejátszó, kézi játékgép, amivel ketten hálóban is tudnak játszani
a számitógépeken már lehet lanpartizni is
van egy halom új bútor, újfajta ajtó/abllak, többszintes oszlop
dob, nagybögő?, gitár felszerelés, amivel lehet bandában is játszani, 3 féle új edzőpad, futópad, billiárdasztal, plusz festmények, vizipipa, szököút és mesterséges tó, eddig egyszinü növények több szinben is választhatók,
és csomó új interakció -
#12121 Nagyon kiralysagos! :) a burkolat ami a foldon van, az benne van alapbol? vagy letoltotted valahonnan? nekem nincs otthon netem, tehat akkor en csak holnap napkozben tudom leszedni :( -
#12120 előbb megvártam tetszik-e majd :)
este 7-8 felé már le lehet majd tölteni -
#12119 HUH!! ez a kolesz NAGYON kiraly!! le lehet tolteni valahogy toled? -
#12118 Sajnos meg nem lattam miket tettek be :( -
#12117 akkor olvass vissza
túl sokat nem kell
sims-szel akkor foglalkozzál, ha lesz időd :)
mert az kell ehhez :))) és jó sok -
#12116 Sziasztok!
Na, visszajöttem a síelésből. Látom kijött a kieg. Én is most szedem. Ez is olyan macerás mint az alap játék, vagy simán feltelepítem, megcrackelem, és játszok?
Bocsika, hogy nem olvasok vissza de még sok dolgom van. -
#12115 nagyon utos a cucc ami ott van -
#12114 link
erdemes megnezni