Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
Mhh.. amúgy a game-nek mi a vége?!
Meg igaz az, hogy eljönnek az ufok?!
Megvan a game csak most kevés a ram-om.. servízbe van az 512-es.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Ez micsoda?! Ide belehet tenni a saját zenéidet?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Mike at home
hsoxor nem az okos, hanem a vakszerencse dont, illetve van egy olyan erzesem, hogy egy elgedett sim mindenkeppen jol dont, mig egy hullafardt semmikeppen sem

de ezt lehet, hogy csak en kepzelem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

hen-tes
jah .. nem is mondtam
miután kétszer elküldtem a halált a f@aszára, volt eljegyzés meg ezsküvõ
huá
most alsznak

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Mike at home
nincsenek

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
kint a falukeprnyon van olyan gomb hogy move, akkor bekerulnek a lenti listaba, es onnantol be tudod oket koltoztetni

Fefe
Nekem se lép be

nem változott meg!

Lacee
megváltozott a VIP részleg jelszava? Az sgfaq - sgdown kombinációra nem csinál semmit. Tudom, hogy ilyenkor célszerû rákeresni a fórumban de péntek óta 700 hozzászólás jött és most nincs kedvem visszanézni...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Rage47
Nem tudom. a földön mászkált, azokat fölszedték, utána meg köhögtek...
majd kiprobálom a jogát.
Serpa
10 nap alatt már 1 milla copía fogyott a játékból.
nem semmi, és még karácsony elõtt vagyunk ...

Gyemi Szilvi
De mi van ha én ugyanabban a kerületben de MÁSIK házba akrok átköltözni??? at hogy kelll????
Légyszives segitsetek!

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi

Riana
Akkor irjuk összeközös erõvel
én a kávéscsészésnek már elkezdtem összeirni a helyes válaszait

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

Devids Pro
abból rengeteg van nem lehe tösszeírni max közös erõvel
Riana
Tartsd magasan a sim jólétét és járj szorgalmasan vele melóba. Meló közben jönnek a kis kérdések arról mit is csináljon a karid bizonyos helyzetekben. Okos, jó válasz esetén lehet pézhez jutni, sajnos hibás válasz esetén lehet rangot, skillt és/vagy akár pénzt is bukni.

ezek a kis kérdések kellenének😊

Ha sokat dolgozol és elõléptetnek a tudományos karierrel, akkor a bónusz tárgyaknál vehetsz ilyet.

Riana
azt nemtudom probáld ki😊

akyyy
és ha az elmentésemet másolgatom?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Riana
a sivatagos területre nem lehet átköltözni ott uj simset kell kreálnod mert a 3 kerület független egymástól

akyyy
Ki lehet költözni a kerületbõl át mondjuk az ufós területre? Katonaság van Plansviewben, (vagy minke híjják az elsõ kerületet 😛 )

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Riana
Jaj leirná vki a munkára adando tuti helyes válaszokat?
köszi

Riana
Olyat hogy lehet hogy a városban kunyizik pénzért?
Továbbra se tudok ufobébiket születni.((((((((((

Gyemi Szilvi
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy hogy lehet kiköltözni a házból? ha mondjuk megtetszett egy másik kész ház.

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi

Riana
hm köszi ez lehet a gond!

Riana
gyogyszert hogy lehet csinálni?

Lehet evés közben TV-t nézni és ha igen hogyan?
Riana
a tánc viszi fel szerintem a leggyorsabban a gyerekek funját a compu volt az egyben az ász de itt semmit seér

hen-tes
woháwwááh!!!44
2x is jött a halál 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Duddits
na én is ehez a forgatáshoz akarok szólni, ha azt megbírták csinálni, hogy a városba raksz valamit pl: Sims2 tábla akkor azt akarhogy forgathatjátok. De a game-ben meg nem.

Nincs bekapcsolva a move objects on kód? (Mert akkor nekem sem rakta fel a ferde falra a tárgyakat és az ablkokat.)
Riana
nálam meg most olyan mokás dolog lett hogy eddig az ablakok a ferde falra is feltehetõk ujabban meg nem mennek vajh mi lehet az oka?

mit lehet még a ferde falra tenni az ablakon kivül?

Riana
jo de akkor mivel?

Riana
Sorry beragadt a capslockom

Devids Pro
ja az az?😄
nemtudtam hogy azok mire valók😄
lol😄DD
Mike
kocka pongyola fogalmazás, négyzetháló

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
de, szerintem meg igen, szal még minidg megmaradtak a kockáknál, nincs igazi tér

Mike
úgy van

Mike
ne mond, hogy nemtod

Sipocz
A ferde épitkezésrõl meg az jut eszembe, az nagyszerû hogy egyes építõelemek és tárgyak feltehetõk a ferde falra, viszont a tárgyak nagyrésze még így is csak 90 fokkal forgatható és bizony-bizony a tárgyak "kapcsoló felületei" is kizárják egymást. (no nincs nagy problem csak dünnyögök😊!)

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Az alapépítés külön menüpont. Az alap lényege hogy "testes", van neki széle+hossza (a fal tk. csak egy irányban jellemzõ méretü épitkezés közben). A lépcsõt meg úgy rakod rá hogy a megfelelõ lépcsõcuccost az alap tetejére illeszted (a lépcsõhöz van megfelelõ korlát is!). Szvsz. mindenképp érdemes alappal épitkezni hiszen így kaphtsz még egy jópofa teraszt is ami gusztusos módon berendezhetõ (pl. sakk, hottub, kondigép, grillsütõ, étkezõhely, kávézó sarok......). Tudsz 3 alaptipusu terasz elemet egyenesben+ferdében is építeni, a tömör változatot meg a kívánt texturára ki is tudod festeni.

Shep
na de ha idõrablásank gondoltad volna, szerintem nem vetted volna a fáradságot arra, hogy válaszolj 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devids Pro

Na ennél a háznál van alap! olyat hogy tudok csinálni?
Sipocz
Jaja, pl. a tinik/öregek karrier melója helyett a novellák és a festmények készítése kiváló kereseti lehetõség +skill növelõ is!

Sipocz
1./Aspi. pontokért válthatsz egy "pénzfát", öntözzed és terem naponta 2x-3x, ha gold vagy platinum a modod akkor 40 pénz/szüret egyéb modokban max. 1 pénz.
2./ Tartsd magasan a sim jólétét és járj szorgalmasan vele melóba. Meló közben jönnek a kis kérdések arról mit is csináljon a karid bizonyos helyzetekben. Okos, jó válasz esetén lehet pézhez jutni, sajnos hibás válasz esetén lehet rangot, skillt és/vagy akár pénzt is bukni.
3./ Betörõt kell fogni. Helyezz el egy értékes tárgyat a kégli vmelyik nehezebben megközelíthetõ pontján és rakj fel a bejárati ajtókhoz riasztókat. Ha a betörõ csak lassan tudja megközelíteni a cuccot a zsarunak lesz ideje elkapnia 500 pénz/betörõ jutalom.
4./ Költségkímélés: ha van a simednek kicsi "üresjárata" mosogasson, tisztogasson így a maid hamar végez és kevesebb lóvét visz el. Vagy ha a gyereknevelésre feláldozol némi szabadnapot akkor a dadát nem kell fizetned, viszont ha nincs szabadnapod érdemesebb ilyenkor inkább fizetni a dadát (nálam a szülõk 800 felett keresnek ami azért jobb mint a dadus kb. 120 $ napidíja😊).

Mike
kibirjuk
annyian rabolták már itt mások az idõnket +/-1 már nem számít 😊

Mike
pénzfa

+40/szüret

Mike
hm, nem is lenne rossz 😊

Képek, gyógyszerek, novellák eladásaával.

Shep
nem egészen, csak azét aki elolvassa a hozzászólásomat meg aki leírja azt a pár kezdõlépést, ezt MIKE megtette és nem hiszem, hogy az a pár sor beírása 1 percnél több idõt vett volna el tõle/bár ha vmi 400e FT-os órabére akkor tényleg sok az az 1 perc is/, nade mindegy aki nem akar úgyse válaszol, meg ez egy fórum ahova azért jár az ember, hogy kérdezzen/válaszoljon, én pl rengetegszer válaszoltam már hülyébbnél hülyébb kérdésekre, meg olyanokra is amikre mások azt írták, hogy olvass vissza 1 lapot 2 hozzászólást stb. na de biztos én vagyok a hülye mert segítettem nekik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Amiga
Ha a Learn to Play -t választod, csak a saját idõdet rabolod. Így meg mindenki másét is...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.