32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Eruk #12193 Köszi, már ez is tudom.
De mi lesz miután elmegy a városba? (aki nem az én gyerekem) Továbbra is én tudom majd ápolni? -
#12192 Riana, ha kicsomagolod azt a hatmilliárd RAR-t akkor is egy MDF és MDS fájlt kapsz :) (illetve még egy BIN-t és egy CUE-t, amik a második CD image részei) -
#12191 abba csak egy mdf meg egy mds fájl volt nemhatmilliárd rar amit ha kicsomagolsz ezer mdf meg msd fájlod lesz -
#12190 Bakker! Az alap Sims-et hogy csináltad? -
#12189 letöltöttem bitorentről az unit 2cd mind a 2mappa tele van rarral mindet csomizzam ki és benne lesz az instal vagy hogy műx? -
#12188 Hol kell elolvasni a readme-t? jatekban? vagy amit ide feltett zizzenet? -
#12187 ha elmondanam mindenki meg tudna csinalni :)
de ha readme-t elolvasod rajossz
cheat kod kell hozza -
#12186 Kar! :(( Es hogy tudod megoldani, hogy alul egy shop legyen es folotte egy kolesz? a kieg engedi? mert az alapban nem tudtal lakoepuletet osszekapcsolni bevasarlo epulettel. -
#12185 jelenleg alkotoi valsaggal kuzdok, sajnos :(
mar 3 epuletet dozeroltam le -
#12184 ki. olvasd el a program readme-jet -
#12183 HUH! ha egyszer raereztel az izere nem birod abbahagyni mi? :) -
Gary #12182 intprop censorgridsize 0 ez a cheat műxik University alatt is! Igaz, minden indításkor be kell írnod, de ha egyszer utálod a kockákat...
Nah, a sim-em sikeresen diplomázott! Viszont volt egy érdekesség, ami csak az utolsó (tan)évben jelentkezett: az ifjú titán naponta többször is (teljesen önállóan, amikor nem is volt előadása) ellátogatott a campus-ba. Visszafelé (kivétel nélkül) mindig cipelt magával egy pizzát. A záróvizsga előtt már muszáj volt rázavarni egy futópadra, mert úgy elhízott, hogy az öltönye (amit ugye, még az egyetemi évek előtt kapott) nem is ment volna rá! -
#12181 Köszi szepen. -
#12180 www.gamecopyworld.com -
#12179 Kerestem de csak sima simshez van. Ha te mar annyira jol tudod akkor linkelhetnel egyet! -
#12178 Szerinted???!! -
#12177 És van universityhez? -
#12176 Szerzel egy nude patch-et. -
#12175 A kockazast ki lehet kapcsolni universityben? -
#12174 Nekem megvan. -
#12173 nem
a amagyar kiadas most jon majd vmikor marciusban, az egyetem meg aprilisban
de akinek megvan mar angolul, ingyen becserelik neki -
#12172 És nem úgy volt, hogy magyar lesz a játék? Én a regeditbe átállítottam, de nem minden magyar. Ja és amikor elöszőr telepítem, akkor angol, meg asszem spanyol nyelv van, aztán mikor ujra felraknam akkor meg mar magyar is. -
#12171 mi legyen a 12166-ossal? -
#12170 ki kell irni dvd-re az isokat konyvtarastul -
#12169 Samsung íróm van, alapot én is megtudtam... -
Coolfire #12168 Azt elfelejtik közölni a clone-oknál az nfoban,hogy hiába 4X safedisc2/3 opció,ahhoz olyan író is kell ami támogatja a safedisc 3 írását,pölö plextor pioneer etc.Igaz az alapot én az LG írómmal meg tudtam csinálni működőképesre. -
#12167 Nekem valamiért nem sikerült, hiába állítottam 4X sebességre, 12x-el írta az Alcohol, nem is indul róla a game. Mindegy, van hely a vinyómon.
Különben diploma után visszaköltözik a városba a Sim (immár felnőttként, 20.000 § vagyonnal) és be lehet költöztetni meglévő családhoz is. -
Ville Valo #12166 Azt szeretném megkérdeni hogy a kiegészitöt honnan lehet letolteni mennyi idö? Vagy mikor jelenik meg rendesen? És hogy akinek megvan mennyi idö a leteltes és mijen a zenekar alapitás? -
#12165 Volna egy olyan kérdésem, hogy hogy tudom rendesen kiírni, hogy el is induljon és fel is telepítse? NFO alapján nem sikerült. -
#12164 sőt most készül egy kolesz, amiben lesz alul shop is -
#12163 persze -
#12162 tök jó még csak ma vettem észre..lehet kínai kaját rendelni ugy mint pzzát a universityben :))
Tényleg..és ha már nem jár egyetemre hanem viszakerül a városba a sim akkor is még lehet dobolni meg gitározni meg ilyen uj tárgyakat venni? -
#12161 rendelj nekik pizzát
egyenek a hütőből sütit -
#12160 alapból úgy csinálnak mintha tudnának főzni
max elégetik a kaját, illetve felgyújtják a konyhát
amikor beköltözöl egy új simmel a házba, első dolgod az legyen, hogy elküldöd főzni atanulni, legalább 2-es szintig -
raymond01 #12159 mondom nekik de nem reagálnak!
kis kaja ikon meg ott van a fejük felett hogy milyen éhesek de nem nagyon esznek így sem!
lehet hogy meég nem tudnak főzni és azért nem csinálnak semmit?
-
#12158 amikor kirakják a kaját mond nekik: eat
egyébként ha éhesek és békén hagyod őket, akkor esznek maguktól is
kivéve ha nagyon fáradtak (fáradtság is pirosban van)
akkor kicsit hagyni kell pket aludni, majd rendelni pizzát, azt nem kelle elkészíteni
ajtó mellé fotel, leülnek esznek, aztán alszanak, és minden újra ok. -
#12157 Csak b**gatnak a melohelyen. -
raymond01 #12156 hello nem tudna segíteni valaki?
csak most nem rég kezdtem simsezni és a Lothario gyerekkel próbálok hídítani és már oda is költözött egy csaj csak az meg kimegy az útra koldulni de dolgozni meg nem akar elmenni! a másik meg hogy mind a ketten éhesek nagyon -gondolom- mert mindig egy ilyen kis jel van a fejük felett meg piros az éhség csík is, próbálom "etetni" őket de nem eszik egyik sem, csak kirakják a kaját az asztalra utána meg odébb teszik, rámegyek hogy a főzést folytat és nem csinál semmit pedig vettem új mikrót meg nagyobb hűtőt meg gáztűzhelyet meg minden de nem nagyon akarnak enni, mit csináljak?????? -
#12155 egyébként ma depis vagy? :) -
#12154 de