32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Eruk
    Köszi, már ez is tudom.
    De mi lesz miután elmegy a városba? (aki nem az én gyerekem) Továbbra is én tudom majd ápolni?
  • Gerygrey
    Riana, ha kicsomagolod azt a hatmilliárd RAR-t akkor is egy MDF és MDS fájlt kapsz :) (illetve még egy BIN-t és egy CUE-t, amik a második CD image részei)
  • Riana
    abba csak egy mdf meg egy mds fájl volt nemhatmilliárd rar amit ha kicsomagolsz ezer mdf meg msd fájlod lesz
  • Duddits
    Bakker! Az alap Sims-et hogy csináltad?
  • Riana
    letöltöttem bitorentről az unit 2cd mind a 2mappa tele van rarral mindet csomizzam ki és benne lesz az instal vagy hogy műx?
  • TopGun
    Hol kell elolvasni a readme-t? jatekban? vagy amit ide feltett zizzenet?
  • Mike at home
    ha elmondanam mindenki meg tudna csinalni :)

de ha readme-t elolvasod rajossz

cheat kod kell hozza
  • TopGun
    Kar! :(( Es hogy tudod megoldani, hogy alul egy shop legyen es folotte egy kolesz? a kieg engedi? mert az alapban nem tudtal lakoepuletet osszekapcsolni bevasarlo epulettel.
  • Mike at home
    jelenleg alkotoi valsaggal kuzdok, sajnos :(

mar 3 epuletet dozeroltam le
  • Mike at home
    ki. olvasd el a program readme-jet
  • TopGun
    HUH! ha egyszer raereztel az izere nem birod abbahagyni mi? :)
  • Gary
    intprop censorgridsize 0 ez a cheat műxik University alatt is! Igaz, minden indításkor be kell írnod, de ha egyszer utálod a kockákat...

Nah, a sim-em sikeresen diplomázott! Viszont volt egy érdekesség, ami csak az utolsó (tan)évben jelentkezett: az ifjú titán naponta többször is (teljesen önállóan, amikor nem is volt előadása) ellátogatott a campus-ba. Visszafelé (kivétel nélkül) mindig cipelt magával egy pizzát. A záróvizsga előtt már muszáj volt rázavarni egy futópadra, mert úgy elhízott, hogy az öltönye (amit ugye, még az egyetemi évek előtt kapott) nem is ment volna rá!
  • Dienn
    Köszi szepen.
  • Duddits
    www.gamecopyworld.com
  • Dienn
    Kerestem de csak sima simshez van. Ha te mar annyira jol tudod akkor linkelhetnel egyet!
  • Duddits
    Szerinted???!!
  • Dienn
    És van universityhez?
  • Duddits
    Szerzel egy nude patch-et.
  • Dienn
    A kockazast ki lehet kapcsolni universityben?
  • Duddits
    Nekem megvan.
  • Mike at home
    nem

a amagyar kiadas most jon majd vmikor marciusban, az egyetem meg aprilisban

de akinek megvan mar angolul, ingyen becserelik neki
  • Duddits
    És nem úgy volt, hogy magyar lesz a játék? Én a regeditbe átállítottam, de nem minden magyar. Ja és amikor elöszőr telepítem, akkor angol, meg asszem spanyol nyelv van, aztán mikor ujra felraknam akkor meg mar magyar is.
  • Mike at home
    mi legyen a 12166-ossal?
  • Mike at home
    ki kell irni dvd-re az isokat konyvtarastul
  • Duddits
    Samsung íróm van, alapot én is megtudtam...
  • Coolfire
    Azt elfelejtik közölni a clone-oknál az nfoban,hogy hiába 4X safedisc2/3 opció,ahhoz olyan író is kell ami támogatja a safedisc 3 írását,pölö plextor pioneer etc.Igaz az alapot én az LG írómmal meg tudtam csinálni működőképesre.
  • Gerygrey
    Nekem valamiért nem sikerült, hiába állítottam 4X sebességre, 12x-el írta az Alcohol, nem is indul róla a game. Mindegy, van hely a vinyómon.

Különben diploma után visszaköltözik a városba a Sim (immár felnőttként, 20.000 § vagyonnal) és be lehet költöztetni meglévő családhoz is.
  • Ville Valo
    Azt szeretném megkérdeni hogy a kiegészitöt honnan lehet letolteni mennyi idö? Vagy mikor jelenik meg rendesen? És hogy akinek megvan mennyi idö a leteltes és mijen a zenekar alapitás?
  • Duddits
    Volna egy olyan kérdésem, hogy hogy tudom rendesen kiírni, hogy el is induljon és fel is telepítse? NFO alapján nem sikerült.
  • Mike
    sőt most készül egy kolesz, amiben lesz alul shop is
  • Mike
    persze
  • Captain Sparrow
    tök jó még csak ma vettem észre..lehet kínai kaját rendelni ugy mint pzzát a universityben :))
    Tényleg..és ha már nem jár egyetemre hanem viszakerül a városba a sim akkor is még lehet dobolni meg gitározni meg ilyen uj tárgyakat venni?
  • Mike
    rendelj nekik pizzát

egyenek a hütőből sütit
  • Mike
    alapból úgy csinálnak mintha tudnának főzni
    max elégetik a kaját, illetve felgyújtják a konyhát

amikor beköltözöl egy új simmel a házba, első dolgod az legyen, hogy elküldöd főzni atanulni, legalább 2-es szintig
  • raymond01
    mondom nekik de nem reagálnak!
    kis kaja ikon meg ott van a fejük felett hogy milyen éhesek de nem nagyon esznek így sem!
    lehet hogy meég nem tudnak főzni és azért nem csinálnak semmit?
  • Mike
    amikor kirakják a kaját mond nekik: eat

egyébként ha éhesek és békén hagyod őket, akkor esznek maguktól is
    kivéve ha nagyon fáradtak (fáradtság is pirosban van)
    akkor kicsit hagyni kell pket aludni, majd rendelni pizzát, azt nem kelle elkészíteni
    ajtó mellé fotel, leülnek esznek, aztán alszanak, és minden újra ok.
  • TopGun
    Csak b**gatnak a melohelyen.
  • raymond01
    hello nem tudna segíteni valaki?
    csak most nem rég kezdtem simsezni és a Lothario gyerekkel próbálok hídítani és már oda is költözött egy csaj csak az meg kimegy az útra koldulni de dolgozni meg nem akar elmenni! a másik meg hogy mind a ketten éhesek nagyon -gondolom- mert mindig egy ilyen kis jel van a fejük felett meg piros az éhség csík is, próbálom "etetni" őket de nem eszik egyik sem, csak kirakják a kaját az asztalra utána meg odébb teszik, rámegyek hogy a főzést folytat és nem csinál semmit pedig vettem új mikrót meg nagyobb hűtőt meg gáztűzhelyet meg minden de nem nagyon akarnak enni, mit csináljak??????
  • Mike
    egyébként ma depis vagy? :)
  • Mike
    de