32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• flashX
    Ennyire hülye nem vagyok.
    De úgyse működik.
  • Coolfire
    Manapság
  • Coolfire
    Igaza van tanult kollágmnak.256 nudli.Manmság 1024 a minimum.Minden játékhoz annyi kóll.
  • PiszkosFred
    Általában szkeptikus vagyok a hasonló kijelentések kapcsán, de mivel ez nem az a fórum, ne menjünk bele a témába. Ahány ember, annyi féle tapasztalat, és hát bizony függ a dolog sokmindentől, ezért aztán mindenki más élményekkel rendelkezik. Sorry a téma miatt, maradjunk annyiban - remélem közmegelégedésre - hogy egy kis memória növelés sosem árt..
  • Duddits
    Valaki nem tudd jobb leírást kollégiumépítéshez? Mert ebből nem sokat értettem meg ami a FAQ-ba. Esetleg valaki nem mondaná el pontosabban?
  • Gerygrey
    Azért ez a "minden más alkalmazás" egy kicsit túlzás, komolyabb gamék (pl NFSU2) is királyul mennek ennyivel XP-n.
  • Devids Pro
    faq :D
    ez mind le van írva ott (esetleg ezt nem értheted: mountolni = virtuális meghajtóba betenni)
  • kangoo
    Engem nem érdekel a kieg., de hallottam hogy hoz pár praktikus újítást az alapjátékba, szerintetek csak ezért érdemes felrakni?
  • Duddits
    Hogy tudom elfordítani úgy a tárgyakat 45°-kban, hogy ne kelljen az a szaros növény hozzá??
  • flashX
    Hi!

Megnéztem a faq-ot, de nem működik a házépítés, és nincsenek meg a családok képei a betöltőképernyőn, se a játék közben.
    Tud valaki linkelni nekem tökéletes crack-et?
  • Duddits
    Kösz.
  • TopGun
    Vagy a FAQ-ban, vagy ha itt visszaolvasol ket harom oldalt, egy fel oldalt elfoglalo leiras van a problemad orvoslasara.
  • TopGun
    HEHE! Oksa, de azert keszulsz egy hetvegi hatalmas nyomulasra te is nem? ha mar megvan a kieg.
  • Captain Sparrow
    ja a far cry is néha akad
  • Captain Sparrow
    Az xp miatt???? :o
    hááhááátén kinyirom a bill gécet
  • Duddits
    Nekem is 256-om van. Tök jól mennek a cuccok...
  • EqUiNoX
    Mivel gyaníthatólag XPt használsz, a 256 épp csak vegetálni jó, de nem csak a simsnél, minden más alkalmazás esetében is. Sokat fog jelenteni egy kis memóriabővítés ;]
  • Captain Sparrow
    igy is 256 de kevés neki :S
    a proci nemhiszem hogy kevés (1.7) a videokártya az jó
  • Captain Sparrow
    Én addig nem simselek mig akadozik...nemsokára kapok ramot mad utána jó lesz :D
  • Duddits
    Hogy kell kollégiumot építeni? Házakat már sikerült, meg szórakozóhelyet...
  • Devids Pro
    én itt vagyok :P

Amúgy én is elkezdtem egy kollégiumot építeni:) Biztos nem lesz olyan jó mint Mike kolesza, de majd meglátjuk:)
  • TopGun
    Hogy eltunt mindenki! a 4 napos unnepre keszultok? vagy mar mindenki tolja 1000-rel?
  • TopGun
    Kilabaltal mar az alkotoi valsagodbol?
  • TopGun
    Aham, koszi! megnezem.
  • zizzenet
    Gondolom "Start Menü -> Programok -> EA Games -> Sims 2 -> ... " Valahol ott kell lenni egy Readme vagy Help vagy valami hasonlónak.
    Ha így nem találod, akkor, feltételezve, hogy alapértelmezett módon telepítetted a játékot (egyébként csak a program főkönyvtára más):
    c:\Program Files\EA Games\The Sims 2\... itten valahol van egy readme, vagy valamelyik alkönyvtárban.
  • zizzenet
    Köszönöm a válaszokat, majd ki is próbálom, de egyelőre megnyugodtam.
  • TopGun
    "startmenu" ez nekem igy most hirtelen nem mond semmit :( kifejtened bovebben kerlek? akar priviben is.
  • Coolfire
    Muszáj,neki.:)Amúgy,megy rendesen,semmi baja a service packkal...egyenlőre.
  • Mike at home
    igen
  • Mike at home
    attol meg mehetne
  • Mike at home
    nyugodtan fuzd a masikat, az elso meg koltozzon el ha nalad lakik

ha nem akar elmenni, woohooz a masikkal elotte :))
  • Mike at home
    ott a pont
  • Mike at home
    start menu
  • zizzenet
    Kérdés, ami fontos. Fut rendesen a Sims 2 (illetve a University) SP2 mellett is?
  • Devids Pro
    Nem kompatibilisek.
  • berczy #12198
    Egy gyors kérdés: Miért nem mennek a University-ben az eddig letöltött plusz cuccok amik a downloads könyvtárban vannak? Ha nincsen ott akkor rendben elindul, ha visszamásolom a dokumentumokba akkor kilép a francba!

Mi lehet ez? Nem tud valaki segíteni?
  • Belzebub82
    Helló!
    Van egy kis gondom!
    Megkértem egy csaj kezét( a Sims 2-ben). Mostmár nem akarom. Nagyon veszekedtem vele, de mégsem adta vissza a gyürüt(nem az írástudatlanságom miatt írom rövid ü-vel, hanem mert a hosszú helyett ezt írja: "q", és így: gyqrq még értelmetlenebb lenne). Most el akarok venni egy csajt (aki a gyerekem anyja), de nem lehet. Gondolom az eljegyzés miatt nem. Hogy rúgjam ki a régi csajt?
    Egyébként annyira összevesztem vele, hogy se szivecske, se vigyori fejecske sincs, csak gyürü.
    Mit tegyek vajon?
    Remélem érthetö (na, hosszú ö-m sincs) voltam:)
    Elöre is köszi!
  • Riana
    a pont info nekem kinai karakteres ...
  • Duddits
    Mondjuk elöszőr olvasd el az .nfo-t!
    Amúgy az 1. cédénél .mds.mdf-ed lesz, 2. cédénél meg .bin, meg .cue.
  • Devids Pro
    először áttrakod közösségi telekké utána meg kollégiummá aztán késsz nem?