32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
flashX #12233 Ennyire hülye nem vagyok.
De úgyse működik. -
Coolfire #12232 Manapság -
Coolfire #12231 Igaza van tanult kollágmnak.256 nudli.Manmság 1024 a minimum.Minden játékhoz annyi kóll. -
#12230 Általában szkeptikus vagyok a hasonló kijelentések kapcsán, de mivel ez nem az a fórum, ne menjünk bele a témába. Ahány ember, annyi féle tapasztalat, és hát bizony függ a dolog sokmindentől, ezért aztán mindenki más élményekkel rendelkezik. Sorry a téma miatt, maradjunk annyiban - remélem közmegelégedésre - hogy egy kis memória növelés sosem árt.. -
#12229 Valaki nem tudd jobb leírást kollégiumépítéshez? Mert ebből nem sokat értettem meg ami a FAQ-ba. Esetleg valaki nem mondaná el pontosabban? -
#12228 Azért ez a "minden más alkalmazás" egy kicsit túlzás, komolyabb gamék (pl NFSU2) is királyul mennek ennyivel XP-n. -
#12227 faq :D
ez mind le van írva ott (esetleg ezt nem értheted: mountolni = virtuális meghajtóba betenni) -
kangoo #12226 Engem nem érdekel a kieg., de hallottam hogy hoz pár praktikus újítást az alapjátékba, szerintetek csak ezért érdemes felrakni? -
#12225 Hogy tudom elfordítani úgy a tárgyakat 45°-kban, hogy ne kelljen az a szaros növény hozzá?? -
flashX #12224 Hi!
Megnéztem a faq-ot, de nem működik a házépítés, és nincsenek meg a családok képei a betöltőképernyőn, se a játék közben.
Tud valaki linkelni nekem tökéletes crack-et? -
#12223 Kösz. -
#12222 Vagy a FAQ-ban, vagy ha itt visszaolvasol ket harom oldalt, egy fel oldalt elfoglalo leiras van a problemad orvoslasara. -
#12221 HEHE! Oksa, de azert keszulsz egy hetvegi hatalmas nyomulasra te is nem? ha mar megvan a kieg. -
#12220 ja a far cry is néha akad -
#12219 Az xp miatt???? :o
hááhááátén kinyirom a bill gécet -
#12218 Nekem is 256-om van. Tök jól mennek a cuccok... -
#12217 Mivel gyaníthatólag XPt használsz, a 256 épp csak vegetálni jó, de nem csak a simsnél, minden más alkalmazás esetében is. Sokat fog jelenteni egy kis memóriabővítés ;] -
#12216 igy is 256 de kevés neki :S
a proci nemhiszem hogy kevés (1.7) a videokártya az jó -
#12215 Én addig nem simselek mig akadozik...nemsokára kapok ramot mad utána jó lesz :D -
#12214 Hogy kell kollégiumot építeni? Házakat már sikerült, meg szórakozóhelyet... -
#12213 én itt vagyok :P
Amúgy én is elkezdtem egy kollégiumot építeni:) Biztos nem lesz olyan jó mint Mike kolesza, de majd meglátjuk:) -
#12212 Hogy eltunt mindenki! a 4 napos unnepre keszultok? vagy mar mindenki tolja 1000-rel? -
#12211 Kilabaltal mar az alkotoi valsagodbol? -
#12210 Aham, koszi! megnezem. -
zizzenet #12209 Gondolom "Start Menü -> Programok -> EA Games -> Sims 2 -> ... " Valahol ott kell lenni egy Readme vagy Help vagy valami hasonlónak.
Ha így nem találod, akkor, feltételezve, hogy alapértelmezett módon telepítetted a játékot (egyébként csak a program főkönyvtára más):
c:\Program Files\EA Games\The Sims 2\... itten valahol van egy readme, vagy valamelyik alkönyvtárban. -
zizzenet #12208 Köszönöm a válaszokat, majd ki is próbálom, de egyelőre megnyugodtam. -
#12207 "startmenu" ez nekem igy most hirtelen nem mond semmit :( kifejtened bovebben kerlek? akar priviben is. -
Coolfire #12206 Muszáj,neki.:)Amúgy,megy rendesen,semmi baja a service packkal...egyenlőre. -
#12205 igen -
#12204 attol meg mehetne -
#12203 nyugodtan fuzd a masikat, az elso meg koltozzon el ha nalad lakik
ha nem akar elmenni, woohooz a masikkal elotte :)) -
#12202 ott a pont -
#12201 start menu -
zizzenet #12200 Kérdés, ami fontos. Fut rendesen a Sims 2 (illetve a University) SP2 mellett is? -
#12199 Nem kompatibilisek. -
#12198 Egy gyors kérdés: Miért nem mennek a University-ben az eddig letöltött plusz cuccok amik a downloads könyvtárban vannak? Ha nincsen ott akkor rendben elindul, ha visszamásolom a dokumentumokba akkor kilép a francba!
Mi lehet ez? Nem tud valaki segíteni? -
Belzebub82 #12197 Helló!
Van egy kis gondom!
Megkértem egy csaj kezét( a Sims 2-ben). Mostmár nem akarom. Nagyon veszekedtem vele, de mégsem adta vissza a gyürüt(nem az írástudatlanságom miatt írom rövid ü-vel, hanem mert a hosszú helyett ezt írja: "q", és így: gyqrq még értelmetlenebb lenne). Most el akarok venni egy csajt (aki a gyerekem anyja), de nem lehet. Gondolom az eljegyzés miatt nem. Hogy rúgjam ki a régi csajt?
Egyébként annyira összevesztem vele, hogy se szivecske, se vigyori fejecske sincs, csak gyürü.
Mit tegyek vajon?
Remélem érthetö (na, hosszú ö-m sincs) voltam:)
Elöre is köszi!
-
#12196 a pont info nekem kinai karakteres ... -
#12195 Mondjuk elöszőr olvasd el az .nfo-t!
Amúgy az 1. cédénél .mds.mdf-ed lesz, 2. cédénél meg .bin, meg .cue. -
#12194 először áttrakod közösségi telekké utána meg kollégiummá aztán késsz nem?