Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sapkafej
Ganxsta Zolee hol van a játékból?

György

angello
jaaaa ok

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

Sipocz
Hát ha nincs idõ a dolgokra akkor úgy érdemes!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

angello
visszafelé állitani?

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

Sipocz
sethour x (x=1,2...,24)
én nem használtam, pusztán olvastam az official BBS-én😊)

Devids Pro
én is így gondoltam 😉
angello
"át tudod állitani az idõpontot a napon belül"
ez pontosan mit jelent?

Devids Pro
mert nem az a jelszó meg a név nem is az volt😄
Sipocz
Szvsz. van idõ minden életszakaszban mindenre. Ha valóban kedveled ezt a játékot és csak a rutin hiánya okozza ezeket a keserû tapasztalatokat akkor ne restelj hozzányúlni a beépített cheatekhez. Le tudod állítani az öregedést, át tudod állitani az idõpontot a napon belül, pénzt tudsz betörni és ezekkel együtt próbálgasd a sim életét szépen szabályozottan elõadni. Aztán ha már van rutin fokozatosan elhagyhatod a cheateket és az idõ sem lesz úrrá a dolgokon.

insp
Ne szálljunk má' el kérem...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Curze
Igen. Nem sok sikerrel.

A Sim City4-bõl a kis méretû térképeket lehet áthozni, de csak a domborzat, és az úthálózat (abból is csak a road) kerül át. Azon aztán kreálhatsz új falut magadnak. Szóval szerintem nem sok értelme van. Van a Sims2-ben éppen elég üres neighbourhood annak aki nulláról akarja felépíteni a városkáját.

Sipocz
Ezekbõl az eladási számokból meg ugye az jön ki hogy feltételezve a kb. 20%-os legális használatot a Sims1 kb. 150-200 millió installáció volt és gépenként átlag 1.5-2 gamer az cca. 250-400 millió fazon. Ez már mérhetõ a bolygó lakosságával😊)))!

Mike
elvileg lehet

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ja a SimCity kapcsán jut eszembe,valaki próbálta már a két játékot kombinálni?(város)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Vérkomoly...a Sims-sorozat tartja el az EA-t.😊Hát Will Wrightéknak sincsenek biztos anyagi gondjai.😊A SimCity5-re leszek azért még kíváncsi.

Hentes Bill
ez komoly? kicsit brutális

Boldog Karácsonyt!

több mint egymilliót...simán a földbe fog döngölni minden játékot.😊Ugye az elsõbõl "csak" 34millió fogyott(mindenestül meghaladta a 100-at),ebbõl szerintem több fog.Legfeljebb megdönti a saját rekordját.😊

Ja ez ugyanúgy van mint pölö az elsõben.Itt néha logkus a választás,néha nem.Ezt ahogy Mike is mondta befolyásolhatja a pillanatnyi hangulat is,de fõleg a játék belsõ generátora igazán..😊Tehát nem sok értelmét látom összesíteni a válaszokat.Azért a Superstarnál én is írtam a kombókat megmondom õszintén.😊)

Hentes Bill
lol, 10 nap alatt 1 millió példányt adtak el a gémbõl

Boldog Karácsonyt!

angello
nagyon kevés az idõ a napi teendõk elvégzésére ez csak nekem
nem megy?
például az emberem az utcán alszik aztán meg büdös de nem
álmos aztán meg a fehér nyúlall beszélget és kezdõdik elölrõl
mire az eggyiket megoldom kezdhetem elölrõl

Még nem próbáltam,de nagy az esélye,hogy így mûködik a dolog,mivel aki a házban van -hiába nem családtag-az örexik a többiekkel együtt.

Sipocz
Helló Népek!
Sikerült-e már ez valakinek?:
(Állítólag müxik:o) Van egy tinisrác aki nemsoká adult lesz és szörnyen egymásba vannak habarodva egy tinicsajossal aki viszont townie. A metód állítólag az, hogy a townie csajost move in-nel be kellene játszani a családhoz és együtt át tudnának lépni a felnõtt korba (némi kor-szinkronizálás vszeg kellene, de az nem problem). Aztán meg ha már adultok jöhet a "végkifejlet".

Az idõnként a foglalkozásod kapcsán elõbukkanó kérdésekre, nincs standard helyes válasz. pl.: Tudományos kariert végzõ simem project leader, amikor is valamelyik beosztottja tudtán kívül felfedez valami új izotópot. Dilemma: Szólni a beosztottnak, vagy lenyúlni a felfedezést. Ezt a szituációt kétszer is megkaptam, mindkétszer szóltam a beosztottnak, hogy milyen nagyott alkotott. Elsõ izben örült, és kerestem 7,5k-t, másodszor benevezett a állásomra, ráadásul buktam egy valag skill-t. A döge...
Hentes Bill
2 éve még csak álmodoztamekkora vinyóról (kemény 4.3-asom volt 😄), msot meg kéne egy 160-as még, ahog ymondtad 😊

Boldog Karácsonyt!

Meg az amúgysem a játékhoz tartozik,hogy a min.konfig alatti géppel tolom.😊

Hentes Bill
tervezem

Boldog Karácsonyt!

Mike
na írjad, hadd ríjunk! 😊

Vazzergh,ha én leírnám milyen géppel,milyen vinyóval nyomom,hát sírva hagynátok el a fórumot..:😊))

Mike
szal nem csodálom, hogy tele van, én nem is tudom mit kezdenék, ha csak ilyen kevés helyem lenne

Mike
vegyél 1 160-as vincsit
kb. egy huszas
nem drága

Hentes Bill
80-as van, és szinte mindig tele van. max 3-4 giga szokott üres lenni

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
azért köszi

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
semmi gond 😊

Boldog Karácsonyt!

Ugye a három alapoldal..😊)

A fasz kivan..a gamecopyworld-ot a gameburnworld-ot és a megagamest mindig keverem..😊)

Mike
hát nincs elég vincsid?

Forrest Tomee
thx!

Adri
Hívj taxit!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Forrest Tomee
Jól sejtem, hogy el lehet hagyni a házat és lehet sétálni a városban? De hogyan?

Hentes Bill
áááá, végre elindult!!!! gémkópivörldön tényleg van 3 image fájl, abból ugye 1ik nem ment nálam, van még egy majdnem ugyanilyen kis méretû cucc, az se volt jó, de volt egy 3., 17 megás spitfire mini image fájl, és azzal megya gém, legalábbis elindult 😊

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
me foglalja a helyet azé. és mondom töröltem az elsõ cédét

Boldog Karácsonyt!

Mike
de mé nem jó a sima Alcoholos mount?

Hentes Bill
"Igaz most már 3 db mini image van a gameburnworldon is"

erre gondoltál? mert itt a 3-ból 2 alapból sz*r, a kis image fájl meg mondtam már nem jó nálam

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
hát pedig nem megy 😞 kéri a zeredeti cédét. de mármásnak is volt ilyen, ahog yolvastam a fórumot. nincs semmi krekk az exen, csak 1 peccs, ami nem kockásítja ki a lényeget. 3.47-es dt van, minden opciióra bekapcsolva. na mind1, megnézem az az oldalt, amit mondtál, hátha megy vmelyik cuccal. köszi

Boldog Karácsonyt!

Igen...mindent kipróbál az ember,ha 160MB rammal görcsöl..😊))Ha 1,5 GB memcsim lenne,letojnám az egészet.😊

TopGun
Jah! ravasz! 😊

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Nem mert indítás után kiszedtem belõle,és ment tovább.Neki csak indulni kell.😊)

TopGun
Viszont a CD-d mindig hasznalja nem?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

No már 10-bõl 10-szer el is indul cédérõl..😊)

Ja és igy semmi mountra nincs szükség.😊