Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adri
#6429 akkor nézd meg ezt és inndulj ki ebbõl!!!!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Ha a két Sim már elég jó viszonyba került egymással,az interakciók között megjelenik a "Propose".Ezen belül elõször a "Move In",amellyel a kívánt személyt a lakásba lehet költöztetni.Majd ezután jön az eljegyzés"Encourage".Itt a házasságnak már kétféle módja lehet:
1.Simán összeházasodni,a "Marriage"-vel,természetesen itt is lehet Wedding-party,de nászút nincs.
2.Megtörtént az eljegyzés,ekkor Wedding-party hívása.Építõ-mód venni bort,esküvõi tortát és egy oltárszerûséget.Akkor mindenki elõtt odamenni mindekettõnek az oltárhoz,és lehet esküdni.😊Ha vége a bulinak,akkor elmennek nászútra,ahonnan mindketten fullra feltöltõdve jönnek vissza.Ezután el lehet az oltárt adni.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Hentes Bill
bekaphatjátok mindketten

Boldog Karácsonyt!

Adri

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Hentes Bill
#7080?

Boldog Karácsonyt!

Melyik?😊)

Nemsoká lesz egy tippes rész-ha minden igaz-és majd ezekre a kérdésekre is lesz benne válasz.😊)

Devids Pro
halad már a faq?😊
Amúgy házasodni, aztis lehet? 😄.
És ha lehet akkor úgy, hogy rákattintasz a csajra és ottvan, hogy merriage ha már jól összemelegedtél vele?
És elköltözni, azt, hogy lehet nagyobb házba, mert sehogy se tudtam.
Amúgy van valami leírás a jatekról amibe ilyen dolgok benne vannak, hogy mit, hogy kell, mert néha nem árt egykis segítség 😄.
De mindenesetre a falas problémám megoldódott 😄.
Ha van egy linket megköszönnék.
Thx!

Devids Pro
az nincs sry😞
de ha kell leszedethetem
És ebben kábé milyen rucik vannak?Benne van az a bivalyos sims2-es T-shirt?😊

Amiga
Jó gáz a klipp. Van már a csajokban egy kis löket, látszik a mozgásukon. :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Mike
itt nemtom, csak otthon

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Amiga
Na, kipróbáltad?

Sipocz
Persze én küldöm õket! Nagyszerû mert az õsöknek is szom.vas. a szabadjuk (sõt a maminak a kedd is) és ezt szinte 1.5-szeresére lehet tágítani a priv. és a comm. lot idõ-aszinkronitásával. pl.: reggel 8-9-re betépnek a comm.lot-ra, ott elvannak rendesen és már kimerültek amikor hazaérnek, viszont otthon 9-10 h-ra jár az idõ és délutánig még lehet 3-4 órácskát aludni és aztán barátokat hívni, szórakozni, tanulni. Nálam a nagyon fontos a megfelelõ minõségü, nagy energy értékü ágyak biztosítása (van úgy hogy a sim legértékesebb tárgya az ágya) mert jópofa dolog ahogy egy sim alszik, de mégiscsak "holtidõ".

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Mike
tudod, olvass vissza 😊)

Hentes Bill
és a vip részbe hogy lehet belépni? 😛

Boldog Karácsonyt!

Mike
thx, 2 perc és lent van

Devids Pro
na fenn a ruhapack a vip részben!
Amiga
Ja, értem 😊. Hát 30 MB körüli a file, de itt megtalálod az arabesque rovatban: "12 - don't fall away from me .avi"

https://secure.thefilingroom.com/signin.asp

User: sandraforever
Password: sandra

TopGun
"amikor mindhárman betódulnak a comm.lot-ra (ki csajozni, ki vásárolni, ki meg haverkodni az öreg cimbikkel)" - ez azt jelenti, hogy maguktol mennek el bulizni? vagy Te kuldod el oket?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mike
sajnos semmit nem ír a kódolásról

fel tudod tenni vhová azt a file-t? én s akkor én majd megnézem

Mike
most mondjam azt, hogy ezt én másoltam be? 😄

Amiga
Itt a megoldás:

Music: In order to play your own music in the game, just go to My Documents\EA Games\The Sims 2\Music, and drop your .wav or .mp3 files in the appropriate folder.
TV channels: To have your own movies played on the in-game TV channels, just go to My Documents\EA Games\The Sims 2\Movies\ and place .avi files in the appropriate folder. Ideally, the files should have stereo sound, and be in a 128x128 pixel format, otherwise they will be stretched to fit.
Video games: In order to have your own files played as video games, take any existing .avi file that you have. Then browse to one of the game subfolders under My Documents\EA Games\The Sims 2\Movies\Games\ and place your files in the appropriate folder. Rename your movie as the exact name of one of the existing movie files (gamename_ATTRACT.avi, gamename_INTRO.avi, gamename_P1LOSE.avi, P1WIN.avi, gamename_P2LOSE.avi, or gamename_P2WIN.avi, where gamename=bus, ssx, or sc4). Then when you play the corresponding game segment in The Sims 2, your movie(s) will play on the screen instead

(PC Dome fórum)

Mike
meg tudod mondani milyen volt a file hang kódolása, milyen sample rate, 8bit, 4bit, stb?

Amiga
Megható, szép helyeken voltak a helyesírási hibáim.

Amiga
Én tettem be egy 30 megás avi-t egy Arabesque videóval, most már arra aerobicozik a csajszi, de nem volt a gondom a lejátszással, ill. annyi gondom volt, hogy szétszaggatta a mamóriát. Szóval szvsz nem szabad nagyfelbontású avi-kkal szivatni szerencsétlent, csak pár meásakkal...

Sipocz
Dehogynem, kell a 10 tüzhely mert egy bizonyos >8(?) fõzésskill után a sim nem hajlandõ "mindenféle hitvány sparherton" fõzni és aztszem bizonyos igényesebb kaják (pulyka, rák, sütemény) már csak ezen készíthetõk. Nálam egyszerûen a pénzhajhász beállítotságu õsapa mint want-ot igényelte, úgyhogy nem volt mese😊. Azért jó ez mert pl. van olyan közös szabadnapjuk amikor mindhárman betódulnak a comm.lot-ra (ki csajozni, ki vásárolni, ki meg haverkodni az öreg cimbikkel) és amikor hazatépnek bizony mindenkinek jöhet a sertésborda vagy a sültpulyka az elhízás kockázata nélkül.

Devids Pro
Megy fel egy ruha pack a vip részbe (25 ruha) majd szólok ha fenn lesz
Mike
jaja, gondoltam, hogy salátátra fogom õket

Mike
thx
az is lehet, hogy nem kellett volna megvenni a +10-es tüzhelyt?

hogy is kell jógázni?

Sipocz
A simek etetéséhez meg még annyi, hogy érdemes megvizsgálni az egyes kaják tápértékét (az áruk ezzel biz.mért. arányos, másrészt kissé hasonlítanak a valóságos kajákra amiket mi is ismerünk) és a simmel azt csináltatni ami kb. elég a jóléthez, de nem eteti túl. Mondjuk nálam a családban a mama munkaidõbeosztása olyan, hogy nem gyakran eszik a melóban. Õ ha hazajön a melóból (erõsen sárga a hunger csík) csinál magának egy kis spagettit vagy sûlthúst, de a fiug inkább csak egy kis hideg saláta (ezt már a gyerek is tudja csinálni) oszjóvan.

sapkafej
rendes tapéták kellenének, mert ezek nagyon szarok!

György

TopGun
Igen, az nagyon jo lenne, szerintem is ritka rondak a cuccok a 2. reszhez, talan lesz hozza valamikor valami, sajnos a bodyshop-os megoldas csak a simekhez jo 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mike
kéne vmi editor, amivel lehetne konvertálgatni a sim1 és a sims2 között pl textúrákat

hiányzik nekem a boci ülõgarnitúra, meg egy két tapéta textúra. még úgy is jó, ha meglévõt cserélem le, mert a java a 2-ben ritka ocsmány

Sipocz
Fogyni nem fognak, de piszok rosszul fogják magukat érezni. Én is beleestem a hibába a táplálással, sõt az õs simek némelyikét pocakosnak indítottam. Fontos, hogy ne etesd túl õket, egy pici mindig hiányozzon a "full load"-ig. Ha kell szakítsd félbe a zabálást. Az edzettséghez meg a napi testmozgás mindenképp kell, nálam a srác reggelenként úszik, a mama ugra-bugrál a rádióra, a papa meg jógázik kb. 0.5-1 simórát. Szegény kölyök amikor felnõtt tinivé, akkor látszott rajta a "tekintély", no azóta igencsak kisportolt egyén lett és a magas body skillje miatt tagja az iskolája focicsapatának is, nem szólva sikerét a csajoknál😊). Ha elérték az edzett fitness státuszt akkor is folyamatosan napi mozgás kell a szintentartáshoz, de ekkor már nem nagyon kell õket kínozni csak épp egy kis edzés, kihagyni viszont semmiképpen sem!

TopGun
Szerencsere megsem kerult bele a jatekba, de Robert de Niro-val sem talalkoztam eddig sehol.

TopGun
Butort, tapetat, stb.-t nem lehet letolteni hozza meg a hivatalos oldarol sem es rajongok sem csinaltak, csak par novenyt egyenlore.

Heheeh..ezt még Zaki linkelte anno.😊

Na ezaz!Biztos lesz amolyan Superstar-szerû kieg is..😊

Picsába..csak nehogy valamelyik kiegészítõbe rakják.😊

Mike
hun van Robert De Niro? 😊

Ganxta Zolee-ból videojátékhõs lesz
Blikk, 2004-05-24
Budapest - Ganxta Zolee (38) karakterével õsztõl egy számítógépes játékban is találkozhatunk. A zenész tegnap ugyanis aláírt egy szerzõdést egy komputeres játékokat forgalmazó céggel. A Sims nevû szituációs programban ezúttal különbözõ sztárokat választhatunk magunknak: belebújhatunk akár Robert De Niro bõrébe, vagy ha úgy tetszik, beköltözhetünk Ganxta Zolee tõszomszédságába is.
- Én leszek az egyetlen magyar figura a rengeteg hollywoody színész között - mesélte büszkén a rapper. - Ezért úgy érzem, külön megtiszteltetés, hogy rám esett a választás. Igaz, nem vagyok megszállott gépfüggõ, de nagyon mókásnak találom a feladatot.
A zenész a következõ hetekben tesztfotózásokon vesz részt, ahol a rengeteg képbõl állítják össze a végleges animációs figurát.

Mike
Másik:
tett már be valaki filmet? és mûködött is?
nekem a képpel semmi baj (divx) de a hang 5 másodperc után megakad, és utána ezt az 5 másodpercet ismételgeti
probálkoztam különbözõ mintavételi frekikkel, kódolással, kódolás nélkül, de semmi hatás, a hiba megmaradt

Mike
Fejlemények:
mindenki hízik mint az állat 😞

már anyuka is kövér meg a kicsi is 😞

nnagyot néztem, amikor fél napi edzést tett tönkre egy vacsi (leginkább mintha lazacszeletek lennének)

szal hétvégén mindenki edzeni fog, látástól vakulásig.

szerintetek, ha nem adok nekik enni, akkor fogynak?

De úgy volt.Még-ha emlékeim,nem csalnak-tavasszal újságolta nagy mellénnyel,hogy megkereste az EA,hogy beleraknák a játékba.Hála az égnek ez csak megkeresés lett...😊)))

sapkafej
nem úgy volt, hogy alapból benne lesz?

György

Devids Pro
dehogynem ott a benner alatt nagy betüvel írott odlalon a vip részben
Devids Pro
berczy
Szisaztok!

Nem tudjátok, hogy lehet valahonnan letölteni uj butorokat, tapétákat, padlókat meg ilyesmit a game-hez?

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB