Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
1.Simán összeházasodni,a "Marriage"-vel,természetesen itt is lehet Wedding-party,de nászút nincs.
2.Megtörtént az eljegyzés,ekkor Wedding-party hívása.Építõ-mód venni bort,esküvõi tortát és egy oltárszerûséget.Akkor mindenki elõtt odamenni mindekettõnek az oltárhoz,és lehet esküdni.😊Ha vége a bulinak,akkor elmennek nászútra,ahonnan mindketten fullra feltöltõdve jönnek vissza.Ezután el lehet az oltárt adni.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
És ha lehet akkor úgy, hogy rákattintasz a csajra és ottvan, hogy merriage ha már jól összemelegedtél vele?
És elköltözni, azt, hogy lehet nagyobb házba, mert sehogy se tudtam.
Amúgy van valami leírás a jatekról amibe ilyen dolgok benne vannak, hogy mit, hogy kell, mert néha nem árt egykis segítség 😄.
De mindenesetre a falas problémám megoldódott 😄.
Ha van egy linket megköszönnék.
Thx!
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
https://secure.thefilingroom.com/signin.asp
User: sandraforever
Password: sandra
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
fel tudod tenni vhová azt a file-t? én s akkor én majd megnézem
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Music: In order to play your own music in the game, just go to My Documents\EA Games\The Sims 2\Music, and drop your .wav or .mp3 files in the appropriate folder.
TV channels: To have your own movies played on the in-game TV channels, just go to My Documents\EA Games\The Sims 2\Movies\ and place .avi files in the appropriate folder. Ideally, the files should have stereo sound, and be in a 128x128 pixel format, otherwise they will be stretched to fit.
Video games: In order to have your own files played as video games, take any existing .avi file that you have. Then browse to one of the game subfolders under My Documents\EA Games\The Sims 2\Movies\Games\ and place your files in the appropriate folder. Rename your movie as the exact name of one of the existing movie files (gamename_ATTRACT.avi, gamename_INTRO.avi, gamename_P1LOSE.avi, P1WIN.avi, gamename_P2LOSE.avi, or gamename_P2WIN.avi, where gamename=bus, ssx, or sc4). Then when you play the corresponding game segment in The Sims 2, your movie(s) will play on the screen instead
(PC Dome fórum)
az is lehet, hogy nem kellett volna megvenni a +10-es tüzhelyt?
hogy is kell jógázni?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
hiányzik nekem a boci ülõgarnitúra, meg egy két tapéta textúra. még úgy is jó, ha meglévõt cserélem le, mert a java a 2-ben ritka ocsmány
Blikk, 2004-05-24
Budapest - Ganxta Zolee (38) karakterével õsztõl egy számítógépes játékban is találkozhatunk. A zenész tegnap ugyanis aláírt egy szerzõdést egy komputeres játékokat forgalmazó céggel. A Sims nevû szituációs programban ezúttal különbözõ sztárokat választhatunk magunknak: belebújhatunk akár Robert De Niro bõrébe, vagy ha úgy tetszik, beköltözhetünk Ganxta Zolee tõszomszédságába is.
- Én leszek az egyetlen magyar figura a rengeteg hollywoody színész között - mesélte büszkén a rapper. - Ezért úgy érzem, külön megtiszteltetés, hogy rám esett a választás. Igaz, nem vagyok megszállott gépfüggõ, de nagyon mókásnak találom a feladatot.
A zenész a következõ hetekben tesztfotózásokon vesz részt, ahol a rengeteg képbõl állítják össze a végleges animációs figurát.
tett már be valaki filmet? és mûködött is?
nekem a képpel semmi baj (divx) de a hang 5 másodperc után megakad, és utána ezt az 5 másodpercet ismételgeti
probálkoztam különbözõ mintavételi frekikkel, kódolással, kódolás nélkül, de semmi hatás, a hiba megmaradt
mindenki hízik mint az állat 😞
már anyuka is kövér meg a kicsi is 😞
nnagyot néztem, amikor fél napi edzést tett tönkre egy vacsi (leginkább mintha lazacszeletek lennének)
szal hétvégén mindenki edzeni fog, látástól vakulásig.
szerintetek, ha nem adok nekik enni, akkor fogynak?