32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Tufa16
    nekem az alaphoz kellene. én még maradi vagyok, most kezdem :)
  • Coolfire
    Az alaphoz volt olyan képecske,ha ránéztél rögtön full lett minden tulajdonság,viszont nem tudom,hogy az Universityvel megy-e.
  • Coolfire
    Szerintem próbálj inkább valami régebbi verzát,nekem legalábbis bejött.
  • Tufa16
    nincs valami csít amivel meglehetne azt oldani, hogy ne kelljen állandóan teljesíteni a szükségleteket (mint pl alvás, evés). Nem tudom megoldani hogy mindet teljesítsem, plusz mellé még dolgozzak is :(
  • Coolfire
    Már benne van a nevében a SIM,rossz nem lehet.:)
  • Coolfire
    Mér a Gef6600 nem az?
  • Carlos
    Lehet, hogy énis felrakok valami zsír új nvidia drivert, hátha elindul végre...Kezdem már unni. Bár addig nyomom a Nascar SimRacinget. :)
  • Tufa16
    új nvidia driver megoldotta a problémát :)
  • Tufa16
    "Nekem is ez a Directx-es problémám van"
    Indításnál kidobja az a direct X-s üzenetet, miszerint a kártyám nem dx9c kompatibilis
  • Carlos
    Hibajelenség?
  • Tufa16
    Lenne egy kérdésem. Nekem is ez a Directx-es problémám van. SP2... Mit tegyek hogy elinduljon a game? (Olvastam a faq-ot, de semmi segítség nincs benne)
  • Coolfire
    Ne add fel.:)Lehet,hogy vmi cuccost felpakoltál ami nem tetszik neki.Valami driver dolog van,mint említetted.
  • KaOz
    Hali All!
    Valaki tudna adni egy Cdkey-t? Sehol nem találtam a neten.Köszi
  • Logitech
    Lehet menteni amikor a koleszban vagy, el lehet menni itt is pár helyre, ott azt hiszem nem lehet menteni úgy mint amikor a városban vagy.
  • zizzenet
    Kérdésem volna azokhoz, akik játszanak a University-vel. Amikor egy koleszos simmel játszol, lehet menteni a telket, vagy ez is olyan, mint a community lot, hogy végig kell játszanod a teljes egyetemi részt egy az egyben?
  • Carlos
    Az a fura, hogy én már toltam ugyanazen a vason a Sims 2-t még régebben.
    Mind1. Most akkor pihentetem. Jáccom mással...
  • bmffm856
    helló. most töltöttem le a university-t...minden tökéletesen elindul, semmi hibaüzenet, télleg minden jó. egyetlen egy kérdésem lenn. pusztán technikai: ahhoz, hogy a universityben tudjak építkezni, az alapjáték mini image-nek benne kell lennie daemonban? és lenne még egy: ha én kiírom cd-re a university-t attól még ugyan úgy fog menni? köszi szépen a segítséget. helló. bmffm.
  • Mike at home
    szanom-banom, de elfeljtettem ki ir szlovakiabol, dobjon meg legyenbszives egy privivel, szertnek kerni/kerdezni tole mas temaban vmit
  • Mike at home
    ha xp, probald win98se alatt

ha win98 akkor xp alatt
  • Mike at home
    nem tudom, graf driver hiba talan
  • Carlos
    Valaki tud segíteni nekem is?!?
  • Mike at home
    szia Tamas! :)
  • Devids Pro
    gratulálok, meg az előző négyhez is..
    ha képet akarsz mutani nekünk akkor ne a saját gépedről linkelj! IDE tedd fel vagy a galériádba aztán onnan linkeld be!
  • kriszt
    C:Documents and Settings/Biró Tamás/Dokumentumok/EA Games/The Sims 2/Storytelling/snapshot_6f3f0875_cf3f0876
  • kriszt
    Akinek kell a magyarosítás a sims 2-höz az itt töltheti le: www.magyaritasok.hu
  • Carlos
    Na, feltettem a szimszet és azis beállt a lila képernyő előtt.
    Szóval még az intrót sem láttam.
    Valakinek van 5lete?
  • Carlos
    Uninstalltam az university-t, a sima sims 2 is megállt a lila képernyőnél.
    Felteszem meginn' a simset megnézem a sima megy-e. Ha nem, akkor mi lehet? Driver? Codec?
  • Carlos
    Nos, valamikor már a lila képernyőig sem jut el... :)
    És már vagy 5x próbáltam.
    Kezd felb***ni.
  • Mike at home
    azoknak akik vlamiert nem tudnak koleszt epiteni:

residental, zold telek
    lenyeg a postalada

szal megepited a koleszt, szobakkal, van egy spec ajto, az kell a szobakhoz. ha nem tudod melyik az, lepj be egy kesz koleszbe, es nezd meg
    ezekutan valtsd at a zonevaltassal dorm-ra
    changelotzoning dorm
    ha jol sikerult, most meg beteheted package-be, hogy megoszd a joneppel (kesobb csak akkor lehet lementeni, ha nem lakik benne senki)
    1-2 esetleg 3 embert koltoztess be, foglalj nekik szobat, es kesz. a maradek szobara majd a gep hoz NPC-ket

• Mike at home
    es inditsd el ujra

1x nem indul el, az nem jelent semmit
  • Mike at home
    eleg a safedisk
  • Mike at home
    el lehet lenni 256-tal, ha nem is tul fenyesen
    a ceges gepemben sincs (sajnos) tobb
  • Carlos
    Nos, nekem a változatosság kedvéért az a gondom, hogy felment a 4cd-s Sims 2. Feltettem a Universityt. Kérte a 4-est, odaadtam neki. Kész.
    El akartam inditani, exp logo fennvan. Fekete képernyő, majd egy lilás képernyő és ott megállt. Heves csapkodásra újraindult a gép (98se).
    Valami 5let? Installkor a Dameon Toolz-ban minden emuláció engedve volt/van.
  • Duddits
    Oké. Köszi. Majd kipróbálom.
  • Devids Pro
    sima háztelket (residental) (legalábbis én azt választottam, igaz még nem raktam átt kollégiummá de szerintem így kell!)
  • Duddits
    De amikor telket építek a kollégiumnak, akkor residenciát, vagy központot kell választani?
  • Devids Pro
    átt kell alakítani egy cheattel kollégiummá (faq-ban találsz bővebb leírást)
  • Norelle
    Valaki írjon PLÍZZZZ
  • Norelle
    Hogy lehet koleszt csinálni???Már csináltam egyet de azt csak háznak írta ki....:(
  • Devids Pro
    akkor talán mégis..