32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#12277 nekem az alaphoz kellene. én még maradi vagyok, most kezdem :) -
Coolfire #12276 Az alaphoz volt olyan képecske,ha ránéztél rögtön full lett minden tulajdonság,viszont nem tudom,hogy az Universityvel megy-e. -
Coolfire #12275 Szerintem próbálj inkább valami régebbi verzát,nekem legalábbis bejött. -
#12274 nincs valami csít amivel meglehetne azt oldani, hogy ne kelljen állandóan teljesíteni a szükségleteket (mint pl alvás, evés). Nem tudom megoldani hogy mindet teljesítsem, plusz mellé még dolgozzak is :( -
Coolfire #12273 Már benne van a nevében a SIM,rossz nem lehet.:) -
Coolfire #12272 Mér a Gef6600 nem az? -
#12271 Lehet, hogy énis felrakok valami zsír új nvidia drivert, hátha elindul végre...Kezdem már unni. Bár addig nyomom a Nascar SimRacinget. :) -
#12270 új nvidia driver megoldotta a problémát :) -
#12269 "Nekem is ez a Directx-es problémám van"
Indításnál kidobja az a direct X-s üzenetet, miszerint a kártyám nem dx9c kompatibilis -
#12268 Hibajelenség? -
#12267 Lenne egy kérdésem. Nekem is ez a Directx-es problémám van. SP2... Mit tegyek hogy elinduljon a game? (Olvastam a faq-ot, de semmi segítség nincs benne) -
Coolfire #12266 Ne add fel.:)Lehet,hogy vmi cuccost felpakoltál ami nem tetszik neki.Valami driver dolog van,mint említetted. -
KaOz #12265 Hali All!
Valaki tudna adni egy Cdkey-t? Sehol nem találtam a neten.Köszi -
Logitech #12264 Lehet menteni amikor a koleszban vagy, el lehet menni itt is pár helyre, ott azt hiszem nem lehet menteni úgy mint amikor a városban vagy. -
zizzenet #12263 Kérdésem volna azokhoz, akik játszanak a University-vel. Amikor egy koleszos simmel játszol, lehet menteni a telket, vagy ez is olyan, mint a community lot, hogy végig kell játszanod a teljes egyetemi részt egy az egyben? -
#12262 Az a fura, hogy én már toltam ugyanazen a vason a Sims 2-t még régebben.
Mind1. Most akkor pihentetem. Jáccom mással... -
#12261 helló. most töltöttem le a university-t...minden tökéletesen elindul, semmi hibaüzenet, télleg minden jó. egyetlen egy kérdésem lenn. pusztán technikai: ahhoz, hogy a universityben tudjak építkezni, az alapjáték mini image-nek benne kell lennie daemonban? és lenne még egy: ha én kiírom cd-re a university-t attól még ugyan úgy fog menni? köszi szépen a segítséget. helló. bmffm. -
#12260 szanom-banom, de elfeljtettem ki ir szlovakiabol, dobjon meg legyenbszives egy privivel, szertnek kerni/kerdezni tole mas temaban vmit -
#12259 ha xp, probald win98se alatt
ha win98 akkor xp alatt -
#12258 nem tudom, graf driver hiba talan -
#12257 Valaki tud segíteni nekem is?!? -
#12256 szia Tamas! :) -
#12255 gratulálok, meg az előző négyhez is..
ha képet akarsz mutani nekünk akkor ne a saját gépedről linkelj! IDE tedd fel vagy a galériádba aztán onnan linkeld be! -
kriszt #12252 C:Documents and Settings/Biró Tamás/Dokumentumok/EA Games/The Sims 2/Storytelling/snapshot_6f3f0875_cf3f0876 -
kriszt #12249 Akinek kell a magyarosítás a sims 2-höz az itt töltheti le: www.magyaritasok.hu -
#12248 Na, feltettem a szimszet és azis beállt a lila képernyő előtt.
Szóval még az intrót sem láttam.
Valakinek van 5lete? -
#12247 Uninstalltam az university-t, a sima sims 2 is megállt a lila képernyőnél.
Felteszem meginn' a simset megnézem a sima megy-e. Ha nem, akkor mi lehet? Driver? Codec? -
#12246 Nos, valamikor már a lila képernyőig sem jut el... :)
És már vagy 5x próbáltam.
Kezd felb***ni. -
#12245 azoknak akik vlamiert nem tudnak koleszt epiteni:
residental, zold telek
lenyeg a postalada
szal megepited a koleszt, szobakkal, van egy spec ajto, az kell a szobakhoz. ha nem tudod melyik az, lepj be egy kesz koleszbe, es nezd meg
ezekutan valtsd at a zonevaltassal dorm-ra
changelotzoning dorm
ha jol sikerult, most meg beteheted package-be, hogy megoszd a joneppel (kesobb csak akkor lehet lementeni, ha nem lakik benne senki)
1-2 esetleg 3 embert koltoztess be, foglalj nekik szobat, es kesz. a maradek szobara majd a gep hoz NPC-ket
-
#12244 es inditsd el ujra
1x nem indul el, az nem jelent semmit -
#12243 eleg a safedisk -
#12242 el lehet lenni 256-tal, ha nem is tul fenyesen
a ceges gepemben sincs (sajnos) tobb -
#12241 Nos, nekem a változatosság kedvéért az a gondom, hogy felment a 4cd-s Sims 2. Feltettem a Universityt. Kérte a 4-est, odaadtam neki. Kész.
El akartam inditani, exp logo fennvan. Fekete képernyő, majd egy lilás képernyő és ott megállt. Heves csapkodásra újraindult a gép (98se).
Valami 5let? Installkor a Dameon Toolz-ban minden emuláció engedve volt/van. -
#12240 Oké. Köszi. Majd kipróbálom. -
#12239 sima háztelket (residental) (legalábbis én azt választottam, igaz még nem raktam átt kollégiummá de szerintem így kell!) -
#12238 De amikor telket építek a kollégiumnak, akkor residenciát, vagy központot kell választani? -
#12237 átt kell alakítani egy cheattel kollégiummá (faq-ban találsz bővebb leírást) -
Norelle #12236 Valaki írjon PLÍZZZZ -
Norelle #12235 Hogy lehet koleszt csinálni???Már csináltam egyet de azt csak háznak írta ki....:( -
#12234 akkor talán mégis..