Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devids Pro
sehova.. kicsomagolod és elindítod õket!
Sipocz
Helló Népek!
Tényálladék van:
Hazajön a sim helikopterrel és újság, hogy hozta a barátját. Igenám de a barát nem látszik sehol, nincs textúrája. Ott van mert dumál, lehet hozzá csatlakozni a hottubba, ül a kanapén és tv-t néz mert a kanapé egyik szegmense le van süppedve és a távkapcsolo mászkál néha. Sem címezni nem lehet (pedig a kurzor alakja szépen átvált) sem látni. Szvsz. a helikopter a bug eredete. Nálatok volt már?

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Én nem tudtam kipróbálni,mert az ember egyedül volt otthon.De biztos úgy van mint az egyben,hogy alkudozni kell a kaszással..aztán v. összejön v. nem..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

ehh..már az írás sem megy..😊

Na most hatolt el a tudatomig...ebben nincsenek már olyan telefonok,hogy ezért meg azért pénz üti a markod?Hát ez monyyuk nagy kár..ezt vajh kifelejtették,v. direkt nincs benne.Ja a bobbongyártó hasznos dolog.Az emberem full cookinggal 4 simiért adja dobozát.😊

Mike
+1 megfigyelés (mindig eszembe jut vmi új)
szal ugye a kölkök apásak, ha megjönnek a suliból, és csak anyuka van otthon, akkor ugyan hozzá is odamennek az örömhírrel, de mire anyuka belekezd az elismerést kifejezõ animációba, már rá se bagóznak 😊 apukát ellenben végighallgatják, igaz apukától a jó eredményért kijár egy puszi vagy egy ölelés, fõleg a kisebbiknek 😊 (a nagyobbiknál apuka beáll kicsit technora ugrabugrálni 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Ja igen, apuka meg szakács (vendéglátos) és kitettem neki a bonbongyártó gépet, hát többet tömött a szájába, mint a dobbozba (gondoltam is, hogy ez így nem lesz jó, mert hiába az 1 napos torna, ha utána teletömi magát csokival)

Anyuka meg új szokást vett fel, mániákusan felmos, pedig egyáltalán nem rendmániás

Mike
Fejlemények:

elérkezett a hétvége, és duci családom vad tornázásba kezdett, zenére, egész nap, max zuhanyozhattak meg alhattak. A kívánt célt sikerült elérni, most már senki sem duci, a nagyobbik fiú pedig elérte a maxot

ellenben a nagy boldogságban elfeljtettem kipróbálni, megy-e az a film normálisan amit Amiga adott 😞

kanyar
Es tud valaki megoldast a halal eloli megmenekulesre? :-)
Erre kivancsi lennek

TopGun
Aham,ertem, koszi! en is kiprobalom majd.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Rage47
Ahham😊) köszi😊
most hogy jobban olvasom, tényleg az jön ki belöle
Be saved From Death-Haláltól való megmenekülés. Meg kell halnia, s mikor jön a Kaszás meg kell menteni õt!

Rage47
Hali!
Kémiával dolgozik a Sim-em, és van egy ilyen a "Wants"-nál.
(Van halhatatlanság...?)
-Be saved From Death-
Some Sims hold out hope for the ultimate "second chance". While the Grim Reaper is preparing your Sim for the afterlife, select another Sim and click on the Reaper. Hint: Sims stronger relationsips to your Sim have a better chance.
akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
aha

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Bone-Cracker
valaki tud "No Censorship Patch "-et No CD CRACKES játékhoz?
Na mentem meccset nézni(off,törölhetõ)..😊)

Mike at home
semmi extra egy duplazas, meg egy jatek fikazas

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

tomm
Imageben igen,de 650.5 MB a cédén.

Slayerboy
csak 650

Voltam zárás előtt. _______________

Igaz az hogy az 1-es CD 730Mb??

Jó crackre ne is számíts.Nem valószínû,hogy a megawarezesek csináltak mellé egy mûködõ törést.😊Az egész neten nincs.😞

jaja, sztem yo a cucc
kre'' = krekk
Amúgy nem tudom mi volt a hiba,hogy ez javított verzió.Mondjuk valahogy el kell sózni..😊

mind1, az lessz meg, de sztem max csak mellette van a kre,, szal yo lesz
nah?
Nem tudom.A crack az biztos,hogy nem jó.A játék meg passz..

verzió
nem, az a verzó, mega.atw.hu
Én 15-tel zúzok..azért van minden cédén..😊

Milyen proper?crack?

a PROPER verzó mûxik?
Amúgy mi volt abban az 5 hozzászólásban?Az elsõ kettõt azt tudom..😊Közben játszottam,de minden nagyon szarul sült el,úgyhogy hagytam..mentés nélküli quit..😊

Igen az is egy megoldás,majd hozzáírjuk.Ehehh..látom takarítottál..😊Jógázni 3 bodypont után,meditálni 3 logic pont után lehet.Na majd ezt is hozzácsapjuk.😊

Slayerboy
😊))
Amíg nem tudják, hogy milyen 120 GB-al, addig nem is gyüjtögetik a cuccokat a 30 GB-ra 😊
Nekem 90 GB-om van... és szintén mindig tele 😄

Nekem van 1 120Gb Samsung 7200Rpm 8Mb cache
1 160Gb Maxtor 7200Rpm
és egy õs régi 20Gb quantumom 5400Rpm😊)))
ÉS mindig tele van😞(((
MAX 1,5 Gb van rajta szabadon.
Szal nem értem hogy egyessek hogy lehetnek el 30Gb-os vincsivel

Slayerboy

Gascoigne
A ruha Packban lévõ filokat hova kell másolni?

Ps3 ID: Gascoigne74

Mike at home
hogyan kell jogazni, legyszi mondja meg valaki

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
a kinti falukeprenyon is megteheti, hogy kikoltozteti a hazukbol a csaladot, majd bekoltozteti masikba, de csak ha masikra van penze

Mike at home
akkor nem jo a grafkartya driver

ricsik
Egy érdekesség: Valami bug lett az emberemmel, a talk funkciót megnyomom és el kezd beszélgeti, akkor azonnal abbamarad. Ha jakuzzziba, vagy asztalnál maguktól beszélnek, akkor azonnal felpattannak, vagyis a jakuzzi és az asztal mellett teremnek, nem csak felálnak onnan. A másik, hogy egy vendégnél is a say goodby-nál ott van hogy az embertõl, vagy everyone-tól köszönök el. Egy embernél nincs everyone gyárilag. Talán azért vannak ezek, mert szellemem van? http://www.tar.hu/ricsik/movie003.avi
komoly!

Azt meg lehet csinálni, hogz a magam készitet figurának legyen olyan fényképe ami abban a kis ablakban (a bal oldalon) van ahol az általunk irányitott figurák vannak? Nekem ott csak üres ablak van.

Mike
elõbb-utóbb lesz leírás

A költözés.
Ha megunod valamelyik simsed,vagy új házikóba akarsz költözni,a következõt kell tenni:újság v. ha van már számítógép, Find own Place.Ilyenkor megjelenik egy kis ablak és ki lehet jelölni,hogy ki menjen ki maradjon.

Hentes Bill
na ne mondd 😄DD

Boldog Karácsonyt!

idézet coolfire tippek és trükkök a Sims2-höz címû bestsellerébõl..😊))

Duddits
Kell egy külön jelszó, felhasználónév.