32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Angyalka
    Sűrgős lenne!!
  • Angyalka
    hy! Figyeljetek, van egy kérdésem! Megtudja valaki mondani, hogy milyen crack kell a sims 2-höz úgy hogy lehessen benne építeni?? Mert feltettem és nem lehet benne építeni, és már rengetg féleképpen fel lett téve, de soha nem lehetett benne építeni!! Légyszíííííííí segítsetek!!!
  • Devids Pro
    Mikor kijön a hogy kéri a 4. cd-t bemész a feladatkezelőbe és leállítod az AutoRun folyamatot. Késsz is van.
  • Bandy11
    Leszedtem az unit.Bedrakosgattam feltelepült csak a telepítés végén kér egy 4-es cd-ét hés hál istennek nekem nincs meg a négyes cd-m valaki erre valami megoldást tud?(azon kívül hogy szerezzek egyet)
  • Scrat
    Hi all.

Plz segítsen valaki mert az istenért nem tudom feltenni az University-t.
    DVD verziós az alapjáték, felteszem, nem crack-elem,de sem az Update sem a University nem megy fel.

Lehet hogy én vagyok vak, de a FAQ-ban sem találom a megoldást.

HELP Plz.
  • Tufa16
    4612ször csináltam, éééééés mégsincs meg. Egyébként 19:43 kor próbálkoztam, a képek viszont most készültek, azaz tuti megcsináltam már 1szer a müveletet. :)
    A kedvedért még1szer megcsináltam, de semmi :(
  • Mike at home
    visszalapozol 1-et, majd ide
    es meglessz
    szal ne benazzal :)
  • Tufa16
    1es
    2es

Nézd az üzenetek számozását, és az aktuális oldalt.
  • Tufa16
    de nekem tényleg nincs meg. fotózzak?
  • Mike at home
    hadde

kerdest egyebkent sem szoktam torolni
  • Mike at home
    fogalmam sincs

legkozlebb legyszi ird inkabb ide a kerdest, hadd ne kelljen mar keresgelni, thx

• Tufa16
    most nézem hogy nekem az a hozzászólás nincs is meg :D sry
  • Tufa16
    a 12193ban egy kérdés sincs.
  • Eruk
    #12193-re légyszi vki válaszoljon. Köszönöm.
  • Mike at home
    de lehet

Rage egyszer leirta

sajnos azt kell mondjam, meg kell keresned :(
  • Mike at home
    van fent vmi codec-pack?
  • Mike at home
    ez a jatek lenyege
  • Tufa16
    Már sry, nem akarok vitázni, nyilván való hogy többet tudsz a sims2ről mint én, DE, nekem miért nem kellet crackelni, mini img-zni akkor? (CD vrzió) :P
  • aiguo
    The Sims 2 s/n:
    0333-8U6V-1953-Y790-5462
    8XFP-U96K-7915-5476-3682
    658G-6P08-2386-8374-6211
    2J88-PN63-3102-G365-3346
  • Duddits
    Ezt kéne elolvasnod elöszőr is!!!! vengeance.nfo

De itt van!
    R44C-HRNL-VUCT-8WAZ-U1G9
    6PFX-W8AH-MVNG-X90X-F4JH
    SPQQ-KC0R-NVNG-ZB8D-K4A4
    IENW-DVBZ-YVNG-RO3O-A4ET
  • berdi
    Segítsetek légyszi valaki adja meg a Sims2 installációs kódját légyszi nagyon nagyon nagyon meghálálom.
    Még a honlapomra is fölteszem a nevét.
    Légyszi
  • Duddits
    Hol van ilyen leírás? Én kerestem , de nem találtam.
  • Coolfire
    Ezért jó System Mechanic nevű progi,mert frankón le lehet minden aljasul a háttérben futó progicskát állítani.
  • Gerygrey
    Persze, nem azt mondtam, hogy nem jobb a több mem, de okosan beosztva a 256 is jó. Én játék előtt mindig megszakítom a netkapcsolatot, kilövöm a tűzfalat, és miután rákattintottam a Sims 2 ikonjára, a feladatkezelőben leállítom még az Explorer processzt is :)
  • Coolfire
    Végül is akinek magyar nyelv kell,a Simmetrián talál hozzá útmutatást.Igaz nem teljesen tökéletes megoldás,mint anno említettem,de angolul nem tökéletesen tudók/értők számára megteszi.Arra leszek kívácsi,ha pénteken megjön a magyar alapgame,az University magyarul fog-e telepedni,egy kis autorun piszkálgatás után.Mert ha igen,akkor a kieget egyelőre visszamondom.
  • zizzenet
    Fenébe. Most nézegettem. Egész Európában kapható a University (tulnyomó többségében a megfelelő lokalizált verzióban). És mindegyik anyagban ott figyel a magyar nyelv is. Csak nálunk kell várnunk április 22-ig vagy 25-ig. Mi az a hihetetlen megerőltető és időigényes munka, ami ennyire egyedi itt nálunk a kieggel? Merhogy a szükséges teendőket a többi országban sikerült időre elvégezniük, az jól látható. Bosszantó. Ha most kéne fordítaniuk, még csak-csak megérteném. De így, hogy a fordítás már rég megtörtént...
  • Duddits
    Csak magyar nincs. :-(
  • Duddits
    Nézzétek meg milyen ablak fut nekem alúl! Sims 2 University Language Changer.
    [IMG]http://pix.dox.hu/pix4/885c6e831db7e2160b44de6d39028c32-th.JPG [/IMG]
  • Tufa16
    igen, nekem is feltünt, de egy sims reintsallal megoldodott a probléma :)
  • CaviaR
    Valaki segítsen! Elolvastam a faq-t de nem oldódott meg a problem.
    Ugyebár adott, hogy a crack-el nem tudok építeni. Így is van, tényleg nem tudok semmit csunálni bulid mode-ban.
    Ha visszateszem az eredeti exe-t, és berakom neki a mini-image-et, nem indul a CD/DVD emulátor progi miatt. Daemonom kívül csak egy CloneCD-m van, és azt elvileg le kéne szednem azt írja.
    Nem lehet valahogy úgy indítani a játékot, h a CloneCD fentmaradjon?
  • Coolfire
    Ehem ezt elfelejtettem említeni,nem.Ezekkel a hackelt cuccokkal vigyázni kell,mert a pöcs nem szereti.Tehát ne patcheld,ha csalni akarsz.:)
  • Carlos
    Microsoftnál megnéztem. Download Media player, kiirta, hogy 98-at észlelt, és hogy a 7.1-est töltsem le.
    Szóval ez bukta... :)
  • zizzenet
    Biztos... Nézd meg, microsoft honlap.
  • Carlos
    98se-m van. Menne?
  • Tufa16
    ez a kép dolog nem müxik a patchal?
  • zizzenet
    Szerintem bátran próbálkozz meg egy Media Player 9 vagy 10 verzióval.
  • Tufa16
    köszi
  • Coolfire
    Itt leledzik a fakuban...ME_EnergizerPainting néven fut.
  • Carlos
    Nos, Volt egy 45.xx tuggyarák milyen verzós. Aszten egy 56.xx-es most meg a legújabb 71.xx-es.
    Feltettem a Sims 2 DirectX-ét is, hátha az nem stimmel.
    Mostmárcsak a video codec-re gyanakszom (ugyanis egy két vidónak csak hangja van képe nincs.)
    Én A Media Player 7.1-es codecjeit használom, meg egy ac3codecet és egy ffdshow-t (divx-ek, meg ilyenek.)
    Valakinek ötlet, hogy milyen codec-el próbálkozzak?
    (Asszem az itteni (Sg-ezes) legfrissebb DivX-et is letöltöttem, de azzal sem ment.)
  • Tufa16
    elárulod mi ez a képecske?