32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#12359 Hehe! :)) az kiraly -
#12358 mehet -
#12357 persze
megy a koedukált zuhanyozás -
#12356 Igen, ez nem az, mondom en a magyaritasok oldalan lattam es nem teszt a cime es kb 8Mb-s. a 22Mb-s 100%-osnak tunik? mert ha csak teszt akkor meg szerintem nem az. -
#12355 Sims2_Hun_Teszt_v0.1 ez a cime :) uhogy szentem nem az ameikra te gondolsz..nem ? -
#12354 én 22 megást találtam :o -
#12353 Azon filozok, ha csinalunk egy igazi "balkani" koleszt egyetlen nagy kozos furdovel, csajok fiuk vegyesen, vajon hasznalnak a lakok? -
#12352 mehet a sims2 university "nem eredeti" verzióval eredeti sims2 mellet? -
#12351 Nagyon kiraly ez a "haziko" is! szivesen leszednem ezt is ha lehet
majd? :) -
#12350 Talaltam egy magyaritast ami kb 100%-os, csak kerdes, hogy megy-e az egyetemmel? meg nem probaltam ki, esetleg akinek van lehetosege napkozben kiprobalni es megtenne az a www.magyaritasok.hu-rol leszedhetne. eleg combos darab, 8Mb koruli a file. -
#12349 holnap letoltheto lesz mindketto
a felkesz is, majd befejezitek izles szerint -
#12348 Tök jól néz ki--szerintem -
#12347 okes -
#12346 Ez nagyon szuperül néz ki! Majd ha készlesz feltolod valahova? -
elozo koleszemet meg kicsit kiegeszitettem
most mar 9 szobas
+ 2 uzlet
+ 1 duplaagyas szerelmi feszek :)
az uzletek viszonylag korrekten mukodnek, pl. a ruha azonnal hasznalhato, de a kajat a program a taxihoz koti -
#12344 No itt vannak a kepek az "irodahaz"rol - ergyebkent ez is kolesz
meg nincs kesz teljesen
2. emeleten az egyszeru szobak vannak
1. emeleten a jobbak, dupla agyas kivitelben
foldszint: hatalmas hodaly -
Coolfire #12343 Igen vannak ilyen rendes emberek,pölö anno Amiga volt olyan kedves és a Sims2-es -aszzem- gamestaros cikket bescannelte.Sőt volt PcGurus cikk is,csak nem tudom ki jóvoltából.:)
TEHÁT AKINEK MEGVAN AZ EHAVI GAMESTAR, ÉS VAN SCANNER AZ LEGYEN SZÍVES LÖKJE BE A CIKKET!!!!
Legyetek már rendesek,én is az leszek,ha megjön a Sims2 Hungarian version.:)))) -
#12342 sőt
a program az udvarról sem hallott
Ikocka épület közepe nyitott)
továbbfejlesztettem egyébként a koleszomat
van most már bolt is benne
meg építettem egy irodaházat
öcsém szerint akár egy rendőrség -
#12341 jóis volna "tetöablak" -
#12340 [#falbav
-
zizzenet #12339 Megzakkantam. -
#12338 nincs -
zizzenet #12337 Ez jó ötlet... De azért, lécci, lécci, mond már meg, naaaa, van tetőtéri ablak is? Lécci, lécci, na már, naaaaaaa. -
#12336 vannak gyárilag ilyen házak
egyikbe belépsz és ellesed -
zizzenet #12335 Több helyen is olvastam, hogy lehet tetőtéri szobákat is kialakítani. Ezt hogyan? És tetőtéri ablakokat is oda lehet tenni? -
zizzenet #12334 valaki beszkennelhetné
Jaja, akinek megvan a GameStar, és scanner is van üzemben a közelében, azért a pár percért szerintem nagy-nagy hálát kapna cserébe. Meg elismerést. Meg ilyeneket. -
#12333 jelntekezzen aki szlovákiából ír -
#12332 valaki beszkennelhetné -
zizzenet #12331 Olvasta valaki a GameStar legújabb számában a Sims 2 University leírását? Mit írnak benne? -
#12330 lehet :)
de megnyugodhacc, nem maradtál le semmiről -
#12329 engem nem szeret a fórum -
#12328 neked is azt mondom: úgy tedd fel ahogy leírtuk. úgy biztosan működik. ha másképp csinálod, az már a te bajod -
#12327 mégis hogyan?
csináld ahogy leírtuk.
ha nem megy nem megy
vagy legalább írd le bővebben mi az, hogy nem megy fel -
#12326 akkor nemtom
nálam látszott -
#12325 Leszedhetem, de szerintem nem ez lesz a szűk keresztmetszet.
Az ffdshow is tartalmazza a divx-eket. A Media Player is feltesz egy tonnát szerintem!
Akkor most mi legyen? :) -
Bandy11 #12324 Kösz isten vagy! -
#12323 " egy ac3-as codec van fenn! Ennyi."
Szerinted ez nem codec?? -
#12322 Nincs.
Codecek közül csak a media player 7.1 cuccai, valamint az ffdshow és egy ac3-as codec van fenn! Ennyi. -
#12321 Ok, majd megnézem
-
#12320 Jó lenne a banner alatti Leggyakrabban előfordúló kérdésekre kattintani, de gyorsan!!!