Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tirex
a rarok nincsenek meg , de elõtte (winrar) leteszteltem ,nem volt crc-s , kiis csomagolta rendesen,
alcohollal kiirtam és itt tartok..

Terminátor14
kiírtad CD-re? Ha igen, akkor CD kuka, és írhatod ki újra, de ne Néróval...
Így (majdnem)tuti, hogy jó lesz.

CSAK a Fradi

Sajna semmit.Lemezolvasási/adatátviteli hiba,CRC..a legrosszabb..akkor van egy pici szerencséd,ha rarokban szedted,és még megvannak.Akkor elég a winrar tesztet lefuttatni és a hibásat újra letölteni.Ha képben,akkor kezdheted elölrõl a cédé töltését.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

angello
nekem is clonegame és már mûködik

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

Tirex
az enyém clonegame 1cd.783 300 672-volt image-ban

angello
én ujból levetem és müködött de az volt a baj hogy 4 féle méretü hasonló image volt és lehet hogy valamelyik fajta nem jo (én dc++) ról vettem le

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

Tirex
ewz tuti ? amikor összeraktam nem jelzett crc hibát..

Tirex
help !
#7189 plz!

angello
nekem is ezt irta ki a baj oka hogy megsérült a képfile levételkor crc vagy mi a szartól ezért ujból le kell venni
az image-t

angello
az milyen hogy a kondigép elkezd füstölni szegény megboldogult simem edzett rajta amig szarrá nem zuzódott

Tirex

ezzel mit lehet kezdeni ?

jaj téleg, a festményt hogylehet kirakni a falra?

angello
igen de a wc koszos volt abba hányt aztán jött a kaszás

neked szokott mosakodni?

angello
jelentem simem elhalálozott !

az milyen hogy a mosogató vizével mosakszik a konyhában?

Tirex
ez csak 1 file településénél van így ( sims08.package)

Tirex
elértem a 100 %-ot de semmit nem csinál ..( nem kéri a 2.cd-t vagy valami ) meddig várjak?

BlackShadow
nekem most vmi olyan problémám van, hogy a játék iszonyuan belassul (csak egy családnál, az öcsémnél müxik elvileg), de ha rámegyek a build részre akkor meg tök normális, oyan mintha a speedet - ba tettem volna, van vmi megoldás ? ez bug v ez is egy non-original játékossal való kibaszás?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Slayerboy
Elvileg mûködni fog.

Voltam zárás előtt. _______________

Slayerboy
Ha Te elmész vendégségbe, és rádjön a szarás, akkor mit csinálsz? Haza rohansz?Mint Fincs?

Voltam zárás előtt. _______________

angello
-a simem a nyúlról álmodik és rémálmai vannak tiszta dinnie
darko lett a simembõl

-amikor valaki bejön a simem házába mindig fölmennek a klotyóra szarni (amerikában az ember barátai a házadba szarhatnak? vagy mi)

Persze,az anyaoldalon lesz.😊)A kinézetre ezt a kérdés-felelet dolgot értettem.

Tirex
Hi All !

most telepítem cd-rõl de minjárt valmi hmedia hibát ír kui , rákattintok hogy folytasd , éstelepíti tovább , jólesz ez így ?

Devids Pro
kinézete?
ezt hogy érted?
a sims2faq.atw.hu -n lesz nem??
vagy úgy értetted hogy linkes? szal fel vanank sorolva a kérdések és ha rákkatintanak valamelyikre akkor arra ugrik (ha erre gondoltál én ezt megcsinálom)
Hát sok dolgom van..és ugye a játékot is folyamatosan tesztelni kell.:😊)))De nemsoká meglesz.A FAQ-n tartalmilag nem sokat kell változtatni,csak más kinézete lesz.A tippes rész a bonyolultabb.

Devids Pro
hogy áll a faq? várhatóan mikorra lesz késsz?
Devids Pro
aha azt be!
Csak néhány dolgot le kell fordítani..

Ezeket be kellene rakni a leendõ tipp-trükk részlegbe..😊

Nincs,legalábbis eszerint:http://snootysims.com/careers.php

Devids Pro
hivatalos oldalról (cool stuff)
Duddits
Hehe. Honnét szedted? :-)

Devids Pro
loool akkor ezek nem is a játékba való pólók😄
Ez akkor jó neked, ha valamit a pólódra akarsz rávasalni.
Ehhez megfelelõ papírra lesz szükséged, amit az angol Iron-on Transfer Papernak nevez.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Devids Pro
ez mit jelent: Directions for downloading and printing art:

Download files and view them with a free PDF reader.

Before printing, ensure the image is aligned with your printer settings so none of the image will be cut off in print. We recommend reducing your margins as much as you can on the page print setup.

Be sure to load Iron-On Transfer Paper into your printer.

Follow the directions for the Iron-On Transfer Paper closely to ensure the design gets fully transferred to your shirt.
Devids Pro
ezt ne szedjétek le még mert pdf fájlok!!!
Nekem olyan bug volt, hogy eltûntek a telefonkönyvbõl a haverok. És nem lehetett az idõt gyorsítani. Kiköltöztettem a hapit a házából, majd újra vissza és akkor jó lett.
Van az atlétikánál jobb munka? (maxon 3033 $).

Mike
kípet, tegyél be róla kípet, lécc

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Devids Pro
fennvan a két hivatalos t-shirt a vipben!
Devids Pro
én raktam össze😊
Sipocz
Az az érdekes hogy kizárólag a helikópáteres eseménynél van ilyen dolog. Magát a gamát nem igazán zavarja, a vendég kicsit útban van néha váratlan módon, de ki lehet bírni. Hw. gond nem lehet, szép nagy a vas, viszont a vertikális szinkron ki van kapcsolva a videókártyán, innen fújhat a szellõ vagy a textura

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Mike
van egy fix pont driver kérdésben

Windows98se + Gef 56.64-es detonátor driverrel tuti megy a sims2 (és a sims1 is - de pl. a sims1 a 61.76-es utolsó whql-es driverrel kék halált, és utána windows protection error-t produkál)

De valószínû a driver lesz a ludas.Más driverrel nekem is kihagyott,igaz az enyém nagyon harmatos gép..😊)

Elsõ blikkre: begajdult a grafikus motor..jó a vasad hozzá?Valszeg nem tudta olyan hirtelen megjeleníteni,utána meg nem erõlködött tovább..😊))

Mike
én meg a hivatalos faq-ból szedtem

Sipocz
Sajnos nem, nekem is ez volt az 1.ötlet😊).

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Ha nem indiszkrét a kérdés, ezt a ruha pack-et honnét szedted le?

Mike
a rucik képeit meg lehet vhol nézni?

Mike
kilép a faluba, vissza remélhetõleg megoldja