32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Riana
    pls segitsetek
    sims resourcen végre vannak férfi hosszu hajak de nem találom meg üvegkonyhaset
  • Coolfire
    A BIOS-t nem hiszem,esetleg a registry bejegyzéseket.:)Nem érzékeli a magyar alap bejegyzéseit,így felesleges buzizni.Annyit valóban el lehet érni,hogy a telepítőszövegek mgyarok legyenek,de semmi többet.
  • Coolfire
    Ha annyira izgat a magyar szöveg,miért nem szeded le és rakod fel azokat a fileokat amiket simpe-vel kiberheltek?Igaz,annyi szépséghibája van,hogy néhány interakció helyett "Memory Manager" jelenik meg.
  • Mike at home
    es azota magyar? nem
  • Duddits
    Miért?
    Egyszer fölraktam angolul a kieg.-et, aztán átírtam a bioszt a magyar megfelelőre. Azután valamiért újra akartam rakni, vagy nemtom, de a telepítőnél ott volt a választható magyar nyelv!
  • rage
    Nyúlfülű medve

:-)
  • Mike at home
    mar ezerszer at lett beszelve, hogy ez nem er nagyon semmit
  • Duddits
    Sims.2.University.Expansion.[All.Languajes].[PC]

(Sims.2.University.Expansion.[All.Languajes].[PC])

For language change:

1) Run regedit.
    2) Go to the HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\The Sims 2\1.0
    3) Look for value in 'Language' field (it should be DWORD) - it is different depending on your language version of The Sims 2
    4) Copy it.
    5) Go to the HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\The Sims 2 University\1.0
    6) Look for 'Language' field an overwrite that value with the value you copied
    7) Run the game with your favorite language ;-)

Examples of DWORD value:

1 (dword:0x00000001) - English
    2 - French
    3 - German
    4 - Italian
    5 - Spanish
    6 - Swedish
    7 - Finnish
    8 - Dutch
    9 - Dannish
    a - Brasil (?)
    b - Czech
    c - Portugal (?)
    .
    .

Ebben a verzióban ezek a nyelvek a találhatóak meg. De van még ott 2 pont. Lehet, hogy a magyar is benne van??
  • Duddits
    576 Konzol: Április 8.
  • Coolfire
    Annyi a kiötés,hogy Mo.-n vásárolt legyen.Lehet cd,dvd,tökmindegy,ahogy az is,hogy melyik boltban vetted.Akárhova viheted Tesco Media Markt stb..a lényeg,hogy Ecobit partner legyen.De az a rohadt PcDome is módosította márc 25-re a megjelenést.Kapják be.A magyar meg csak dvd-s lesz.
  • Mike at home
    az eredeti CD/DVD-t cserelik
    itt van a kezemben a cd galaxis prosija, aminek rogton a boritojan ez van

tema lezarva

mod
  • Mike at home
    kezdelek unni, szal ne kotekedj!

mod
  • Gaba9
    Kössz majd meglátom h mivan v nem :D
  • Duddits
    Fúúúú! Már nem tom. Asszem Gery Greyhound írta le régebben. Vagy nem tudom ki, hogy a regeditbe kell piszkálni. Esetleg keress rá.
  • EqUiNoX
    ui: számla lehet nem is kell, csak az eredeti cd/dvd. Volt már hasonló példa erre, legutóbb a wowokat cserélték be (illetve accountokat) ha a "xy multiban" olyat kaptál, amelyet mondjuk már valaki "lenyúlt". Tudom hogy úgy tűnik nap mint nap hogy a balkánon élünk, de azért vannak üdítő kivételek... ;]
  • EqUiNoX
    Sok, ugyanis ez így működik. Elviszed a bontott csomagot, a hozzá tartozó kézikönyvvel, számlával!!, esetleg minden apró licensz kártyával, stb (ami még a dobozban/dvdben volt) és kapsz érte egy magyart. Ha van számla, és van termék, miért ne cserélnék be?
  • Tufa
    :)
    Arra azért én erre eléggé kiváncsi lennék. Szted mennyi az esélye hogy egy kibontott, használt cd-t, egy uj csomagoltra cseréljenek?
  • zizzenet
    Jaja.
  • Mike at home
    nem kell kiadnia ujra penzt

ugyanis becserelik
  • Tufa
    Sztem nincs igazán itthon aki feltudná törni... zizzenetet meg azért nem értem, ha megvan neki egyszer már az eredeti, képes lenne még1szer kifizetni annyit hogy meglegyen még1szer, de magyarul? mire kiadják a magyar verziót, addigra ugyis lesz egy jó magyar fordítás hozzá(vagy kiszedik az eredetiből vhogy...)
  • zizzenet
    Vazeg, szegény simmetria. Tegnap este óta le van halva a MySQL szerver. Fenébe, jobb sorsra érdemes portál ez, kéne neki találni egy biztonságos helyet. Lehet, az EA hungary is léphetne ez ügyben, ha már megpedzegette a hivatalos rajongói weboldallá avatást.
  • TopGun
    Irtam privit valamelyik cimedre.
  • Mike at home
    itthoni dolgokat megvenni kell, nem pedig feltorni
  • zizzenet
    No, EA hungary oldalán az áll, hogy a magyar nyelvű Sims 2 megjelent. Kíváncsi vagyok, ez igaz-e, és ha az, akkor mit lépnek a boltok. Ülnek-e még egy darabig a dolgon avagy végre becserélhető lesz a cucc?
  • zizzenet
    Akkor marad a sry, merthogy nekem eredeti bolti verzióm van.
  • Tufa
    Feltételezem hogy neked is a tört verzió van meg, namost, ezt nem magyarok törték. Az említett verziót, amiben a magyar is megtalálható, szted feltöri nekünk valaki itthon? :)

Ha nem tört verziód van, akkor sry
  • zizzenet
    miért számít annyira hogy mikor jelenik meg itthon? Megvan már a játék, nem?

Valóban, megvan a játék, örömmel játszom is vele. Csupán kezdettől fogva sértett és felháborított, hogy a magyar nem szerepelt a választható nyelvek listájában, amikor szinte minden európai és még néhány nem európai nyelvre is lefordították. Örülök, hogy hogy végre nálunk is honosítják, de ez azért ne legyen már akkora kegy azért a csekély 13 ezer Forintért, hogy csendesen kivárjam, bármeddig is csücsülnek a dolgon. És látva a University körüli érthetetlen mizériát, még inkább idegesít a várakozás.
    De ez az én véleményem.
  • zizzenet
    Na ja, én is így gondoltam.
  • Faterx
    Nem az EA-al van baj hanem a hu-val (mint általában)
  • Gaba9
    Nyomd már nekem el lécci priwibe hogy mit hogyan csináltál :)) köxx
  • Tufa
    miért számít annyira hogy mikor jelenik meg itthon? Megvan már a játék, nem?
  • zizzenet
    Na, erre kell nekünk várni még több mint egy hónapot!!!
    Ráadásul valaki a simmetrián írta, hogy beszélt az 576-tal, aszonták neki, csak március 26. után jelenik meg a magyar nyelvű alapjáték. Ráérősek az EA-nál. Nagyon.
  • Duddits
    Nah erre varjatok gombot!

Fölraktam a Universityt angolúl, majd telepítés után megbuheráltam a regeditbe a nyelvet, hogy magyar legyen. Egy baj van, nem lett teljesen magyar. De!
    Utánna valamiért újraakartam rakni, és a nyelvválasztásnál mit adott ki?? Magyar!!
  • zizzenet
    Állítólag van valami Alllanguages verzió is... De ha letöltöd a "hagyományosat" és az ini fájlt megbuherálod telepítés előtt, lehet, sikerül, de nem biztos.
  • Gaba9
    és az hogy müködik h az university felvan nyomva a régi sims2re de ugye nem magyar...nemis lehet átállitani ? :)
  • Gaba9
    Inkább nem varrok :) én inkább letölteném már v vmi
  • zizzenet
    Jaja, csak elvileg nem lehet telepíteni (merhogy a telepítő ini fájljában e nyelv nem választhatóként van jelezve). De még ez sem biztos, lehet, hogy a hivatalos anyagokban ki lehet választani. A lényeg, hogy igen, a külföldi cuccokban ott van már a teljes magyar fordítás, azaz mindenhol játszanak már a játékkal, és elvileg játszahtnának magyarul is, csak mi nem.
    Egyébként elvileg holnap kéne megjelennie a Sims 2 magyar verziójának. Vagy 25-én? Vagy holnap? Az a jó, hogy még az EA hungary oldala is összevissza módosítgatja a megjelenési dátumokat, a boltok meg olykor hatalmas blődségeket írnak ki, meg nem frissítik a honlapjukat. CD Galaxis szerint március 25. EA hungary jelenlegi honlap-tartalma szerint holnap. Na erre varjatok gombot.
  • Gaba9
    azlessz :) de most amit külföldön kiadtak abban bennevan a magyarnyelv is ?
  • TopGun
    Aham, en is azert irtam, hogy 100%-nak tunik. Talan akkor jarunk a legjobban ha megvarjuk a hivatalos magyar verziot.
  • Devids Pro
    Az nem 100%-os legalábbis én azt olvastam. Meg mondták sokan hogy érdekes szóhasználat van benne. Ki nem próbáltam szóval csak hallomás alapján mondom.