32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    A voodoo baba,pezsikád és az álomrandi a fix recept.:)Egyébként nem olvastam vissza,de a MTS2-ek csináltak egy maszek patchet,amivel az új hűtőből ki lehet venni,és berakni a maradék kaját,valamint bütylölni is lehet.Link
  • Mike at home
    egyszerü
    meghívsz akárkiket
    meg az éppen aktuális kedvest
    azzal enyelegsz, dugsz, stb, falrengető buli
  • Gólya #30217
    arra figyelj, ha így leülteted őket beszélgetni, hogy ha esetleg negatív reakció jön egy a simed által felvetett témára, akkor válts beszédtémát mindaddig, amíg közös nevezőre tudod őket hozni
    nem nehéz, csak kicsit figyelni kell - megoldható, hogy addig teljesen ismeretlen simek a buli végén barátokként búcsúznak
  • Homeostazis
    Nagyon köszi az értékes infókat!
  • Flora2
    A buli titka: a házibuli számlálója azokat a kis zöld pluszokat és piros mínuszokat számlálja, amik a simek feje felett megjelennek, miközben interakcióznak. Ezért azt kell tudni, mi az, ami tuti zöld plusz pontokat hoz (és elkerülni a kínos helyzeteket és az azzal járó piros mínuszokat). A földre ülős beszélgetés, amit Gólya javasol, nálam is tuti zöld pluszokat hoz, vagy pl. a beülés négyesben a jacuzziba, és ott órákig el tudnak beszélgetni. Minél kevésbé ismerik egymást a vendégek (alacsonyak a viszony-pontjaik), annál nagyobb a kockázat, hogy interakcióknál zöld pluszok helyett piros mínuszokat kapsz - ergo nem mindegy, hogy van összeválogatva a vendégsereg.
  • Gólya #30214
    ha leülteted őket beszélgetni (hang out), akkor onnan nem szoktak felállni a buli végéig - legalábbis nálam ez bejött
  • Shiwo
    simán felhuzod a falra
  • Homeostazis
    És még egy kérdés... Hogyan lehet a halakat preparálni? Valahol már egyszer találkoztam ezzel a lehetőséggel!
  • Homeostazis
    Sziasztok! Most megint van kérdésem... :)
    Árulja már el valaki, hogy mi a falrengető buli titka?! Már annyi mindent próbáltam! Maximum "nem rossz" szinttel tudok lezárni egy bulit. Kivéve amikor csak a szerelme jött el a simemnek, akivel ágyba bújtak, de akkor is csak "egész jó" lett (v. vmi. ilyesmi) Ha táncolnak az nem elég, ha dumálnak az nem elég... Ha hívok egy csapost a bárpulthoz az még rosszabb, mert beszélgetni sem akar senki csak inni... A mostani kedvenc simemnek a buli lenne az élete, de eddig még nem sikerült boldoggá tenni. Vettem egy DJ pultot, de ha azzal zenél akkor azonnal jönnek a zsaruk (túl hangos), ezt 3 alkalommal próbáltam. Amúgy sem dobja fel a társaságot, hogy táncolhatnak. Szóval normál emberi eszmefuttatással (ami szerintem az életben egy jó bulihoz kell) nem jutottam semmire. Kíváncsi vagyok, hogy TI hogy csináljátok?!
  • Homeostazis
    Köszönöm mindenkinek. Akkor az összes többit törlöm. Csak azért gondoltam, hogy esetleg egy .jpg lehet átszínezés, mert van olyan .jpg fájlom, ami olyan képet ábrázol, mintha mondjuk egy bútor huzata lenne kiterítve... :)
  • Mike
    csak a package file-ok érdekesek
    minden más egyebet nem használ a program
  • Flora2
    A .jpg nem lehet átszínezés, egy jpg-et a játék nem tud beolvasni. A .package az átszínezés. A mesh-ek is .package-ek, a színezések is. Sőt, nekem ami kevés hack-em volt, az is .package volt. Nem gondolnám, hogy a package-eken kívül más kiterjesztésű cucc kellene a Downloadsba.
  • Gólya #30207
    belenéztem az enyémbe, én csak package-t látok benne - de várj még, mert én nem sokat értek hozzá (azt hiszem a jpg az kép lehet arról, amit letöltöttél)
  • Coolfire
    Egyébként szép nicknevet választottál..:))
  • Coolfire
    Hát sajnos ebben nem vagyok kompetens,mert tök üres a downloads mappám.De biztos van valaki aki ebben tud neked segíteni.
  • martini12
    Helló valaki nem tudja honnan lehet ingyenesen letölteni az évszakokat?mert csak az hiányzikna valaki?
  • Homeostazis
    Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül, hogy elég-e ha a download mappában csak a .package kiterjesztésű fájlok vannak, vagy fontosak lehetnek más fájlok is? Úgy értem, hogy pl. egy .jpg lehet, hogy átszínezés? Szeretném kitakarítani a mappát, de tanácstalan vagyok, hogy mit lehet büntetlenül törölni.
  • LeWyTy
    Mé pont a neved az egyik lehetőség?
  • Coolfire
    Le merném fogadni,hogy ezek a cuccos kiegek hamarabb készen vannak mint a nagy kiegészítők.
  • Coolfire
    Én leszedtem az összes cuccos szart,úgy sem használom ki őket.Annyi,hogy az új bútorok eltűntek,de semmi más gond nem volt.De azért ez már a trehányság/kapzsiság magasfoka,hogy egy pár új tárgy inkompatibilis legyen a játékkal.Még ha expansionról lenne szó.
  • Gólya #30199
    sőt egyik Maxis-ágynak sincs ilyen
  • Gólya #30198
    nem ártana jobban megnézni, mert a Maxis-ágyaknak (az olcsóbbaknál) nincs "fun-értéke"
  • Mike at home
    nyomj egy képet róla
  • Toroco
    Lehet, hogy nekem olyan van!?
  • Toroco
    Megpróbálom újra letölteni az eredetit, aztán kicserélni benne a magyar nyelvfájlokat. Kiváncsi vagyok sikerül e.
  • Mike at home
    jaja, digidugi nálam csak akkor van amikor már best friend szint is megvan
    kivéve a sexy simes digidugi ággyal, mert azon bárki kamatyol azonnal :)
  • Gólya #30193
    jutott még eszembe egy dolog: nem lehet, hogy valami miatt foglalt maradt az ágy?
    szerintem mindenképpen próbáld meg kicserélni
  • Gólya #30192
    ez szerintem nem sok vizet zavar a dologban - valami nagyon bekavarhatott Nálad
  • Gólya #30191
    mondom én - az enyémek óvodásak (vagy visszamaradt viktoriánusok?)
    kapcsolati mutatók?
    mert az enyémeknek meg kell ám rendesen dolgozni még egy pusziért is (nem saját kreálmány, eredeti Maxis-simek)

egész érdekes, amiket írtál- eddig legalábbis pl. ezt a meztelenkedést csak kóddal lehetett megoldani (már akiknek kellett)
    aztán pl. ezt még nem hallottam, hogy a magyar verzió kevesebb lenne, mint az angol (bár tartok tőle, akiktől eddig olvastam ilyenekről, eredetivel játszanak)
  • Toroco
    Hát ez a legolcsóbb 2személyes ágy, bár oda van írvi, hogy Fun +5. Lehet, hogy ezért.
  • Toroco
    Pedig így volt ahogy leírtam. A két vendégcsajjal csak annyit foglalkoztam, hogy üdvözöltem őket amikor csöngettek. A többi magától ment. Későn kapcsoltam, hogy csináljak videót.

Szerintem a magyaritás miatt volt olyan. Letöltödött a magyar verzió, és abban már nem volt gond. Viszont kicsit hiányoltam dolgokat a magyarból. Amikor az angol Sims2 Gigapack-al játszottam(csak az alap volt telepítve) sokkal öbb lehetőségem volt a simek létrehozásakor. Több féle szemszin és minta volt, lehetett nyakláncokat és fülbevalókat is a csajra. feltenni. Volt olyan lehetőség, hogy ruhaviselet ként meztelenek legyenek (cenzúra nélkül). A magyarban ilyen nincs. már bánom, hogy letöröltem a Gigapackot.
  • Mike at home
    lehet, hogy ez vmilyen speckó ágy, nem?
  • Gólya #30187
    miért csodálkozol?
    ehhez azért Neked is kellett legyen pár szavad - vagy nem?
    nálam nincs kikapcsolva a sim saját akarata, de azért csak úgy ukmukfukk nem hetyegnek első ránézésre
    (hűha, lehet az én simjeim még ovisok?)

az ágyra nincs ötletem - talán cseréld ki egy másikra
  • sikerb
    Valóban felmerülhet a probléma és mindíg számítok is rá, hogy a letöltött dolgok akadást okoznak, de kipróbáltam a régi verziót is, hogy leszedtem a fürdőszobait, és mindent visszaállítottam az eredetire, vagyis szabadidőre.
    És ezzel a verzióval ugyan ezt csinálta.
    És persze tisztában vagyok azzal is hogy nem kompatibilis minden mindennel.
    Szóval ugyan-úgy megfagyott a játék, ha nem volt fenn a fürdőszoba.
  • Toroco
    Én is elkezdtem játszani. CSináltam egy csaj, meg egy csávó karit. Elkezdtem ismertetni őket. Vettem egy kétszemélyes ágyat, meg pár lámpát, meg asztalt. Aztán jött két csaj. Azt hiszem az egyiket dinanak hívják. Belibegtek a házba és az egyik mingyárt megcélozta a hálót, levetkőzött és rátelepedett az ágyra. Erre a csávó utána ment és mellé telepedett, és ment a sex. utána ugyan ez a másik csajjal is. Aztán elment kajálni. A csaj karim is bement a szobába levetkőzött, és egymás után lefeküdt mind két vendég csajjal. Aztán a két saját karim is nyomott egy menetet. Én meg csak sasoltam. Ez már mi? CSak így rögtön a játék első 15 percében.

De volna egy problémám is. Nem tudom aludni küldeni a simeimet. Rákattintok az ágyra, és egy ilyen lehetőség fogad. Viszont 1személyes ágynál eltudom küldeni őket. Mi lehet a gond?
  • Flora2
    Ne kapkodjátok el a fürdőszobás csomag feltelepítését - sokan panaszkodnak, hogy - bármilyen hihetetlen - ez a kiskieg nem kompatibilis a Free Time-mal és talán még az Évszakokkal sem; ha installálod, eltűnik a hűtőszekrényről a "maradék kivétele" (bele lehet tenni a maradékot, de kivenni már nem lehet), és eltünteti a "bütykölgetést" (tinker), amikor a szabadidős hobbival lehet a gépeket bütykölni. Szóval, mintha a konyhai-fürdőszobai tárgyakra nem állították volna be az újabb kiegek opcióit.
  • Shiwo
    a múltkor vicces volt..bent ült simem vagy 5 másikkal abban a fortyogó minitóban (nem jut eszembe mi a neve) majd kitört a vihar. És szép sorban mindenkibe belecsapott a villám (az enyémbe kétszer is..)
  • Gólya #30182

nincs is szebb, mint a sülő-fővő ételek között "hula-táncolni" - ebből is látszik, itt az ideje a bővítésnek

ja igen: Mike ez az étterem lakótelken működik - a háttérben a nappaliból felvezető lépcső látszik
  • Shiwo
    attól, hogy eddig nem okozott gondot valamely letöltött tárgyad, nem jelenti automatikusan, hogy kompatibilis a legújabb kiegekkel is
  • sikerb
    Sziasztok!

Kellene egy kis segítség, remélem valaki tud.
    Felraktam a fürdőszobás kiegészítőt, és azóta az a baja a játéknak, hoga mikor beszeretném rendezni,és a tárgyak között tovább szeretnék menni, lefagy az egész játék.
    Az a furcsa, hogy valamelyiket hagyja, valamelyiket nem.
    Vannak letöltött netes cuccaim is, de azokkal eddig nem volt baj, nem hiszem hogy attól van.
    Semmilyen hibaüzenetet nem ír ki, csak egyszerűen lefagy a játék, nem válaszol.

Ha valaki tudna segíteni örülnék.

Előre is köszönöm!