Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Izlesek es pofonok...
Penzszerzeshez egy evidensnek tuno tipp: "penzfa" vasarlasa, majd ontozes es napjaba legalabb egyszeri "szuret" ;] Most van 10 darab kabe egy kulon teremben, es reggelente +400$-val indul a nap, ami eleg a szerelo es a takarito munkajara boven, es meg a kajat is lehet belole fedezni. A mellette rendorkent keresett penz pedig megy a lakasba, es fejlesztgetem. Egy kerdes: hogy lehet kivedeni epitkezes nelkul azt, hogy a szomszed ne nyulja le a penzfarol a penzt? ;]
Masik kerdes: a lanyom elegge szarul tanul, mondhatni sehogy. F a jelenlegi allapot, ami az amcsi oktatasi rendszerben egyenlo a nagy budos felkialtojeles nulla alával ;] Hogy a francba tudom okosítani a lányt? Van ilyeny gondolkodó sisakom, tanulok velek közösen, vettem neki számgépet meg minden ketyerét, de valahogy sosem jön össze. Ötlet?
Penzszerzeshez egy evidensnek tuno tipp: "penzfa" vasarlasa, majd ontozes es napjaba legalabb egyszeri "szuret" ;] Most van 10 darab kabe egy kulon teremben, es reggelente +400$-val indul a nap, ami eleg a szerelo es a takarito munkajara boven, es meg a kajat is lehet belole fedezni. A mellette rendorkent keresett penz pedig megy a lakasba, es fejlesztgetem. Egy kerdes: hogy lehet kivedeni epitkezes nelkul azt, hogy a szomszed ne nyulja le a penzfarol a penzt? ;]
Masik kerdes: a lanyom elegge szarul tanul, mondhatni sehogy. F a jelenlegi allapot, ami az amcsi oktatasi rendszerben egyenlo a nagy budos felkialtojeles nulla alával ;] Hogy a francba tudom okosítani a lányt? Van ilyeny gondolkodó sisakom, tanulok velek közösen, vettem neki számgépet meg minden ketyerét, de valahogy sosem jön össze. Ötlet?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Uraim! Nem értem ezt a Censor peccs mániát. Egyesek már a péniszirigység bizonyos fajtáiban szenvednek monitor elõtti magányukban? 

hmm?
pontos neve mi? mien patch?
honnan jön, mert az elõzö link nemjó
jo.. akkor
gamecopyworld.com
majd kivalasztasz szervert.. majd jobb oldalt pc game index.. majs sims2 es ott van patch
gamecopyworld.com
majd kivalasztasz szervert.. majd jobb oldalt pc game index.. majs sims2 es ott van patch
pontosan mien oldalon van?
innen nem jön
én itt nem találom
http://board.gulli.com/thread/333321
itt regeljel es kozepen megtalalod valahol a forumban.. ha megvan es muxik akkor kerem a jelszot nevet amivel leszedhetem en is..
itt regeljel es kozepen megtalalod valahol a forumban.. ha megvan es muxik akkor kerem a jelszot nevet amivel leszedhetem en is..
HUHHH, ezen felháborodtam, lopják a szövegeteket ... : http://www.gportal.hu/portal/mygameworld/ és ott a Sims 2 menüponton
valaki nem tudja esetleg?
The Sims 2 (c) Maxis *Virtual Crack* *Nude Patch* *Build Fix* ezt
ezt honann tudnám leszedni? eMulen nem jön, dc++-n meg nem találtam, mert ez tök jó kis összeálíítás, hogy megcsáni hogy fusson a game
De, csak az utóbbi másfél órát nem mentettem még. Pedig mindig negyedóránként mentek. Most valahogy kihagytam, erre tessék. Bakker, ez azért durva.
Továbbá köszönöm a pénzkeresési tanácsokat. És valóban, nem csalni akarok. Eszembe se jut. Játszom.
Hilfe, gyorsan, kérlek! Eljött a szociális munkás, mert szarul tanult a gyerek, el akarta vinni. OK, elbasztam, magánprobléma. De beragadt az autója, ráadásul két szoci is lett, az egyik meg kinragadt. Gyerek az autóban.
Na innentõl nem tudok menteni, kilépni, nem tudtam építeni, vásárolni (beszürkítve a gombok). Eltelt az éjszaka, autó, szoci eltûntek, gyerek ikonja törlõdött bal oldalról. Azóta tudok építeni, vásárolni, de menteni, kilépni továbbra sem.
Ez bug vagy van valami jelentése?
Na innentõl nem tudok menteni, kilépni, nem tudtam építeni, vásárolni (beszürkítve a gombok). Eltelt az éjszaka, autó, szoci eltûntek, gyerek ikonja törlõdött bal oldalról. Azóta tudok építeni, vásárolni, de menteni, kilépni továbbra sem.
Ez bug vagy van valami jelentése?
Hmmm.Munka mellett pénzt keresni??
Elég sok lehetõség van.Pl.:az említett regényírás,és festés,meg ugye ha munkába megy a karid néha felvillan egy szöveg,és válaszolni kell.Itt néha kaszálhatsz 5-10 rugót is.Ha meghal az embered 10.000-20.000-et hagy a családra.Ha beházasodik vki a családodba,akkor is hasonló összegekre számíthatsz.
Elég sok lehetõség van.Pl.:az említett regényírás,és festés,meg ugye ha munkába megy a karid néha felvillan egy szöveg,és válaszolni kell.Itt néha kaszálhatsz 5-10 rugót is.Ha meghal az embered 10.000-20.000-et hagy a családra.Ha beházasodik vki a családodba,akkor is hasonló összegekre számíthatsz.
zizz ha csalás nélkül akarsz plusz manit akkor fessen a simsed meg írjon regényt. Az elsõ képet már 2§ lehet eladni és ez egyre nõ ha ügyesedik
Nem hiszem hogy zizzenet csalni akarna. Mas megoldasokat nem tudtok adni, csak egybol csalasokat? Tipikus... Inkabb par tippet adjatok neki, amit esetleg majd abba a faq nevezetu akarmibe is belerakhatnatok.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Riana lehet hogy hülye vagyok, nem tagadom, de te meg tanulj egy kicsit olvasni.... banita nincs d
egyenlõre a gyerekekkel nem foglalkoztam, azért nem tudtam... minek folyton a kölök:-)
bandita basszus ennyire nemlehetsz hülye!
ha kérdezés helyett játszaná lakkor erre mind rájöhetnél magadtol is!
A+ a gyerek jegye ez romlik hanem csinál rendszeresen házit
magántanárt telefonon lehet kérni
kijön 3értéknek 90%nak kell lenni
probálgasd!
legyél önállo!
vagy olvasgasd vissza a hozzászolásokat
mert már ez is volt téma
közbe a következõ 50kérdésedre is választ kapsz egybõl
ha kérdezés helyett játszaná lakkor erre mind rájöhetnél magadtol is!
A+ a gyerek jegye ez romlik hanem csinál rendszeresen házit
magántanárt telefonon lehet kérni
kijön 3értéknek 90%nak kell lenni
probálgasd!
legyél önállo!
vagy olvasgasd vissza a hozzászolásokat
mert már ez is volt téma
közbe a következõ 50kérdésedre is választ kapsz egybõl
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
pl, hogy kell a gyereket magánsuliba adni?
meg mi a fene az az A+ ... card?
meg mi a fene az az A+ ... card?
Kérdezhetek még hülyeségeket?
olvass vissza már ezerszer le van irva pár hozzászolással hátrébbén is leirtam 1 vagy 2oldalt menjél vissza!
TÉNYLEG nagyon vak vagy :D
motherlode = + 50 000 in sim money
motherlode = + 50 000 in sim money
Volna egy kérdésem. Sokan írtátok, hogy több százezer simoleonotok van már. Nekem két felnõttem van, és jelenleg alig-alig van másfélezrem, de sokszor inkább kevesebb.
Lehet, valami elkerülte a figyelmem? Pénzt szerezni munkán kívül mivel lehet még?
Lehet, valami elkerülte a figyelmem? Pénzt szerezni munkán kívül mivel lehet még?
Köszike most sikerült, azt hiszem még tanulnom kell egyet s mást:-)) Pusz a hasidra
privátot nem kaptál??? :D
Sokszor engem se enged be a helyes jelszóval és felh.névvel. Pl.:most is csak másodjára tudtam belépni.
mindig is tudtam hogy béna vagyok, na de ennyire?? Nem kell felelni költõi kérdés volt
de nem ám, kéri az azonosítót meg a jelszót.... én megadtam, de semmi
most se? :P
köszike Matheus... bár nem enged be:-)
ez a DT-s megoldás
huhhh ............ ISTENEM ....... ottvan hogy legygakrabban elõforduló kérdések, kattinsts rá és, mikor bejön ott van egy oan hogy V.I.P. , usernamet meg passwordot meg nem tudom hogy mondhatok-e
Szóval még mindig fogalmam sincs mi az a V.I.P. és hogy hogyan lehet megtalálni... Nem segítenétek?
Hi!
Kipróbáltam ezeket a csalásokat, de semmi. Kaching vagy motherlode ez ugyebár pénz kellene adnia ctrl+shift+c és beírni játék közben.
Valaki írjon már vissza hogyan kell beírni!
KÖSZI!!!
Kipróbáltam ezeket a csalásokat, de semmi. Kaching vagy motherlode ez ugyebár pénz kellene adnia ctrl+shift+c és beírni játék közben.
Valaki írjon már vissza hogyan kell beírni!
KÖSZI!!!