32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#12752 de ha adsz egy lot-térképet... -
#12751 Fogalmam sincs. Az a helyzet, hogy én tegnap installáltam fel először a Sims2-t, és ugyan már megtaláltam hol vannak a házak elmentve, de hogy melyik lot hol van, azt nem tudom, így nem tudom kiválogatni, melyik lehet a házam lotja. -
#12750 hány megára tod kihozni ? -
#12749 feltölteném, de hova?... -
#12748 Jo kis házikooo :D nem töltöd fel vhova ? :D -
#12747 építgettem, minden csak az alapjátékból van, és alapcuccokkal, berendezve még nincs
2. kép
3. kép -
Nincs #12746 Lenne két kérdésem:
Az Universityben hogyan lehet csatlakozni Secret society-hez?
Hogyan lehet koleszt építeni?
Egy hete senki sem válaszol. -
#12745 nincsmit, sok sikert :) -
#12744 Köszönöm!
Ti4200-am van. -
#12743 megnézem majd otthon nálam melyik detonátor van fent -
#12742 Nos. 98SE. Régebbi Detonator, de az újjal is ugyanez a gond. Felinstallátom mountolva (3.47 dameon minden védelem engedélyezve).
Semmi crack meg ilyenek, de nocd exe-vel is ugyanez.
Elinditom és a videó lejátszás előtt fekete képernyő és a kurzor és ott megáll!
Codec nincs fent, ace mega codec packel ugyanez.
DirectX 9.0c fennvan, már aztis felraktam ami a Sims 2 CD-n van, ugyanaz.
Hozzáteszem, hogy én ugyanezen a gépen már játszottam a játékkal, amikor kijött, most a kieg miatt tettem volna fel, de nem indul már az alap sem! -
#12741 úgy tűnik mással van a baj, nem a winofssal
ezért mondtam, hogy felesleges volt formázni
különben is a nemindulel mit jelent?
ezzel nem lehet kezdeni semmit
-
#12740 EGyszerűbb, tisztább megoldás.
Sorry de 5leteket várok és nem kioktatást...
Most kicsit pipa vagyok, úgyhogy sry! -
#12739 nem kellett volna formázni -
#12738 Hihetetlen, de egy format c után sem hajlandó elindulni az alap játék.
Valakinek 5let? -
zsozso111 #12737 Hi,
A simsim.atw.hu-s magyaritas megy egyaltalan normalisan vkinek?
Tolem folyamatosan egyetem cd-t ker, ellenben azzal ami a honlapra ki van irva, hogy "masodikra elindul" -
#12736 Reggelre minden sikerült, köszönöm -
#12735 Na de jó, 3 szor újratelepítettem az alapot, ebből 2szer el sem indult, most meg tök sötét, csak zene meg kurzor van. -
#12734 Megcsináltam, de így sem jó. Valami baja van az update process-szel és leszedi, de spanyolul írja, úgyhogy nem értem. -
#12733 indítsd el a regedit-et...start menü-futtatás-regedit
aztán menj ide: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\EA GAMES\The Sims2
language-ot írd át "english"-re
a region-t meg "MX08004261"
én így raktam fel, nekem is ugyanez a felállás volt mint neked (eredeti magyar dvd + letöltött university) -
#12732 Nem tudom telepíteni a University-t. Felteszi látszólag, majd leszedi magától. A University nem eredeti, de a 4 CD-s original alapra simán felment. Mióta becseréltem magyarra, azóta próbálom felrakni sikertelenül. -
#12731 mire jó az a nude patch? semmi sem látszik mert azok a textúrák hiányoznak amikre mindenki kíváncsi... -
#12730 Jah.
Nude patch megy a másoltal is. -
Coolfire #12729 Nem tudom,csak én érzem úgy,hogy a komplett elsó sorozatot át fogják implantálni?Foglalkozás ugye,semmi új (alap+LL melói),egyedül az egyezemváros volt újdonság.A Nightlife pedig a House Party és a Hot Date keveréke lesz.Akkor ezután vakációs,azt követően pedig már állatos kiegnek kell jönnie.:)) -
#12728 Nude patch csak eredetível mükszik? -
#12727 The Sims 2: Nightlife
-
#12726 olvass vissza -
Hakapeszi #12725 tudna valaki segíteni abban, hogy miért nem tudom az update-t megcsinálni!
install után kéri a sims2 4. cd-t olaszul vagy spanyolul.egy darabig megy a az indexcsík de aztán kiírja , hogy hiba történt és leszedi az university-t -
#12724 kár mindig megkérdezni, mert az ilyen hsz-t ugyis törlöm -
#12723 Hy All!Az a problémám hogy a dvd verzió van meg és mikor elindítom a játékot és ki akarom választani a várost egyszerüen megfagy a játék!(Ati kártyám van)Nem tudja valaki mi lehet a gond? -
#12722 Figyi, hol lehet leszedni a az University-t???? -
#12721 nincs hozza crack -
ISSU #12720 http://simsplusz.atw.hu/
Van 1 pár dolog ami free letölthetö.
Nekem viszont az university-hez kellene crack.
Ha tudna valaki segíteni megköszönném. -
Coolfire #12719 Azt már rég tudom..:) -
#12718 Nem, ki kell lőni csak feladatkezelőből és késsz! Én is úgy játszom! -
Coolfire #12717 Az a piros csíkos valami a peccselés a végén,ha nem tudja befejezni,kapufa. -
Coolfire #12716 Pedig ezen az oldalon van a megoldás.Milyen hunpeccset szedtél le? -
Torry #12715 Nem bírom felrakni az University-t.
Felrakja, elkezdi azt a piros csíkos valami. És kiírja, hogy valami gáz van és le is szedi. -
#12714 Hi!
Segítsetek már nekem egy kicsit! MOndjatok már olyan oldalakat ahol sok kiegészítő van (tárgyak... egyebek) esetleg moddok ingyenesen, mert a barátnőm nagyon szeretne leszedni hozzá sok cuccot, de nem igazán találok free dolgokat.
Előre is köszi! -
Nincs #12713 Heló! Lenne két kérdésem:
Az Universityben hogyan lehet csatlakozni Secret society-hez?
Hogyan lehet koleszt építeni?
A válaszokat előre is kösz.