32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Szonár #12792 Üdv !
Szeretném futtatni a The Sims 2-őt 800x600-as felbontásban, és a readme írja is hogy meglehet tenni a következőéppen: A játék parancsikonjáról kell készíteni wgy másolatot, és ennek a tulajdonságaiban a célt kell átírni a következőre : -r800x600.
De ez nekem nem működik, mert ezt írja ki: A Cél mezőben megadott elérési útvonal érvénytelen. Ellenőrizze a fáljnév vagy az útvonal helyességét. Kérem szépen valaki segítsen rajtam ! -
#12791 Tesó!!!
Lehet.
Emléxem, hogy valaki már mintha régen javasolta volna!
Nagyon remélem, akkor mintha ez segített volna!
Köszi az 5letet!Ma este megnézem!!!
Köszönöm!!! -
abonyitomz #12790 ajánlom mindenki figyelmébe a Sims2 második kiegészítőjét:
Sims2 Éjszakák -
#12789 Pls akinek hivatalos oldalra van kodja szedje le ezt:
Ez egy tünde fullskin felnött.
Fairy of Sunshine Clan
Created By: hppymoonbelly
Date Uploaded: 04.02.2005
Country: United States of America
Language: English
Custom Parts: Hair Tone, Eye Color, Full Face Makeup, Eye Makeup, Lip Color, Eye Brows, Full Body
És ezt: Ez egy ház-->
GypsyMoon by happymoonbelly
Date Uploaded: 04.10.2005
Custom Parts: Design Mode, Floors, Walls, Terrains
-
#12788 Nagyon szépen köszönöm a címet, már lelkesen böngészem! -
#12787 Szerintem inkább hangprobléma ez , sem mint video
Biztos, hogy nincsen fent semmilyen codec pack ?
Azok tudják kellően hazavágni a rendszert
De megpróbálhatod lejjebb venni a hang hardware-es gyorsítását
Akkor némileg kompatibilisebb módban fog menni.
Hátha bejön...
Start menü - futtatásba írd be : Dxdiag
S a Sound fülön belül megtalálod a hardware-es gyorsítás
csúszkáját (Hardware acceleration)
Vedd le egyszerűre (basic) -
#12786 nincsmit, jó játékot -
#12785 olvassatok vissza
ezekrol mar mind szo volt a topikban
persze kerdezni mindig egyszerubb mint keresni -
#12784 THX!!!
Nagyon! -
#12783 kell hozzá egy mini image amit mountolni kell úgy mint az alapjátéknál
Katt ide
keress rá a The Sims2-re a betüknél (T betü...)
töltsd le mondjuk ezt: The Sims 2: University [ENGLISH] No-CD/Fixed Image #4
mountold be daemon tools-szal és indul a játék -
#12782 Plz szánjon már neg valaki és monja el, hogy hogyan lehet csak elindítani a university-t. Egyetlen dolgot nem próbáltam telepítés után újra crackelni a
Sims 2-t. Ez megoldaná a problémát, vagy más jellegű? -
#12781 Hogy nem indul el a university? Lehet hogy már kérdezték, bocs a hülyeségért, de nem tom elindítani. Crack-et honnan tok hozzá szedni? -
Zizi4 #12780 ezen az oldalon mindent megtalálsz amit keresel,ingyenes a regisztráció. A beta downloads -ban keresd, objects, itt új formájú tárgyak vannak ; new mesh itt meg a cicis nők és atléta férfiak meg még sok más. érdemes az összes topikot végignézni. -
#12779 egyébként miért van az hogy a dobsetet ha átszinezem az ülőke bekékül? -
#12778 Valaki tud olyan padlot és tapátát ami compatibilis az unyversityvel?mert nekem kb 1000ből 20 lett jo
Most szeretnék ujat letölteni -
#12777 1,8 mega tömörítve, feltettem a honlapom szerverére, de csak holnapig hagyom fent, addig aki akarja letöltheti.
http://misskata.hu/file/Gallows.rar -
#12776 Akkor királyság. Új vagyok a sims2-ben, és még a régi beidegződések élnek bennem az 1. részből. :)
Akkor a file 3,61 mega. Ki kéri, és hova? -
#12775 Pls legyen vki olyanédi akinek vanjkkodja ahivatalos oldalhoz hogy töltsele ezt:
GypsyMoon by happymoonbelly
Date Uploaded: 04.10.2005
Custom Parts: Design Mode, Floors, Walls, Terrains
Rating:
Number of Downloads: 55
Ez egy ház de állati jól néz ki.)
Unikompatibilis
Pls legyen vki olyan rendikeeeee
-
#12774 nem kell külön hozzátenni
ha letőltött cucc van, az beleteszi
de ha nem, szóljatok -
#12773 Na, közben kész, file megpakkolva. Hova töltsem fel? 3,61 mega lett. Meg még van hozzá 720 kB-nyi tömörített file, amibe oszlopokat, ajtókat, meg falfestéseket tettem, ami letöltött cucc a házban.
(Sajnos kicsit többet be kellett tömörítenem, mint amennyi fel van valójában használva, mert nem tudom név szerint kiválogatni. Az egyik belső festést nem is találtam meg.) -
#12772 Az 850 Ft. Mondjuk nekem nem sok, de rendszeres havi kiadásnak előfordulhat, hogy valakinek nem ér meg ennyit, hogy pár cuccot letölthessen. De ha ez az összeg még több emberre eloszlik, akkor szerintem már mások számára is bagatell lesz. -
#12771 az ea oldalán is vannak jó cuccok
ahhoz meg csak az eredeti játék kell -
#12770 a simresources pl. havi 4,5 USD -
#12769 Igen, láttam olyat is.
Nem tudom mennyibe kerülnek, vagy melyiket lenne érdemes fizetni, de akár csinálhatnánk egy közös account-ot, és a pénzt egyenlő arányban dobnánk össze, így akár folyamatosan is fenntartható lenne, és nem lenne nagy érvágás senki számára. És természetesen az accountot azok használhatnák, akik beszállnak a fizetésbe. Tudom, hogy nem egyedi az ötlet, korábban már olvastam ilyet a sims1 topikban, bár nem tudom megvalósításra került-e akkor. -
#12768 szerintem meg rengeteg van, csak a legt9öbbje fizetős
-
#12767 ahogy jólesik
ha kitelepíted a családot eltünik a berendezés, mert azt a gép eladja féláron
úgy érdemes ezt csináni, hogy mielőtt kiköltözteted őket, vahová lemásolod a dokumentumok dirben lévő Neighbourhood dir-t, kiköltözteted, lemented, aztán visszamásolod az egészet, így minden maradt a régiben -
#12766 nah, franc...
Akkor kitelepítem őket, mielőtt felrakom a házat nektek, nem akarom, hogy a balek családomon rehegjen mindenki... :D
Még egy kérdés feltöltés előtt: berendezve mentsem le, vagy hótt üresen?
Ja, most egy kastély építésével próbálkozok. Ha sikerül, azt is szívesen felteszem.
Megnéztem rengeteg sims2-vel foglalkozó oldalt, és alig van valami hasznos cucc, ami nem csak átszínezés. Pl. a simseknek body mesh-eket se nagyon találtam, pedig láttam screenshotokat erősebb alkatú férfialakról, vagy nagyobb mellbőségű nőkről. -
#12765 lementi
igen -
#12764 Na, sikerült megtalálnom az a pack to file dolgot, úgyhogy ha adtok valami címet, akkor feltöltöm nektek.
De előtte még egy kérdés: ha volt már benne család és bútor, akkor azokat is lementi abba a file-ba, vagy csak a házat á lá natúr? -
#12763 winfos guru -
#12762 Rage? Ő ki? -
#12761 majd rage megmondja -
#12760 Nagyon ott van a "kis haziko" en is szivesen leszednem :) -
#12759 keresd meg a térképeden a házadat és ott ahol belépnél a családhoz (szal az infóképernyőjén) van egy olyan lehetőség, hogy exportálja fájlba a telket, "Package Lot to a File" a neve, ezt majd vhol a document&settings\user\dokumentumok\ea games\the sims2-ön belül, vmelyik mappában találod meg -
#12758 nem unatkoztál nagyon ha elkezted ezt :) -
#12757 Ugyanaz.
Fekete képernyőnél megáll a kurzor, nem történik semmi.
Valakinek van még valami 5lete? -
#12756 Szedem lefelé, megpróbálom...
Aztán majdcsak lesz valahogy...
Neked is 98Se-d van? -
#12755 olvasd el a faq-ban -
#12754 win98se 56.64
nekem is Gef4ti4200-am van -
#12753 hehe :)) énsem vok nagy koponya :D na mind1 azé köxx