Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tojesz
Nekem volt egy öreg nõm meg a takarítónõ......

Help17
Elolvastam, a d-toolsal hogy tudok variálni? nem értem

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Riana
igen? a játékba? nekem sose engedte:/
hmmm

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

Tojesz
Olvasd el a Leggyakrabban elõforduló kérdéseket!

Help17
Van egy problémám.
Nem tudok építkezni, visszaraktam az eredeti crcket de így meg nem indítja a játékot. Pedig berakom az 1-es cd-t.

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Devids Pro
alapértelmezett sims könyvtár : dokumentumok/ea games/the sims 2/Neighborhoods asszem
nincs olyan program

Adri: nem mûködik egy crack sem vagyis az sem!
Tojesz
A leszbik is tudnak szeretkezni!

Köszi, mostmár szuperál. Továbbra is kérdés viszont hogy mi az alapértelmezett save könyvtár a "the sims 2"-n belül meg, hogy van e olyan program amivel lehet tervezni új berendezési tárgyakat vagy olyan hely ahonnan rengeteg újat lehet leszedni a már említetteken kívûl...
cement
asszem telefonon a 'Transportation'-t utana pedig az 'Invite a Sim to a community lot'-ot kell nyomni, éjszaka.

respect to the man in the ice cream van

Adri
neten találtam olyan sims2-õt, ami ugyan úgy 4-cd-s verzió de letõlteve cue/bin, nem ccd és a krekk az eggyes cd-n van! a kérdésem csak annyi lenne hogy találkozott-e már vele valaki aki kipróbálta ezt a verziót??! mert ha nem jó ez se feleslegesen nem tõlteném le!!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Riana
hogy lehet tinivel ellogni bulizni?

Riana
leszbik is lehetnek csak szeretkezni nem tudnak de pl az én csajom az összes bejáronõvel kikezdett már amig a férje dolgozik😄

Riana
de megkérheti! az enyémek igy házasodtak és az ürge ugrott a nõ ölébe😄

Riana
aha ufofaluban pasi kukkolja azeget a drága távcsövel minden éjszaka
hátha végre elrabolják és lehet ari zöld ufogyerekem de nemsikerül😞 nem akarják elvinni
már az összes logicpontot megkapta

néha a földre is lefektetem hogy bámulja ugy a csillagokat hátha...

Hi nekem a clone cd 5-höz kellene crack mert nem tom anélkül inditani a sims 2.Letöltöttem a clone cd 5öst de a z a gond hogy nemtom inditani a clone cd trayt mert ez csak proba verzio.Van más lehetöség is elinditani dvdröl?thx

Mike
tehát amikor szomszéd módban vagy (faluképernyõ) akkor van ott egy olyan gomb, hogy move in. ekkor kiköltöznek, a család felkerükl a beköltézésre várok listáján, ott alul. de annyi pénzük lesz, mint amennyit még akkor a vagyonukra kiirt, mikor még vhol laktak. Nohát és most simán beköltözteted oda õket, ahová akarod, meg amire pénzük is van 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
mondjuk valahol kiirhatná, hány nap telt el a játékben, mert igaz ugyan, hogy a 7 meg 15 meg 30 napokat keveslem, de mondjuk ezek 10x-erese már tetszene

Sipocz
Az utódok mindenképp megérik a kiegeket és majd akkor elmondhatják: Óh ha ezt az üknagyapám megérhette volna!!!😊)))
Tényleg! gondoljatok bele hogy a kiegek mennyi új want-fear eseményt hozhatnak majd be! Ilyenek pl.: elmenni vendéglõbe és enni egy 100 simos menüt, vagy elhúzni a barátnõvel a tengerpartra.......hú rágondolni is eszméletlen! Mert azért remélem Maxisék ennél nem adják alább!!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Hát rámentem a find own place-re az egész 2 fõs családommal 😄, kimentem neighborhood módba és a családomat csak "move in" ként láttam és akkor nem tudtam beköltözni az új házba? Hogy költözzek ki ? Hogy érhetem el, hogy lássam õket a családok között ?
Mike
jaj, csak nem mindegy, hogy megérik-e a következõ kieg.-eket

szal majd öregednek késõbb

Mike
tévedés

Sipocz
Persze szived joga! csak így mégsem az igazi. Olyan azért mint a mi valóságunk, õk is utódjaikban élnek tovább, igy nyomják pofán a sorsot.

Mike
különben akik nõt índítanak, hogy tudnának házasodni? meg kellene várniuk, amig a gép megkéri a kezüket?

Mike
szerintem simán

Mike
jaja, a kölök nálam sem bírta a plusz melót, pedig akarta 😊

Mike
nahát én nem hagyom õket meghalni 😊))

max a klónjaikat egy másik helyen

Sipocz
Aztán még volt 2 ilyen menet és azokban egysem volt bukta, az egyik ugyanazzal a sráccal, a másik a barátnõvel. De ezek után már elég volt neki a "go out" a csajossal és ugye abban nincs ekkora kockázat, igaz nem is ér csak 1000 pontot.

Devids Pro
tuti a lebukás vagy van esély rá hogy nem buknak le?
Sipocz
Bizony! a zsaruk. Elsõ simtinim egyik akciója volt hogy kölyökkoruk óta nagy haverjával (a nejem simje) kilógjanak éjszakára. No meg is dumálták a bulit és jött 1-ra a srác egy akkor limóval, hogy alig fért el az utcán, aztán srácok el és 2000 aspi.bont begyüjt.... közben a szülõk aluszkálnak egyszer csak kijön a szimuláció a 3 seb.fokozatból és villogóval+szirénával beparkol a zsarukocsi, szállnak ki 1 rendõr+a gyerek (õ hátratett kézzel, bilincs??) és a zsaru megy befujni a dolgot a papának (-1000 aspi a lebukásért és -1500 aspi a zsaru-afférért= nettó -500 aspi, de a buli cool volt😊))!)

Devids Pro
kinn lesz faq oldalon nemsoká😊
csak még most eppecs munka van vele..
Sipocz
Sajnos vannak nagyon mélyen rögzülõ kívánságok. Az említett overachiever dolog kezdetben mindkét szülõ elsõ gondolata és vágya volt, aztán a családcentrikus anya már elfeledte azóta, de a teljesítmény és pénzcentrikus papa még mindig odavan érte, pedig a srác már elhasznált 4 napot és nála meg sem jelent hogy bármiféle karrier érdekelné (inkább a legelsõ csók, az engedélyezett kimaradás és az engedély nélküli kimaradás izgatja😊)).

PiszkosFred
Koszi.

Sipocz: esetleg elkuldened nekem is? Ha igen, akkor a admin - kukac - gumininjahq.hu cimre johet. Ha nem, akkor nem ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Devids Pro
"Hogy johetnek a rendorok a kepbe?" : igen ha kilóg éjjel és elkapják éjszaka
Nem csak hetero család modell van😊
PiszkosFred
A kinvansagokat es felelmeket elvileg lehet lockolni, ezek megmaradnak addig, amig nem teljesited oket. A tobbi egy-egy nagyobb alvas utan "re-generalodik". Ezzel nem lehet "kijatszani" ezeket a felelmeket?

Kerdes: van olyan hogy fel a lanyom, hogy nehogy elkapjak a rendorok? Hogy johetnek a rendorok a kepbe? Kilog este es akkor? vagy hogy?

PiszkosFred
(...)

PiszkosFred
Hulye kerdesnek tunhet, de csak hetero csaladmodel van a jatekban? ;]

Devids Pro
Hát az érdekes lesz😄

köszi megkaptam a mailed😊
Sipocz
Úratyám! ezek szerint a családnevet a férfijuh tudja csak örökíteni. Tele lesz a falu azonos családnevekkel, hogyan lehet majd eligazodni? pl. a Kovácsék meghivják vendégségbe a Kovácsékat akik magukkal hozzák a Kovácsékat is és még jó hogy a Kovács-nagyszülõk is akkor tesznek látogatást😊)!

Devids Pro
nem, a nõ nem
Devids Pro
pff ezt elírtam😄
ott csak 1 @ van😊
[email protected]
Sipocz
Kérdés: a Sims2-ben a nõ megkérheti-e a férfiember kezét?

Sipocz
No adatbányásztam egyet😊. Az overachiever (túlteljesítõ) az a tini aki amellett hogy A+ a suliban még munkát is vállal és abban eléri a legmagasabb (itt csak 3) fokozatot. Megvannak ezek buggyanva, szegény srác már 13-kor is úgy jön meg mint egy facsart citrom és alig tudom összelapátolni frankóra estig, ráadásul saját ambiciója sem mutat semmiféle ilyesmire. Azszem a szülõk csendben lemondhatnak a superman vágyaikról😊! Fõleg a kedves papa lesz csalódott mert õ meg anyagias beállítottságu.😊)

Devids Pro
oks akkor: devids.pro@@freemail.hu
köszi
DarkJedi
Hú ez az overarchiever engem is érdekelne, mer apucinak ez az egyik wants-a 😊)

Sipocz
Olyan meglepetés ért amikor egyik este gamáltam és az elsõ simpárom elsõ fia felnõtt korúvá vált. Az anyja mint családcentrikus egyén eladdig elsõdleges és 13000 aspi.pontot érõ kívánsága az volt hogy új gyereket szeretne. Amikor ez az esemény bekövetkezett akkor az elsõszámu félelméve vált egy új gyerek -8000 aspi.pontra, kiváncsi vagyok hogy ez csak egy átmeneti kedélyállapot volt nála vagy tényleg egy programozott érzelem amit a gyerek felnövése indított el.
A második fiuk nem sokkal ez után vált tinivé. Minden simcsaládomban az egyik tag legalább családelvü egyén, no a leosztás szerint ez a gyerek is az lett. A szülõk elsõ és azota is rögeszmés gondolata hogy a srác un. overachiver legyen. No ez micsoda??

Nincs túl sok idõm játszani, ezért én még mindig az elsõ párocskámmal nyomulok. Rajtuk keresztül tanulom a játékot, ezért aztán elég késõn lett gyerekecske, azt meg elvitte a szociszolg. Most sírna-rínak, de gyerek az már több nem lehet, mert lassan az öregkorba lépnek, szóval az elsõ családom, úgy néz ki, az elsõ generációjával ki is hal.
És nekem is valahogy a szívemhez nõtt a két Sim. Sajnálom, hogy megöregszenek, és ahogy most nézegetem õket (alszanak, csillagvizsgálnak, beszélgetnek, nyafognak, alapjában véve kicsit letargikusak), kicsit fáj a szívem, hogy így elcsesztem az életük... jajistenem, ez már beteges...
Igen, a játék hangulata egyedülálló. "Hagyni kell meghalni..." - ez már lassan nem szappanopera, hanem valami romantikus regény lesz.

Sipocz
Semmi akadálya word-os doc-ban vannak, zip-ben jó lesz-e és persze adj cimet.

Sipocz
A Sims1 a változatlanság világa volt, 5-6 éve már hogy elõször játszottam vele és szükség is volt hogy aztán beszerezzem a kiegeket szépen sorban mert így is olykor kitört az unalom. A Sims2 elsõre megriasztott a dinamizmusa miatt, olyan pánikban voltam hogy ki is kapcsoltam az öregedést, bevallom most is megteszem néha-néha hogy úgymond "rendezzem a sorokat". El sem tudom képzelni hogy minként lesz az amikor az elsõ simem meghal, valószinü úgy fog érinteni mint egy jó ismerõs távozása. Fõleg ha úgy tekintem hogy ezeket az õssimeket igazándiból a Sims1-bõl helyeztem át (persze csak vonalakban és a nevük azonos csupán) és már ott is megszoktam õket. Rá kellet jönnöm hogy el kell õket engednem, hagyni meghalni. Telitõdtek, már szinte terhes nekik az simélet; kipróbáltak már sokféle dolgot, a skilljeik maxin, legalább 1 karriert végigfutottak, már unokájuk van. A hivatalos site bbs-én olvastam, hogy a simhalálnak is vannak változatai, hát én szeretném ha a Kaszás hawai tánconõk kiséretében jönne el értük.

TopGun
Majd kiprobalom en is, az mindegy melyik faluban vagy? vagy az ufos faluban kell lakni hozza?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Devids Pro
király eltudod küldeni valahogy? mailbe mondjuk?