Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmmm...pofás kis kecó.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Sipocz
A hivatalos site bbs-én találtak szerin: esetleg néhány textura elérhetõ csak a fan fejlesztõk részérõl, mert a Maxis még nem adta ki a tervezõeszközeinek publikus változatát. Szvsz. hamarabb lesz Maxistól aféle Livin'Large mint ahogyan a szerkesztõkhöz a programok kikerülnek. Ez sima üzlet!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

TopGun
svajci oldal es most jo?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

PiszkosFred
"Nem megjelenitheto lap" ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TopGun
http://www.isuisse.ifrance.com/simsantiquites/chambre8.htm ezt megtudnad nezni? szerintem eszmeletlenul szep! csak nem tudni, hogy sims1? vagy sims2-hoz van?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Nem tudom mennyi az ara? mert nincs oda irva az oldalra, de nyilvan horribilis! 😞 azert leszedem oket hatha...Nem lett tul nagy a kep? nem tudom mivel tudnam lekicsinyiteni, hogy meg lathato legyen, a tobbit is feltennem?

PiszkosFred
Uh. Az árát meg sem merem kérdezni. Szegény lányát egyedül nevelõ rendõröm biztos nem tudná megfizetni ezt a kéglit eheh ;]]]

TopGun
Szerintem ez nagyon cool... szerintem...

TopGun
Megprobalom, remelem kicsik maradnak, mert az oldalrol szedtem le oket! felrakok egyet es ha kicsi akkor a tobbit is!

PiszkosFred
Nem rossz otlet, de inkabb csak thumbnaileket ;]

TopGun
Igen! en is epp erre gondoltam! viszont talaltam par olyan hazat, hogy csak tatottam a szam! ha erdekel valakit berakom a kepeket ide!?

PiszkosFred
Hát nemtom. Találtam pár oldalt, de 90%ának a letöltési szekciója trailerekkel, képekkel és egyeb pregame stuffokkal volt tele. Ami persze nem csoda, nemrég van csak a piacon a játék, hagyni kell a "moddereket" (nemtok jobb szót rá) dolgozni, és gondolom hamarosan elönt minket minden földi jó;] de addig is, hátha van pár gyors emberke valahol, ahol már készítettek dolgokat..

PiszkosFred
Én is köszönöm a táblázatokat. Ha esetleg készül újabb, és nem nagy gond, elküldhetnéd újfent nekem is. Sokat segített. Most van 2-3hetem "játszani", aztán megint szorosabb idõbeosztásom lesz, így most jobb így nekem offline figyelni a táblákat, mint várni hogy mikor kerül fel valahova. ;] Thx

Adri
neten találtam olyan sims2-õt, ami ugyan úgy 4-cd-s verzió de letõlteve cue/bin, nem ccd és a krekk az eggyes cd-n van! a kérdésem csak annyi lenne hogy találkozott-e már vele valaki aki kipróbálta ezt a verziót??! mert ha nem jó ez se feleslegesen nem tõlteném le!!
seniki nem próbálta még?

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Lala
Sziasztok!

Nem tudom feltelepíteni a játékot. Nem én írtam Cd-re, csak kaptam, így nem tudom, hogy milyen módszerrel lett írva. Olvastam a fenti linken a faq-t, de nem sikerül telepítenem, egyszerûen a setup.exe-re nem csinál semmit, vagyis feljön egy sima dos ablak, majd eltûnik. Próbálkoztam azzal a mini image-el is, de nem sikerült. A daemon 3.47 van fent, semmi más emuláló progi.
Mit tegyek, hogy egyáltalán feltudjam telepíteni?

Hát ez indulóoldalnak jó:http://snootysims.com/links.php.De,hogy itt miket lehet találni,arról lövésem sincs.😊

Megkaptam a táblázatokat,köszönöm.Délután már megpróbálom összehozni a béta verziót a tippek és trükkökbõl.A halálos részeket is megcsinálgatod?-persze,ha van idõd és kedved.😊Egyébként nagyon jók az eddig elkészültek is.

TopGun
Ok! en szivesen keresgelek, csak tudni kellene kb. merrefele kutakodjak?

PiszkosFred
Ha találsz, szólj. Objectek is jöhetnek, mert mindig hiányérzetem van ha vásárolni kell ;]

Sipocz
Helló Népek!
No! az én legrégebbi simcsaládomat is utólérte és elfertõzte az un. "jumping bug". Írok róla ide jelenséget, hogy akinek még nincs meg ne lepõdjön ha látja. Jellegzetesen sokat játszott adult koru simeknél jön elõ elsõdlegesen társas interekcióknál, de olykor egyszerûbb eseményeknél is. A sim elkezdi a cselekvést, de hirtelen megzsakítja azt, ugrásszerüen eltávolodik a cselekvés tárgyától (legyen az objektum vagy egy másik sim) és vigyázzálásban kimerevedik, a programozási sora letörlõdik. A hiba nem függ sem hw-tõl sem op.rendszertõl és beállításoktól. A tudósabb fejek a hivatalos lap bbs-én azt mondják valamilyen memóriaallokálási probléma és azt is hogy a Maxis nemsoká adja hozzá a patchot.
Más: nemtom figyeltétek-é a karrier ajándék berendezés használata picit hasonlít a házifeladat elkészítési interakciókhoz. A tárgyakat képesek használni a család más tagjai is és ha van az adott szakirányban nagy gyakorlattal rendelkezõ családtag (nálam az egész család papa, mama, felnõtt fiuk orvos és a papa 10-es mecha) akkor az 1.felajánlhatja hogy segit gyakorolni, 2.meg lehet kérni hogy segítsen gyakorolni a berendezésen. Az eredmény hasonlatos a házifeladatnál tapasztaltakhoz, nálam a mama a 6. mecha skillpontját a kedves férj útmutatásai szerint a gyakorló mûtõasztalon nem egész 1 simóra alatt megszerezte.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

TopGun
Ertem, remeljuk, mar csak olyan oldalt kellene talalni, ahonnan karpitot es szonyegeket lehet letolteni, vagy olyan cumot amivel ezeket lehet csinalni, esetleg a sims1-bol atvenni!

Meg kéne nézni a FAQ-t.De ezzel próbáld meg:controlshiftcé és beírod,hogy moveObjects on:talán segít.

Creator
Mit lehet tenni akkkor ha a szemét olyan helyre kerül ahol nem lehet feltakaritani? Megesett hogy a sim-em vitte a lépcsõn a szemetet és én adtam neki egy másik utasitást és leejtette a lépcsõ alá, ahonnan nem tudja kiszedni, erre elkezdett erjedni és megjelentek a csótányok, azt hittem hogy a csótányirtós megoldja a dolgot, de csak rövid idõre tünnek el. A szemetet meg nem tudom eltüntetni, már a lépcsõ lebontásával is próbálkoztam, az összes pénzem csótányirtásra költöm.
Ezt sajnos nem tudom,de gondolom a sok apró grafikai bogárkát.😊

TopGun
Es lehet valami bovebbet tudni mi lesz a patch-ben? mit javitanak?

TopGun
FAQ!!! kb 1000x leirtak mit, mikor, miert, hova, es osszes is gyujtottek egy helyre! csak OLVASNI KELL A BANNER ALATT!!

Na jó reggelt!Úgy néz ki imáink meghallgatattak.😊
The Sims 2 - patch közeleg
<2004. október 04. @ 19:31 - Mantis>
A The Sims 2 hivatalos honlapjának fórumján megjelent üzenetek szerint a játékhoz hamarosan javítást adnak ki az EA Games háza-tájáról. A rajongók tehát lassan készíthetik a letöltõdroidot, hamarosan javítás közeleg a kedvencükhöz.
(GameStar)
Remélem ehhez,már lesz egy mûködõ update crack.😊

Mike at home
hm, megint volna mit torolni...

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Lanamaci
Akkor kéredeznék is rögtön😊 Ha ruhákat, tárgyakat, vagy egyebeket töltök le, hová kell beraknom a játékba, hogy mûködjenek?😊

Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.

Lanamaci
Sziasztok SIMS2-zõk, én is nagyon nyomulok a játékkal, remélem, jó tanácsokat adhatok és kaphatok tõletek!

Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.

cement
ok akkor megpróbálüm én is

respect to the man in the ice cream van

Duddits
Õ vagy rosszúl vagy nem jó cuccot tett be. Mert nekem jó volt.

cement
es ha ezt berakom nem lesz olyan mint Csocsesznak hogy nem leszne simjeim? nekem kellenének bazeg

respect to the man in the ice cream van

pontosan itt: itttttt
igen, de igazából ez a csomag tartalmazza a Deamon-Tools 3.47-et, az a mini imaget és a nocenzort jah és az eredeti exet ... szal mûxik, leszedni inenn lehet: Ittenvane
Duddits
És mûködõképes CD-hez?

az az "új" krekk ... 😄
Duddits
Melyik az a DT-s?

Tojesz
Kattints rá jobb gombbal a tálcán lévõ ikonra,majd emuláció,és kapcsold be az összeset.Ezután kattints legfölülre és keresd ki a mini img fájlt,majd JÓ JÁTÉKOT!

Help17
bocsi de nem értem. mit csináljak ezután?

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Tojesz
Azt nem tudom.

DVD verzionál is müxik a mini image file?

Tojesz
Olvasd el a FAQ-ban a 3.pontot

Help17
na az mdf fájlt be moutóltam és elindítottam a játékot egy 14 megás crackel. nem lehet építeni. beraktam az eredeti cracket de az meg indítja a játékot. van egyébb crack?

MrSpock
Az én nõi karakterem 4 nõvel is hempergett az ágyban,meg a Jacuzziban is,aztán mikor meghívtam õket buliba jól összevesztek,volt pofozkodás,sírás,azóta nehezen tudok velük bánni.Bár már 1 hete nemjátszottam:-(

Go Jeff Go!!!!

Help17
Akkor most melyik cd-t kell beraknom? vagy mit tegyek?

Help17
a mini image fájlt letöltöttem és csináltam egy i meg egy j meghajtót is, de most tök elakadtam az egyikhez behejeztem a mini imaget de most nem tudom mit kell tennem. elõre is köszi

Help17
letöltöttem

Tojesz
Azzal próbáld meg daemon toolsal elindítani!

Tojesz
A mini image fájlt letöltötted??