32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Ville Valo
    Rocker vagyok vállalom
    Van az egyetemben basszgityó skacok?
  • Ibron
    na ya,de mi az a faq és hol van?

Ibron
  • Ibron
    aha,ok,thanks.
  • Mike
    te nem szoktál olvasni? olvasd el a faq-t
    ott a megoldás az építkezés problémájára

egyébként nem ott építkezel, ahol éppen vannak a simek, hanem ha majd lesz pénzük átköltöznek oda
  • Ibron
    aha,de az üres az gáz,mert másolt a cd-m és nem tudok építeni.

Ibron
  • Mike
    hm. vegyél nekik jó ágyat, akkor hamar kipihenik magukat
    meg fizesd a maid-et, hogy ne nekik kelljen takarítani, illetve az university óta az sem feltétlenül kell, simán megkéred az egyik áthívott vendéget ugyan már takarítson ki, és ő akkor szépen kitakarít, addig nem megy el haza :)

de szerintem poénos dolgoztati a simeket, pont az a lényeg, hogy úgy tudd megoldani az időbeosztását, hogy munka mellett legyen még ideje másra is

költözés:
    beköltözteted az adott simet egy üres, épület nélküli telekre

expand
    kaching
    majd felnyil, neter
    soxor
    de szvsz csak épp annyiszor, hogy legyen pénze megvenni, plusz 500-1000 maardék pénz

• Ibron
    Hy all!

Az elején melóztattam a simeket,de mire haza jöttek,hulla fáradtak voltak és nem marad erejük semmire.Aztán oersze,hogy éjjel kettőre felkelnek és élik az életüket,de megint fáradtak lesznek du-tánra.Na mind1.Szóval nem vágom,mit csináljak akkor,ha költöznek?ott nem használható a kód,amit ismerek(motherlode-t szoktam beírni).

Ibron
  • Mike
    itt megmondodm neked, hogy én képtelen vagyok 20k alatt házat építeni főleg mondjuk egy 4 fős családnak, mert ha veszek bútort, nem tellik a falakra (van ilyen családom, aki a kertben él) és vicaversa, szal én be szoktam csalni pénzt, pontosan úgy ahogy írtad, másrészről nekem nincsenek erkölcsi aggályaim a csítelést illetően, más programoknál is szoktam, de ellentétben a közvélekedéssel, ez egyáltalán nem cvsökkenti számomra a játék okozta élvezetet, arról nem beszélbve, hogy azért ülök le, hogy szórakozzam, ne pedig mazózni

szal mindenki csíteljen nyugodtan, ha ez neki örömet okoz
  • Mike
    semmi bántó szándékom nem volt a hsz-emben. egyszerüen csak irtam egy alternatívát, amivel még pénzt lehet szerezni

ja igen, és lehet nyomtatni is, csak sajnos nem valami jó hatásfokkal, sokat kell melózni 1000 pénzért (majd lemérem mennyit)
  • zizzenet
    Már ha kissé nekem is kiszólt ez a beszólás, megjegyezném a magam védelmére, én is ezt tenném, mint ahogy ezt is teszem. Soha-soha nem csaltam. Volt, hogy két napig építettem egy házat, ami aztán annyira drága lett, hogy nem tudtam oda átköltöztetni az aktuális családom. Volt a dilemma, de győzött az erkölcs, inkább egy újabb napig építettem egy másikat, amibe még épp be tudtak költözni, és elhatároztam, úgy irányítom simjeim, hogy valamely későbbi generáció már át tudjon fészkelni az áhított palotába.
    Na csak azért vallottam itt, hogy vádló, gúnyolódó vagy tartózkodó társaim tudtára adjam: ismerem a lehetőséget, de nem élek vele. Példamutató magatartásomért dicséretben részesülök.
  • Mike
    de akár el is lehet küldeni a simeket dolgozni
  • zizzenet
    Simet beköltözteted egy telekre. Föltuningolod a pénzét. Kiköltözteted, lőn sok-sok pénze. Beköltözted az eredeti tervek szerint.
  • zizzenet
    Van a vezérlőpulton egy ... feliratú gomb. Az a beállítások rész. Ha arra rákattintasz, mellette jobb oldalon látható lesz öt darab ikon. Az egyik ezek közül egy fényképezőgép. Na, arra kattints rá. (Sajnos nem tudok piktogramokban beszélni, azért kellett így szavakkal elmesélnem .) A megjelenő panelen a legalsó szekcióban vannak a videórögzítés beállításai (méret, minőség, maximális hossz, hangot is rögzítse-e). Állíts be mindent az értelemszerűenség jegyében.
  • Ibron
    Ja és még valami:amikor elkedzem a játékot egy családdal,a kezdő tőke 20 000.Szoktam feltunningolni a pénzt kód segítségével,ha a gyerekek felnőnek,költözéskor yo nagy "házikóba" mehessenek,de ugyanúgy 20 000-t kapnak ők is.Nekem az első városban,a Pleasentwievban,vagy hogy írják,van egy nagyon állat ház,ami medencés,yo nagy,szóval egy villa.Valami 34 000 dollár körül mozog az ára,vagy még több,de nem tudok beleköltözni.Hogy lehet növelni költözéskor a pénzt?Mer egy idő után idegesítő,hogy egy kis "putriba" kell nyomorgniuk.

Szóval,ha lehet,ebbe is segítsetek légyszi.

Ibron
  • Ibron
    Hy all!

Hallottam haveromtól,hogy ha másolt a CD,akkor is lehet építeni,csak átkell írni valamit valahol.Ez igaz?Ha igen,akkor légyszi írjátok le pontosan,mer yo lenne.Meg ha kell valami cuccot hozzá letölteni,akkor azt a helyet is.

Előre is thanks!

Ibron
  • Riana
    de melyik résznél?
    a +-osnál tök rázoomoltam de azoptionsos beálitásnál már nem tudom mit kell még átállitani
  • zizzenet
  • zizzenet
    Azéééééééé, me' olyanra állííííítottaaaad. Tudoooood? Naaa, szóval azt kell csinááááálni, figyuzzá, hogy a kamera beállííííításoknáál változtaaaasd meeeeg a dolgokaaat. Okééé?
  • Riana
    köszykeee

és ha videot akarok csinálni miért lessz olyan állat picikeee?
  • Gary
    intprop censorgridsize 0

A cheat (CTRL+SHIFT+C) menübe beírva műxik!
  • Devids Pro
    van university-hez új keress, google biztos talál.
  • Riana
    kérdés hogy lehet a kockásodást kicsinálni az universityben?
    mert a régi jo kodocska ne mmüködik:(
  • Mike at home
    lehuzod a beszed hangerejet
  • Jezy85
    Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet kiszedni a játékból a simsek gagyogását? Valami extractor az audió cucchoz nincsen?
  • Mike
    rájött már valaki mi a nyavalya az az olló?
    nem tudom mire jó
    lehet vele rohangálni, aztán annyi
  • Mike
    1. gondolom max gyárilag
    2. nálam még ilyen nem fordult elő

jobban örültem volna, a kutyus cicus kiegnek
    meg lehetne mondjuk inventory (miez magyarul?) mint az 1-ben, ugye, hogy melyik simnél mi van

irhatnál ide kicsit többet, többször!
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Nagyszerűen halad az "ifjú felnőtt" populáció nevelése.
    Kérdések:
    1. Hogyan lehet ugyanakkora picike (kb. az építhető legkisebb telekméret felének megfelelő) telkek készítése mint amilyet az egyetemi városokban lehet fellelni a Maxis premade-ek között?
    2. Gyakran előferdül manapság, hogy a számla eleve "kipirult" státuszban kerül be a postaládába, miamanó lehet ennek az oka?
    Kellemes simsogást!
    Ez a Nightlife kieg. komoly? (naccerű lenne, bár jobb szerettem volna egy olyasmit mint az 1.-ben az Unleashed következőnek, de jöjjön aminek jönnie kell:)!)
  • Mike at home
    faq-ban le van irva
    dvd verizohoz van mukodo crack, cd-shez nincs
    emulalni meg ugy kell, hogy daemon tools-sal bemountolod az elso cd-t, ami kene a jateknak
    vagyis csak a clonecd-s verziok jok

masik megoldas, hogy kifizetsz 21k-t es szivod a fogad a magyar verzio hibai miatt

ja es ne beszelj csunyan, mert azokat torlom
    a crackes es a letoltos kerdeseket is, szal most veled kivetelt tettem
  • Mike at home
  • Riana
    Vkipls helpeljen nekem me bedilizek.(
    Csináltam egykomplet setet.
    Átszineztem az összes butort.
    Tegnap éjjel ment.
    Kiszedtem a dovnloadbolhogy más dolgokat teszteljek.
    Ma visszaraktam.
    És egyik tárgy se megy

Meg se jelennek.
    Mi a franc ez?

Vki helpeljen pls.
    Nincs kedvem ujra átdesignolni mindent.
  • gerx
    má elindítítottam ugyhogy mind1
  • gerx
    ana haragudjatok hogy anyit zavarok!
    1.Letöltöm a gamet
    2.telepítem
    3.mit kell csinálni?
    vagy azzal a mini image filal mit kell csinálni és emulálni?
    Please help!
    utána eltünök a büdös picsába!
  • gerx
    okok! :D
  • Braveheart
    szedd le a kazettás verziót is!
  • gerx
    huh má leszedtem a dvdés versíót és most szedem a cdést!
  • Szonár
    Nagyon köszönöm a segítséget !!!
    Működik !
  • Devids Pro
    4-es CD-vel, de faq meg kereső..
  • gerx
    meik cdével megy a cdeés versió?
  • rage
    Ne használj cracket, azzal úgysem lesz jó
    A Daemon Tools-szal kell mountolni, emulálni.

De ez a fenti FAQ-ban szépen le is van írva!
  • rage
    Az elérési út így van idézőjelben :
    "..games\sims2.exe" például
    Az idézőjel után egy szóköz kell, s utána r800*600
    ".....games\sims2.exe" -r800*600