Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

seniki nem próbálta még?

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
Nem tudom feltelepíteni a játékot. Nem én írtam Cd-re, csak kaptam, így nem tudom, hogy milyen módszerrel lett írva. Olvastam a fenti linken a faq-t, de nem sikerül telepítenem, egyszerûen a setup.exe-re nem csinál semmit, vagyis feljön egy sima dos ablak, majd eltûnik. Próbálkoztam azzal a mini image-el is, de nem sikerült. A daemon 3.47 van fent, semmi más emuláló progi.
Mit tegyek, hogy egyáltalán feltudjam telepíteni?
No! az én legrégebbi simcsaládomat is utólérte és elfertõzte az un. "jumping bug". Írok róla ide jelenséget, hogy akinek még nincs meg ne lepõdjön ha látja. Jellegzetesen sokat játszott adult koru simeknél jön elõ elsõdlegesen társas interekcióknál, de olykor egyszerûbb eseményeknél is. A sim elkezdi a cselekvést, de hirtelen megzsakítja azt, ugrásszerüen eltávolodik a cselekvés tárgyától (legyen az objektum vagy egy másik sim) és vigyázzálásban kimerevedik, a programozási sora letörlõdik. A hiba nem függ sem hw-tõl sem op.rendszertõl és beállításoktól. A tudósabb fejek a hivatalos lap bbs-én azt mondják valamilyen memóriaallokálási probléma és azt is hogy a Maxis nemsoká adja hozzá a patchot.
Más: nemtom figyeltétek-é a karrier ajándék berendezés használata picit hasonlít a házifeladat elkészítési interakciókhoz. A tárgyakat képesek használni a család más tagjai is és ha van az adott szakirányban nagy gyakorlattal rendelkezõ családtag (nálam az egész család papa, mama, felnõtt fiuk orvos és a papa 10-es mecha) akkor az 1.felajánlhatja hogy segit gyakorolni, 2.meg lehet kérni hogy segítsen gyakorolni a berendezésen. Az eredmény hasonlatos a házifeladatnál tapasztaltakhoz, nálam a mama a 6. mecha skillpontját a kedves férj útmutatásai szerint a gyakorló mûtõasztalon nem egész 1 simóra alatt megszerezte.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
The Sims 2 - patch közeleg
<2004. október 04. @ 19:31 - Mantis>2004. október 04. @ 19:31 - Mantis>
A The Sims 2 hivatalos honlapjának fórumján megjelent üzenetek szerint a játékhoz hamarosan javítást adnak ki az EA Games háza-tájáról. A rajongók tehát lassan készíthetik a letöltõdroidot, hamarosan javítás közeleg a kedvencükhöz.
(GameStar)
Remélem ehhez,már lesz egy mûködõ update crack.😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.
Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.
respect to the man in the ice cream van
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
Go Jeff Go!!!!