32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• reménytelen
    Virtualdub. Ingyenes, AVI-val mindent lehet szinte vele (kezdő szinten)
  • Zolcsi01
    tudsz valami jó progit amivel 128x128-ra csinálhatom a videót?
  • Riana
    szoval vki a nightosra hogy mikor lekalozkodható tud vki vmit?
  • Ibron
    nekem akko akadozik nagyon,miko community lotokba viszem a simjeim..a töltés hosszú idő,aztán amíg átvált buy módra...huhh..van vagy 10perc:D....aztán persze a lkaásba is néha beszaggatt.

Ibron
  • zizzenet
    Hozzátenném, hogy az is lehet, náluk tök más progi fut, mert nemhogy az engine problémáit nem orvosolják, de még a pillanatok alatt fellelhető bugokat sem veszik észre (pl. átlátszó simek, textúrák és objektumok egybefolyása, töltögetési idők, ciklikus cselekvések - magyar módra - és még sorolhatnók).
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Zizi4! köszönöm az infókat!
    Más: nekem kezd olybá tünni, hogy a játék graf.motorja előbb-utóbb elkészül erejével és problémás lesz a bővülő (ep-k és fan_made lomok) feladatoknak megfelelni. Érdekes, hogy sokkal jobb teljesítményt ad win98-winme rendszereken mint az nt alapuakon. Persze mindez csak a gamerek általánosan használt gépeire lehet igaz, mert a Maxis olybá tűnik nem foglalkozik az engine javításával, illesztgetésével ami arra utal hogy náluk jól fut a progi.
  • Riana
    kicsit se nimofmán :D ez csak egy játék :D
    mikorra várhato amugy a kieg?
  • Peppuu
    Hát most letöltögettem sok sok sok Rally videót és bepakoltam, most megnézem! THX a segítséget. Nekem az intró nem szaggat, helyette ha beérek a városba, az ott teljes halál! Ott mint ha diát néznék!
  • reménytelen
    Kell hozzá gép, hogy hamar betöltsön, az már biztos...
  • Mike at home
    nekem ettol ugy fagyott mint allat
  • zizzenet
    TV-be adást:

Fogsz valami filmet, ha nem "avi", azzá konvertálod. A lényeg: célszerű 128x128 méretűvé tenni.
    Bemész a Sims 2 mentési könyvtárába, alapértelmezetten ez a Dokumentumok\EA Games\Sims 2. Ottan van egy alkönyvtár, hogy Stations vagy valami ilyesmi. Szóval valami olyan név, ami csatornákra utal. Az alatt újabb könyvtárak vannak a különböző csatornáknak. Na, amelyikbe szimpatikus, tedd be a filmet. Indítsd el a játékot, kapcsolj át valamelyik tévén az adott adóra, és láss csodát.
  • stupido
    Hi! Van egy olyan problémám, hogy a sims 2 inroja iszonyúan beszaggat. Miért van ez?
  • Ibron
    tényleg.ez engem is érdekelne:D..mer csak 3csatorna van,azt kész,,vidit yo lenne benyomni..monnyuk a tinédzsereknek szex filmet:DDDD.

Ibron
  • Peppuu
    Jah és hogy tudok betenni a TVbe filmet? Meg zenét a magnóba???
  • Peppuu
    Wazze miért van az hogy a pasim már 3szor lépet elő a munkában, és még mindig az a tragacs jár érte! Nem értem! Amúgy meg tök karaj játék.
  • Mike at home
    ezt a pangast
  • Ibron
    oks,thanks...akkor valszeg csak az a két játék lesz a gépemen:DDD....míg nem lesz1yobb winchester.

Ibron
  • Mike
    nem fut
  • Ibron
    hmmm...király lehet a University,amiket így a hozzászólásokból elolvastam.Ha meglesz,a gépen fent kell lennie a Sims 2-nek is?vagy anélkül is fut?

Ibron
  • Prézli
    Vki please írja le nekem a kódot
    amellyel a munka jutalmakat vagy
    miket lehet megszerezni!!!
  • zizzenet
    Nálam is sokszor így akad, csak nem 10-12 másodpercenként, hanem 1-2 másodpercenként akad meg egy szűk mp-re.
    Amúgy akkor már tényleg kezdek parázni azon, hogy a probléma (egyik) oka az lehet, hogy Radeonom van. A kecseg NVidia már a Sims-be is beette magát (érdemes megnézni az új promóciós meg interjús videókat, az új videó-verseny egyik nyereménye is egy NVidia kártya), szóval az optimalizáltság lehet, azt jelenti, optimalizált az nvidia kártyákra. Nemtom.
    Egyébként az albérletről valamit mesélnétek (ld. #13023 vége)?
    Előre is köszönöm.
  • Mike at home
    ha kepeket akarsz tessek egy csokorral:

nalam a hazak altalaban egy hodaly nappalibol, plusz kicsi haloszobakbol allnak, jo sok furdoszobaval

itt apuka eppen megy a meloba :)

ha a kolkok lognak aznap a sulibol (A+ mellett ugye eleg ketnaponta bejarni) akkor meg 9 elott erdemes telefonalni a haveroknak hogy jojjenek at :)

van egy csaladom, akik a kertben laknak

foldszinten a furdoszobak, fent az emeleten a haloszobak
    persze a szuloknel tv-vel, ahogy kell

ezt a ket kepet meg csak nosztalgiabol raktam be: itt meg volt jo kis atlatszo butorom (nem uni kompatibilis)

• N1ggA
    csak a magyar *.exe kell hozzá?, mert akkor elküldhetnéd a magyar *.exét
  • Garcia

Alaprajz
    A ház
    Nappali1
    Nappali2
    Nappali3
    Konyha ahol a barátnők egyikére hatott az emberem :D
    A háló, ahol már volt pár Sim-em fogadott néhány csajt... már nem sokáig bírják a rugók az ágyban :D

A fürdőszoba az kinnmaradt az udvaron egy bódéként:D
  • Mike at home
    Nalam a 12 fos kolesz is normalisan mukodott hosszu ideig, mostanaban azonban 10-15 masodpercenkent van egy 1-2 mp megallas (illetve volt legutoljara, azota nem probaltam) - lehet, hogy csak ujra kellett volna inditani a gepet (bar elotte nem futattam semmi)
    kozepes graf. minoseg + kozepes elsimitas van beallitva (tehat arnyekok nincsenek) es Win98SE
    a gep pedig: AMD 2000+ (vagyis 1.6 GHz) + 512 333Mhz-es DDR + Asus Gef4Ti4200 128 mb
    tehat a gepedhez kepest egy kaka :)

szal nem tudom, szerintem probald meg Win98 alatt
  • Coolfire
    Nem.Ahhoz,hogy magyarul tudjon,a magyar .exe file kell
  • N1ggA
    Letöltöttem az unviversityt, de nem magyar. Lehet hozzá küldön magyar nyelvi fájlt letölteni valahonnan?

Erre tudna valaki válaszolni?
  • zizzenet
    Jaj, belefáradtam már a program dédelgetésébe. Sajnos a játék a koleszban és az egyetemi közösségi telkeken élvezhetetlen. Szaggat, akadozik, inkább fárasztó, mint pihentető, üdítő látvány. A problémám az, hogy a gépem elvileg elég erős ahhoz, hogy a játékot tudja jól futtatni. És még az is feltűnt, hogy az akadozás oka a legtöbb esetben nem a videókártya, mert hasonló eredményeket produkál alacsony és magas grafikai beállítások mellett. Egyedül az árnyékok kikapcsolása eredményez olykor némi gyorsulást (persze ez is inkább processzor-igényes feladat), de hosszú távon ennek sincs releváns hatása.
    A gépem alkatrészei kielégítőek, és még passzolnak is. A 3.0 GHz-es Prescott HT procim és a 2x512 MB DDR400 memóriám (Dual-Channel) egy Asus C800 E-DELUXE alaplapon székel. Fizikai háttértárként egy 160 GB-os Samsung S-ATA vinyó szolgál. A grafikát pedig egy Radeon 9800 Pro jeleníti meg. A driverek frissek, jóllehet a Catalyst 4.12-es verziószámmal rendelkezik, mert az 5.x-ekkel sok játéknak baja van (a Sims 2-nek is).
    Természetesen odafigyelek arra, hogy játék előtt minél több erőforrás legyen szabad. A vírusirtót nemcsak a tálcán tiltom le, hanem még a szolgáltatások között is leállítom. Ezzel kb. 10 MB memória szabadul fel és egy halom háttérművelet likvidálódik. Kiirtok még egy halom processzt, szóval a játéknak 780-800 MB szabad fizikai memóriával és pihenő procival ugrok neki.
    Néztem játék közben, maga a program valami 560 MB memóriát foglal le, mindösszesen azonban vagy 700-800 MB-ot emészt fel.
    A röhej az, hogy koleszban a játék addig bírja, amíg összesen legfeljebb 4-5 sim van jelen. Efölött elkezd akadni. 8-10 sim esetén használhatatlan. Közösségi telken már olyat láttam, hogy azt hittem, rosszul látok :)) Igazi diavetítés volt, pedig nem volt több, mint 7-8 sim a helyszínen. Ugyanakkor, ha visszamegyek a "hagyományos" telekre, az eredeti családomhoz, ami jelenleg 4 fő, mint a vaj, úgy fut a program. Ráadásul, mielőtt az ifjú simem egyetemre ment volna, rendeztem egy bulit, amelyen összesen 8-an (a mixerrel együtt 9-en) voltak a telken, és lényegében semmi akadozás nem volt tapasztalható. Emlékszem, ezen akkor még meg is lepődtem, és elkezdtem hinni az Egyetem jobban optimalizált motorjában. Mára már szkeptikusabb vagyok ismét.
    Szóval, azt hiszem, hanyagolnom kell a koleszos részét a játéknak, amit nagyon bánok. Ezért is érdekelne, hogy miként lehet albérletbe menni. Látom, hogy x simoleonért bérelhetők telkek, ez azt jelenti, hogy beköltözéskor ki kell fizetni, azt' jól van? És hogy lehet egy simet eleve úgy egyetemre küldeni, hogy ne kelljen koleszba küldeni?
    Persze megoldás lehet az is, ha építek egy 4-5 fős koleszt. Nem tudom. Kicsit el vagyok keseredve. És félek, hogy a Nightlife esetében is hasonló helyzet fogad majd, hiszen témájából adódóan az is tömegorientált játék lesz.
  • Garcia
    ja és mikor van a "ledipomázott" fotó? mert nálam semmi sem történt, csak hazajött a kollégiumba és mutatta azt a papírt allul és h mennyi van még hátra ebből az időszakból
  • Garcia
    amúgy nemraktok fel képeket, vagy videót játékbeli házatokról?:)

én majd csinálok és berakok pár fotót:)
  • Garcia
    nemtudom h kaptál-e választ, nem volt türelmem végigolvasni az oldalt, de válaszolok:

odamész a tükörhöz abban a ruhában amit szeretnél hogy ott megjelenjen és pl. megváltoztatod a szakállát, vagy a hajszínét... és pipára nyomva átváltozik a huha is és a póz amit benyom( mosoly, szigorú tekintet stb.)
  • Boyz
    hy all nekem felment az university de mikor elindul a video végén hibaüzenet jön ki az miért van help????
  • Zizi4
    itt megtalálod a titkos társaság titkát görög házat meg úgy tudsz alapítani, hogy egy albérletbe költözik a simed, aztán a telefonon van egy opció amivel megteheted.
  • Mike
    ott
  • Mike
    miért baj az a játszik szegény?
  • Mike
    sajnos egyiket sem tudom, de ha rájössz, oszd meg velünk légyszi
  • Mike
    de akkor az már 18+ lenne

de lehet ne ilyen kieg, igen!

meg szexmeter
  • Mike
    az éjszakai hívások ritkák
    a mobiltelefonnak sokkal több előnye van mint hátránya
  • reménytelen
    Mert az "Masturbate" lenne...
    de a "Woohoo with Self" jobban hangzik!
  • akyyy
    Nyilvánvalóvá vált hogy hibás a kettes cd---- valami warezoldal vagy valami, nincs esetleg? torrent meg dc sajna nemjó, mert igazából nem is nekem kell, hanem meg kéne adnom, egy enyhén szőkének, és igy .....szal érthető