Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Riana
találtam egy linket hogy hogy lehet saját festmményt csinálni!

http://snootysims.com/painting.php

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

Riana
másik városba nem lehet átpakolni csak egy városon belül másik házba

Riana
de ott honnan tudom hogy melyik ház az amit épp most csináltam?vagy a játékban benne van a packagelot?
majd megkukkolom köszi

Magic Boy
Valaki aki othon van a Sim2-ben(és szivesen segíten egy kezdõnek)az szóljon!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Szerintetek se lehet sehogy sem a karimat másik városba valahogy átrakni?Mert eddig még arra nem jöttem rá.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ehhh ez a dvd-s krekk sem jó.Megvan már az összes táblázat a tippek és trükkök részleghez.A franc beleesik véletlenül letöröltem mindent.😞De majd most hétvégén megcsináljuk.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

TopGun
Ha jol emlekszem van valahol egy olyan funkcio, hogy export, vagy valami hasonlo, hetfore megtudom nezni ha fontos?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
cdcoversearch.com innen!?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mike
van ott egy gomb a package lot, asszem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
megveszed

Riana
Ki tud németül?
itt van 2 ujabb cheat és nem tudom mit jelent:/

So ermöglicht euch snapObjectsToGrid Objekte unabhängig vom Gitternetz plazieren zu können (dazu false benutzen). Die Einrichtung lässt sich damit frei positionieren. Mit true könnt ihr wieder zurück zur alten Positionierung schalten. Allerdings kann es damit unter Umständen zu Wege-Problemen mit den Sims kommen. Wenn Objekte ungünstig gestellt werden, können sie so nicht mehr benutzt werden. Dinge wie Fenster oder Türen sollten zudem auch nicht in diesem Modus plaziert werden!

Daneben kann man mit intProp maxNumOfVisitingSims die Anzahl der Gäste, die eingeladen werden können, erhöhen. Dazu muss man diesen Cheat allerdings in der Nachbarschaftsübersicht eingeben. X kann dabei eine beliebige Zahl sein. Beachtet außerdem, dass zu viele Gäste schnell auch euren Rechner in die Knie zwingen können. Je nachdem wie leistungsstark der Rechner ist, sollte man daher einen bestimmten Höchstwert nicht überschreiten.

Riana
a házra továbbra sincs tippetek?
hogy a sajátomathogy tudom kimenteni?

Riana
reklamálj davids pronál😊

takraj
Lenne egy kérdésem: DVD borító(ka)t sims2-höz honnan tudok szerválni?

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Mike
akkor futtasd Win98 alatt
kevés memóriával (512 mega) érdemesebb is abban a környezetben, mintsem Xp-n

Morphin
Lenne nekem egy problémám.Win 98-on elindul,most felraktam ugyanugy XP-re de kiírja hogy : "The application has crashed.The application will now terminate." Ujra raktam 2* is de ugyan ez. PLEASE HELP ME!!!!

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

TopGun
Sziasztok! a VIP-bol az oreg ruhak eltuntek! 404-t ir ki! mas sem tudja letolteni? 😞

Mike
nem cseréli le, hanem mellettük játsza le. arra azért felhívnám a figyelmed, ha a az eddig jól mûködõ játék iszonyat beszaggat, illetve 10 percenként lefagy, akkor szedd ki a berakott plusz filmet/zenét, mert én így jártam a minap (és már temettem a az egész falut, meg hogy jaj majd újra kell installálni, stb)

takraj
Ha egy saját zenét/videót berakok, akkor az lecseréli az eredetieket? (Azaz, nem lesznek láthatóak/hallhatóak továbbra a játékban, csak azok, amiket én raktam be?)

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

legensy
THX!

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

Mike at home
javitva:

Legency kepei

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hadde azert mondtam, hogy tedd melle, es akkor mindjart lesz neki, eszem a nehez felfogasod 😊))))))))

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Nohat megoldodott a problemam!

a lefagyasokat a movies/broadcast konyvtarban felejtett video okozta

Riana
a VIPBEN nyisd ki a szemed😊 Vagy keress rá googleban

Riana
chatelsz online és utána felhivod vagy áthivod de ha nem ismered akkor meghivni se tudod hiszen kit?!

Riana
a ruhásszekrényben😊 amikor hazajön oda beteszi ott keresd😊

legensy
Tudja valaki, hogy hogyan lehet olyan simseket meglátogatni, vagy áthívni, akivel még soha nem volt kapcsolata a simemnek? mert csak ahhoz tud menni és áthívni, akivel már találkozott. 😞

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

Forrest Tomee
Hiába van ruhásszekrény, a boltban vásárol ruhákat nem látom. Hol lehet átvenni?

Riana
Kérdés továbbra is ha ufovárosba csinálok házat azt hogy menthetem ki a köz javára?

ThePartyFace
Es meg hol lehet letolteni ilyen cuccosokat?
Pl hol talalok hazakat? Ingyé' ofkorz...

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

ThePartyFace
htx

Riana
VIP-be belépés

user: faqsg
pass: faqdown

Riana
nah jo de azonkivül azt meg ugyis mindenki látta a hivatalos oldalrol vagy leszedte a vipbõl😊

Riana
nincs még

ThePartyFace
Hogy tudok a sims2faq oldal vipjahoz jelszot szerezni? Egyaltalan az mi? Gondolom letoltheto skinek, hazak vannak ott...

ranGer2
télleg ugy zabálnak mint a disznók 😄 az én simem is.. csináltam olyat is hogy bedugtam a fejem a hûtõbe és tömtem ami volt 😄

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Lacee
az miért van, hogy a simem nem tud rendesen, késsel-villával enni? Ha leültetem az asztalhol akkor elkezd zabálni, és repked a kaja mindenfelé... 😊
Pl logic skillel illemet is tanul, vagy ez hogy mûxik? Illetve, jár ez valamilyen hátránnyal, pl a többi sim undorodik az ilyesmitõl?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ranGer2

izé valaki boldog.. 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
azö még ninjen 😄 de tele van rakva poszterrel.. és csak az alsó szint van beépitve... Mortimer cigányékat meg elzavarom a picsába ha idejönnek 😄 meg az összes kis nigger köcsögöt 😄

PiszkosFred
dvdn adjak melle, es nem csak video(dvd formatumban) hanem par hatterkep, util, stb.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Tapeta nincs? Vagy ez valami egyenfestes? ;]]

Egyebkent csinos az asszonyka, de vigyazz mortimerrel, a voros demonok az esetei ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

takraj
Extra? Szerintem csak videók, de úgy tudom, hogy azt csak az eredetihez külön cd-n adják... javítsatok ki, ha tévedek!

ranGer2
Én és a bnõm.. 😊

jah ésö hivatásoskatonabácsi vagyok ám 😄DD

ranGer2
köszi 😊

Duddits
a dokumentumok - EA Games - és ott valahól.

ranGer2

Duddits
Van cucc is, igaz nem rengeteg csak pár db. Sövények meg egy Alienware számítógép.

misi9
Van a játékban saját autó? Mert én még nem találkoztam vele, és úgy hallottam még a Sims1-es idõszakban, hogy lesz a 2-ben. Képet is láttam róla. Ha lesz, mikor, v. hol tudom megszerezni?

ranGer2
Nemtudjátok hova menti a shotokat??

Riana
ha elhiziké s sok instant kaját eszik akkor szokott pukizni és utána legyezgeti a büdit😊 nagyon LOL