Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és akinek nem inge...
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Aki itt moderálja a forumot az ilyeneknek irhatna egy privit hogy olvasson faqot és utána szépen az összes üzit letörölhetné a francba😄
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
Van gyerekágy, abba kell fektetni, ha nagyobb, akkor már rendes ágyban alszik.
Felneveltem egy babát, aki most mászik. de az istenért sem tudom etetni és lefektetni aludni. egyfolytában hisztizik a kajáért és az alvásért, de nem tudom mit csináljak.
Már hívtam dadát, de az sem fekteti le.
Enni adott neki, de nem fekteti le senki.
Talán azért mert nincs ágy?
Én ágyat nem találtam, baba korában is a földön aludt.
Segítsen valaki, mert így nem tudok tovább játszani, még a végén elpatkol a gyerek.
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Az egyetlen jó hír az, hogy ennél mélyebbre már nem sülyedhet ez a topik. Remélem az a pár ember, aki ténylegesen játékkal kapcsolatos információt és tapasztalatot osztott meg a többiekkel, még bírják cérnával, és ha elvonul az óvoda, akkor ismét a játéké lesz a fõszerep...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
1. Ha letöltöm a VIP-röl pl. azt az uj fajta komputert,akkor azt lehet az eredeti helyett?,vagy mellet pluszba vásárolni???
2. Hogyan lehet többféle cuccosokat venni,mint ami van eredetibe (pl.csak 2-féle TV-van)
3. Hogyan lehet bemenni a PLAZABA ???
HELP !
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Köszi!
Ja és médiumon 1024-ben?

Tud valaik olyan The Sims 2-es odalt ahol több Pach is van?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Valami olyan oldal kéne ahol több letölthetõ cucc van,mert a fenti oldalon 2 van és azok se mûködnek a crack-et exe-vel! 😞
A munkvátásra rájöttem,de arra nem,hogy hogy kell elmenni melózni!
- sehogy, csak te tudsz hívni látogatókat
illetve ha a szomszéddal játszol, akkor jó eséllyel megjelenik a mukid látogatóba, de akkor nem irányíthatod
- egyszerüen másik munkát vállalsz
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ha valakit véletlen elküldtem a találkozásnál utána még tudok vele kapcsolatot tetemteni?
hogy tudok átmenni valakihez látogazóba?
Hogyan lehet munkát váltani?
Nézz az újságban vagy a számítógépen munkát, amúgy meg nyomd végig a tutorialt, sokat fog segíteni neked😉
Mit csináljak,hogy munkát tudjak válalni?
és nem csak a ház van benne, hanem akik benne laknak, azok is
SEGÍTSEN VALAKI PLÍÍÍÍZZZZ!!!
köszi
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)