Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Riana
tényleg nem neki irtam azonfelül ott a szotár meg van logika is vagy pedig ki kell probálni és levonni a tapasztalatokat😊

és akinek nem inge...

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

PiszkosFred
Szerintem nem neked irta, te ertelmes kerdest tettel fel, a jatek kapcsan. Erre valo a forum, hogy kerdezzunk, nincs ebben hiba ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Riana
hát basszus délután ota ennyi hülyeséget összehordani nem gyenge😄
Aki itt moderálja a forumot az ilyeneknek irhatna egy privit hogy olvasson faqot és utána szépen az összes üzit letörölhetné a francba😄

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

DarkJedi
Lol, hát vegyél ágyat 😄
Van gyerekágy, abba kell fektetni, ha nagyobb, akkor már rendes ágyban alszik.

legensy
Segítsetek légyszi!

Felneveltem egy babát, aki most mászik. de az istenért sem tudom etetni és lefektetni aludni. egyfolytában hisztizik a kajáért és az alvásért, de nem tudom mit csináljak.
Már hívtam dadát, de az sem fekteti le.
Enni adott neki, de nem fekteti le senki.
Talán azért mert nincs ágy?
Én ágyat nem találtam, baba korában is a földön aludt.
Segítsen valaki, mert így nem tudok tovább játszani, még a végén elpatkol a gyerek.

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

Adi
Anmúgy most egy csajt most jegyeztem el.. a poén az, hogy a tesója is nálunk lakik akivel néha smárolok úgy hébe hóba.. 😄 Most azzon vagyok, hogy mind a ketõtt meghúzzam😄. Még egyiket se sikerült!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

PiszkosFred
Hát, végigolvastam gyorsan az este elõtt az elmúlt 1-2 oldal hozzászólásait (kár volt, de ez az én bajom), és csak annyit tudok mondani hogy gratulálok a teljesítményhez..

Az egyetlen jó hír az, hogy ennél mélyebbre már nem sülyedhet ez a topik. Remélem az a pár ember, aki ténylegesen játékkal kapcsolatos információt és tapasztalatot osztott meg a többiekkel, még bírják cérnával, és ha elvonul az óvoda, akkor ismét a játéké lesz a fõszerep...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Adi
ááhh meghülyülök: azt írja, hogy celling too low és miata nem tudok a lepadlózot emeletre ágyat tenni

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Devids Pro
semmi😄
user: faqsg
pass: faqdown
Magic Boy
Mi kell ahoz,hogy VIP tag lehessek?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Devids Pro
igen így van
Johnny23
tehát akkor érdemes minden cuccost leszedni,mert az plusszként jelenik meg.

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Devids Pro
1. melette lehet majd megvásárolni
Johnny23
Kérdések :

1. Ha letöltöm a VIP-röl pl. azt az uj fajta komputert,akkor azt lehet az eredeti helyett?,vagy mellet pluszba vásárolni???
2. Hogyan lehet többféle cuccosokat venni,mint ami van eredetibe (pl.csak 2-féle TV-van)
3. Hogyan lehet bemenni a PLAZABA ???

HELP !

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Smuge
Müködik a dvd-s sims2 ha kiirom? ( nemugy mint cd-s) Ha igen, melyik változat? CloneCD-s vagy MONEYos?

Magic Boy
Ja akkor az a baj(nekem 3.33-asom volt!)!
Köszi!

Miért szaggat be a Sims2 amikor bemegyek a belvárosba a plázába? A gépem: 1.8XP,512ddr333mhz,Geforce fx 5600 128ddr.
Ja és médiumon 1024-ben?
Nos tehát a mini image mountold be DAEMON Manager v3.47 akkor menni fog a játék! Régebbi Daemon M. nem megy ez a dolog ezért fontos ,hogy v3.47 szerezd meg!
Solid Snake
Minden igényt kimerítõ infó áradat a Leggy.elõfor.kérd. klikkelése után
Magic Boy
Letöltöttem a MINI IMAGE-st és újra felraktam az eredeti exe-t most mit csináljak,hogy fusson a játék?
Tud valaik olyan The Sims 2-es odalt ahol több Pach is van?

bon
Most szedem lefelé majd holnap nyilatkozom, hogy mibe különbözik a cd-shez képest.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

de télleg, miben mûs a DVD-s verzó, mint a CD-s?? (szal mien extra cuccok vannak benne) jah és kra hogy végre fel tutták már törni ... 😄
bon
a dvd-s verzió crackelt és jó is a crack.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

TopGun
nem a fenet nem! csak ezt a filet kell letoltened bemountolnod ami itt is fent van a FAQ oldalon! keresd meg:MINI IMAGE fájl a letoltesnel talalod meg!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Magic Boy
Na jó,de crack nélkül el se indul! 😞

TopGun
DE NINCS CRACK! NEM ERTED?? ha crackelted, uninstall! es tedd fel ujra, crack nelkul!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Magic Boy
Nem az építkezéssel van a bajom,hanem azzal,hogy a crack-elt játékot nemtudom pach-elni!

TopGun
EMBER! NINCS CRACK!! MEG A FAQ-N SEM TUDSZ OLVASNI!! NINCS CRACK! ERTED!! Ha megcrackelted a jatekod nem tudsz epitkezni.

Magic Boy
Lassan rájövök a dolgokra csak nagyon gyenge az angolom!
Valami olyan oldal kéne ahol több letölthetõ cucc van,mert a fenti oldalon 2 van és azok se mûködnek a crack-et exe-vel! 😞

Duddits
Inkább többet jáccon és nézzen!! Ilyen dolgokra 30 perc játék után rálhet jönni, mi, hogy, miért, hol.

TopGun
Olvasd a FAQ-t itt van a lap tetejen! lass is ne csak nezz!!!

Mike
jön érted egy autó, azzal

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Magic Boy
Holt tudom mrgnézni a Sim-em korát?

Magic Boy
Valahogyan lehet spontán bóklászni a városban(elmenni a boltba,városházára vagy csak bóklászni és ismerkedni!)?

Magic Boy
Hogy tudom meghívni látogatóba?
A munkvátásra rájöttem,de arra nem,hogy hogy kell elmenni melózni!

Mike
- ha találkozol vele újra akkor igen, illetve vagy benne lesz a telfonon felhívhatók listájában, vagy nem
- sehogy, csak te tudsz hívni látogatókat
illetve ha a szomszéddal játszol, akkor jó eséllyel megjelenik a mukid látogatóba, de akkor nem irányíthatod
- egyszerüen másik munkát vállalsz

Magic Boy
Végignyomtam a tutorialt!
Ha valakit véletlen elküldtem a találkozásnál utána még tudok vele kapcsolatot tetemteni?
hogy tudok átmenni valakihez látogazóba?
Hogyan lehet munkát váltani?

Devids Pro
lol budipapír nem kell😄
Nézz az újságban vagy a számítógépen munkát, amúgy meg nyomd végig a tutorialt, sokat fog segíteni neked😉
Magic Boy
Gyerekek hol tudok budipapírt venni(kell egyáltáln vagy jár a budihoz?)?
Mit csináljak,hogy munkát tudjak válalni?

Mike
marad a standard megoldás: ctrl+jobb gomb nyomvatart

Mike
mert a userek x%-ának egyszerüen nem müködik. csinálhat bármit akkor se. megoldás lehet a más oprendszer, esetleg el lehet játszadozni a video driverekkel, hátha vmelyik jó (és az nem feltétlenül a legújabb)

Mike
a haz nevével menti
és nem csak a ház van benne, hanem akik benne laknak, azok is

Mike
meséld mi a gondod

RemX
Húúúú srácok remélem valaki tud segíteni... történt hogy minap vásároltam egy Logitech vezetéknélküli billt meg egeret... namost egyszerûen nem tudom úgy beállítani az egér középsõ gombját hogy a simsben menjen fele a kamera forgatás... összevissza állítgattam már annyit sikerült elérni hogy jobbra-balra tudom forgatni a nézetet de sehogy nem tudom beállítani hogy tudjam dönteni is fel-le... egyszerûen megõrülök... olyan beállítások vannak többet között a középsõ gombra hogy: Autoscroll, Middle button, unviersal scroll... a két scrollosnál megjelenik egy olyan pipálható dolog hogy Use only MS Office compatible scroll... de próbáltam mindenhogy és nem megy!
SEGÍTSEN VALAKI PLÍÍÍÍZZZZ!!!

köszi

TopGun
Szia Devids Pro! tegnap irtam privit neked es kertem benne valamit, megoldhato lenne, hogy ma teljesuljon a keres?

Morphin
De az a baj hogy a 98-at formáztam és helyére raktam az XP-t-512 memóriám van.DE MIÉRT KAPOM EZT:"The application has crashed.The application will now terminate."

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Köszi,kipróbálom.😊Most újrarakom a Simset,úgyhogy mindent elölrõl kell kezdenem.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Devids Pro
nagy kár majd megcsinálod újra utána küld el és kirakom😊
Devids Pro
Javítva kössz hogy szóltál
Adri
rájöttem hogy kell! Elinditod ott amit szertnél lementeni, de csak házzal eggyütt lehet max a másik városba kiköltözteted! amikor rákattintassz arra a házra ahol laknak azok akiket mentenél elõjön egy kis ablak ott van olyan ikon ami olyan mint egy virág nyillal! azt nyomd meg mentsd el nézd meg hova menti aztán lépj ki a játékból telepítsd ahova lementette, indídsd ujra a játékot és a ház a benne lakokkal ottvannak az összes pályán! hú remélem érthetõen írtam!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)