32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Ibron
    hupsz,ízlésesen,na.elírtam

Ibron
  • Ibron
    Nem fontos,de a házad ízlésen legyen berendezve:konfort és körnxezete számít....báááárr..talán jól jönne egy kis kert is.Nemtom.Hú,kis paraszt igazgató,vagy mi.Kétszer hívtam meg eddig ebbe a családba és az első volt 73 pont a 90-ből,akko még ok,h nem vette fel a két tinédzsert,de hogy 88/99 ez má szemétség,de komolyan!!Hogy rohadna meg!Bazz,majdnem felrobbantam:D...ha lehetett volna,ott helyben szarrá verm vmelyik sim-mel,de nem.Sőt,a feleség,ha akarhatott,akár flörtölhetett is volna vele:DDD.Remélem harmadszorra összejön,ehh a kis szarházija:D.A social bunny az akko jön,ha a Social lemegy nullára,pirosra.Ilyenkor dumcsizz vele,vagy ha van már baba,gondozd őt és vissza áll az eredeti szintre,asszem.

Ibron
  • Hoz_Hun
    Ah köszi kösz. Talán ez megoldja azt a bugos problémámat is, hogy a maci beleragadt a falba. Már idegesít hogy ott van benne.

- Ja egyszercsak leesett az égőből valami szociális nyuszi, pedig nem is volt gyerek (csak útban). Először gondoltam megverem, de aztán elbeszélgettem vele. Ő csak valami poén vagy mi akart lenni; elhúzott a rákba azóta se láttam.
    - Jah és (bocs a faggatózásért) a dirit az elit iskolához akkor is esélyel hívom meg ha nincs kertem? A ház szerintem rendben van elég mutatós cuccokat szereztem be. Még nem aktuális, de megszületett a gyerek (meg mindjárt a másik ua az apától, de másik anyától...ne kérdezzetek semmit, egyébként nem volt cél a gyerek erre kettő is egyszerre, béna egy sim ez, hisz az egyikkel csak kétszer woohoo-tam) és elitbe akarom járatni őket. Építsek ki kertet?
  • Mike
    5 adag van csak benne
  • Mike
    tarthat a végtelenségig
    30k-t kell összeszedni 15 nap alatt, az meg nem nehéz

törölni ctrl
  • Ibron
    kontrol és klikk,aztán megjelenik a buldózer,de az építés módba menj be.ha rámész a falra,legalul kiírja,h eltűntetni a kontroll és klikkel tudod aszemAz élet elixír ki tud fogyni?Mer az1ikcsaládnál sikerült beszereznem olyat.A többinél még nem.

Ibron
  • Hoz_Hun
    Lenne egy nagyon láma kérdésem: H afel van építve a házam, de módosítani akarok rajta, hogy tudok falat kitörölni, vagy padlót kitörölni. Már régebben építettem, de a bővítés miatt itt ott átalakítás kéne szóval az undo gomb már nem él a háznál. Nem akarom az egész házat ledozerelni és újraépíteni.

Lehet könyörögni a kaszásnak? He-he. A simjeim még nem jutottak el addig. Fojton iszom azt az élet elixírt, 5 pohár mindig van benne, csak jól kell tartani a simeket aztán venni. Bár gonolom ez se tart a végtelenségig.
  • Ibron
    aha,ok..remélem összejön.Amúgy a kaszásnál már könyörögtem és 2-szer megmentettem a simeket.Yol megcsinálták:D.

Ibron
  • Mike at home
    nem fugg ossze az elegedettseggel
    felveri, felveri, semmi baja nem lesz
  • Mike at home
    nalam ilyen nincsen
    pedig nem keves plusz, letoltott cucc van alanyomva
  • zizzenet
    Az hagyján, de folytatom :))
    Szóval: létezik a játékban olyan, hogy előrehozott szülés, avagy koraszülés? Merhogy az egyik hölgy simemmel egy az egyben ez történt. Mindösszesen egyet nőtt csak a pocija, amit összesen két napig hordott, és a második napon megszült. A terhesség tovább szokott tartani és a poci is nő legalább még egyet. Sőt munkába sem engedi a program az utolsó napokban, e nőnél ez is kimaradt. Nem értem.
  • stupido
    Hi all! Meg van a sims 2 egyetem, de installálás végén azt írja, hogy lecsekkolja a sims 2-met, hogy up to date-e, majd hibát talál és abbahagyja az installt...mi a baj?
  • Linne
    nekem szerencsém van viszonylag jól játszható(csak a nagy tömeget nem bírja+ha felgyorsítom az időt) és diavetítésig még egyáltalán nem fajult a dolog.
  • Ibron
    ahamm...hmm..remélem lesz szerencsém az ikrekhez vmikor.Csak ne akadozna ennyit!mer így kedz elviselhetetlen lenni és akkor még megse vettem a Universityt:D.

Ibron
  • Linne
    még jó hogy ennyi fajta haj viselet van
  • Garcia
    nekem olyan volt, hogy született egy lánya a párnak... az felnőtt olyan teenagerre, aztán bevállaltak még 1 gyereket, csakhogy azok ikrek lettek... ráadásul egy fiú és egy lány... az ikrek közül a lány teljesen ugyan úgy néz ki, mint a már felnőtt lány...
  • Linne
    Lehet hogy összefügg azzal mennyire vannak megelégedve,de gondolom mind a kettőnek fullon kell lennie.Egyébként tök egyformák(bár nekem volt szerencsém a fiú-lány párosításhoz is)és nem árt külön szobába rakni őket mert totyogós korban az egyik rendszeresen felveri a másikat.
    A woohooval nem függ össze szerintem.
  • Ibron
    nekem meg mindig csak1et szül.Illetve a férjének:D....de yo lenne megnézni,h milyenek az ikrek.Mit kell csinálni?sokat kell woohoozni?:Dvagy minden kívánságát teljesíteni és az aspiration meter légyen a max-on és csak akkor?

Ibron
  • Linne
    Fogalmam sincs még nem jöttem ráde lehet hogy csak véletlen,mindenesetre én csak egy gyereket akartam nekik.
  • David01
    Nekem még egszer sem születtek ikrek. Hogy lehet elérni hogy legyenek :)
  • Linne
    Üldöznek az ikrek.Szeretnék egy babát a családnak erre mindjárt kettő lessz,akik persze állandóan egyszere üvöltenek.És ez már nem az első eset.
  • Microcosmos
    A zizzenet két hónapja hőbörög minden fórumon! :-)
  • Riana
    simsresourcen van jol kinéző fehér üvegset és egy off. van itt valaki aki lineage2zik?
  • Ibron
    zizzenet én se..nálam is akadozik a Sims 2 és most má én is hanyagolom.....bazz,azé kell várni5-10percet(miután szintén 5-10perc alatt betöltöte a játékot),h elinduljon az élet a házban.Tök lassan közelít rá meg midnen és néha csak úgy a késöbbiekben is beszaggat ezerrel.Nemtom mé,elvilleg yo a gép.Na mind1.

Ibron
  • zizzenet
    Nekem kezd a kötőm telelenni a Sims 2-vel. Tényleg csak akkor tudok normálisan játszani, ha 5-6 simnél nincs több jelen egyszerre. Legalábbis ez igaz a koleszre.
    A röhej az, hogy amikor egy, azaz egy sim élt egy házban (már nem az egyetemi területen, hanem valamelyik eredeti telken), és átjöttek hozzá négyen, időnként diavetítéssé fajult a dolog. Valamit nagyon kutyult a háttérben. Például amikor megérkeztek, belekezdett a szaggatásba, és egészen addig folytatta, míg a simem végre nem köszöntötte őket. Utána mint a vaj. Aztán időnként megint elkezdett szaggatni. Aztán megint valamennyi idő után abbahagyta, és mintah film lenne, olyan simán futott.
    És visszajöttek a jó kis beakadások, amikor egy sim elmegy a ház előtt. Ez viszont rendszeres.
    Nem értem én ezt.
  • Ibron
    marhára nem értem,mit erősködtek a magyar verzióval a Sims 2-ben meg a Universityben.Nem nagyon tudok angolul,de simán vágom a játékban,amiket kiír és kész.Szóval angolul is jácchatóóó!!:).....bár nekem még csaka Sims 2 van meg.=ezt ide másoltam a University részből is,mer csomó helyen csak azért írnaka fórumba,h gáz van a magyarosítás,mer mittomén mi miatt nem működik és már nem állhattam meg,h beírjam ezt:D.

• Peppuu
    Szevasztok.
    Miért van az hogy beraktam zenét, és nem jácca le? A régieket nyomatja!
  • Devids Pro
    Sims 2 Galéria!
    Mindenki tölthet fel képeket! Használjátok, és ha találtok friss vagy jó képeket töltsétek fel!
  • Linne
    sziasztok.
    egy meglepő dolgot szeretnék megosztani veletek(legalábbis engem meglepett)lehet,hogy mással is megtörtént:a geforce kártyámmal simán ment a sims 2 és az university cd-ről semmi gondom nem volt az elindítással.vettem egy radeon 9550-es kártyát és mióta kicseréltem már csak a mini image filével hajlandó elindulni.
  • Mike at home
    mondjuk nem tudom mitol lennenek a kepek a playware tulajdona
  • Mike at home
    kiszedtem a sok stop tablat
  • Duddits
    Meg gondoltam kicsit szinesítem a topikot.
  • Duddits
    A faszom! Sok köcsög! Ők meg a Worthplayingről lopták! Amúgy nekem beatta elöszőr, most nem tudom miért csinálja ezt...
  • Nincs
    Hi nem tudtok olyan oldalakat mondani, ahonnan klassz cuccokat lehet letölteni? Pl. szőnyeg, függöny, polc, kanapé stb...
    Köszi!
  • Devids Pro
    igen azokat adja, azért linkeltem be így, mert nem látszanak a képek ha közvetlen belinkeled.
  • Gary
    Mintha ott is ezeket a képeket adná, ha rákattintasz, hogy kinagyítsd. :)
  • Devids Pro
    így egyszerűbb lett volna nem: galéria..
  • Zolcsi01
    Kössz!
  • reménytelen
    Video -> Filter -> Resize -> Ott beállítod a méretet.
    Ja, és érdemes: Video -> Compression-nál valamit beállítani, mondjuk Microsoft MPEG4 Video Codec V1-et, mert az kb olyan jól tömörít, mint a DivX, de nem rak rá logót.
  • Zolcsi01
    Köszi! És azon belül hol?