Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a baj itt én kérdeznék ugyanennyit. mert nem tudom a rohadt angolt! minden játék angolul van és ki vagyok akadva, hogy már kötelezõ angolul tudni.
persze a mi évfolyamunk volt az utolsó akit oroszul tanítottak 😛
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
moderator
szal nem tudok minden igenynek megfelelni
a bejárónõt, állat nehéz lefektetni, 6 sims nap, de egésznap együtt vele. persze lehet, hogy gyorsabb ha a feleség nincs jelen és nem pofozgatja közben a férjét.
Clio. párom már rég magyarosította volna a játékot nekem, ha valaki válaszolt volna a kérdésünkre, hogy hol a file amiben ott a szöveg. de senki nem válaszolt.
tényleg ott volt a távcsõ, de azt hittem a csillagokat nézik. 😊 én a naiva 😊 /persze, angol tudás nélkül 😞 meg kellene szerezni a játékot oroszul vagy törökül, és akkor még érteném is. lehetetlen kivárni mire lesz magyarosítás/
de amúgy is ellenszenves volt a pasi. jobb nélküle.
amúgy van 3 normális családom, egy full gazdag, keresete 1560 pénz, egy gazdag és egy szegény. tök jók. és gyereket nevelni is tök jó lenne, ha tudnám, hogy hogy kell lefektetni aludni és etetni. de nem jövök rá. még mielõtt meghalna, mentettem, és azóta nem megyek ahhoz a családhoz.
nem hiszem, hogy te nem próbáltad kinyírni õket, mindenki kipróbálta már kiváncsiságból, hogy lássa a kaszást, meg a szellemeket.
ezt is ki kellett próbálni, hogy a cselédekkel mit lehet csinálni. csak kiváncsiságból. és kis szadiból 😊
és amit most felfedeztem, nagyon tetszik, nem ment dolgozni a pasi, hogy a cseléddel tudjon foglalkozni és mindennap kiállt az úttest szélére egy pohárral és egy táblával és koldult! eszméletlen jó!!!
állítólag a gyerekek is utcagyerekek lesznek, ha kizárják õket, és késõbb meghalnak. de ezt már nem vagyok képes kipróbálni. sose fogom. de mindenesetre nagyon jól kitalálták a simset, hogy ilyen extrém helyzetekre is készítettek cselekménynek valót.
eszem megall
Nem tudom nekem, semmi gondom nem volt, senki nem lopott meg, és a criminal karrieremet a topra vittem, a moodom platina, és alapból szûz jegyût választottam. a Pleasanton.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Szerezz be egy szótárat és meglátod boldogulni fox.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
.
Amúgy az a dühöngõ szomszéd valószínû a távcsöves magán akciódid(kukkolás) miatt fejezi ki nemtetszését.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Nekem is tenyérbemászó arca van!
Csakhát megdöntöttem mindkettõ bejárónõt, aztán jött a buzi csávó!
Amúgy csak akkor jön új, ha nálad van egy bejáró amikor jönnie kellene. Akkor generál egy újat!
Nekem két nõ után jött a buzi!
Þór vígi þessi rúnar
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Amúgy a Sims 1- ben nem lehetett a maid-et kinyirni!
Ha bezártad elteleportált!
Þór vígi þessi rúnar
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kerdes: ha egy csaladot megcsinalok, majd bekoltoztetem valahova, es otthagyom, majd egy masik csaladdal folytatom, akkor... a masik csalad is oregszik? Marmint van esely ra, hogy 20-30 simnap utan a masik csalad tagja is felnottek es megoregedtek az aktiv csaladhoz hasonloan? Nem nagyon akarok most ezzel tokolni, hogy kiprobaljam, ezert kerdeznem meg, hatha valaki van ebben tapasztalata.
Target locked... ki lesz nyirva az szent..
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
akinek tényleg gondja van ugyis megoldjuk aki instalgondokkal küzd az lõbb nézzen szét a faqba(leggyakrabban elõfordulo kérdések)
még ha nem is olvas visszamert nincs kedve-ideje ezt akkor is logikus lenne elolvasni mert nem véletlenül kérdezik a legtöbben
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
állandóan kinyírni a nõ férjét/férjeit.
és újra beleszeretni másba és odaköltöztetni mindig, mert hozza a kis 20 ezrét a pasi. így kb 6 óránként lehet keresni 20 ezret. aztán ha már full gazdagok, akkor lecserélni õket fiatal párra, és onnantól indulhat a játék gazdag családdal.
és nem semmi kipróbálni minden szórakozást, ha gazdag a család. akkor már melózni sem kell és csak buli egész éjjel egész nap.
állati jó a plazma tévé, én mindig nézem velük együtt, tök mókás 😊 és tök jó kis zenék vannak a hifikbõl, meg a rádiósmagnóból se rossz és nagyon tetszik, ahogy táncolnak.
szerintem nagyon jól táncolnak ezek a simek.
(b@szni) meg szeressék egyszerre 3 an.. nekem ilyen nõ nem kell.. meg jött a kis huga is.. nah azt meg beszártam 4 fal közé.. meghalt... még jó hogy nem mentettem el az én kis nyugalmas agglegény életembõl pokollett hirtelen 😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
a rohadt kertész nyanya meg, akármikor jött a kertbe, a házban is öntözte a pénzfákat és mindig lelopott róla minden pénzt!elzavartam többször is, de sajnos, nincs másik kertész.
azt meg nem értem, hogy a bejárónõ elõszõr csaj volt, aztán egy mentésem után mikor újra játszottam, egy buzi pasi lett rózsaszín ráfeszülõs gatyában. nem értem. és próbáltam kirúgni és újra hívni bejárónõt, de már nincsen csaj, mindig ez a buzi jön vissza.
na mondom, ebbõl elég!
bezártam a saját házánál a saját temetõjébe és nem volt ideje éhenhalni mert õsei szellemei odamentek, eléálltak és halálra ijesztették. talán egy oldallal arrébb vannak a kaszásról a képek, ami elvitte a parasztot. és a szellemek képe is ott van.
végre megszünt egy utálatos ember.
és, ahogy szenvedett és bep...ált, és sírt és minden,... élveztem!
megérdemelte.\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
Amúgy minek a pénzfa? Lusta dolgozni?
Merthogy a 12 fa max 12x40-et ad, ami 480. Ezt kábé szerintem olyan 3-4 szintû muknkával meg tudja keresni.
És mennyi idõ ezeket a gazokat locsolni meg szüretelni? 😊
Þór vígi þessi rúnar
akkor itt van:
egyedülálló csajom, elment buliba, ahol szerettem volna, hogy összejöjjön egy fiúval. de mivel a fiú is csak meghívott volt, ezért se a csajt, se a fiút nem tudtam irányítani.
én nem vettem észre semmit, csak reménykedtem szóba állnak egymással és akkor majd lehet telefonálni egymásnak hogy tervem valóra váljon.
szóval nem vettem észre semmit, míg haza nem ment. otthon néztem az ismeretséget, a fiúval nem állt szóba, nem szerepel a listán, de szerelmes lett csajom egy másik nõbe. hogy hogy a francba történt ez, azt nem tudom, de ki vagyok akadva, mert a szerelem nem múlik, és a fiúval bár azóta sikerült összejönni és mindkét érték 100%on áll, mégsincs szerelem. és ezt rohadtul nem vágom. neveltem egy leszbit, aki már lassan kiöregedik , ezért gyorsan rendeltem neki gyereket. és neveli egyedül. család nélkül.
hát nem így terveztem.
másik családomban a nõ özvegy lett, az meg összejött egy pasival, és a pasi elsõ útja látogatáskor mindig a 12 db pénzfához vezetett és leszüretelte, ennek ellenére szerelmes lett belé a nõ és hozzá ment.
hát tudnak kiakasztó dolgokat csinálni...
Hogy lehet a Sim-et elküldeni uj dolgokat vásárolni a plazaba pl ???
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Hidd el, a fórumok lételeme a segítõkészség és a tolerancia, ennek hiányában csak kérdések lennének válaszok nélkül. Nap mint nap meggyõzõdök az sg fórumain írkáló emberek korrektségérõl, csak hát néha mindenki besokallhat 😊
Egyszomintszaz, kis turelem, es talan ujra a jateke lesz a foszerep. Addig pedig muszaj olvasgatni ezeket a kommenteket is.