32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike at home
    van karacsonyfa a targyak kozott
  • Ibron
    igen,erre én is kíváncsi vok,me itt hétágra süt a nap a játékba:DDD.

Ibron
  • GTi Gaga
    nah, nem linkelem be honnan szedtem le, mert ugyis fizetös, viszont felajánlom, hogy felteszem ftpre, azt onnan bárki leszedheti!ennyi belefér nem Mike?

amugy az agész magyarositásnak az a lényege, ezzel válaszolva Bazza kérdésére, hogy minden egyes vegance ( remélem jól irtam, de ha nem ugyis tudjátok mejikröl van szó ) benne van a magyar nyelv. az egész elöhivásához, egy magyar exe, és egy reg bejegyzés kell! és a game magyar! ha kell bármikor bárkinek átküldöm, megadom! azt hogy honnan van pass piros, mert én is ugy kaptam!

Amugy a torrent nagyon jó ötlet! nem legális, de ingyenes :)))))

És ha nem Harizol rám annyira Mike, megyosztanád velem, hogy ünnepelünk karácsonyt, meg hogy esik az esö!

Köcce
  • Ibron
    ok,mellőzöm,na.Lehet karácsonyt ünnepelni?:D.Hogy?De mirt pont izé,patchekkel kell tele tömni a Sims 2-t,miért nem tudták ezt alapba ,megicsnálni,ha már annyira ragszkodtaka valsósághoz?

Ibron
  • bazza
    találtam egy csomó multilanguage verziós torrentet... ebben benne van a magyar is?
  • Mike at home
    lehet karacsonyt unnepelni
  • Mike at home
    senki nem fogja benyomni
    a warezt oldaja meg mindenki maga, ahogy tudja

kernem tehat a temat mellozni a tovabbiakban!

mod
  • Devids Pro
    lehet esőt csinálni hackel
  • Ibron
    Amúgy igazán megcsinálhatták volna a játékba,h legyen évszak váltás,meg eső,hó és ilyenek.Aztán lehetne karácsonyt ünnepelni,nagy lenne:D.Mert engem az zavar,h állandóan verőfényes napsütés...nem a paadicsomban vannak a családok:D.Sztetek eccer ezt is megoldják?

Ibron
  • ft3
    köszi szépen műxik
  • reménytelen
    Ctrl+Shift+C
    moveobjects on
    Megfogod a tárgyat, delete, újat veszel.
    moveobjects off
    Esc
  • ft3
    hy all! az a problémám a sims2-ben hogy van 1-2 bútorom amit nem tudok eladni, mert azt irja ki hogy használatban van , pedig nincs.. , és a sim-ek 'várólistáján' sincs. És nagyon idegesítő mikor pl. megveszek egy nagy ágyat és az egyik felére nem lehet lefeküdni , meg el se lehet adni. Újrahuztam vagy 3x és vmi peccset is felraktam de ua . Másnál is volt ilyen bug vagy csak én vagyok ilyen láma? Plz aki tud help. előre is thx
  • Adam5
    Lenne egy kérdésem. Annak idején mintha lett volna szó vmi hálozati kiegről. Ebből mi igaz? Tényleg emlegettek ilyesmit vagy csak én emléxem rosszul? :S
  • Ibron
    hahó,vki lenne szíves benyomja a warez oldalát?mer leszedném onnan a Universityt,ha rajt van.

Ibron
  • Devids Pro
    University-hez találtál?
  • GTi Gaga
    és JESSZ OKÉ!

talátam magyaritást és süti minden!!!!!!! Csak ***** lassan tölt be a játék?

nagyon buta kérdés, az normális, hogy csak a University exevel tudom elinditani a játékot, és a sima sims2 exevel már nem indult? - LEhEt ténleg LAMA a kérdés? mindenesetre tök süti minden, épitkezni is tok! BOldogság ezerrel :)))))
  • Ibron
    jaaaajj,bazzeg..topic nyitás előtt használd a keresőt:D..mert nyitottam Delta Force néven1et(bővebb cím:Delta Force-Black Hawk Down) és mivel sztem rég jelent meg,gondoltam senki se nyitott hasonlót.Na mind1.ehh:D...ezt a hülyeséget:)

Ibron
  • Ibron
    höhh..mi eza felkiáltó jel a nevem mellett?

Ibron
  • Ibron
    akko lécci írd be a waez honlapjának pontos cíímmééét!!előre is thanks!amúgy nem aUniversity,h megvan-e,azt azért kérdeztem,mert akkor megkerestelek volna dc-n és leszedtem volna rólad...de ha nem,nem.

Ibron
  • GTi Gaga
    TSoki All!

Létezik az universitihez magyaritás? vagy nem tudná vki kimenteni a magyar dolgokat? az alap gamet már megvettem magyarul, de most fontosabb dolgokra kell a pénz! igy a university az Warezos, kellne hozzá valami honositás

elöre is köcce! Bocs a lama kérdésért, meg a vissza nem lapozgatásért! FÖLEG TÖLED MIKE! :)))) NE hari!
  • zizzenet
    Akkor nem tuodm mire vélni az efféle furcsaságokat. Ezt a szülésest, azt, hogy sokszor kimarad a pelenkázás, csupán a kezükbe veszik a gyereket, az meg rögtön tiszta lesz, és még a koszos pelenka sem jelenik meg (nem, nem a pelenkázóasztalon intézik a dolgot). És azt sem, hogy a kisgyerek korú leányra miért dobott fel egy üzenetet, hogy két nap múlva tinédzser lesz. Ugyanis rögtön megnéztem az életsávját, és meglepődtem, hiszen csupán a felénél tartott, és fölötte a tipp azt írta, hogy még 4 nap van hátra a tinédszer korig. Ez is fura.
  • Coolfire
    A warez maga az ingyenesség..:)A csapatok ingyen törik,és szórják szét a stuffokat.Mire elér hozzád és pénzbe kerül,azért egy pár emberke felelős,aki meg akarja magát ebből szedni.Nekem általában megvan minden a release napján,másnapján.Persze csak amit nagyon kívánok..pölö a Sims.:)Ergo igen,megvan az University.A décéről csak napok múltán tudnám levenni,viszont torrenten már a megjelenés napján ott figyel.A többi már csak az usereken múlik..:)
  • Ibron
    "Én szoktam,de inkább csak a magyar vonatkozású dolgokért(magyar mp3,magyar nyelvű játék/progi etc...,ja meg zenei ritkaságok),a többihez inkább a torrentet v. a warezfórumos oldalakat ajánlom."=de akko meg van a University neked,vagy sem?a warez1nagy kalap szar,fizetni kell érte asszem:D

Ibron
  • Mike at home
    nem hinnem
  • zizzenet
    Szerintetek az okozhat problémát, hogy egyszer letöltöttem egy telket családdal (semmi object nem volt benne, egy default ház volt, csak benépesítve), aztat telepítettem, és a mikor betettem a szomszédságba, a program lefagyott, és csak zenélt, de semmire sem reagált? Aztán controlaltdel és program kilő, mikor újraindítottam, nem volt semmi baja, és az a telek sem volt a szomszédságban, mintha oda sem akartam volna tenni korábban. Akkor töröltem asszem még a tárolóból is. Na, egy ilyen malőr okozhat efféle rendellenességeket a játékban? Szerintetek?
  • Mike at home
    ja es a budos boszorkany meg lelepett
  • Mike at home
    passz, altalaban nem igy mukodik

nalam pl. tegnap mindenki elment otthonrol mert egy vendeg ott maradt gitarozni, es ezert elvitte a gestapo a totyogokat
  • zizzenet
    Eh, nem akarok tolakodó lenni, de a #13090-ben leírt szülési problémámra volna valakinek valamilyen megjegyzése? Előre is köszönöm.
  • Ibron
    Mike:nincs pénz:D...de ha lelehet szedni,inkább leszedem,mer pénzt szüleimtől....áhhh..max szülinapra kapok,vagy akkor se:D

Ibron
  • Mike at home
    es mondjuk megvenni? :)
  • Coolfire
    Én szoktam,de inkább csak a magyar vonatkozású dolgokért(magyar mp3,magyar nyelvű játék/progi etc...,ja meg zenei ritkaságok),a többihez inkább a torrentet v. a warezfórumos oldalakat ajánlom.
  • Ibron
    :DDD....amúgy vágom,hogy mit kell csinálni az igazgatóval,csak nem mindig jön össze.Viszont,ha vki szokott DC-n császkálni,az írja le már,h merre,mert leszeretném szdni a Universityt....nekem még mindig nicns meg:((.

Ibron
  • Coolfire
    Ott van a fakuban mint kell csinálni a Magánsuli dirijével.Persze és sok más hasznos dolog is.:)Jöhetne már a nájtlájf.Kezdem unni az Univet.De mondjuk ez a Titkos Társaság,meg ilyesmi nagyon ott van.Én mikor beléptem hozzájuk(3 lámás haver,ha vki nem tudná),ott láttam élőben a bocinövényt,ahogy tortaszelettel csalogatta az áldozatokat.:)Hazaértem rögtön hekkelni kezdtem a jegyeim,de mivel-gondolom és egyéb helyeken is ezt írták-kevés volt a logikám jöttek is a zsék.Én meg összejöttem a rendőrnővel.Marha jó.Mongyuk nekem hetente is adhatnának kiegeket hozzá.:))
  • Coolfire
    Na ja..az a fél giga sokat dob rajta,én már csak tudom.Eccerűen szinte lehetetlen akkora bulit csinálni,hogy megröccenjen.:))De azért az én vasam is kifekteti néha.Pedig mint már írtam:a Doom-ot HL2-őt a Pariah-ot és a SWAT4-et egyszerre egy időben fullosan vinné.Ez a "kis szaros" Sims2 meg ki tudja borítani.Pff..
  • Ibron
    hmmm...:D..asszem időközbe leesett,h mire érteted:D.

Ibron
  • Ibron
    jahh,miért mit írjak helyette?nem igazgató?:D

Ibron
  • Mike
    igazgatóra
  • Ibron
    anno Sipöcz irogatott efféléket, kv, jakuzzi, nagyon jó kaja, nyalás, stb=ezt most kinek írtad?Yo neked reménytelen.Nekem meg még várnom kell1jobb winchesterre:(.

Ibron
  • Mike
    anno Sipöcz irogatott efféléket, kv, jakuzzi, nagyon jó kaja, nyalás, stb
  • reménytelen
    Király, szülinap alkalmából lecseréltük a 2×256 Mb RAM-ot 2×512-re. (Aláírásomban is látható) Így 1 Gb RAM-mal már nem akad!