Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg van már valahány %-os vagy teljes magyarosítás a játékhoz?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
miért kell a legdrágább ágy(én kezdetben a legolcsóbban aludtam!)
Eddi 3 szor gyulladt ki a sütõ,de a férfi mindig sikeresen(nagy köhögések közben)eloltotta!
Én jobbgombal rákattintok és cél mentés máshova vagy mi.
De oda ahova csak mentettem egy xml kiterjesztésõ fájl lesz.
Amit ha megyitok akkor sok hülyeséget ír.
Segítsen valaki!!
Meg ami alap még:
Legdrágább ágy, füstjelzõ és riasztó! Meg a telefon offkósz!
Þór vígi þessi rúnar
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Férj sütöget mert nagyon éhes. Buzigeci tûzhely lángra kapik, annyi eszem akkor még nem volt hogy tuzjelzo keszuleket vegyek. A nagy oltasban elfaradt de kozbe izomehes volt, es mire folytatni tudta volna fozest meghalt 😄... de ez mar regen volt azota 2 kibaszott gazdag és nagy családom van, problémák nélkül 😄
respect to the man in the ice cream van
örülök, hogy magára talál a topic miattatok 😊
köszi szépen, végre megvan az ágy, akkor ezekszerint, babakorában sem kellett volna szegénynek a földön aludni 😞
szociális mutatóra figyelni fogok ezentúl, köszönöm.
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nekem ez az elsõ Sims élményem, sz'al szûzen indultam a családterápián 😊) Többek között azt hittem, hogy a fontos dolgokat mindet nekem kell megcsináltatnom velük...
Gyártottam egy családot, idõs faszi, felnõtt nõ, egy kisgyerek (toddler).
Beköltöztek Pleasantview-ba a parkkal szemközti házba. Szegényesen be is rendeztem nekik majd hajrá! Jöttek a népek, ismeretségek, otthoni gondok, stb. Lényeg, hogy sikerült úgy átrendezni a fürdõszobát, hogy a kádhoz nem fértek hozzá. A büzlõ kiskölyköt nem tudták megfürdetni, az meg csak ordított, végül kifáradt és a zöld felhõben valamelyik lerakta aludni a kiságyba. Anyu és nagyapa is lefeküdtek, de valamelyiket sütés közben fektettem, sz'al éjszaka kigyulladt a konyha. Nagyapó oltott (kicsit féltem, hogy vajon mivel fog, mert tûzoltókészüléket nem tettem be, de rajzfilmhõsök tulajdonsával fölvértezve a semmibõl elõrántott egyet és fújta a tüzet), anyu is fölébredt és oda állt pánikolni a konyhaszekrény mellé. Nagyapó fáradt, tûz terjedt, anyu pánikolt, kiskölök ordított, mert éhes, büdös stb.
Anyu nem akart oltani, csak óbégatott. A tûz bevette a kanyart a sarokban a konyhaszekrényen, elérte anyut, aki meggyulladt és égett. Semmit nem tudtam vele csinálni, nem ment zuhanyozni, nagyapó nem oltotta õt, a kissrác meg csak üvöltött...
Végül is anyu elégett, jött a Halál, hagyott egy urnát, nagyapó közben összeesett a fáradtságtól és a konyhakövön szendergett, srác vonyított. A Halál még használta a wc-t és elillant. (nocsak, a Halál is ember vagy mi?😊)
Nem sokkal késõbb megállt egy fekete autó a ház elõtt, kiszállt egy fekete ruhás öreg hölgy, bejött a kiságyhoz, fölnyalábolta a kölyköt és elvitte. Ez volt a gyámügy.
Nagyapó közben hajlandó volt fölkelni, elbaktatni az ágyhoz és ott folytatni a durmolást.
Továbbiakban élte az egyedülálló idõsödõ férfiak életét, beszélgetett, flörtölt, evett, TV-zett, stb.
Mígnem egyszer éjszaka megjelent anyu szelleme és halálra ijesztette. Halál jött, urnát hagyott. Függöny.
Hát ez volt az én tanulópénzem.
Sajnos nem mentettem el, így lehet, hogy a wc-n trónoló Halál fotója is elveszett...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
halvány lila röpke gondolatom nincs az enyém miért koldul. csak feltételezem, hogy azért mert nincs munkája. vagy azért, mert valami miatt megbolondult. mert a pszihomókus jár hozzá.
tényleg, ez hogyan, miért jön a levegõbõl? és a nyuszi kicsoda????
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
Tip: pedig igen, borravalo a szemelyzetnek. (no a szimpatia ha adsz nekik, igy akinek a celpontja a technikai szemelyzet, akkor kezdetben par simoleons ra lehet aldozni a borravalokra)
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
köszi!
Hol tudok butórt letölteni?
köszi!
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
ahhoz, hogy ezek a cuccok pozitivan hassanak aranyban vagy platinumban (feher) kell lennie a mood meternek
vettem életelixirt, itattam a nõvel és egy pillanat alatt megöregedett.
nálam miért mûködik ez fordítva?
viszont ez is fordítva van, mert, bár a sapka a nõnek minden szintjét nullára vette, de nem halt meg. a pasinak az életelixír jó volt. erõsebb és fiatalabb lett.
érti ezt valaki?
szóval a find own place, ha azt választom, akkor gondolom kiad egy listát arról, hogy kit akarok elküldeni és yes?
ott tartok, hogy a "shoo"=sicc! fogalmam nem volt eddig miért mentek el mikor erre nyomtam.
"dismiss"=elküldeni
"talk"=beszélget
"tip"=tanács
"order groceries"=élelmiszerboltból rendelni
"bartender"=pincér
meg egy jó hosszú szöveg a félelmeikbõl, hogy fél az egyik, megcsalja a másik és beszélgetni, csókolni kell meg ilyenek. na, eddig ennyit értek.
az utcagyerekekrõl csak annyit tudok amit itt írtak valahol, talán a sims szivatások topicban,hogy ha a szülõk kizárják õket, akkor utcagyerekek lesznek és meghalnak. lehet õk is így koldulnak vagy nem tudom. de nem akarom kipróbálni, a gyerek játékban is szent, és nem bántom.nincs szívem hozzá.
ha soxor megnezed, legalabb megjegyzed 😊
mikor ment ki koldulni, hogy lesznek a kolkokbol utcagyerekek?
ahhoz felvaltva kell jatszani minddel
én is szívesebben elküldeném aki nem tetszik, ha érteném mi van kiírva 😞
nem kell vele foglalkozni, hogy nez ki, lenyeg, hogy lesikalja a klotyot
senkit nem kell megolni, el lehet kuldeni
tiszta ideg vagy ma, a hsz-eid alapjan 😊