32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike at home
    hagy ne kelljen nekem most erre valaszolnom

mp3 es avi
  • Mike at home
    teheted ide is meg oda is
  • Mike at home
    hat pedig de
  • Mike at home
    angol szotar megveletelet/forgatasat javaslom
  • Ibron
    és amit csináltam,az nem jött össze:vagyis lazán átmásoltam a számot:DD.

Ibron
  • Ibron
    öh,volt nemrég olyan hozzászólás,h hogyan lehet benyomni zenéket,meg filmeket a játékba a tv-be,illetve magnóba.Na,hogyan is kéne rendesen?mer nekem van pár,de azok kb 7 200 KB-osak:DD.

Ibron
  • Atkamon
    A faq-ban rosszul írják! A genetikai cuccokat nem a Downloads mappába kell tenni hanem a SavedSims (vagy valahogy így írják)-be!!!!
  • Ibron
    vááá:DDD...thanks reménytelen.Egyedül a házastárst találtam csak el:D.

Ibron
  • rage
    Amúgy kiegészítés képpen:
    Általában le szoktam cserélni a drivert, ha megjelenik újabb,
    néha esetleg kihagyok egyet-egyet

De a Sims 2 esetében nem volt probléma, mióta 5.xx-es driver kijött
    Mikor megjelent a University, azzal sem.
  • GeneralsHungary
    Nos, köszönöm szépen! Ilyen választ kellene feltenni a FAQ-ba.

Én úgy vettem ki, hogy ahhoz hogy menjen "normálisan" a Sims 2 ahhoz mindenképpen be kell szereznem a kiegészítőjét. Én nem akarok fél-egy éves drivert, feltenni.
  • rage
    Elég furcsa lenne, ha egy magyarosítás befolyásolná a grafikai
    megjelenítést és teljesítményt...

De a Maxis-nál minden lehet :)
  • rage
    Megnéztem, működik
    (Eredeti, nem magyar verziójú SIMS2 - University)
  • zizzenet
    Szval a kérdés, melyik driverrel megy a game? ATi kártyám van, és alaplapi 7.1-es hang. Milyen catalyst a jó hozzá, megfelel legújabb?

5.2-vel, 5.3-mal nem megy. Akadozik, ugrál. 4.10-4.12 esetén minden rendben. Nemrég kipróbáltam, 5.1-gyel is ment (itt-ott ugrott csak). 5.5-öt nem ismerem.
    Egyébként nem olyan régen jött maguktól a fejlesztőktől egy infó számomra, az EA hungary tolmácsolta, ezért kétértelmű lett a mondat, de a lényege végül is ez volt: nem biztos, hogy a legfrissebb Catalystokat kell használni a Sims 2 -höz. Így jutottam visza a 4.1x driverekhez, amikkel tényleg újra működött.
  • rage
    5.3 -as Catalysttel működik
    De mindjárt megnézem neked 5.5-tel is
  • GeneralsHungary
    Az a bizonyos FAQ amit a normális ember az elösször elolvas. Én is ezt tettem, dxdiagba szépen lefuttattam az összes kép, videó tesztet. Prímán ment az összes dolog. De attól még a játék még nem működik... Ezzel a szarral szúrja ki továbbra is a szemem. Ezért kértem hogy írjon olyan akinek 5.5 ös catalystje van, hogy akkor nem azzal van a gond. Ha meg nem megy az újabb dolgokkal akkor a játék szar. Az alapom meg újabb mint a játék maga, szval a hangproblémát nem tudom...
  • reménytelen
    roomie - szobatárs
    sibling - testvér
    spouse - házastárs
  • abonyitomz
    erre gondolok: Sims.2.Hungarian.AlcoholClone-No1
  • abonyitomz
    KIADTAK egy magyar verziós sims2őt... kíváncsi leszek milyen
  • Ibron
    amúgy mondjuk értem az angol dolgokat a Sims 2-ben,de ezek nem annyira világosak:roomie,sibling spouse.A siblingről meg a spouseról van sejtésem(sibling,h együtt vannak,de nem házasok,spouse meg a már házaspárok),de a roomieról nem.Ha jól írtam le őket.Ja és gondolom nem kell megjegeyeznem,h ez a craete a familyben van.Szóval,ha tudjátok mi ez,lécci írjátok le,bár ettől függetlenül is megtudok csinálni1családot,de így jobb lenne

Ibron
  • Ibron
    jaaa,leesett:DDDDD....a felkiáltójel,oks:D...csak picit feledékeny vok most:D...de nem mindig,csak most így.Szóval véletlen:D.

Ibron
  • Ibron
    ok Mike,thanks..1het?az mi?gondolom hét akar lenni a het.

Ibron
  • Adam5
    na, senki? :S
  • Mike at home
    1 het
  • Mike at home
    image-vel kell jatszani, es akkor tudsz epiteni
  • Ibron
    jah és:meddig van ez a gyökér büntetőőőő poonntt?idegesít a nevem mellett a felkiáltójel:DD.

Ibron
  • Ibron
    u.i.:vagy a Universityben már orvosolva van ez a probléma?

Ibron
  • Ibron
    öhm,milyen problémám oldódott meg?:D...mer azóta elfelejtettem:D.Viszont leszdetem a Universitiyt vmi warezes oldalról,csak összekéne eszkábálni,mert tömörítve van,meg iylenek és én ehhez nem értek.Ha fater ráér,remélem megcsinálja.A Universityt is úgy meg kell birizgálni,mint a Sims 2-t,h lehessen építeni?

Ibron
  • GTi Gaga
    megoldásod a FAQban szerepel! vagy régebbi catalist kell, vagy a hangal van baj, de hüjeséget nem akarok mondani, kék betüvel irt LEGGYAK.... arra kattints és megleled a választ :))))))
  • GeneralsHungary
    Nos sajnálom, hogy ide kell írnom, de nem találtam rá a választ. Letöltöttem a magyar DVD-t. Már elötte játszottam a SIMS 2-vel ugyanazon a VGA-n és prímán ment. Ezt már halottátok kb 500szor, de DX90c probléma ált fent.

Szval a kérdés, melyik driverrel megy a game? ATi kártyám van, és alaplapi 7.1-es hang. Milyen catalyst a jó hozzá, megfelel legújabb? Vagy hogy lehet ezt a hülyeséget kijátszani?
  • Tom3 #13154
    Voltam a városban 1com loton és a higéniája lecsökkent 0ára
    és egyzsre csak oda ment mosdóhoz és egy rongyal elkezdte törölgetni magát mesztelenül :D
    Megrázó élmény volt nekem hogy ott sétálnak el a wc elött sé hoyg bármikor bejöhetnek.
  • GTi Gaga
    merci boku! és bocsi! megjegyzem :)

Ibron megtudtad oldani a uni problemet? sikerült amit javasoltam ?
  • Devids Pro
    Köszi!
    Az esőhöz van egy hack, majd megkeresem neked. (amúgy Devids nem Devis)
  • Ibron
    amúgya simek milyen nyelven beszélneka játékba?figyeltem..talán angolde, lehet,h halandzsa:DDD.

Ibron
  • Mike at home
    ajaj, en meg meg ki sem probaltam
  • GTi Gaga
    azt tudom, le is van szedve nekem, de ha megveszem nem történik semmi! nekem lehurogták a karácsonyfát, nem tetszett a pasasnak :)))))))
  • GTi Gaga
    http://simfeeling.rockchat.hu/news.php - erröl az oldalról elérhetö a magyar exe + a reg fájl! bemásold a magyar exet felül irva az angol exet! majd a reg et futattatjátok és magyar a game! annyi hogy regisztrálni kell, de utána szabadon leszedhetö!

Czud - bármejik cd key jo hozzá! nincs külön magyar! faqban talász cd kulcsot!
    Devis elárulod hogy kell esöt csinálni?
  • Czud
    hali sims2hun cdkey?

please
  • Devids Pro
    Akkor igazán feltehetnéd valahova az exe-t meg a reg fájlt! Köszi!
  • Mike at home
    pontosabban a EA-tol letoltheto targyak kozott
    az esot nem tudom, azt nem en irtam
  • Mike at home
    bele