32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• CéZé
    "( valöszinüleg a komplett magyar fájlok kilettek másolva, annyival különbözik a hivatalos magyarositástól, hogy itt ténleg minden magyar!!!!"

érdekes :)
  • Duddits
    Az eredeti miért nem magyar teljesen?
  • Ibron
    u.i.:hmmm.dehogy1-2 2dik világháborús könyveket:DDD....én azt olvasom,amiko tehetem és má yo sokat olvastam,csak japánosból keveset..de Pearl Harbor köztük volt:).

Ibron
  • Ibron
    én boldogulok az angollal is:),csak1-2 szót nem értek.Rögtön itt van1:Influence to....ez mi?minden simnél van és ha pár pontot szerez,akko aktívvá válik...ööö...esetleg más simeket rálehet startoltatni azokra,akiknek a nevére kattintok,vagy mi?

Ibron
  • Ibron
    aha,japán...olvastam 1-2japán viléágháborús könyvet,abba volt pár szó,szal a szanra emlékszem picit,h az úr.9szer3nap?essem sok.Majd új emberekkel folytatom.A Nightlife remélem korlátlan lesz,mint a Sims 2.Ja és a tiedet eltudom olvasni:Mike at home...ja jól látom:D.

Ibron
  • GTi Gaga
    TopGunnnak és mindenkinek a magyarositásról:

Sims 2 teljes biztosan müködö magyarositás + szomszédság magyarsitás Universityhez itt rögtön a letöltö oldal, rart letöltesz kicsomuzziod és futt is ( valöszinüleg a komplett magyar fájlok kilettek másolva, annyival különbözik a hivatalos magyarositástól, hogy itt ténleg minden magyar!!!!

University magyar exe és reg letöltések menüpont alatt reg után elérhetö!

feltölteném a faqba is hogy mindenki számára elérhetö legyen, de nem tudom hova kell :))) nézzétek el nekem :)))

garantált fent letölthetö magyarositássokkal tökéletesen fut a játék és csont magyar! lassan egy hete küldöm :))))

reméllem tudtam segiteni :)
  • Anna #13239
    tudsz japánul?
  • Mike at home
    ezx meg azota ilyen amiota nem lehet klippet letolteni a melleslegrol, vagyis GYASZ :))
  • Mike at home
    szerintem ez a logom sem olvashato
  • Mike at home
    alapbol 2+2+2+2+1 szal 9x3 nap
    plusz asszem egyszer meg is bukhatsz (vagy 2x?) meg nem bukott meg nalam senkise
  • Mike at home
    a sok kirpsz-krapsz az japanul Mike szan vagyis Mike ur :))))
    es igy marad, sry
  • Anna #13234
    Kristály? :)) Mondjuk az eső béna, csak ha elölről nézem, akkor látszik úgy, hogy mindenhova esik és tócsák sem maradnak ;)
  • Ibron
    Ja és Mike,ezt a sok kirpsz-krapsz-ot a neved helyén változtasd meg sztem:DD....mer én eddig nem tudtam,h Mike a nicked,csak ha rámentem arra a sok izére...vagy írd alá,h Mike,mint én:D.

Ibron
  • Ibron
    Jaaaa,kiment az agyamból a feltett kérdésem:D...bocsi..onnan tudhatnátok mondjuk,h ti sok mindent tudtatok má eddig is a Sims 2-ről és kiegészítőiről:D..de mind1 akko.Hmmm...3nap 1félév..nem sok.Mennyi a max időtartam itt az egyetemen egy emberkével?Amúgy vannak olyan karaktereim is,akiket kiskoruk óta neveltem,be is nyomtam őket,d újabbakkal kezdtem el....nekem így érdekesebb,meg yobb.

Ibron
  • francois
    Hello, van egy olyan problémám, h most cseréltem le a geforce 4 mx et egy asus radeon 9550-re és régebbi típusú monitorom van és nem tolja fel a játékok gammáját sőt amikor kilépek az asztal gammáját is visszatolja alapra. Eddig a geforce megjegyezte a beállításokat ráadásul a játékokat is fel lehetett vele gammázni, de ezzel most beszoptam. Van olyan progi amely feltolja vagy kellene egy jobb driver? (tegnap leszedtem a legújabb drivert a kártyához és nem változott semmi)
  • Devids Pro
    egy kristály ;)
  • Anna #13229
    Dekoráció/egyéb cuccok - itt van. Rózsaszín lámpaszerű valami (tkp. egy rúd), asztalra kell tenni :)
  • Anna #13228
    Nincs meg, végignéztem nagyjából az egészet :(
  • Anna #13227
    A tárgyak közt?? Köszi, megnézem :)
  • Devids Pro
    nemtudom nem néztem meg, de a tárgyak között keresd
  • Anna #13225
    Letöltöttem az esőt, de nem találom. Hova teszi a játékban?
  • Mike
    3 nap / félév

rengeteg idő

ha kreált simmel mész, persze nehéz, de olyannal, akit kiskora óta nevelgetsz, akkor nem kell annyit fejlesztenie a képességeit, a háziját, dolgozatot meg meg tudod iratni másokkal

szal simán lehet bulizni, szinte egyfolytában
  • Mike

Válasz 'Ibron' üzenetére (#13220)

látod alul
    szal TE kérdezd az EA-t

felteszel egy kérdést, és nem érted a választ?
    honnan a jó istenből tudja szerinted itt a fórumon valaki, hány cd-s lesz a Nightlife?
  • Ibron
    ki kérdezze az EA_t?amúgy miért vették ki a hétköznapokaaatt???Mer nem látom alúl,h épp melyik nap van.így nemtom,h miko van hétvége,akko legalább lehetne bulizni,meg semmi szünet...ehh..szóval több szabdidő kellene a universitybe,vagy ha nem is olan sok,ennél azért picivel több.

Ibron
  • Mike
    kérdezd az EA-t
  • Ibron
    de elő kell fizetni rá,vagy mi,h legyen ilyen.Amúgy a fater megcsinálta a Universityt,feltettem..nagyon yo lett.Nekem különösen a dob cucc meg a hasonlók teccenek.Csak sztem kevés az idő ilyesmire,mer felkelnek,aztán picit elvannak és már is mehetnek az egyetemre,miko meg megjönnek,csinálhatják az assigmantet,meg fürdés,kaja és alvás.De majd igyekszem beosztani jól az iddejüket.A Nightlife hány CD lesz?

Ibron
  • Mike
    évenként jár 1 csillag
  • Riana
    +v
  • Riana
    én vip agyok nekem miért nincs kitüntetésem? :D
  • Mike at home
    a csillag azt mutatja hany eve vagy itt
    de csak a vipeknek latszik
    a felkialtojel meg a buntetopont
    az illeto adatlapjan megtalalod miert kapta
  • Mike at home
    ja es remenytelen, ha nem irsz a sims-rol, akkor inkabb ne irj ide, menj a gumiba, ok?
  • Mike at home
    na a mai chat ropult a francba
    senki nem vesztett semmit

kiskenus letolteni akart, remenytelen meg jatszotta itt a fookost
  • Duddits
    Valaki próbálta az új AlcholClone magyar verziót?
  • Riana
    hmhm mik ezek a csillagok eg felkiáltójelek?
  • Ibron
    én nemtom,bocs,csak haver adta oda.viszont a C meghajtón úgy néz ki,h nem lesz elég hely a Universitynek(bár még senki se mondott egy pontos adatot,h mennyit foglal,pedig asszem má kérdeztem,szal yo lenne,ha vki leírná),de ha a D-be teszem,úgy is működni fog?mer a C-n van a Sims 2.

Ibron
  • kiskenus
    ok és tudja valaki hogy honnan lehet leszedni a sims2t? ha valaki tudja legyen oly szíves és mondja meg nekem.köszi
  • Ibron
    amúgy thanksa cuccot.

Ibron
  • Ibron
    oké,de akkor se értem,h miért nem csinálták meg rendesen?!letört volna a kezük,ha fél órával tovább melóznak rajta?nem.Mindig ez van.a lényeges dolgokat kihaggyák,még ha csak picit is fontos és aztán benyomnak vmi szar patchet vagy hasonlót.ehh,egyszer szeretném látni,h amikor kijön a játék,minen benne legyen.Ha tudnék angolul jól,akkor én írnék a Sims 2 csapatának:D..h azé van ám pár baki a játékba.

Ibron
  • Devids Pro
    Evvel lehet esőt csinálni meg villámlást! De ez egy tárgy, nem pedig hack!
  • Ibron
    :D...ok...válaszolj akko késöbb,vagy más:P:D.

Ibron