Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Az jó!Ugyanaz a lány lessz az apának,fiunak,unokának,dédunokának,stb... a barátnõje!
Mindenki kihal mellölle csak õ nem fog öregedni! 😊

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Multimax
A cheat-eket hova kell beírni?

NOK-I beleive in the future!

Rafaelo
jahh interju a vámpirral efektus

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

A kamasz gyereknek volt barátnõje, de aztán felnõtt, de a lány az nem nõtt fel. Nem is fog?

Rafaelo
csak addig van szellem amig az urna a házban van?
ha kirakom sirnak akkor még nem láttam

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Mike at home
8198-cal kapcsolatban vkinek van tapasztalata?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

PiszkosFred
Mielõtt megkérdeznéd hol a FAQ...a topik cime, és logoja alatt van egy link, arra kattints.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mike at home
faq

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Magic Boy

Magic Boy
Arra jó,hogy használhatod utána a pach-eket és építkezhetsz!
Katints és töltsd le!

PiszkosFred
(...)

bp
De mire jó ez?
Mit kell vele csinálni?
Mekkora?

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

Magic Boy

Ja és hogy kell használni?

Ezt a mini img fájlt honnan lehet leszedni?

Magic Boy
Ha Crack-elt a progid akkor se éítkezni se pach-elni nemtudsz!Rakd fel újra az egredeti exe-t és használj Mini Image filet!

bp
Tudtok patch-et hozzá, amolyan kockátlanítás érdekelne. 😊 Leszedtem egy helyrõl de nem jó, nem stimmel indításkor a krekkes EXE mérete. ???

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

Magic Boy
Rendben,ha kitalálod akkor engem is vegyél fel az igénylõk hosszu listájára!

Magic Boy
Rendben!

Magic Boy
Na eladtam az urnát a hapsi kipihente magát és egy héten belül újj asszonyt vitt a házba az egyik katonatársa személyében(imádom ezt a játékot!😊 ),de vele az a baj,hogy a hapsi mindjárt nyugdíjas lessz a csaj meg még alig felnõtt!

Mike at home
ugyanaz a hsz ismetelgetese is torolve lesz

mod

Mike at home
ok, de ne kerdezd meg tobbszor!

moderator

Riana
felnõttekkel mind2 ágyon relax-cudle-try for baby addig probálni amig kis hangot hallasz szex után akkor terhes lett anõ aztán majd szül

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

Mike at home
buy modban add el az urnat

Riana
move_objects on és kitörlöd az urnát

Mike at home
Riana, Legensy EZT ITT es MOST hagyjatok abba!

moderator

Help17
HELP!!!!

Hogyan tudok saját magam babát szülni? Szóval nem adoptálni? Hogyan tudok saját zenéz berakni?

köszi!
Hol tudok butórt letölteni?
köszi!

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Magic Boy
Én még csak a 8179-ben kérdeztem!

Mike at home
ha cracket hasznalsz, nem lehet epiteni

Mike at home
a szaggatasrol mar nem is beszelve 😊

Mike at home
Bodyshop

olvass vissza le van irva

Magic Boy
Nem tudok az urnával semmit kezdeni csak pakolászni,mert a hapsi tiltakozik,de eladni még nempróbáltam!
eltemetni nemlehetne valahogyan?

Mike at home
masold ide

Mike at home
ezt meg hanyszor fogod megkerdezni?

Mike at home
ugyanott

ha megnezed a legtobb cuccnak vannak ertekei. minel nagyobb annal jobb
tehat a dragabb agyon kevesebbet kell aludni, a draga tuzhelyen keszult kajabol kevesebbet kell enni, stb

legensy
elküldhetem, de még nem találtam ki hogyan. mert egy kockás füzetben van képekkel és körbeírkálva. bár már van ötletem, hogy ki is nézzen valahogy de az sok munka. kéne az a file ahová be kell írni és máris meglenne!

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

Mike at home
az elektromos cuccoknal, olyan kerek bizbasz

legensy
add el az urnát, talán akkor szellem sem lesz. de ez nem bizti.

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

Mike at home
szerintetek a sleepover az, amival el tudom erni azt, hogy a tini koru simem szerelme a kolok simmel egyutt oregedjen? a masikkal nem tudok jatszani, mert nem lakik sehol, es ha az egyik megoregszik, a masik nem, lottek a nagy szerelemnek

Magic Boy
Gerekek,ha meghal valaki akkor az urnával és a szellemmel mit kell csinálni?
Wert nekem a hálószobában halt meg az asszony és mindem éjjel szórakozik(pakolgatja az urnát,csapkodja az ajtót,ijeszgeti az embert,stb.....)és így az ember nem tud tölle aludni(mostanában ott alszik ahol végképp elfáradt(utca,konyha,stb...),de ott se mindig hagyja a szellem!)!

Multimax
Sziasztok!
Megmondanátok,hogy hova kell tenni a mini image file-t,hogy tudjak épitkezni?

NOK-I beleive in the future!

Magic Boy
Az igen?
Gondolom ilyenben akarsz lakni! 😊

Nh Shevits
Császtok! nem tudok a Build módban saját házat építeni az alapoktól (tehát fal + többi dolgok). Ott áll nekem a zöld fû, de nem akar falakat rakni. Miért van ez? Tudtok segíteni? (már tutoriálba se tudtam/engedte). Kösz a segítséget ! Csátok!

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Riana
Also-pinceszint:
uszoda-konditerem-kreatív szoba

aki sporttal foglalkozik nagyobbíthatja a konditermet futopaddal homokzsákkal stb

PiszkosFred
Latvanynak nagyon szep, de felek hogy sosem koltoznek bele. Az ara az egyik ok, a masik pedig az, hogy ha ezt a hazat be akarom jarni, feluton aludnom kell egyet ;]]

Riana
Elvileg valaki már leirta hogy lehet saját ruhákat gyártani aki tudja hog a texture képet hogy kell kilopni az pls irjon nekem egy privit köszy!

Riana
Igen de nekem nem irta hogy beteg nemis hányt tehát nemis tudtam hogy baj van egyszer csak jött érte a kaszás és el akarta vinni.)
de nem mentettem el amikor meghalt és utána ügyeltem rá hogy ne zabáljon minden szart a hütõbõl és utána nem halt meg

Na ez egy ház elvileg😊

Ha tetszik feltesszük a faqba be is van butorozva majd arrol is rakok be képeket.
A ház fala fehér csak a távolság miatt szürkének látszik.

Kösz srácok!

Mike at home: Jaja, azóta szerelek föl füstjelzõt!

Adri: Nekem két öreget faszit rázott meg az áram, miközben a mosogató gépet szerelték, de túlélték. Az egyik elment önként aludni alsóban és "megtisztult", a másikat elküldtem fürödni és lemosta magáról. Csajt még nem rázattam meg 😊

Riana: Nekem egy otthagyott (zölden füstölgõ) kaját evett meg és utána közölte a progam, hogy a fickó beteg lett, ha sokat pihen meggyógyul. Altattam ágyban, fetrengett a kanapén vagy 2 napig, utána éhes lett, evett, majd kb. 10 percenként ordított bele a nagy fehér kagylóba 😊 Sz'al ez is túlélte.

Lehet, én szívós Sim-tamagocsikat "nevelek" 😊

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Riana
Nekem olyan volt hogy nem tudott fõzni és még nem volt mikro meg mixer és a hûtõbõl itta a dobozos tejet meg zabálta a maradékot és aztán a halál elvitte

gondolom amiatt hogy a hütöböl olyat evett amit nem kéne ráadásul -ban se volt semmije

a szöveget amit kiirt a halál lementettem ha esetleg vmelyik angolosnak lenne kedve leforditani elküldöm neki

Adri
Nállam meg szerelgetett a csajszi megrázta az áram meghalt, jött érte a kaszás, de a férj vissza könyörögte! tiszta fekete lett a nõ és a haja is égnekállt, elküldtem fürödni de az arca fekete maradt! most már mindíg így marad, nincs ötletetek hogy tüntethetném el a kormot az arcáról??

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)