32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Devids Pro
    Sima sims2-é fenn van, majd felteszem University-ét is!
    [Sőt sima sims2 magyarosítást még egyszerűbb is feltenni mert csináltam hozzá telepítőt]
  • Mike
    szerintem nem
    de ha magasak aaz képességei, akkor azokra már nem kell trenirozni

el lehet végezni az egyetemet summa cum laude, kapsz érte egy fecnit
    meg talán alapból jobb státusszal kezded a melót
  • Ibron
    Nem semmi a ház,grat.Hogy lehet olyan egyedi lépcsőt csinálni?mer ez asszem nem az,amiket a gép rakott behanem te kreáltad...én soha nem jutok tovább4lépcsőnél:D.Majd én is benyomok róla képet.Hmm...mikor feltettem a Universityt,rögtön belevágtam,de ezek szerint ha egy családdal kezdem,akkor a kölöknek ugyanúgy kikell járnia a sulit és,ha tinédzser lesz,akkor hívják egyetemre?vagy még ott is szarakodni kell a régi sulival?Meg én a Universitybe benyomtam egy kéróba7emberkét és ha végeztek az egyetemmel,visszamehetnek a városba?annak ellenére,h ott nem jácottam velük,hanem direkt erre az egyetemre csináltam őket.

Ibron
  • Hoz_Hun
    Ma akarom felteni az Univ.
    Két családot tuningolok: egy normálisat, meg az "áramos" zsarut. A család tini lányát tuningolom főként. Ő magántanuló 5* tanuló és bár egyik értéke sincs maxon kb 3 értéke 7-8 körül van a többi 4-5 körül. Így nagyobb esélyel nyer ösztöndíjat? Ha a játékban végig kitűnő tanuló volt akkor ez "öröklődik" az egyetemre?
  • Mike
    én meg nem értettem, hová tűnt :))
  • Mike
    pl. a képen alló Christopher is iszik belőle rendesen, a szülők mellett ő élt legtöbbet a családban, van is neki vagy 120k pontja

(uni előtt játszottam velük)
  • Hoz_Hun
    Uh az egész család a kertben lakik. :D
    Látom az élet elixir nálad is bejátszik, bár le van hörpintve rendesen.
    Az említett simemet is csak így tudtam formában tartani, ő is rendőr és éppen elérte a kapitány hős csúcs rangot. Az érdekes az, hogy nem is volt meg a szükséges képzetségeim, csak a munkahelyi kérdésekre jól válaszoltam.
    Reggel mikor munkába megy, már nem jön érte kocsi, csak kimegy a ház elé és huss elrepül. Hazajövet meg leszáll a ház előtt. Mikor elősször láttam majdnem leestem a székről a röhögéstől.
  • Mike
    apuka egyébként hős rendőr, ahynuka meg a bizniszben nyomja, már ha néha bemegy a melóba
  • Mike
    egyébként a fura az, hogy tetszik nekik a kertben
    egy-két fa, nincs gaz, és aaz environment akkor sem esik le, ha tele az asztal piszkos edénnyel
    arról nem beszélve, mekkora hely van
  • Mike
    ilyen:

• Mike
    egy telekn 8-an lakhatnak, szal nem férnek el 10-en. tehát 2 elköltözött (kirepült a családi fészekből)

a népes család azért is jó, mert rengeteg barátot lehet így összeszedni
  • Mike
    olyat én még nem láttam, hogy a szerelőt megbaszta volna az áram
  • Hoz_Hun
    3 volt a mechanikája ezért csodálkoztam.
  • Ibron
    :DDD...nekem még nem volt olyan,h szerelőt agyon vág,sőt csak akko szokta a simemet is agyon vágni,ha egyes szinten vana mechanicalja,vagy nullán.Erre való a könyves polc Hoz_Hun:D....oda irányítod,elő a könyvet és kész,tanulja is ezerrel.Amúy meg ha mégis agyon vágná a szerelőt,akko valszeg ott kísértene nálad,mer ott döglött meg.Amúgy én is kérdeztem má ezt a könyörgést...csaka nnyi,h rákattintasz1másik simmel a kaszásra,az abba haggya a melóját és akko könyöröghecc neki.Mike:benyomnál1képet olyan házadról,amelyik yol sikerült?kíváncsi vok,h milyen az,ha yol sikerült:D...mer nekem eléggé monoton házaim vannak,majd vhogy én is mutatok itt róla képeket.Amúgy,h érted azt,h kettő kirepült és azok a kertbe vannak?sátoroznak?:D.vagy oda építettél a nagy ház mellé még egy picit?nem értem.

Ibron
  • Hoz_Hun
    Faluval? lol :)

Családtaggal vissza lehet könyörögni? Nehéz az? Kell hozzá karizma vagy simán lehet könyörögni? Épp ki meg akarom házasítani a manuszt, már meg van a kiszemelt.

Egyébként az előfordulhat, hogy kihívom a szerelőt és azt bassza agyon az áram? Akkor az ott fog kisérteni?
  • Mike
    én egy egész faluval játszom, van ahol már egy házaspárnak 8 gyereke is volt (kettő már kirepült) - ezek laknak a kertben
  • Mike
    szereltetni akkor kell, ha meg akarod pusztitani a simet, persze nálam igy doszt nem hal meg a rohatt :))))
  • Mike
    mmegoldás léehet tzovábba vmiféle kedves beszerzése, vagy a család kölökkel való szaporítása, mivel ők, ha éppen otthon vannak, visszakönyöröghetik a delikvenst

egyébként meg ne szerelj, hanem hívj szerelőt
  • Ibron
    nemtom,nekem nem volt ilyen még,mivel 3,vagy4 emberkével nyomom...de ha1lenne és megdöglik.....sztem akkor is utána lehetne jáccani és nem fagyna le,max azt írná ki,h meghalt az emberkéd és kihalt a családfa:DD....válasz új simet.Ennnyi,sztem.De várd meg a többiek válaszát.

Ibron
  • Mike
    érdemes mentegetni úgy, hogy az dokuments/EA Games/N...hood/??? 1-2-3 vagy akár 4-5 is, szzal amelyik térképen játszol, mondjuk az aznapi dátummal vhová kimásolni

ha nem érthető akkor irok egy példát
  • Mike
    ja és a nagy öröm ne maradjon egyedül, megint beszart egy családon (program crashed a töltéskor) szal megint lehetett költözni, de ez hagyján megépítem a béna házat, erre meg nem hagyja abba a pörgést a kívánságakármi, szal megint lehettt költözni :)))
  • Mike
    igen
  • Mike
    www.lec.com
  • Mike
    Eh, ma éjszaka annyira elhagyott az építészeti ihlet, hogy egy 5 hálós házat nem tudtam normálisan megépíteni :((((
  • Hoz_Hun
    Lenne kérdésem:
    Egy ideje pesztrálok egy simet. Sok időm benne van erre megszereltetem vele a mosogatógépet és agyon bassza az áram és meghal. Jön érte a halál. Éltem a gyanuval, hogy nem tudok kilépni és végleg elpusztul és valóban nem engedett kilépni ezért rezeteltem a gépet mielőtt a halál odaért volna a simemhez. Innentől megint rendben volt mert az előző telek mentésemet hozta be a gép, a simemnek semmi baja.
    A kérdésem az, hogy ha megvárom míg odaér a halál a gép felkínálja a lehetőséget, hogy viszatöltsem a halál előtti mentésemet, vagy ha mondjuk legközelebb agyoncsapja egy meteor akkor megint rezetelnem kell?
  • TopGun
    Sajnos nalunk a cegnel a rockchat.hu oldal tiltott! :( azert nem tudom onnan letolteni az university magyaritast.
  • Ibron
    én nem:DD....de thanks info:D.

Ibron
  • Anna #13258
    igen, ugyanaz, én is ma jöttem rá :)
  • GTi Gaga
    Mike - Mike at home is TE vagy? csak hogy tisztán lássak :))))))
  • Anna #13256
    elmegy és beszél brandonnal
  • Ibron
    ahamm,thanks info..de ha mondjuk arra megyek,h Influence to és talk to aztán mondjuk Brandon nevére megyek,akko a csaj elkezd beszélni Brandonnal,vagy velem beszél Brandonról?ezt még mindig nem értem:D.

Ibron
  • Mike at home
    ok
  • Anna #13253
    Ha nem felejted el, akkor tényleg jó lenne, régóta keresek valami hasonlót.. :)
  • Anna #13252
    Működik, tényleg nagyon jó, teljesen magyar lett, köszi!
  • Mike at home
    csak az a baj, hogy 1 reggel csak par napig mukodik aztan 10 USD / ho

majd meloheleyen megkeresem
  • Anna #13250
    add meg a címet légyszi, én csak pár dolgot tudok japánul, azt is angolosan leírva
  • Mike at home
    vagy mindenfelere ravenni
    tobbek kozott, hogy takaritson, csinalja meg a lecot, stb
  • Mike at home
    hol korlatlan?

egy felnott sim 30 napig felnott aztan mar oreg

tehat a 27 nap nem keves
    szinte azonos a felnott elet hosszaval
    szvsz a kisgyerek nagyon rovid, 6 nap
  • Mike at home
    kicsit
    de van jo kis fordito oldal