Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sorry, de reggel van meg;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
hát barátom akkor nagyon rossz a szemed, igen is látszik hogy izmosabb, pl ha félmeztelen
respect to the man in the ice cream van
-nem öregednek a város többi lakói
-ugyanúgy néz ki a maximálisan kigyúrt személy mint aki nem erõsítet soha
-nincs elég tárgy
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Boldog Karácsonyt!
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
szerintetek osszehazasodhatnak-e?
adott egy apuka fiaval
adott egy anyuka lanyaval
apuka - anyuka egybekel
fiu - lany teso lesz, igaz ugye nem verszerinti
fiu - lany osszehazasodhat?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ertem a buszos gyerek problemat, ez esetben sajnos tenyleg nincs mit tenni ugy nez ki. O orok fiatal lesz, es mint olyan, korlatozott dontesekkel. Remelem hogy ezt a statikus vilagot javitjak majd valahogy...
es akkor elkoltozik
mondjuk lehet, hogy a tini koru simek is le tudnak koltozni
nemtom
meg talan ossze is tudnak koltozni, ha laktak valahol eredetileg is
ezt le fogom tesztelni
ahogy elneztem a forumokban a Townie sim-ek vagy megoregednek, vagy nem, de inkabb nem, szal ugy tunik kar tinedzserkent olyanba belezugnmi, aki nem lakik sehol 😞
pl csokolozol anõ szeme láttára vki mással
erre anõ felpofoz lezuhan -90re a kapcsolatotok
és felbontja a házasságot
ezután fogod a nõt
ujság vagy compu find own place
kirakod alakásbol
és ujra ott az egyedülálló pasid.
mert a nude patch alapjan max haremorkent johetnek szoba 😄
Ha osszejovok valakivel, es megkerem hogy butorozzunk ossze, akkor ez jo. Eddig oke. De ezek utan van meg visszaut? Marmint akar eskuvo, akar jegyesseg, akar egyutteles utan es/vagy kozben el lehet hajtani az asszonyt, ha mondjuk uj no tunik fel a lathataron? Vagy akivel osszekoltozok, az ott is marad amig meg nem hal? Meg nem probaltam ki, es nem akarom a csaladomat elbarmolni ilyesmi tesztelgetesevel ;]
Es itt kapcsolodik a dolog Mike problemajahoz. Ha esetleg nem vegleges allapot egyik osszebutorozas sem, akkor ha "elvalunk" meghatarozhatjuk hogy a kirugott fel - baratno, feleseg, szereto stb - hova koltozzon be? Mert igy le is lehetne talan telepiteni az ilyen lakastalan emebreket. De ha nem lehet meghatarozni, akkor mindegy, az egesz teoria megbukott mar a legelejen, es ez esetben csak az elso kerdesemre valaszoljon valaki, aki mar probalta. Thx elore is.

http://www.gumininjahq.hu/sims2_002.jpg
http://www.gumininjahq.hu/sims2_003.jpg
Az a nocenzor peccs amirol te beszelsz semmire sem valo, akkor inkabb kockazzon. Leteznekk normalis, uncensored skinek, akinek esetleg erre van igenye hogy teljes legyen a jatekelmenye. Hogy pontos legyen, ezek nem skinek, hanem genetikak, es csak a karaktergeneralaskor tudod aktivalni, elo es mar letezo karakterre nem.
ui: mondhatni csóró ember voltam amikor megtörtént a következõ. Volt 80-100 simleonom, ami eleg volt a takarítóra aznap. Mivel pont szabadnapos voltam a melóban, nemnagyon költöttem. Jött a takarítónõ, és gondoltam megpróbálkozok egy kis flörttel, stb. Filmekben alap, gondoltam kipróbálom ;] Csak beszélgetni (chat) tudtam vele, de azt egész jól. Ment is felfelé a szimpátia 3-5 pontokkal. Feltornáztam baráti viszonyra, majd elengedtem, mert egyszerûen nem volt más lehetõség, csak CHAT. Ekkor búcsúzásképen elvitte az összes pénzt. Ugyanis a drága úgy kalkulál, hogy a munkaidejében beletartozik az az idõ is, amit a tényleges munka elvégzése után is a házban tölt, történetesen hallgatta az én baromságaimat. Egyszóval akinek kevés a pénze, ne menet közbe próbáljon hosszabban kommunikálni a személyzettel. (a repair cég egyik munkatársa szintén nõ, egész csinos, de mivel nagyon magas az óradíja, a pénztárcám nem engedi meg hogy csajozós dumával feltartsam munka közben😄)
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
De így is jó.. party volt azt csomóan voltak a medencebe.. mondom nem ölök meg mindenkit!😄
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
TS2Bodyshop.exe
köszi
a probléma oka:
az enyémben nemvolt body shop
amit külön leszedtem abba csak 2 ruha van
betenni nem tudom a többi ruhát
igy viszont nemtudok skinezni
vagy az is jo lenne ha lehet ilyet hogy megmondanátok hogy tudok betenni a body shopba ruhákat plusz hamárát van skinezve hogy kell azt packagelni
mert van ott package gomb csak ami kész azt betölteni tudom de a package másik sikon van és ha átváltok oda akkor mást mutat mint amit betöltöttem.
szoval a kész dolgaimat nem tudom bepackage-olni
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
felháborító
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Amúgy a Sims1-ben is pont ugyanígy volt...
NOK-I beleive in the future!