32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• judyperry
    Hali!

Nem müködik az a kód amivel a tárgyakat 45'-os szögben el lehet forditani. Beirná vali a pontos kodot, meg azt, hogy hogyan müködik azon fellül, hogy a cheat cansol-ba beirom. Köszi elöre is.
  • Anna #13325
    Nekem kevés a memóriám hozzá (512) és szar, régi a procim, ez a gond, majd jön valaki, aki ért hozzá és megmondja, mi szokott lenni, de hogy a vinyónak köze nincs ehhez, abban biztos vagyok :)
    Nekem az alapom magyar, úgyhogy nem tudom, hogy rá tudod e tenni külön a sims2 magyarítását, inkább ne próbáld meg, amég nem jön valaki és mondja, hogy oké :) Nekem még soha nem bukott meg senkim, ügyes :DDD Hogy csináltad?
  • Ibron
    Hmmm...ok,kár..mindenesetre akko is evszek,me ezen a gépen csak 3-4 játék fér el eccerre...és most fog kijönni ugye a GTA:San ANdreas,a Nightlife,aztán majd a Fifa és NBA Live 2006 is kell nekem:D...meg pár filmet is fogok nézni.Amúgy összejött a dolog és működik.Thanks!Csak pár dolog angol,ami még a Sims 2-ből van.Ha leszedem ezeket is itt a faq-ból,full magyar lesz?ja de a Sims 2 magyarosítása sem hiányos?ja és most végre tudom,h Bob csávónak mit ír ki állandóan,ha a háziját,vagy mijét csinálja.Azt,h feleslegesen töri magát..erre oda küldtem a géphez,h ot folytassa,arra is ezt írta ki...én nemtom,mi kéne neki.Órákra eddig bejárt,ha jól emlékszem nem lógott el...amúgy akadémiai izén van,mer megbukott.D.Ha pedig nem winchester,akkor mi?Mindenesetre reménykedem abban,ha veszek egy újat,taéán jó lesz ez is.Csak nincs pénzem rá:D.

Ibron
  • Anna #13323
    nekem is szaggat, de rövid ideg. tuti nem vinyó probléma sztem
  • Ibron
    ja és az baj,ha a Sims 2 angol?

Ibron
  • Ibron
    hmmm...aha,kipróbálom mégeccer...de amit a University ma du-tán művelt az elektronikai boltba,vagy mibe....na..húúú...jól felbaszta az agyam.Fél óráig baszakodott azon,h a taxiból kiszáljon a hét ember,aztán végig szaggatott a boltba és végül fél óra akadozás következett megint,mikor beszálltak a taxiba...ehh,nagyon kéne egy új winchester,de nincs pénzem.Azért winchester,mert remélem úgy má jobb lesz..most gőzöm sincs,h mennyi van,de egy 120 GB-osat akarok venni.Másnak nem szaggat ennyire?mondjuk zizzenet?:DDD

Ibron
  • GTi Gaga
    pedig ott van benne most szedtem én is :))))) ugyan az ami a simsrockon van! :)))))
    uni.reg - arra kattints, megkérdezi felül irja e a regisztrácios fájlt, nyomsz egy igent és süti lesz!

Davids : tökéletesen igazad van hogy egyszerübb a régi magyarositás, mert van telepitöje, de abba nem volt pár dolog magyar pl szomszédság leirása, játék elején a leirás, néhány épület jelemzése, ezek kompletten a magyar sims fájlai, igy ebbe minden magyar! ennek esteleg nem tudnál egy telepitöt csinálni? nagyon megköszöném :))))
  • Anna #13319
    az a harmadik cucc az, amire rá kell kattintani kétszer és jó lesz
  • GTi Gaga
    terjedelmes forum ez :)))))))

nah látom közbe feltöltöttétek a university magyar exet :)))))

hmmmm... asszem megint rámjöt a sims lát, és félre dobjuk a pléboy gamet :))))
    uiniversityt még nem probáltam ki csak megnéztem müxik a magyar dolog, azt leszedtem. van egy családkám elmentve berarorva asszem folytatom öket :)))
  • Ibron
    én a faq-ból szedtem le és abba volt a magyar exe,meg egy readme txt és nemtom,vmi harmadik cucc.

Ibron
  • Anna #13316
    és volt mellette egy másik fájl, arra rá kell kattintani és a registryben felülírja azokat a dolgokat, amik szükségesek ahhoz, h menjen a játék. egybe volt csomagolva, biztos megvan
  • Ibron
    regfálj?az meg merre van?:D Mer én nem nagyon vágom a gépi dolgokat,úgyhogy felülírtam a TSBinben lévőt,meg ami úgy a mappába van és kész:D.

Ibron
  • Anna #13313
    ezt tőled kérdezem :)
  • Anna #13312
    regfájlra rákattintottál?
  • Ibron
    mégse,de most,ha az ikonra kattintok azt írja ki,h hiányzik pár fálj és telepítsem újra a Sims 2-t...viszont még a TSBinből elindul a University...angolul:D.

Ibron
  • Ibron
    nah,de jó....most meg teljesen elcsesztem....amiko vége a klipnek és töltené be a játékot,semmi sincs.

Ibron
  • Fox44
    Udv! Lehet a Sims 2-ben gitart venni, es ha igen akkor hol? Elore is kossz!
  • Ibron
    ok,FAQ-ban megnézem.

Ibron
  • Anna #13307
    pedig ott van, ha a faqban se találod, írj privit és elküldöm
  • Devids Pro
    FAQ oldalán fenn van!
  • Ibron
    ehh,nem találtam sehol se a magyarosítást...regelni akartam magam,hátha úgy lesz,de asse hozta be,a regelő oldalt.Sztem inkább küldd el nekem.

Ibron
  • Anna #13304
    Köszi a címet Mike
  • Anna #13303
    http://simfeeling.rockchat.hu
  • Ibron
    jah,le is tölthetem,de akko a linket vagy ide,vagy privátba lécci.és thanks.

Ibron
  • Anna #13301
    karrier tárgyak ezek is, szal meg lehet szerezni.. én elküldöm a magyarosítást, ha gondolod, de miért nem töltöd le?
  • Ibron
    én meg nemtom,h hol vana sicret society:DDD.....hmmm,lehet,h mégis kéne a magyarosítás:DD....vki oda tudja adni?ill,elküldeni.De olyat,ami nem hiányos!

Ibron
  • Mike
    ezek a cuccok csak a secret society-ben vannak vagy hol, én még sohasem láttam
  • Hoz_Hun
    Engem az tanulási jutalomtárgy érdekelne amit, asszem a Természet tudományi karon (vagy a parapszichológián?) kapnak az a Frankenstein izé, amivel fel lehet támasztani a halottakta teljesen (néha meg félig - ezzel vajon mire utaltak).
    Bár az a húevő tehénvirág is jó lehet, amivel meg lehet etetni az utált diákot és elraktározza az életenergiáját, mi meg kinyerhetjük (amolyan életelixir hatású csak gonosz kivitelben).
  • Hoz_Hun
    Huh, majd megnézem újra mit ír róla. Valami olyasmi lehet csicskáztatni a gólyákat.
  • Mike
    aha
  • Hoz_Hun
    Meg felhívja a figyelmet arra, hogy államvizsga után 48 órán bellül feltétlen tartsunk egy diploma bulit különben nem látjuk a diplomaosztót csak a papírt kapjuk meg, de nincs fanfár, tapsvihar etc.
  • Mike
    a goólyadolog érdekel jobban, pénzzel nem volt gondom
  • Hoz_Hun
    Nem tudom, ma fogom feltelepíteni, csak a kézikönyvet olvasgattam, ezt mind abban olvastam. Gondolom ha van ösztöndíja többet kap. Állítólag ösztöndíjal annyit keres, hogy nem kell mellékállást vállalnia és fenn tud tartani egy lakást.
  • Mike
    és ez miben nyilvánul meg?
  • reménytelen
    gólya = freshman
    Magyar "szakkifejezés"
  • Mike
    gólyaként? ilyen is van?
    semmi ilyet nem tapasztaltam
    a zsét meg automatikasan kapja a vizsga után
    az lenne az ösztöndij?
  • Hoz_Hun
    A kézikönyv szerint többfajta is. Ha magas ösztöndíja van akkor sok simoleont kap a sulitól és akár egyedül is eltart egy kéglit, ráadásul gólyaként nem köcsögöltetik, ugráltatják.
  • Mike
    nem is tudtam, hogy van ösztöndij
  • Mike
    ez annyi kérdés, hogy nyugodtan tagolhattad volna , pl. számozással, új sorban

lépcső: gyári, egy szinttel megy lejjebb, semmi extra

kölök: ugyanúgy kell járni suliba, persze
    de ez nem gond, első alkalommal a szülő vagy negytesó segit a gyereknek tanulni, hogy elérje az A+ -t. Ha A+ megvan, akkor elég kétnaponta járni, igaz amikor nem megy suliba visszaesik B+ -ra, de az kit zavar
    tiniként szintén kell suliba járni
    el lehet menni egytemre egyből, de minek, ki kell élvezni a tinilét összes pilanatát
    ha nincs türelmed a gyerekekkel, akkor játsz csak felnőtekkel

ha végeztek az egyetemen, visszakerülnek a városba, ha jöttek valahonnan, akkor ugyanoda, ha nem, akkor a listába
  • Hoz_Hun
    Nem tudom én azt olvastam a kiskönyvében, hogy tini korában már el lehet küldeni egyetemre, de alapban mikor eredetileg felnőté válna akkor nem lesz az hanem valami átmenet, ami csak az egyetemre vonatkozik. Ha kivágnak onnan rögtön felnősz. Legalábbis ezt írják. Asszem jelentkezni kell egyetemre telefonon, vagy számgépen, de ez nem biztos. Da a könyv szerint az ösztöndíjra pályázni kell, ha kitünő tanuló a gyerek. Ha meg egy értéke maxon van akkor meg valami speckó ösztöndíjat kap álítólag.