32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Sok..:))Van maga a Sims 2alapjáték.
    Expansionok:Egyetem,Éjszakák,Vár az üzlet,Házikedvenc,Évszakok,Jó utat és a Szabadidő.Lesz még Apartment Life valamikor ősszel.
    Cuccok:Karácsonyi party(később lett egy cuccok is,de mindkettő ua.)
    Csilli-Villi,Mesés díszletek,Trendi tini,Bulis!,H&M fashion,Konyhai és fürdőszobai.Az Ikea home stuff meg 06.26-ra van írva.
    A telepítési sorrend teljesen mindegy,a lényeg,hogy mindig a legutolsó expansionnal indíts.
    Bár nekem a legfrisebb a Double Deluxe,hiába azt indítom,mégis a szabadidő indul.:)
  • Mike at home
    ha nem tetszik, mehetsz panaszra a moderátorokhoz, bitos meg fogják hallgatni a panaszod :)
  • Mike at home
    szerintem is
  • Mike at home
    megkérek mindenkit, hogy a warez témájú hsz-eiben csak a warez témában írjon, mivel úgyis kitörlöm, más ne menjem a levesbe

köszi, hg
  • Mike at home
    így van
    vagy pedig mélyen kussol róla, ha nem az
  • Legend Killer
    Adjál priviben mélt.
  • CheAteR88 #30295
    hi
    egy olyan kérdésem lenne hogy hány része van a sims 2-nek és mien sorrendbe kell felrakni őket?
  • Legend Killer
    beletehetnék
  • Legend Killer
    Gördeszkát beletehetnák :D.
  • Legend Killer
    :DDDDDDDD.... inkább te ne kapd fel a vizet. Amúgy hogyan tudom az üzletnél előléptetni a sim alkalmazottat?
  • Gólya #30291
    egyébként elég sok ismerősöm van, akinek szintén megvan a játék árcédulája, tehát ne légy ennyire gonosz...
  • Gólya #30290
    csigavér öcsi!!!!
    mi más következtetést lehet levonni, ha elsőnek ezt a szép piros betűs kiírást látja mindenki, ha behívja a fórumot, ennek ellenére hülyeségeket kérdez??????
    egyébként meg igenis itt nyilvánosan csak jogtiszta játék jöhet szóba - vagy hiányzik pár kínos kérdés??
  • Legend Killer
    teeee... gyere csak ide... még1picit....bammmm!.... ezt neked. És Coolfilre te meg a jogtisztáddal... na nem mondok semmit, ez olyan hazugság, hogy na... max ti hárman vagytok jogtiszták :DDDDDDDDD.
    Vagy még egy-kettő. Amúgy thanks a prividet itt is.
  • Coolfire
    Szerintem senki nem fog válaszolni,mert úgyis repül a hozzászólás.Sőt,ha lassú vagy és Mike szemfülesebb nem is fogod látni.:))
  • Coolfire
    Pölö kiveszed a két borítót a megjelenési dátummal,és annak a helyére.:)
    Sokszor egymás után.:)
  • Coolfire
    Kurva naggyal...mekkora a max. betűméret?Ja és villogjon is,sőt mondhatná is valami robothang..:)
  • Coolfire
    warez téma automatikus törlést jelent!
  • Gólya #30283
    nem mindenki tud olvasni...
  • Coolfire
    Itt mindenki csak jogtiszta játékkal játszik..
  • Coolfire
    A The Sims 2 Carrival BumperBlast és a SnapCity-nek nem sok köze van a Simshez,inkébb a SimCityhez.De kb. olyan 2 éves szintű gyerekeknek való.Rendesen zokogott a winchesterem mikor felraktam annyira szar..
  • Legend Killer
    Találtam krekket Egyetemhez és Szabadidőhöz -ezekhez nem volt csak - és megy és tökjóóóóóóó!!!!!

Nagyon beszaggatott :S... levettem 800x600ra, de majd kipróbálom 1024szer mittoménmibe dután... most el aludni, csak picit játszottam.
  • Legend Killer
    Megmondhatom neki, ha nem találja vagy tudja?
  • Legend Killer
    Akkorisválaszolhatnál... biztos neked is warez :D... legalább priviben :PP.
  • Mike at home
    mekkora betükkel írjam ki, hogy nem warezolunk?

hg
  • Mike at home
    csalást nem kell letölteni
    vannak konzolparancsok amiket használhatsz, benne van a readme-ben
  • Mike at home
    az is fontos, menniyre van megelégedve a fizujával
  • Legend Killer
    thanks, de mgé elindítani se tudtam :D, mer felnyomtam az összes keigét... megtalátlam Egyetemet, de clone dévédésen, meg a Freetime-t is csak úgy és nincs hozzá krekk.
    Nahmámost lezúztam a démon túlz v4.10-t és a yasu v..370t v melyiket, nemtom pontosan... cloakoltam a yasut és semmi... vagy, hogy kell csinálni? Sőt démonba bekapcsoltam mindent... pls help :D.
  • wesker24
    Elég ha az egész Ea Games mappáról csinálsz egy biztonsági másolatot egy tetszőleges mappába !! Aztán mikor végeztél mindennel egyszerűen visszamásolhatod az egészet és ott folytathatod ahol abbahagytad !!
  • Legend Killer
    pls help
  • Legend Killer
    Biztonsági másolatná lelég, ha átmásolom1mappába ami új és majd vissza az új kiegbe, amit legutoljára feltettem? Ha igen, akkor ott hova? Nincsen olvass el fájlom, mer töröltem.
  • Legend Killer
    máködik=működik :D
  • Legend Killer
    :), oké, igazad van, kipróbáltam közben így, ahogy mondta az előtted szóló és máködik a dolog úgyahogy... bár1felmondott, na mind1.

5dik szintű az üzletem. Ha van xfire-d, akkor mutatok képeket az üzleti életről... és adhatsz még tanácsot, ha gondolod. Csomó képet feltöltöttem xfire-re :D.

Ez a The Sims 2 Carrival BumperBlast v mi ez olyasmi mint az Állatos krónikák, vagy sima kiegészítő, mint az Egyetem pl? Remélem értitek mire gondolok.
  • Gólya #30268
    egy alkalmazottnak is vannak szükségletei, időnként adj nekik egy kis szabadidőt - ha felváltva csinálod, egyszer egyik egyszer másik, akkor nem okoz nagy galibát az üzletmenetben - de akkor legalább el tudnak menni a Wc-re, lezuhanyozhatnak, csinálnak maguknak kaját és esznek
    azt nem várhatod el tőlük, hogy egész nap étlen-szomjan, büdösen és fáradtan dolgozzanak Neked
    tehát nem hazaküldeni kell, hanem pihenőidőt biztosítani nekik - és figyeld, ne várd meg még a sárga színt sem

(sőt - az én üzleteimben van könyvespolc, rádió, kávéfőző is, hisz boldogtalanok is lesznek, arra jó egy könyv, egy kis tánc, a fáradtság ellen meg a kávé - szóval ne kizsákmányoló legyél, hanem munkaadó)
  • Gólya #30267
    hát ezt már mástól kérdezd, nekem fogalmam sincs, egyébként sem tud meghatni egy ilyen "izompacsirta":)
  • Legend Killer
    És képzeld, így elvesztettem egy mittoménmilyen.. bronz és ezüst fokozatú eladót... meg az ezüst az másmire voantkozott, szal tök jó emberke volt :'(... visszatom csábítgatni?
  • Legend Killer
    Nehogymáááááááárrr.... bezzeg az én simem, ha újságból nézz állást, akkor reggel nyolctól este nyolcig pl... és őket meg küldjem haza pár óra múlva?? Ehh.... nahjó.... thanks. Amúgy a legújabb kieg az ilyen pár száz megás csak?
  • wesker24
    Nem jól csináltad !! Az alkalmazottaknál a zöld a sárga majd narancsárga és végül a piros az aspirációs szintet jelzi !!
    Ahogy nálad is mutatja !! Szóval a zöld az kiváló a sárga még elmegy !! A narancsárgánál már nagyon fáradt a pirosnál meg már kész hulla !!
    Szóval amikor narancssárga illetve piros küldd haza az összes alkalmazotakat !! És kb 7-8 óra múlva már vissza is hivhatod őket !!

• Legend Killer
    Üzlet nyitás után alkalmazottaimat, hogy tudom magamnál tartani? Van1kis fej a fejük felett, ami zöld, majd sárga és narancssárga lesz és pár nap után felmondanak :(... hogy lehet eze nváltoztatni? Próbáltam beszélgetni, vicceket mondani és csak kicsit segített.
  • 0246886420
    Hello!
    És a csalást azt honnan kell letölteni, vagy hogyan lehet csalni és mi a csalás vagy kód neve?
  • Coolfire
    Hát ez nem semmi...szerinted ki fog neked eredeti kulcsot adni?Warezzal ne is próbálkozz,mert a szerver ismeri az összes létező telepítőkódot....