32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #30302 Sok..:))Van maga a Sims 2alapjáték.
Expansionok:Egyetem,Éjszakák,Vár az üzlet,Házikedvenc,Évszakok,Jó utat és a Szabadidő.Lesz még Apartment Life valamikor ősszel.
Cuccok:Karácsonyi party(később lett egy cuccok is,de mindkettő ua.)
Csilli-Villi,Mesés díszletek,Trendi tini,Bulis!,H&M fashion,Konyhai és fürdőszobai.Az Ikea home stuff meg 06.26-ra van írva.
A telepítési sorrend teljesen mindegy,a lényeg,hogy mindig a legutolsó expansionnal indíts.
Bár nekem a legfrisebb a Double Deluxe,hiába azt indítom,mégis a szabadidő indul.:)
-
#30301 ha nem tetszik, mehetsz panaszra a moderátorokhoz, bitos meg fogják hallgatni a panaszod :) -
#30300 szerintem is -
#30299 megkérek mindenkit, hogy a warez témájú hsz-eiben csak a warez témában írjon, mivel úgyis kitörlöm, más ne menjem a levesbe
köszi, hg -
#30298 így van
vagy pedig mélyen kussol róla, ha nem az -
#30297 Adjál priviben mélt. -
#30295 hi
egy olyan kérdésem lenne hogy hány része van a sims 2-nek és mien sorrendbe kell felrakni őket? -
#30294 beletehetnék -
#30293 Gördeszkát beletehetnák :D. -
#30292 :DDDDDDDD.... inkább te ne kapd fel a vizet. Amúgy hogyan tudom az üzletnél előléptetni a sim alkalmazottat? -
Gólya #30291 egyébként elég sok ismerősöm van, akinek szintén megvan a játék árcédulája, tehát ne légy ennyire gonosz... -
Gólya #30290 csigavér öcsi!!!!
mi más következtetést lehet levonni, ha elsőnek ezt a szép piros betűs kiírást látja mindenki, ha behívja a fórumot, ennek ellenére hülyeségeket kérdez??????
egyébként meg igenis itt nyilvánosan csak jogtiszta játék jöhet szóba - vagy hiányzik pár kínos kérdés?? -
#30289 teeee... gyere csak ide... még1picit....bammmm!.... ezt neked. És Coolfilre te meg a jogtisztáddal... na nem mondok semmit, ez olyan hazugság, hogy na... max ti hárman vagytok jogtiszták :DDDDDDDDD.
Vagy még egy-kettő. Amúgy thanks a prividet itt is. -
Coolfire #30288 Szerintem senki nem fog válaszolni,mert úgyis repül a hozzászólás.Sőt,ha lassú vagy és Mike szemfülesebb nem is fogod látni.:)) -
Coolfire #30287 Pölö kiveszed a két borítót a megjelenési dátummal,és annak a helyére.:)
Sokszor egymás után.:) -
Coolfire #30286 Kurva naggyal...mekkora a max. betűméret?Ja és villogjon is,sőt mondhatná is valami robothang..:) -
Coolfire #30285 warez téma automatikus törlést jelent!
-
Gólya #30283 nem mindenki tud olvasni... -
Coolfire #30282 Itt mindenki csak jogtiszta játékkal játszik.. -
Coolfire #30281 A The Sims 2 Carrival BumperBlast és a SnapCity-nek nem sok köze van a Simshez,inkébb a SimCityhez.De kb. olyan 2 éves szintű gyerekeknek való.Rendesen zokogott a winchesterem mikor felraktam annyira szar.. -
#30280 Találtam krekket Egyetemhez és Szabadidőhöz -ezekhez nem volt csak - és megy és tökjóóóóóóó!!!!!
Nagyon beszaggatott :S... levettem 800x600ra, de majd kipróbálom 1024szer mittoménmibe dután... most el aludni, csak picit játszottam. -
#30279 Megmondhatom neki, ha nem találja vagy tudja? -
#30278 Akkorisválaszolhatnál... biztos neked is warez :D... legalább priviben :PP. -
#30277 mekkora betükkel írjam ki, hogy nem warezolunk?
hg -
#30276 csalást nem kell letölteni
vannak konzolparancsok amiket használhatsz, benne van a readme-ben -
#30275 az is fontos, menniyre van megelégedve a fizujával -
#30274 thanks, de mgé elindítani se tudtam :D, mer felnyomtam az összes keigét... megtalátlam Egyetemet, de clone dévédésen, meg a Freetime-t is csak úgy és nincs hozzá krekk.
Nahmámost lezúztam a démon túlz v4.10-t és a yasu v..370t v melyiket, nemtom pontosan... cloakoltam a yasut és semmi... vagy, hogy kell csinálni? Sőt démonba bekapcsoltam mindent... pls help :D. -
#30273 Elég ha az egész Ea Games mappáról csinálsz egy biztonsági másolatot egy tetszőleges mappába !! Aztán mikor végeztél mindennel egyszerűen visszamásolhatod az egészet és ott folytathatod ahol abbahagytad !! -
#30272 pls help -
#30271 Biztonsági másolatná lelég, ha átmásolom1mappába ami új és majd vissza az új kiegbe, amit legutoljára feltettem? Ha igen, akkor ott hova? Nincsen olvass el fájlom, mer töröltem. -
#30270 máködik=működik :D -
#30269 :), oké, igazad van, kipróbáltam közben így, ahogy mondta az előtted szóló és máködik a dolog úgyahogy... bár1felmondott, na mind1.
5dik szintű az üzletem. Ha van xfire-d, akkor mutatok képeket az üzleti életről... és adhatsz még tanácsot, ha gondolod. Csomó képet feltöltöttem xfire-re :D.
Ez a The Sims 2 Carrival BumperBlast v mi ez olyasmi mint az Állatos krónikák, vagy sima kiegészítő, mint az Egyetem pl? Remélem értitek mire gondolok. -
Gólya #30268 egy alkalmazottnak is vannak szükségletei, időnként adj nekik egy kis szabadidőt - ha felváltva csinálod, egyszer egyik egyszer másik, akkor nem okoz nagy galibát az üzletmenetben - de akkor legalább el tudnak menni a Wc-re, lezuhanyozhatnak, csinálnak maguknak kaját és esznek
azt nem várhatod el tőlük, hogy egész nap étlen-szomjan, büdösen és fáradtan dolgozzanak Neked
tehát nem hazaküldeni kell, hanem pihenőidőt biztosítani nekik - és figyeld, ne várd meg még a sárga színt sem
(sőt - az én üzleteimben van könyvespolc, rádió, kávéfőző is, hisz boldogtalanok is lesznek, arra jó egy könyv, egy kis tánc, a fáradtság ellen meg a kávé - szóval ne kizsákmányoló legyél, hanem munkaadó) -
Gólya #30267 hát ezt már mástól kérdezd, nekem fogalmam sincs, egyébként sem tud meghatni egy ilyen "izompacsirta":) -
#30266 És képzeld, így elvesztettem egy mittoménmilyen.. bronz és ezüst fokozatú eladót... meg az ezüst az másmire voantkozott, szal tök jó emberke volt :'(... visszatom csábítgatni? -
#30265 Nehogymáááááááárrr.... bezzeg az én simem, ha újságból nézz állást, akkor reggel nyolctól este nyolcig pl... és őket meg küldjem haza pár óra múlva?? Ehh.... nahjó.... thanks. Amúgy a legújabb kieg az ilyen pár száz megás csak? -
#30264 Nem jól csináltad !! Az alkalmazottaknál a zöld a sárga majd narancsárga és végül a piros az aspirációs szintet jelzi !!
Ahogy nálad is mutatja !! Szóval a zöld az kiváló a sárga még elmegy !! A narancsárgánál már nagyon fáradt a pirosnál meg már kész hulla !!
Szóval amikor narancssárga illetve piros küldd haza az összes alkalmazotakat !! És kb 7-8 óra múlva már vissza is hivhatod őket !!
-
#30263 Üzlet nyitás után alkalmazottaimat, hogy tudom magamnál tartani? Van1kis fej a fejük felett, ami zöld, majd sárga és narancssárga lesz és pár nap után felmondanak :(... hogy lehet eze nváltoztatni? Próbáltam beszélgetni, vicceket mondani és csak kicsit segített. -
0246886420 #30262 Hello!
És a csalást azt honnan kell letölteni, vagy hogyan lehet csalni és mi a csalás vagy kód neve? -
Coolfire #30261 Hát ez nem semmi...szerinted ki fog neked eredeti kulcsot adni?Warezzal ne is próbálkozz,mert a szerver ismeri az összes létező telepítőkódot....