Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
www.thesims3.ea.com
Hivatalos EA.
tudomásom szerint Mike le sem védette ezt a technikát tehát NEM kell megemlíteni sehol
és nem csak itt nem kell, sehol sem kell
mint eghogy ha publikálész egy sims filmet a youtube-on, akkor sem kell feltüntetni az elsõ nevét, aki sims filmet tett fel a youtube-ra
sziveskedj az ide vonjatkozó jogszabályokat tanulmányozni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
s csak azért írtam, mert eddig amerre jártam, ha ilyesmi fordult elõ, mindenütt kiírták, honnan az ötlet - de ha itt nem kell, akkor bocs, nem szóltam (még annyit, hogy aki pincét tud csinálni - márpedig aki szeret építkezni a simsben, az általában tud -, annak ez tényleg nem nagy fejtörés)
na mindegy - ha csúnyát mondtam, töröld ki
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
Az egyes fájlnevekre pedig jobb egérgombbal kell rákattintani, és akkor jön egy olyan ablak, hogy enable - disable - remove; vagyis ha disable, akkor bent marad a cucc a Downloadsban fizikailag, de nem fog látszani a játékban; ha remove, akkor törli a cuccot a Downloadsból.
vagy arra gondolsz, ha valakit betettél hol jelenik meg, hogy tudod kiválasztani?
normál simben a családkészítésnél van olyan ikon, hogy elõgyártott (premade) simek listája, nem, kor szerint
Hajótöröttben meg az arcoknál, börszinnél fogod megtalálni
egyébként a sim2pacck file is package fileokból áll, amit a savedsims mappába pakol be
az importált sim a családkészítés mellett elérhetõ még a bodyshopban is
házakat is be tudsz rakni, simán duplakatt a sim2pack file-on, ha azt írja kompatibiláti probléma, akkor marad az utolsó kieghez tartozó packageinstaller használata, mint a hajótöröttnél
a beimportált házak a faluképernyõn elérhetõ házlistában vannak benne, lakott, lakatlan bontásban
mesh nem mindig kell, mert sima recolornál nem kell
a mesh nem egyéb mint a 3d-s modellje vminek, amit ugye utána texturázhatsz
a Hajótöröttbe szerintem tárgyakat nem igazán lehet beletenni, de lehet, hogy tévedek, a hajótörötteket ne nagyon pakold túl
az alap simben ellennben kiélheted ezen vágyaidat, csak bírja a géped
a Hajótörött Krónikák könyvtárában is van csbin? mappa, amiben találsz egy packageinstaller-t
bemásolod oda a sim2pack file-t
majd packageinstaller.exe akarmi.sim2pack
így a hajótöröttbe teszi, és nem a normál simsbe
ezek után új profil, sim készítés, és ott lesz a a sim akit be akartál rakni
akár mint nálam õ

😄D
egyébként ötletes
Segítség kellene egyedi tartalommal kapcsolatban!
Letöltöttem egy simet sims2package formátumban. Én a Hajótörött krónikákkal játszom, ott tudom használni a figurát? Ha igen akkor hogy?
Egyáltalán a sims2-ben hogy kell a külsõ simet alkalmazni? Egyszerûen megjelenik a családok között? Bocs, ha már ezerszer feltették ezt a kérdést, de nem találtam a fórumban. Ha valaki be tudna tenni egy linket ahol bõvebben olvashatok arról, hogy hogyan kell alkalmazni az egyedi formátumot, azt megköszönném! Odáig már eljutottam, hogy tárgyak, ruhák, sminkek, stb. a Downloads mappába, zene a Music mappába... de hogy kész házakat és simeket honnan lehet belevárázsolni a játékba?!
Azt is tudom, hogy ha package formátum, akkor mesh-nek is lennie kell, de hogy azt honnan tudom, hogy van-e...? Mindent pakolok a downloads mappába, de szerintem kb. csak a fele mûködik. Mondjuk lehet, hogy azért, mert a Hajótörött krónikák egy butább változat. A sims2-vel még nem játszottam.
Letöltöttem a sims2pack clean installert is, de nekem nem úgy mûködik, mint ahogy mások leírják... Beolvassa a fájlokat, de rendszerezni nem tudom. Pipák vannak a fájlok mellett, és az update, new és ok funkciók közül választhatok. Ami pedig a lényeg: fogalmam sincs, hogy most az az egyedi tartalom mûködik, vagy nem? Elõre is köszi a segítséget a témában!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Egy ideje leálltam a Simssel és érdekelne milyen részek jelentek meg a Házi kedvencek c. epizód óta
Elõre is köszönöm...
köszi<#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
1
2
3
4
5
6
7
8
a szellemeknek eddig csak a fejük látszott halványan - illetve valami fejféle körvonal, de itt látszik teljesen az alak, csak olyan homályos vagy áttetszõ?
koleszban játszom, s vannak emberkék, akik fura áttetszõ állapotban látszódnak - ez nálam lehet valami hiba, vagy van értelmes magyarázata?
olyan mint egy régi fodrásszék
50-es amcsi filmkeben látsz olyat
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Tudnátok berakni egy screenshotot a fodrász vagy kozmetikus székrõl, mert nem találom?
Þór vígi þessi rúnar
S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.
Lenne egy kérdésem.A Házi kedvencekben valahogyan tudok hörcsögöt vagy vmi ilyesmi állatot tartani?vagy találni?
Remélem hamarosan ideér... 😄
Þór vígi þessi rúnar
aki útban van, egyszerüen elköltözik
ezeket csak amiatt próbáltam ki, amit mások meséltek
és nem rúgnak ki
vagy most már igen?
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar