32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• judyperry
    Hát ez az. 90°-ban én is tudok forgatni. Én a 45°-ost kérdeztem.
  • Hoz_Hun
    Azt írta a "." és a "," gombokkal (azon van a "?" és a ":" is), de azzal csak 90 fokokat lehet forgatni 45 nem.
  • Hoz_Hun
    Szerintem nem a hangkártya a szűk keresztmetszet.
  • Anna #13403
    hangkártya az csak a hangjához kell :)
  • Ibron
    amúgy meg Anna írta nem rég,h szerinte nem winchesterrel van gond...milyen hangkártya meg mitoménmikell a Sims 2-höz,h normálissan fusson?mer ez má...áhh...ez kész:DD.Faternak panaszkodtam,h mé nem tudott egy rendes gépet alám tolni karácsonyra,asszondta,ez jobb mint az övé..na yol van:D.Ha kellenek az adatai a gépnek,majd megkérdemtőle,mert én ezt nemtom...de akkor is fogok venni egy 120 GB-os winchestert:D.

Ibron
  • Fox44
    Honnan szedjek le patch-et az The Sims 2 University-hez? Legyszi ad meg a cimet!
  • judyperry
    Hogy érted, hogy gombokkal? Lécci kicsit bövebben. Köszi
  • Hoz_Hun
    Nekem eredeti magyar DVD sim2 és eredeti 2 cd-s magyar University. Nem patchelt, mert kiirta hogy a dvd már a jó verzió és nem kell. Nem volt probléma.

Szóval nem hiszem hogy a DVD CD párosítással van a gond inkáb a nyelvek vesznek össze. Nálam nem kérte a 4 CD (nincs is, mert DVD), nálam az University 1 CD kérte be újra és többé nem is indul a DVD-ről, ha nem az University 1 CD-ről.
  • Coolfire
    Lehet,hogy sérült a patched.Szedj le egyet a hivi honlapról és peccseld fel előre az univ. telepítése előtt.Nem a 4.-es cédéről szedi a fileokat,ott csak a patchvezérlése van.
  • Coolfire
    Mert a telepítés végén akar peccselni.Pedig elvileg a magyar dévédéről felmegy,legalábbis nekem(nem is patchel,hanem kiírja,hogy nincs szüksége a patchre).Ha végképp nem jön össze a patch akkor tedd ezt:
    1.registry megnyitása
    2.hkey local machine\ea games\the sims2
    3.a régiókodot módosítsd MXHG7704637-ről MX08004261-re ezt a legjobb cédéváltáskor csinálni.
    4.telepítés után írd vissza át

• Fox44
    En ugy csinaltam, hogy Daemonba mount felraktam a 4 CD-es Sims 2-ot es utana felraktam a 2 CD-es University-t aztan Sims2 4 cd-rol elkezdi szedni a fileokat es megall a effects package-nal!:( Ki irja, hogy ERRORE DURANTE INSTALLAZIONE DELL'AGGIORNAMENTO es elkezdi uninstallalni az University-t! HELP!!!!
  • GTi Gaga
    2 oka van - DVD verzió és MAGYAR! de a fö ok hogy dvds ugyanis az uni telepitése után kéri a sims 4. cdéjét! szerintem ez azért van mert az uniba már benne van a sims2 kiadott patch! én 3x telepitettem fel igy az unit4 elöször az volt a baja hogy magyar, utána az hogy patcholtam, azt a 3.ra sikerült! én most azt csináltam egy dvdn rajta van image fájlokba a 4cdés angol sims 2 és a 2 cdés uni a magyarositásokkal eggyüt :)))))) igy tuti mindig müxik, és nem kell 25 lemez :)))))
  • Mike at home
    pl. MediaMarkt
    CD Galaxis

ha warez, akkor megoldod ahogy tudod
  • Ibron
    passz....nemtom.Viszont nekem is kiírt a University telepítése végén vmi spanyolt...azért kitudtam bogózni,h kell neki a Sims 2 4dik CD...betettem,végig száguldott egyy piros csík és kész.Jól ment utána.Mellesleg Bajnokok Ligája győztes a Liverpool!Mondjuk ez nem ide tartozik:D...de mind1.Én a MU-nak szurkolok,de mivel az olaszok közül senki se teccik,ezé választottama Liverpoolt.Reménykedtem,h nyernek....és bejött:).Már csak abban kell drukkolnom,h elindulhassanak jövőre ismét a BL-ben....vagy idén ősszel.Nemtom mikor startol megint a BL.

Ibron
  • Fox44
    A Sims 2 Hungarian DVD-ra nem lehet ratenni a The Sims 2 University-t mert ugy nem megy!Legalabb is nekem! Nekem a Sims 2 university-vel lenne az a gondom, hogy feltelepiten és 100 % után ki ir valami hiba üzenetet, hogy valami nem stimmel és mindezt asszem spanyolul, azután pedig uninstallálja magát a játék! Nem az lehet a baj, hogy a rendes sims 2 az dvd, vagy esetleg az hogy ez a magyar változat? Az egyetem az 2 cd-s változatban van meg! az nem magyar! Megprobalom a The Sims 2 (4CD) Angolra ratenni a The Sims 2 University-t!
  • Coolfire
    Nem warezkodunk.:)Bolt.:)décé torrent stb...de psszt nem mondtam semmit..:)
  • Coolfire
    Ez is én voltam,csak nem váltottam logint.:)
  • Gtafann
    Lehet,mert nem fog peccselni,mivel maagasabb verziószámú a magyar sims.Magyarítás pedig nincs az Universityhez,mivel tartalmazza a nyelvi fileokat a játék,amit a magyar .exe-vel elő lehet varázsolni.Azt pedig a fakúban megtalálod a reg filevel együtt.
  • Fox44
    Honan szedtel le magyarositast az The Sims 2 University-hez?
  • Ibron
    nemtom....bár,ha nekem engette magayrosítani a Universityt úgy,h angol a Sims 2...akkor asszem igen...remélem nem írok rosszat:D...de várd meg a többiek válaszát is.Nem tudom,honnan lehet megszerezni a Sims 2.Vagy bolt,vagy DC++ esetleg még:DD....nekem ez jutott eszembe.

Ibron
  • Fox44
    A Sims 2 Hungarian DVD ra lehet tenni a The Sims 2 University ENG CD?
  • vicus16
    Meg mondanátok nekem azt, hogy honnan lehet beszerezni a sims2?
    Már több helyen kerestem, és még nem akadtam rá.
    Segítetek?

Előre is köszi,vicus.
  • GTi Gaga
    én kérek elnézést :))) Devids !

igy van! hogy csináltál telepitöt neki?

• Devids Pro
    jah pedig olyan egyszerű :D
    feltudsz jönni most icq-ra?
  • Mike
    látod, nem bírják megjegyezni a neved :))
  • Mike
    kicsit néha gondolkodhatnál is írás közben, vagy irónikusan kell érteni? :)
  • Devids Pro
    Elárulom hogy ugyanaz a 2 csak a telepítőbe a " magyar szomszédság" cucc nincs belerakva. [És még mindig Devids ]
  • Ibron
    áh,olyan kár,h még legalább 100nap a Nightlifeig....hmmm,ez hány hónap?:D.4-5?

Ibron
  • Fox44
    A Sims 2 Hungarian verziohoz fel lehet tennni az The Sims 2: University-t
  • Hoz_Hun
    Ja ok.
  • Anna #13376
    nem családom belül, family aspi
  • Ibron
    nemtom,h bukott meg,de még két csaj is követte őt:D...a srác zenélt,rappelt...néha csinálta a házit....lehet,h kevés volt a néha:D.Néztem az átlagaikat:amelyik csajjal eddig úggy naggyából sokat foglalkoztam és azt hittem,h kész Enstein(vagy h írják),az csak félig igaz....ő a legokosabb a 7közül..de átlaga 2,5:DD....aztán egy másik csaj még 2,3 és egy harmdaik 2...a többiek 2alatt:D.Akkor inkább nem teszem fel,majd vkit megkérdek....csak nemtom,h kit.

Ibron
  • Mike
    családos rengeteg pontot kap a gyerekei után
    meg a barátokárt is
    (igaz a barátokért a barátkozós többet (3500 vs 4000) de egy gyerek születése 8000 pont a totyogóst vmire megtanítani 5000)
  • Mike
    a cenzorba az a jó, hogy nem létszik, hogy nincs ott semmise
    szvsz hogy vkinek van fütyije meg puncija az tök normális dolog, az egy testrész, de ez a téma túlnő a topik keretein
  • Hoz_Hun
    őőőő..mármint..családon..belül megy a dolog?
  • Hoz_Hun
    nekm a tudós jön be legjobban. Sokáig a szexmániás/romantikusokkal próbálkoztam, de aztán az kevésbé jött be. Még a családcentrikussal próbálkozok (áramos rendőr), eddig nincs különösebb tapasztalat mert még nincs családja.
  • Mike
    ja ezt ismerem

pl. haverkodásnál sokkal gyorsabban jutsz előőbbre, ha egyből adsz neki puszit, stb, csak akkor a sok beléd szerelmest nem tudod levakarni (a buzulásról nem is beszélve)
  • Anna #13369
    az én tinijeim szülni is tudnak és family mind
  • Hoz_Hun
    Alapban kiveszem a cenzort mert zavar (ráadásul tök egyszerű egy sort kel beírni a megfelelő filbe azt kész). Meg betettem ezt a tinik is tudnak etye-petyézni (WooHoozni)...végül is a mai fiatalok...
  • Mike
    1 kérdés:

ti milyen fajta simmel nyomultok? aspiráció tekintetében

igazából nekem csak a haverkodós és a családias jött be, a többi csak szenvedés
    sorrendbe: kiskurva, tudós, pénzéhes (egyre nehezebb)
    pénzéhes emberkém szinte nincs is, aki volt, az is depis volt folyton