32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Ibron
    Ahamm,thanks Hoz_Hun....nekem Ad-Aware-Se van,meg Spy bot searc&Destroy és Norton 2004,vagy 2005..az Ad-Aware meg áll kb 118 8000-nál:D...és nem megy tovább...minden könyvtárat végig néztem egyenként vele,úgy sikerült,talált is sokat,de még így is fent van ez a bénaság..a Spybot is talált,Nortonnal még nem néztem,me sokáig tart:D.

Ibron
  • Gary
    Nekem az emlékek ikonjai tűntek el, most csak zöld és piros négyzetek sorakoznak ábrák nélkül :(
    Nem mintha fontos lenne, meg lehet nézni ha rákattintasz, csak félek, hogy ez nem valami játék-összeomlásnak az előszele?
    Előfordult másnál is? Van arra valami gyógymód, hogy visszakapjam a képeket az emlékekre?
  • Hoz_Hun
    Katt a fönti linkre és az faqban megtalálod.
  • Atkamon
    Még a telepitő kódja kéne!
  • Atkamon
    Ok! Köszi most má meg van!
  • Smuge
    Irja is meg minden hogy installkor sikeresen bekerül a reg, de nem magyarit le semmit :/
  • Hoz_Hun
    Na ma indítom az egyetemre a simem gyerekeit. A csajjal 4 ösztöndíjat sikerül megkapni a csákóval 3. A csaj így 3250 simoleon ösztöndíjal indul.
    Ja nem kell kimaxolni a képeséget, elég ha 9 szintet eléred akkor is megadják rá az ösztöndíjat (ha 5* tanuló vagy akkor a Sim Városi Ösztöndíjat kapod, ami 1000 simoleon, minden képeségért továbi 750 kapsz). Ha nem pályázól ösztöndíjra vagy kreált diákkal mész egyetemre az alap ösztöndíj 500 simoleon.
  • Smuge
    De netre most két féle van feltéve egyik a simsim oldalon, másik pedig a sims2faq-ba amiben nem látok semmi reg filet. Nekem az elsö dvd-s verzio van meg
  • Hoz_Hun
    Jah és ezeket a progikat vagy csökkentett üzemmódban futtast, vagy lőj ki minden alkalmazást (kivéve az iexplorer.exe-t). És a legfotosabb, hogy lőd ki a rendszervisszaállítást, mert különben fújhatod az egészet.
  • Hoz_Hun
    Ilyen régen volt nekem is (szerencsére nem az otthoni gépen). Valami szemét fájl időről időre átíraja az explorer kezdőlapját. Kém, meg féregirtóval nyírd ki. Én vagy az Ad-Aware-t vagy Spy cleaner-t, vagy már mi'tudom én írtottam ki. Elég idegesítő.
  • Coolfire
    kiimportált
  • Coolfire
    Van egy kiimportát registry bejegyzése is,amivel a nyelvet és a régiókódot átírkálja.Tehát nem elég csak a magyar .exe és a többi file.
  • Smuge
    Mi kell ahoz hogy müködjön ez a hivatalos magyaritás az alap sims2 höz? Valami patch? Hiába rakom fel nekem nem akar menni..végig angol. Esetleg nyelvet kellene átállitani?
  • Ibron
    Anna...de má kb 100szor próbálkoztam és az a szar mindig visszajön...most pedig beírom az üzenetet,amit minden nap kirak párszor:WARNING:Windows Firewall detected suspicious network activity on your computer.Malicious software codes try to steal privacy information, such as credit card numbers, electronic mail accounts, financial data or passwords.Do you want to learn hoe to protect your computer?Igen-Nem.

Ha az igenre megyek,ezt hozza be:http://www.msnhelper.net/search.php?pin=28129

Ha meg nem,akko eltűnik,de választól függetlenül behozza mindennap és töbször.Ilyenkor kilép a játékokból,ha aUniversityvel játszom,akko a visszalépést ne is kíséreljem.Kb háromnegyed óra:D...és akko se biztos,h megy utána a játék,me lefagy.De nem a játékba van a hiba,vagy másba,me ez má előtte volt,amíg pdig nem volt ez az üzenet,vírus se volt:D.Szóval tudtok segíteni?Ez legalább egy kis angol óra is:D.

Ibron
  • Coolfire
    Az Avast szvsz a legjobb most a piacon.Igaz a NOD32 se rossz,főleg azért nem mert magyar fejlesztésű.Na megy már az Egyetem?
  • Coolfire
    Beköltöztem az egyik görög betűs házba,persze a lányokhoz.Elég fárasztó egyszerre 4 emberkét írányítani,tanítani etc..És valóban jönnek új tagok?Mert hiába 3-as fokozatú,még senki sem jelentkezett tagnak.Mindig nekem kell pizzáért mennem.:)
  • Coolfire
    biztos.:)
  • Anna #13429
    Direkt van fent a letölteni hosszú ő-vel? :)
  • Anna #13428
    Az about:blank csak azt jelenti, hogy üres. Ha akarsz kezdőoldalt, azt úgy tudod, hogy vezérlőpult/internetbeállítások/általános és ott a címhez beírod azt az oldalt, amit szeretnél a másikat nem tudom.
  • Fox44
    Nod32
  • Fox44
    Ha csinalok egy uj csaladot ott lesz a listaban es csak 20.000 a teljes vagyona! Nem lehet valahogy tobb penzt adni neki meg mielott venne egy hazat?
  • Ibron
    amúgy emberek,h lehet az about:blank veű kezdő oldalt eltűntetni?me vissza állítottam a webet a régebbire,ahogy volt,de ez ugyanúgy ott van,plusz vmi vírus,me állandóan kiír1üzenetet és ezé lép ki néha a Universityből..illetve nem néha,hanem mindig,csak a kiírás van ritkán..a szöveget benyomom majd holnapMár futattam Spybotot,Nortont,Ad-Awer-t,de semmi.Van ötletek?

Ibron
  • Fox44
    http://drivers.hu/product.php?prodid=6081 Ezt bemasoltam az Internet Explorer es az Opera-ba is es nekem megy! Szoval nem ertem!
  • Atkamon
    Az a baj hogy nem jön be az oldal! Majd megpróbálom máskor akkor majd talán jó lesz!
  • Ibron
    akko vlaszeg így lesz majd a Nightlife-fal is.

Ibron
  • Fox44
    Kozben rajottem! Azert kossz!
  • Duddits
    Nem!
  • Fox44
    A The Sims 2 University-t nem a Sims 2 konyvtaraba kell telepiteni?
  • judyperry
    Halli!
    Köszi, itt van az a leirás amivel lehet forgatni, de egyszerübb módot akartam találni, mert nállam a kód nem müködött pedig a University is föl van telepitve.
  • Ibron
    aham...asszem nekem is olyan driverem van,majd pontosan megkérem,h mi is.

Ibron
  • Hoz_Hun
    csak egy mondás, olyasmi mint a leggyengébb láncszem
  • Fox44
    Itt megtalalod a Nvidia 71.89 http://drivers.hu/product.php?prodid=6081
  • reménytelen
    Például Nvidia 71.89
  • Atkamon
    Melyik driverrel megy jól a game és hol tudom letölteni?
  • Ibron
    keresztmetszetet akartam írni:D.

Ibron
  • Ibron
    a hanggal minden oké..szerencsére...keresztemteszet?az meg mi?:D

Ibron
  • Mike
    ha beírod azt a cheat kódot, akkor lehet 45
    a program readme-jében benne van az összes cheat kód
  • Hoz_Hun
    Uh akkor nekem tuti valami bug volt, akkor még nem volt fenn az uiversity. Végül eladtam és megvettem újra mert marhára idegesített.
  • Gary
    A [/b]boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true[/b] cheat-tel csak a University föltelepítése után lehet 45°-ban forgatni a tárgyakat!
    Az alap Sims2-ben valami speckó növénnyel lehetett ezt elérni...
  • Hoz_Hun
    Egyszer én elforgattam a hi-fit 45°-ban és többé nem tudtam rendes állásba viszaforgatni. Akkor azt hittem bug, de valószínüleg rakodás közben megnyomtam valamit (valamiket).
    Szerintem lehet konzolbaírás nélkül is forgatni 45°-ban, vagy nekem tényleg bug volt, de ha fal mehet 45°-ban tárgyakat is biztos lehet valahogy beforgatni. Ha rájössz írd majd be légyszi.