32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Ibron
    igen,az is magyar:).szal ha az asztalin leszek ismét,felnyomom mindkettőt és a University magyarosítását,aztán szarok a Sims 2 magarosítására:D.Nekem így is yo.Fox:nemtom.

Ibron
  • Fox44
    Udv! Mar megcsinaltam az eletceljat es orokke platinaban vagyok, de akkor is eleg hamar csokken a szuksegletek! Mi az szerkezet amit pontokbol vehetek es fullon tartja, vagy legalabb lassitja a szuksegletek csokkeneset?
  • Linne
    Ha itatod vele az életelixirt akkor akár örök életű is lehet.
  • Hoz_Hun
    Ah, félreértettem. Akkor az is magyar nálad is, akkor ok. :)
  • Hoz_Hun
    Akkor egyre gondlunk. A beillesztett fordításban az nem magyar? Az szopás. A hivatalos kiadásban az is magyar, szóval elméletileg működnie kéne.
  • Hoz_Hun
    Mert megszerettem azt a simet, de nem húzhatom vele a végtelenségig max ha csalok.
  • Ibron
    munkahelyi mi?én arra gondoltam,amikor néha napján benyom1hosszú szöveget,h mit csinál a sim és dönteni kell..ha az,akkor arra gondoltam..ésmivel angolúl nem tudok olyan yol,jól jött az,h magyarosítottam a Universitxt,mer ez is magyar lett.

Ibron
  • David01
    Miert akarod ezt csinálni? Az a jó a jatekban hogy oroklodnek a tulajdonságok/kinezetek. Tehát majdnem mindig más simet kapsz.
  • Hoz_Hun
    Lenne egy kérdésem: ha van egy simem, akivel már ténykedek, azt el lehet menteni valahogy úgy (a kinézetére gondolok), hogy ha később szimet kreálok akkor beimportálom és kinézetre ugyanazt kapom?
  • Hoz_Hun
    Ezt hogy érted. A munkahelyi toto-ra gondolsz, amivel jó pénzt lehet kaszálni ha bejön meg a szüséges jártasságok nélkül előléptetik?
    Egyik simemmel (a kutatóknál melózik) egyszer feltalált valamit és 50000 simoleon prémiumot kapott. He-he, rögtön megépült a ház mögött a medenke, márvány szegélyel luxus padokkal, kertel és egyebekkel. :)
  • Ibron
    ja ok:D....végül is így is érthető,mivel a University magyarosításába benne van az,amikor munkába van és kiírja,h miket csinál.

Ibron
  • Mike at home
    meg1

indisd el a bodyshopot, es nezd meg ott megvannak-e a dolgaid
  • Mike at home
    szerintem nem neked irtam :)

telepisd fel ujra az egeszet, a magyarositast meg hagyd a csudaba
    masold vissza a Downloads, Neighborhoods, SavedSims konyvtarakat
    hogy meglegyenek a dolgaid
  • Mike at home
    mindenki ott csal, es abban a jatekban, amiben neki jol esik
    ettol meg elvezheti a jatekot
  • Mike at home
    van vmi szerkezet, amit pontokbol vehetsz, az fullon tartja
    vagy csinald meg a sim eletceljat, es akkor orokke platinaban lesz
    egyebkent nem jo, ha mindig minden tokeletes, csomo mindenrol lemaradsz
  • Ibron
    Mike...a hiba írásról írjál bővebben az nekem ment?amúgy bakke újra akartam telepteni a gépem,van1flopy hozzá,ghost a neve a cuccnak és bakke:DDD....elszáltt,mint az állat..most cseszhetem az egészet..visszatértem muterom laptopjához,ott szar volt anet,de átkötöttem ide és most legalább innen tudok netezni.Öhm,ha nekem rtad a dolgot,akko..háááátt...gőzöm sincs,h hova nyomtam be a magyarosítást...csak rámentem az elsőre a 7zippel,aztán felnyomtam a Sims 2-be,de sztem nem CSBin,meg ilyenekbe,hanem be a könyvtárába és megkérdezte a teleptés végén azt,amit a Universitibye...asszem vmi változáskról volt szó,h engedélyezem-e meg iylesmi.Elindtottam..má akko láthattam volna,h nem stimmel,miko az első városra kattin tottam,mer a története változatlanul angol maradt...rákattintottam1ik családomra éscsak töltötte és töltötte..én meg kiléptem.Ja és bakke:de szar laptopról írni....má tök elelejtettem:DDD.....a hosszú í teljesen máshol van.

Ibron
  • Anna #13550
    Mi az a trainer? Biztos, hogy csalni akar? A fullhoz ott a cheat...
  • reménytelen
    Ha már a Simsben is csalunk, akkor az életben is...
  • Fox44
    Fullon tartani a szuksegleteket! Ahoz kellene Trainer
  • Mike at home
    nezd meg a gamefaqs.com-in
  • Mike at home
    mit szeretnel vele?
  • Fox44
    Udv! Tud valaki Trainert a The Sims 2 Egyetemhez?
  • Mike at home
    jo, akkor szar jatek
    maradjunk ennyiben
    kovetkezo fikazo megjegyzesedet meg torlom
  • Atkamon
    Miért nem ír ide senki már tegnapja?
  • KeKKSZike
    Sziasztok!
    Valaki dobjon meg egy privát üzenettel, akinek van Sims2 University magyar verziója! Előre is köszi!
  • francois
    de nem a mentéseim tűntek el nem is játszotam ezzzel a vacakkal, hanem csináltam fasza ruhákat meg tetkókat és ezeket nem hozza be, méghogy frankó játék ne legyetek ekkora looserek.
  • Atkamon
    tudom hogy ott az a 7zip nevü progi, de azzal hogy kell egyesiteni?
  • Coolfire
    Látod vazzergh te vagy a balf@sz,és szídod itt nekem ezt a frankó játékot.A sims2-höz(akármilyen verza),ne használj cracket.Hidd el,sokkal jobban jársz.A sims2 crackelt exe-t,ha nem nyomtad rá a magyar fileokat,v nem gyári akkor takarítsd le,cseréld vissza a gyárira és mountolj szorgalmasan.Máskülönben az University figyelmeztet a telepítés előtt,hogy csinálj biztonsági másolatot a mentéseidről.
  • Mike
    nem kell crack
    afaq-ban olvasd el, miért nem kell
  • Hoz_Hun
    Hát az könnyen lehet. Lejjeb volt akinek a szomszédságok tüntek el egy az egyben.
  • francois
    Elvileg csak a package fájlokkal volt a gond. Most bemásoltam a downloads és asavedsims könyvtárba őket, de így sem jó, lehet h crack-el van a gond?
  • Gary
    A Cheat menübe írd be: boolprop testingcheatsenabled true
    ezután ha SHIFT-et nyomod és úgy kattintasz a sim-re, akkor új menü jön elő... ennek, úgy két óra irányában lévő buborékjára kattintva tudod direkt átöltöztetni/levetkőztetni...
  • Hoz_Hun
    A lentebb említett forumon találtam olyat, hogy vámpírrá tette a simedet és kiszívhattad más simek vérét és simednek töltödtek a csíkjai. Akár ki is lehetett nyírni a másik simet. Valakiknek sok idejük van, hogy ilyeneket kitalálnak. :)
  • Hoz_Hun
    Nekem is először az angol volt fenn és a szomszédság néhány szövegét nem cserélte le magyara mikor rátelepítettem az eredeti magyart, szóval töröltem mindent és úgy raktam fel onnantól ful magyar lett. Csak kevés dolog volt angol, nekem meg akkor nem volt menedzselt simem ergó amiatt te ne telepítsd újra. Még valami beleszólt a magyar nyelvbe, mégpedig ha a downloads könyvtárba belepakoltál cuccot, ami angol sims-hez készült.
  • Hoz_Hun
    http://www.modthesims2.com/forumdisplay.php?f=38

ezen láttam valahol. A "pregnant" szóra keres vagy a "pregnancy" szóra, a "Hacked Objects" vagy a "Gameplay Hacks" forumokon. De ha nem nagyon tudsz angolul nehéz lesz mert rengeteg terhességel kapcsolatos cucc van (pl buziknak lehessen egymástól gyereke meg hasonló baromságok).

Magyar weblapról nem tudok ahol ilyesmi lenne.
  • Mike at home
    hagyjuk ezt
    nem tudjuk a kismamaruhat, sry
    irany a google
  • sharon
    nem másoltam, hanem átfogalmaztam
    olvas el, ha nem hiszed
  • Mike at home
    nem nagyon szeretem, hogyha valaki ugyanazt a kerdest bemasolgatja soxor, rovid idon belul

ugyanis attol, hogy soxor beirod, meg nem fognak valaszolni, ugyanis nem elsikkadta kerdesed, hanem senki nem tudta a valaszt
    es ma sem fogja tudni

mod

keresd meg a neten, es ha megtalaltad ird be ide is, hogy masok is tudjak
    htx
  • sharon
    tudom hogy kérdeztem
    köszi a kedvességed
  • Mike at home
    mar kerdezted
    akkor sem valaszolt senki
    ergo: nem tudjuk