Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Mindanátok jólkeresõ jó munkabeosztásu szakmákat?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egy szó mint száz, nem szabad felvenni az arcnélküli "okos" emberek mondatait, zaklatásait. Itt a fórumokon az ilyen kötekedõ emberek közül szinte egyik sem valódi, így kár így reagálni a dolgokra, és saját magadat megfosztani egy mindaddig szórakoztató (játék)élménytõl. Mondhatnám azt is, hogy sz*rd le õket.
(cseteken és ircen erre tökéletes az ignore, itt a fórumon nincs rá mód, de ha szólsz bármelyik moderátornak vagy adminnak, hidd el, segítenek ezeket az idiótákat megszüntetni, esetleg eltávolítani)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kösz!
Marcus
Mi a feleségemmel szintén stzeretünk Sims2-zni, elsõsorban én, a gamet a megjelenés napján vettük meg. Elsõízben megcsináltuk a saját karakterünket, eléggé hasonlított is. Nemrég léptek öregkorba. Van két gyerek is, akiknek teljesen önhatalmúlag adtam neveket (Simon és Krisztina), feleségem jót nevetett rajta. Krisztina már felnõtt, most egy Kennedy Cox nevû férfival barátkozik, ha összejönnek, tuti politikust csinálok a sácból. Az apa (vagyis én) menõ Theorist, lassan a karrierje csúcsára ér (most 60 napos).
A gyerekek nevelése nekem nem volt olyan izzasztó, mint ahogy sokan leírják, talán azért sem, mert hardcore gamer vagyok és a gyerekeket nem engedtem ki az ellenõrzésem alól. Krisztina ugyan volt egy idõ, amikor nem volt A+-os, sõt B-re zuhant vissza, azok tényleg kemény idõk voltak. :-)
Szerintem ne szívd mellre azokat a támadáskat, amelyek értek titeket. A TV-híradó is tele van mocsokkal, mégsem tudjuk a világot kidobni.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Dervis
de mit csináljak, ha már csak a rossz jut eszembe errõl a játékról? nagyon csúnya üziket kaptam, jó igaz csak két embertõl,de az nagyon csúnya. ezért nem kellett volna mindenkit büntetni, hogy kidobom a magyarosítást is.
Csak valahogy nehezen viselem, ha igazságtalanul megbántanak. És ok, a játékot emiatt a topic miatt dobtam ki, ill. 2 ember miatt, meg mások veszekedése miatt.
De a magyarosítást meg másik topic miatt, hogy beszóltak legensynek, ha ilyen vélménnyel van a magyarosításáról, akkor hogy képzeli, hogy szükség van rá a továbbiakban.
Merthogy Leg azt írta oda, hogy tuti a fele rossz lett.
De rögtön következõ üziben azt is írta, hogy ellenõrizte (az akkor még csak 7 file volt éjjel) és tök jó lett, csak 3 hiba van benne.
És én nagyon ideges lettem, hogy akkor a továbbiakban nincs szüksége senkinek a magyarosítására.
Csak mert valakinek kevés az önbizalma, mert elõször csinált ilyet, azért ilyet írni?
És tudom, ezzel nem azt az illetõt büntettem, mert tuti nem érdekli, hanem mindenki mást, aki várta 😞
de tele vagyok a sims vitákkal. miért tûnik el minden tisztelet bizonyos emberekbõl egy vacak játék miatt?
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
Mostmár tölthetitek
hmm nem láttam megnézem és íro ma fejleményeket😊
Magic boy: meglehet, nem lehurrogtam vagy szidtam csak sajnáltam hogy ezt tette
Te nem így gondolod?
Szerintem az ilyenek miatt nem kéne abahagynod a játékot!
nem így kell felfogni a dolgokat,mert akkor elõbb utóbb magadbarioskadsz vagy megõrülsz(saját tapasztalatbol mondom)az ilyeneknek szolni kell és,ha továbbra se hagyják abba akkor nem kell türõdni velük és nem szabad laelacsonyodni az õ szintjükre!Azzal amit csinálnak csak saját magukat járatják le!
Ne haragudj,hogy beleszóltam!
hát akkor most elérkezett a csodálatos pillanat!!
-> FAQ
😄
amúgy bemásolod a downloads mappába úgy😊
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
tudod az a baj, hogy ezek az "ovisszintûek" nem tartják magukat annak és nagyképûen haverstilusban kapom a dolgokat. És megmaradok inkább nõnek, sims nélkül.
De köszi, nagyon jól esett, amit írtál. 😊
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Én nem vagyok ehhez hozzászokva.
És tudod, az ember tûr, évekig is tûr, aztán egyszercsak betelik a pohár. ennek most jött el az ideje.
nem okolható személy szerint senki, csak összeadódtak a dolgok.
És nem akarok senki "haverja" vagy "havernõje" lenni tovább, mert én érzem magam annyira nõnek, a koromnál fogva is, hogy ne kelljen eltûrnöm ilyeneket.
abban a ruhában kell elmenteni a Simet, amit be akarsz tenni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Nekem is akad egy gondom:
Újra kellett telepíteni a rendszert (a vasban beálló változások miatt), persze a Dokumentumokban lakó Sims2 könyvtárat gondosan elmentettem. Újra raktam a játékot, könyvtárat visszamásoltam. Aztán, mikor tovább romboltam volna Pleasantview amúgy is hanyatló közerkölcsét, ért a meglepetés. A régi család, ami miatt megõriztem a könyvtárat megvolt, de azokat pihentettem. Ám hiába vittem be új családokat, beköltöztek, berendeztem a házat(át is építettem), játszottam velük vagy 4 órát, el is mentettem, viszont ha kiléptem a játékból és újra indítottam, az új család eltûnt a házból, a házon történt változtatások megmaradtak, az értéke is növekedett.
Nem crack-elt és kipróbáltam a mini image és a teljes CD image file-okkal is Daemon Tools-szal, ugyan úgy tûnnek az emberek... Ekkora lenne felénk az UFO tevékenység? 😊
Azért, mert nem ér annyit ez a játék, hogy állandó viták kereszttüzében legyünk miatta. És mások marakodására sem vagyunk kiváncsiak.
Mert ha a Sims2-vel játszom, akkor már csak a "szép" beírások és privátok jutnak eszembe.
Erre nekem nincs szükségem.
Van nekünk egyébb komolyabb bajunk is, amit meg kell oldanunk.
Egyébként ma reggel 7.30-kor elkészült a magyarosítás, amit épp át akartunk adni,(ill. legensy kért meg, adjam át)
mikor 2 ember miatt, megfogtam és kidobtam. A szemetesbõl is töröltem. Sajnálom, hogy e-miatt várnotok kell még pár napot, mire mások magyarosítják. De nemsokára kész lesz.
Nem értem miért kell vitát csinálni vadidegen emberekkel, és itt nem csak rólunk van szó.
Ami rólunk szól, az az, hogy nem hiszem, hogy bárki haverjai lennénk, ami megengedhetné azt a stílust, amit nekünk szánnak ketten.
A többiektõl elnézést, még véletlenül se nekik szól! És nem is annak akinek válaszoltam.
mármint amikor krealom a simseimet ott hol?
de nem 100%