Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem látom még a táblázatokat.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Magic Boy
Gyerekek minden Sim-em katona,mert az keres a legjobban(350/nap),de már kezdem unni!
Mindanátok jólkeresõ jó munkabeosztásu szakmákat?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Lacee
csak a címnél lévõ linket kéne használni...

(gy.k. FAQ)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

grizzly21
Megvan a sims2, no cd crackes változat, de sajnos az építkezés nem megy. Ez nekem nagyon fontos, így kölcsönkértem egy eredetit, amirõl installálás után kitûõen men minden. Lemásoltam az eredeti cd1-et clone cd-vel, viszont a másolt verziónál már hibát írt ki indításnál...Sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy megvegyem a játékot, viszont az építkezés fontos lenne, így, aki ért hozzá, nagyon megköszönném, ha információt tudna adni a lehetõségekrõl. A mini image mire jó, hogy kell használni, honnan lehet letölteni? Elõre is köszi a segítséget.

TopGun
Rendben! koszi elore is!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Amiga
Általában mindenre érvényes a játékon belül, hogy az aktuális aspirációs szint határozza meg a sim sorsát. Ezért halnak meg sokan az életelixír mellett pl. Tanulásnál az alacsony motiváltság gyengébb jegyet, munkahelyen lassabb elõléptetést eredményez.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Honnan tudtok letölteni? Kösz!
TopGun
Koszi a tanacsot! kiprobalom.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Devids Pro
majd le😊
sajnos nem én tudok letölteni úgyhogy igyekszem de kérdéses mikorra lesz meg!
PiszkosFred
Természetesen Legensy-éknek írtam, csak már megint rossz helyen nyomtam meg a "válasz erre" gombot ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TopGun
Ok! az oreg ruhak is elindult! es amit irtam a pirates lot-rol azt is leszeditek?

PiszkosFred
Egyetértek. Egy XY nikk mögé bújt nagyszájú kötekedõ miatt kár bármilyen lépést is tenni. Figyelmen kivül kell hagyni. Hasonló tapasztalatom volt évekkel ezelõtt a gyaloglon, amikor is a barátnõmmel - úgy adódott hogy több ezer kmre kerültünk egymástól egy évre - a cseten tartottuk a napi kapcsolatot. Eközben belekerültem egy csetes közösségbe, ahol voltak egész normális emberek - van akivel ma is tartom a kapcsolatot, és még munka kapcsán is kapóra jött az ismertsége - de voltak hasonló nagyszájú dumagépek. Ezek az illetõk azzal élik ki a szükségleteiket, hogy mindenkibe belekötnek, sértegetnek, stb. Egy engem is megtalált. Pechére, ugyanis a sors pont úgy hozta, hogy akkor mentem el elõször a "szoba" által szervezett csetbuliba, amikor az illetõ is ott volt. Volt köztünk 10 év, az én javamra, õ ezzel és a korkülönbséggel járó "elõnyökkel" akkor szembesült. Bemutatkoztam neki, és közöltem vele, hogy akkor most folytassuk a szokásos napi anyázó rutint itt helyben, egy sör mellett. Mindjárt eltûnt a nagyszájú arc, és csak egy megszeppent tÍzenéves ült veled szemben, egész este alatt. Mivel nem hiszek az erõszakban - az ilyen alkalmak során kialakulható pofonokban meg aztán pláne nem - nekem tökéletes elégtételt nyújtott a gyerek megszeppenése arra az estére. Aztán másnap folytatta ahol abbahagyta, igaz engem már elkerült.

Egy szó mint száz, nem szabad felvenni az arcnélküli "okos" emberek mondatait, zaklatásait. Itt a fórumokon az ilyen kötekedõ emberek közül szinte egyik sem valódi, így kár így reagálni a dolgokra, és saját magadat megfosztani egy mindaddig szórakoztató (játék)élménytõl. Mondhatnám azt is, hogy sz*rd le õket.

(cseteken és ircen erre tökéletes az ignore, itt a fórumon nincs rá mód, de ha szólsz bármelyik moderátornak vagy adminnak, hidd el, segítenek ezeket az idiótákat megszüntetni, esetleg eltávolítani)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Amiga
Menjen úgy suliba, hogy az aspi szintje gold vagy platina. Nekem akkor romlik a jegy, ha tartósan gyenge a sim közérzete.

TopGun
Szia! nekem van egy lanyom sajnos notorius "D" a kicsike! mit lehet csinalni, hogy javuljon? sot "A" legyen belole? a lecket mindig megiratom vele, a fuzet eltunik az asztalrol segitek neki, es neha o csinalja egyedul, mindennap jar suliba is.

Devids Pro
javítva az is! kössz hogy szóltál!
HellÓ! Nem olvastam még el a hozzászólásokat, de nem tud valaki, valami oldalt, ahonnan patcheket lehetne leszedni? pl.: szkinek, bútorok, házak...

Kösz!

Marcus
Amiga
Szia! Bocsánat, csak véletlenül töröltem. :-) No de tényleg, én cseteltem egy arccal, nagy komolyan, megbeszéltük, hogy eladok neki egy játékot (Heroes 3), nagyon kis vagány volt, aztán amikor találkoztunk, akkor láttam, hogy már majdnem 16 éves. LOL. Úgyhogy már a fikázást nem veszem komolyan, mert mögé képzelem a serdülõkori problémákkal küszködõ tudatzavaros pubikat.

Mi a feleségemmel szintén stzeretünk Sims2-zni, elsõsorban én, a gamet a megjelenés napján vettük meg. Elsõízben megcsináltuk a saját karakterünket, eléggé hasonlított is. Nemrég léptek öregkorba. Van két gyerek is, akiknek teljesen önhatalmúlag adtam neveket (Simon és Krisztina), feleségem jót nevetett rajta. Krisztina már felnõtt, most egy Kennedy Cox nevû férfival barátkozik, ha összejönnek, tuti politikust csinálok a sácból. Az apa (vagyis én) menõ Theorist, lassan a karrierje csúcsára ér (most 60 napos).

A gyerekek nevelése nekem nem volt olyan izzasztó, mint ahogy sokan leírják, talán azért sem, mert hardcore gamer vagyok és a gyerekeket nem engedtem ki az ellenõrzésem alól. Krisztina ugyan volt egy idõ, amikor nem volt A+-os, sõt B-re zuhant vissza, azok tényleg kemény idõk voltak. :-)

Szerintem ne szívd mellre azokat a támadáskat, amelyek értek titeket. A TV-híradó is tele van mocsokkal, mégsem tudjuk a világot kidobni.

TopGun
Ok! a hazak elindultak lefele, de az oreg ruhak pack az meg mindig 404 😞( ezt is meg tudnad nezni? es irtam a mult heten egy lot kerest is neked azt is feltudnatok tenni? egy pirates ship lot volt ha jol emlekszem! Koszi!

Egy olyan image file, ami csak a védelmet tartalmazza, kb. 1,6 Mega az egész. Igaz, meg van a file lista is, meg a könyvtárszerkezet, de minden file üres. Kevesebb helyet foglal és lehet vele építeni is.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Rafaelo
ne idegeskedj ilyeneken ez az sg itt ilyen a kultúra sajnos

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Mi a szösz ez a mini image? Valami image file amivel az eredeti exe progit is át lehet vágni, nem kell crack? Mert ahogy ma olvastam csak olyan crack van amivel nem megy a build menü. Valaki leírná hogy mit érdemes róla tudni?

Dervis

legensy
nem haragszom 😊
de mit csináljak, ha már csak a rossz jut eszembe errõl a játékról? nagyon csúnya üziket kaptam, jó igaz csak két embertõl,de az nagyon csúnya. ezért nem kellett volna mindenkit büntetni, hogy kidobom a magyarosítást is.
Csak valahogy nehezen viselem, ha igazságtalanul megbántanak. És ok, a játékot emiatt a topic miatt dobtam ki, ill. 2 ember miatt, meg mások veszekedése miatt.
De a magyarosítást meg másik topic miatt, hogy beszóltak legensynek, ha ilyen vélménnyel van a magyarosításáról, akkor hogy képzeli, hogy szükség van rá a továbbiakban.
Merthogy Leg azt írta oda, hogy tuti a fele rossz lett.
De rögtön következõ üziben azt is írta, hogy ellenõrizte (az akkor még csak 7 file volt éjjel) és tök jó lett, csak 3 hiba van benne.
És én nagyon ideges lettem, hogy akkor a továbbiakban nincs szüksége senkinek a magyarosítására.
Csak mert valakinek kevés az önbizalma, mert elõször csinált ilyet, azért ilyet írni?
És tudom, ezzel nem azt az illetõt büntettem, mert tuti nem érdekli, hanem mindenki mást, aki várta 😞
de tele vagyok a sims vitákkal. miért tûnik el minden tisztelet bizonyos emberekbõl egy vacak játék miatt?

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

Devids Pro
javítva a gond az volt hogy az elsõ hivatkozásba hibásan írtam be és a többibe meg copyztam ezt a hibás linket😊
Mostmár tölthetitek
Devids Pro
igen?
hmm nem láttam megnézem és íro ma fejleményeket😊

Magic boy: meglehet, nem lehurrogtam vagy szidtam csak sajnáltam hogy ezt tette
TopGun
Szia! lattad amit irtunk tobben is, hogy a VIP-ben 404-et irnak ki az utolso hazak amiket tegnap tettetek fel? 😞

TopGun
Nagy kar, hogy a magyaritast is torolted es a jatekot is 😞 Szerintem igy csak magaddal toltal ki! magad buntetted, mivel ha "zaklatnak" itt, vagy priviben, egyszeruen mas neven regisztralod magad, vagy nem lepsz be a forumra, attol meg otthon egyedul siman jatszhattal volna nem? De ez mar a Te dolgod, ebbe en nem szolok bele!

Magic Boy
Valahol meg lehet érteni,hogy miért tette!
Te nem így gondolod?

Devids Pro
kár hogy letörölted a magyarosítást azért azt nem kellett volna
Devids Pro
ha nem ez a gondod akkor sry😊
Magic Boy
Nem sok közöm van hozzá,de azért írok!
Szerintem az ilyenek miatt nem kéne abahagynod a játékot!
nem így kell felfogni a dolgokat,mert akkor elõbb utóbb magadbarioskadsz vagy megõrülsz(saját tapasztalatbol mondom)az ilyeneknek szolni kell és,ha továbbra se hagyják abba akkor nem kell türõdni velük és nem szabad laelacsonyodni az õ szintjükre!Azzal amit csinálnak csak saját magukat járatják le!
Ne haragudj,hogy beleszóltam!

Devids Pro
rakd fel a falat csak akkor látszik 😉
Devids Pro
loál! ezt te kérdezed?😄
hát akkor most elérkezett a csodálatos pillanat!!
-> FAQ
😄

amúgy bemásolod a downloads mappába úgy😊
Magic Boy
Azt hogy lehet megoldani,hogy 100%-os barátságnál bejöjjön a csók menü(még baráti csókot se tudok neki adni)?

legensy
hová tüntél? vip vagy? 😊 a neved sincs a válaszomnál. nem baj, lényeg, hogy idõben elolvastam 😊

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

legensy
köszi, de már töröltem a játékot, és a magyarosítást is, amirõl még nem is tud legensy 😛
tudod az a baj, hogy ezek az "ovisszintûek" nem tartják magukat annak és nagyképûen haverstilusban kapom a dolgokat. És megmaradok inkább nõnek, sims nélkül.
De köszi, nagyon jól esett, amit írtál. 😊

Nem, egy másik partícióra. Nincs is író a gépben. Mivel "szûz" a rendszer, csak a Daemon van fönt, még író program sincs, mert a WinISO-t használom ha le akarok kapni egy CD-t image-be.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

legensy
Úgy összesen, gondolom tudod-ami volt, azóta van plusz, és másik fórumon is egy, ill. hogy nem hagytam szó nélkül és beolvastam ott nekik, azóta még kettõ. tehát végülis 5.
Én nem vagyok ehhez hozzászokva.
És tudod, az ember tûr, évekig is tûr, aztán egyszercsak betelik a pohár. ennek most jött el az ideje.
nem okolható személy szerint senki, csak összeadódtak a dolgok.
És nem akarok senki "haverja" vagy "havernõje" lenni tovább, mert én érzem magam annyira nõnek, a koromnál fogva is, hogy ne kelljen eltûrnöm ilyeneket.

ha vki tud dobjon már meg 1 pucér skinnel pls köszönöm
Mike
nem CD-re mentetted véletlenül?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
már megoldottam
abban a ruhában kell elmenteni a Simet, amit be akarsz tenni

Mike
milyen viták? valaki priviben zaklatott? vagy másik fórumon?

Én úgy jártam, hogy csak barátok voltak, a KISS-t még nem is adta ki, de mikor átlátogatott, akkor bizony elcsattant a csók! Hiába akartam én is direkt, nem volt opció... ki érti? Még szerencse, hogy a párja nem látta, lett volna nemulass! 😊

Nekem is akad egy gondom:
Újra kellett telepíteni a rendszert (a vasban beálló változások miatt), persze a Dokumentumokban lakó Sims2 könyvtárat gondosan elmentettem. Újra raktam a játékot, könyvtárat visszamásoltam. Aztán, mikor tovább romboltam volna Pleasantview amúgy is hanyatló közerkölcsét, ért a meglepetés. A régi család, ami miatt megõriztem a könyvtárat megvolt, de azokat pihentettem. Ám hiába vittem be új családokat, beköltöztek, berendeztem a házat(át is építettem), játszottam velük vagy 4 órát, el is mentettem, viszont ha kiléptem a játékból és újra indítottam, az új család eltûnt a házból, a házon történt változtatások megmaradtak, az értéke is növekedett.
Nem crack-elt és kipróbáltam a mini image és a teljes CD image file-okkal is Daemon Tools-szal, ugyan úgy tûnnek az emberek... Ekkora lenne felénk az UFO tevékenység? 😊

legensy
Köszi, de fogalmam sincs, de komolyan. Mindenesetre az ami biztos, hogy valamelyik arab oldalról van. De, hogy melyikrõl? nem tudom.Sry

legensy
Sajnos nem tudom, nem próbáltam, és már nincs is min. Ne haragudj kérlek.

legensy
KÖSZÖNÖM 😊)

legensy
Természetesen elmondhatom.
Azért, mert nem ér annyit ez a játék, hogy állandó viták kereszttüzében legyünk miatta. És mások marakodására sem vagyunk kiváncsiak.
Mert ha a Sims2-vel játszom, akkor már csak a "szép" beírások és privátok jutnak eszembe.

Erre nekem nincs szükségem.

Van nekünk egyébb komolyabb bajunk is, amit meg kell oldanunk.
Egyébként ma reggel 7.30-kor elkészült a magyarosítás, amit épp át akartunk adni,(ill. legensy kért meg, adjam át)
mikor 2 ember miatt, megfogtam és kidobtam. A szemetesbõl is töröltem. Sajnálom, hogy e-miatt várnotok kell még pár napot, mire mások magyarosítják. De nemsokára kész lesz.

Nem értem miért kell vitát csinálni vadidegen emberekkel, és itt nem csak rólunk van szó.
Ami rólunk szól, az az, hogy nem hiszem, hogy bárki haverjai lennénk, ami megengedhetné azt a stílust, amit nekünk szánnak ketten.
A többiektõl elnézést, még véletlenül se nekik szól! És nem is annak akinek válaszoltam.

TopGun
Igen! en is neztem es 404 error! pedig nagyon pofas kis pecok lennenek! Devids Pro remelem itt vagy, vagy itt leszel ma es utana tudsz nezni a problemanak?

Mike
ott sehol
speckó skint kell ahhoz letõltened

hogy lehet mesztelenül fürdö sims-et összerakni?
mármint amikor krealom a simseimet ott hol?
a meditáció ugy emlékszem a fittséget növeli!
de nem 100%