Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
mi az a kó?

akinek nice meg outgoing magas, plusz jókedve van, azután döglenek

vagy mire gondolsz?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Help17
hát akkor a doki tényleg nagyon megéri. Az én férfi tagom mindig atléta lesz.

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Olyan 1400 körül van a fizetése a katonának.De szerintem jobban megéri mad doctornak lenni mert az 3 napot dolgozik és egy nap csak 4 órát és így kap 2300 körüli lóvét.
Help17
Engem két dolog zavar a Simsben. Az egyiker már mondtam hogy a többi lakos nem öregszik a másik meg az hogy nincsen valamiféle skála a csajodról vagy pasidról hogy az mennyire számít kónak. Szóval hogy dglenek-e utána a csajok vagy a fiuk. Ezt hiányolom.

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Magic Boy
A katonainak mennyi a csúcskeresete?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Hm, hm, hm...

Mike
miért kell éppen aktuális dialógusokba beletörölni? milért nem lehet várni fél órát, hm?

Felébredtem!!!

Mike
nincs még

Mike
ez a neved 😊

Valami jópofa berendezési tárgyakat tartalmazó (tömkelegét) honlapot tud valaki csak így fejbõl?

Mike
Kedves Riana! Tegnap nekem pont ez volt a bajom, hogy nem tette be a ruhát amit csináltam. DE
ha úgy mentem el, hogy felteszem egy simre, és utána azt a simet elmentem, akkor elérhetõ lesz a játékban is, mivel a sim2pack kiterjesztésû fájlokat már beteszi a játékba is.
ennyi
lehet, hogy meg lehet csinálni másképp is, nekem csak így sikerült

Riana
nahjo a kérdés az:ha szerkesztek vmit bodyshopba hogy tudok belõle packaget csinálni sims nélkül tehát csak ruha csak haj stb

ent-VIP:

telefon-transportation

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

Mike
call taxi

Õlvasom lejebb, hogy mászkáltok a ruhásboltban meg stb.
Hogy lehet a városba menni ilyen helyekre?
Vagy csak félreértettem és sületlenségeket beszélek?
Ha meg nem, akkor még hova lehet menni a falumban?

Mike
😊 azt kérdezted, hogy tudnád beletenni
nekem ilyen módon sikerült

Riana
de nem simmel együtt akarom packagelni csak simán hajat ruhát bõrt stb

Riana
Vki kért olyan sims skint ahol van fütyi meg minden ime:
http://www.adult-sims2.dk/Menu.asp

Mike
ráteszed egy simre a cuccokat, utána a simet packing-eled

Mike
te is tudsz törölni? és szerkeszteni?

Riana
aki csinált már bodyshopban saját cuccost az be tudta packagelni? Nem az egész simset csak a ruhát vagy csak a hajat stb.
Ha tudja hogy kellpls irja meg nekem akár privátban is

Már tudom hogy a mad dr. az 3000 körül keres meg a katona kb.: 1400-at kap .A többit nem.
Meg tudja valaki mondani melyik munkával mennyit lehet keresni a toppon?
HELLO! HELP ME!!!
Valaki irja meg nekem emilben, hogy miért nem tudok hézakat építeni??? Nagyon jó a játék, de ez hiányzik!

Köszi! [email protected]
Amiga
Ámen.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

PiszkosFred
OFF (es ezzel az utolso kommenttel vege is reszemrol)

Aki azzal kezdi, hogy minden olyan nikknek beanyazik - szo szerint - es vegig csak szid es mocskolodik alpari stilusban, az lehet hogy az eletben egy normalis ember, de ezektol a skizofren idiotaktol inkabb mentsem meg engem a sors ;] Nem az a baj hogy beugat, vagy ellentmond nekem, esetleg velemenyezi a munkamat. Nincs bajom a masik koraval, a ketto nem fugg ossze, lehetnek idiota fiatalok es idosek is. Sajnos talalkozni nap mint nap mindkettovel. A legnagyobb megdobbenes az altalam emlitett "buliban" az volt, hogy az a srac, aki vegig anyazott szinte mindenkit, es minden operator folyamatosan tiltotta es rugdosta, eljott a buliba eloben. Maig nem ertem miert, mert valahogy nem latom ezt esszerunek azok utan, amiket muvelt, es amiket muvel tovabbra is.

Utolso mondat ;] A lenyeg az, hogy semmi olyat sem szabad komolyan venni es mellreszivni, amelyet egy vadidegen nikk uzen es mond neked, mert nincs ertelme es csak sajat magadnak okozol vele problemat (es oromot a masik felnek, mert elerte a celjat - gyozott(az o felfogasaban))

Ennyi, reszemrol vege a temanak, ez a topik nem errol szol, es kar lenne azokkal az emberekkel kitolni, akik a jatek miatt jonnek ide, es cserebe egeszen mast talalnak. Emiatt sorry mindenkitol.

ON

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

sapkafej
ha jól látom, készítettél egy magyarosítást, amit letöröltél pár homoszexuális miatt. legalább nekünk ideadhattad volna! 😛

György

Amiga
Semmi gond. Worldpeace pártiak vagyunk. Meg Sims pártiak is. :-)

legensy
igazából semmi, csak ma volt a napja, hogy kiborult a bili és én, mint a "birkasült" receptjét, közzétettem itt mindenkinek "jóasszonymódra".

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

sapkafej
Visszaolvastam, de nem értem pontosan. Most mi a baja legensynek?

György

Mike
gondot

Mike
mondom, nem okoztál kondot, hidd el.
(nekem még a magyarítás törlésével sem)

legensy
Amiga, Mike,
mindkettõtöknek köszi, és bocsi, h gondot okoztam. 😊

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

Mike
nem szokásom haragudni 😊

Amiga
OFF:

Nem az volt a baj, hogy hány éves volt, hanem hogy mennyinek adta ki magát, ill. kit játszott el nekem. (A hangsúly a "nagyon kis vagány volt-on van). Ez félreérthetõ volt, elnézést kérek.

Ugyanakkor vitathatatlan, hogy az sg-n nagyon sok bunkó bejegyzés van, és ezek többségét tinik követik el. És tényleg csak vigasztalásnak szántam, bocsánatot kérek minden nem érintett fiatalkorútól.

Mike
hamár szétoffoljuk a topikot:

azért mert valaki nagypofájú meg leugat, attól még a valós életben lejhet normális
nézz körbe mi megy a gumin. egyszer engem majdnem bannoltak, mert elflejtettem, hogy enm a gumiban vagyok 😊)

szal van aki veszi a lapot, azzal jól el lehet marhulni, más meg hörög, igaz az nem bírja sokáig.
szvsz ez csak egy játék, nem véresen komoly dolog. szemtõl szemben meg ugye azért mégiscsak civilizált az ember, akinek van neveltetése, és eszébe sem jtut megtenni olyan dolgokat, amit a neten igen

pl. volt akivel nagyon csúnyán összevesztem, és ehhez képest azt mondtam, simán leülnék vele sörözni. eléggé csodálkozott

egy igazi sg-s tahó
(elég elolvasni az aláíráást, JATACS, TFT - ami faszfejet jelent, és társai,. szal igazi hardcore sg-s paraszttal hozott össze benneteket a jósors, érdekes módon aitt tudtam viselkedni 😊

ON

legensy
én kérek bocsit, csak engem akart vígasztalni.
és hogy másképp nézzek az ilyenekre, képzeljem el, hogy csak egy tini, és akkor felnõttként lehetne annyi eszem, hogy nem ugrok a beszólásaikra.
ne haragudj.

Mike
költözz el

Mike
OFF!

"én cseteltem egy arccal, nagy komolyan, megbeszéltük, hogy eladok neki egy játékot (Heroes 3), nagyon kis vagány volt, aztán amikor találkoztunk, akkor láttam, hogy már majdnem 16 éves. LOL. Úgyhogy már a fikázást nem veszem komolyan, mert mögé képzelem a serdülõkori problémákkal küszködõ tudatzavaros pubikat."

azért mert valaki 16 éves, még lehet normális
ezzel a hsz-szel csak magadról állítottál ki szegénysáégi bizonyitványt már bocsánat

miért kell vkit lenézni a kora miatt? 😞

Mike
na ja, de úgy az istennek sem mûködött
de már megoldottam

Üzleti

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Amiga
Sorry, ez van. Marad a patch(?).

TopGun
Az iparmagnas az melyik karrierbol lesz?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mike
nem szabad ilyen érzékenynek lenni

Mike
Hát Amiga nem vált be a filmed, ellenben szépen fagyott tõle a program 😊
szal az ilyen irányú kisérlettezéssel felhagytam

Mike
az lehet, de a sim így hal meg a legkorábban a sok dopping miatt 😊

Ebbõl is látszik,a sport karrier fizet a legjobban.

Örökös bajnok §3.033
Iparmágnás §2.100
Nagyfõnök, bûnözõ lángelme §1.925
Nagyhírü szakács §2.170

Magic Boy
Addig is mondhatnál párat!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Ha Devids kolléga berakná végre a táblázatokat,nézelõdhetnél..