Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akinek nice meg outgoing magas, plusz jókedve van, azután döglenek
vagy mire gondolsz?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

ha úgy mentem el, hogy felteszem egy simre, és utána azt a simet elmentem, akkor elérhetõ lesz a játékban is, mivel a sim2pack kiterjesztésû fájlokat már beteszi a játékba is.
ennyi
lehet, hogy meg lehet csinálni másképp is, nekem csak így sikerült
ent-VIP:
telefon-transportation
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
Hogy lehet a városba menni ilyen helyekre?
Vagy csak félreértettem és sületlenségeket beszélek?
Ha meg nem, akkor még hova lehet menni a falumban?
nekem ilyen módon sikerült
http://www.adult-sims2.dk/Menu.asp
Ha tudja hogy kellpls irja meg nekem akár privátban is
Valaki irja meg nekem emilben, hogy miért nem tudok hézakat építeni??? Nagyon jó a játék, de ez hiányzik!
Köszi! [email protected]
Aki azzal kezdi, hogy minden olyan nikknek beanyazik - szo szerint - es vegig csak szid es mocskolodik alpari stilusban, az lehet hogy az eletben egy normalis ember, de ezektol a skizofren idiotaktol inkabb mentsem meg engem a sors ;] Nem az a baj hogy beugat, vagy ellentmond nekem, esetleg velemenyezi a munkamat. Nincs bajom a masik koraval, a ketto nem fugg ossze, lehetnek idiota fiatalok es idosek is. Sajnos talalkozni nap mint nap mindkettovel. A legnagyobb megdobbenes az altalam emlitett "buliban" az volt, hogy az a srac, aki vegig anyazott szinte mindenkit, es minden operator folyamatosan tiltotta es rugdosta, eljott a buliba eloben. Maig nem ertem miert, mert valahogy nem latom ezt esszerunek azok utan, amiket muvelt, es amiket muvel tovabbra is.
Utolso mondat ;] A lenyeg az, hogy semmi olyat sem szabad komolyan venni es mellreszivni, amelyet egy vadidegen nikk uzen es mond neked, mert nincs ertelme es csak sajat magadnak okozol vele problemat (es oromot a masik felnek, mert elerte a celjat - gyozott(az o felfogasaban))
Ennyi, reszemrol vege a temanak, ez a topik nem errol szol, es kar lenne azokkal az emberekkel kitolni, akik a jatek miatt jonnek ide, es cserebe egeszen mast talalnak. Emiatt sorry mindenkitol.
ON
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
György
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
(nekem még a magyarítás törlésével sem)
mindkettõtöknek köszi, és bocsi, h gondot okoztam. 😊
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
Nem az volt a baj, hogy hány éves volt, hanem hogy mennyinek adta ki magát, ill. kit játszott el nekem. (A hangsúly a "nagyon kis vagány volt-on van). Ez félreérthetõ volt, elnézést kérek.
Ugyanakkor vitathatatlan, hogy az sg-n nagyon sok bunkó bejegyzés van, és ezek többségét tinik követik el. És tényleg csak vigasztalásnak szántam, bocsánatot kérek minden nem érintett fiatalkorútól.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
azért mert valaki nagypofájú meg leugat, attól még a valós életben lejhet normális
nézz körbe mi megy a gumin. egyszer engem majdnem bannoltak, mert elflejtettem, hogy enm a gumiban vagyok 😊)
szal van aki veszi a lapot, azzal jól el lehet marhulni, más meg hörög, igaz az nem bírja sokáig.
szvsz ez csak egy játék, nem véresen komoly dolog. szemtõl szemben meg ugye azért mégiscsak civilizált az ember, akinek van neveltetése, és eszébe sem jtut megtenni olyan dolgokat, amit a neten igen
pl. volt akivel nagyon csúnyán összevesztem, és ehhez képest azt mondtam, simán leülnék vele sörözni. eléggé csodálkozott
egy igazi sg-s tahó
(elég elolvasni az aláíráást, JATACS, TFT - ami faszfejet jelent, és társai,. szal igazi hardcore sg-s paraszttal hozott össze benneteket a jósors, érdekes módon aitt tudtam viselkedni 😊
ON
és hogy másképp nézzek az ilyenekre, képzeljem el, hogy csak egy tini, és akkor felnõttként lehetne annyi eszem, hogy nem ugrok a beszólásaikra.
ne haragudj.
"én cseteltem egy arccal, nagy komolyan, megbeszéltük, hogy eladok neki egy játékot (Heroes 3), nagyon kis vagány volt, aztán amikor találkoztunk, akkor láttam, hogy már majdnem 16 éves. LOL. Úgyhogy már a fikázást nem veszem komolyan, mert mögé képzelem a serdülõkori problémákkal küszködõ tudatzavaros pubikat."
azért mert valaki 16 éves, még lehet normális
ezzel a hsz-szel csak magadról állítottál ki szegénysáégi bizonyitványt már bocsánat
miért kell vkit lenézni a kora miatt? 😞
de már megoldottam
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
szal az ilyen irányú kisérlettezéssel felhagytam
Iparmágnás §2.100
Nagyfõnök, bûnözõ lángelme §1.925
Nagyhírü szakács §2.170