32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Spunge
    modjak tutti elindulast a magyar sims 2 hoz vagy mar tudja mindenki hogy indul???????,
  • Linne
    Én úgy tudom nincs,az gond lenne ott ahol többen is játszanak ugyanazzal a játékkal.
  • David01
    Na erre nekem is szükségem lenne :)
  • Help17
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Esetleg a szomszédok öregedése valami külsős patch-el nincs már megoldva?

Köszi!
  • Mike at home
    a neat szintnek kell legalabb 4-esnek lennie
  • David01
    És még legalább 5 db bizotosan . Az EA nem hagyja veszni az arany tojás tojó tyúkot.
  • Atkamon
    Ha még nem vetted volna észre, meg fogy jelenni a Night Life is!
  • abonyitomz
    Jöhetne már egy új kiegészítője , kezd ellaposodni az egyetem is ....
  • Coolfire
    Asszem már azt sehogy.De a karigenerálásnál az 5 fő tulajdonságban állítható.
  • Atkamon
    Szerintem öreg korára már nem lesz ilyen! Én nem tudom de engem nem zavar!
  • Linne
    Szerintem sehogy,ha jól tudom ez nem tanítható.
  • Lacee
    egy gyors kérdés: hogy tudom megtanítani a simemenk, hogy rendesen egyen? most ha leül kajálni, rögtön zabálni ked, hogy repkednek a kajadarbako mindenfelé...
  • Fox44
    Nekem igen!
  • Zolcsi01
    Kössz!

• Mike
    nem
  • Zolcsi01
    A magyar Sims 2-vel működik az angol University?
  • Mike
    fenti link
  • Lsire
    Helló
    Olyan kérdésem lenne, hogy megkaptam a magyar Sims 2 isoját, de telepítés után a CD/DVD emulátor programot nem szívleli. Az angol crackel elindult, mit lehet csinálni van esetleg magyar crack is.?
    Elöre is köszi.
  • Mike
    fogalmam sincs
    a magyarosítás elképzelhető, hogy bekavar

hol nem jeleníti meg, és miket?
    ruhákat, tárgyakat, vagy a kreált (mesh) tárgyakat, esetleg az átszínezett (cep) tárgyakat?

a savedsims dirben lévők látszanak?
  • KeKKSZike
    Köszönöm!
  • zsoltgsm
    sziasztok, lehet már vagy ezerszer elhangzott ez a kérdés, de nagyon kiváncsi vagyok miért is nem jeleniti meg a dokumentum/eagame/downloads könyvtárba bemásolt kiegészitöket a game.
    legalábbis nem mindegyiket.
    sok forumot meg egyebet végig olvastam de csak egyetlen ehhez kapcsolodó informáciot olvastam, ez az volt hogyha az angolhoz töltöttem le a cuccot csak ott fogja megjeleniteni ha már van rajta magyarositás akkor nem adja be.
    miért is van ez igy, mert ha ez igaz akkor egy csomó külföldi honlapról leszedett extra cuccok használhatatlanok lennének.
    pls válaszoljatok
    elöre is thx
  • Mike at home
    www.gamefaqs.com
  • Riana
    megint színvonalas hetetek volt .D
  • KeKKSZike
    Sziasztok!
    Tudnátok nekem egy olyan honlapot mondani, ahol le vannak írva a MUNKA FOKOZATOK?! Köszi
  • Ibron
    hmmm..és ez most mit jelent?:D

Ibron
  • Mike at home
    megneztem:

Eclectic and Enigmatic Engine

14k pont
  • Coolfire
    Nekem mindegy,maradhat.Nem szokott nagyon beborulni az agyam,de most összejött.:)
  • Ibron
    ja,h nem zavar?oké,majd benyomok1et..de nem nayg kunszt a ház.Annyi,h nagy medence és szépen berendezve.

Ibron
  • Mike at home
    az egeszet, vagy lbron maradjon?
    egyebkent szvsz nem volt veszes
  • Mike at home
    senkit nem zavar sem a zold bizbasz sem az also konzol
  • Mike at home
    asszem a daq-ban benne van, fejbol nem tudom, sry
  • Mike at home
    tokmindegy erted-e vagy sem, nem azon mulik
  • Mike at home
    minap irtam pont a simPE e kellemes opciojarol
    tehat simPE
    sim surgery
    felso kockaba use
    majd export
    utana bodyshopba be
    majd ki
    es ott lesz az eloregyartott/letoltott simek kozott
  • Ibron
    :DD....akko nem ugattá be,mind1...nekem8...inteligencia?hmmm...van:D...de még lehet növelni...főleg gép terén.

Ibron
  • Coolfire
    Nem ugatok ,megpróbáltam normálisan szólni hozzád.Legközelebb az segítsen neked akinek 20 kurva anyja van.Vili?Felejtsük el egymást.Ehhez nem a géphez értés kell,hanem vmennyi intelligencia.

Mike ezt is töröld már.
  • Ibron
    18leszek25dikén...de gépekhez nem nagyon értek...vagy semmit:D.Nemtom,mind1...yol van an bazzee,majd leszedem a mini image-t,me laptopon nincs...enm kell uagtni itt össze-vissza.....ehh..na mind1.

Ibron
  • Coolfire
    Ááááá ezt a gyöngyszemet eddig nem olvastam.Csak meg kellene az alapot is magyarítani,hogy jó legyen,nem?Mert az Univ. simán nem fogja megmagyarítani az alapot.Na le is fárasztottál rendesen pazzeee..:)

Mike ezt is.
  • Coolfire
    Bazze.Ne haragudj,nem akarlak megbántani,de hány éves vagy?Ez a rohadt topik szinte csak arról szól,hogy nincs crack a cédés verzióhoz, miniimagét kell használni.A 4-es cd compressed zipben meg főleg nem fox cracket találni,mert ott a gyári van.Felrakod a 4 cédét,beüzemelsz egy miniimaget és kész.Utána egyből pakold rá az Universityt.Mikor patchel lökd be neki a Sims2 4 cd.-t.Ha felrakott mindent,(visszakéri az univ. 1 cd.-t)akkor magyarítsd be az alapot(fileokat felülír,ha a szomszédság is magyar legyen akkor a mentésből a komplett neighboorhods könyvtárat kell törölni,a game úgyis újragenerálja,és regfile indít),utána az Universityt az .exe-vel és a regfileval.
    Ennyi.Komolyan mondom,hogy néha a falnak megyek a hozzászólásaidtól.:)Mint aki nem is olvassa el a topkikot csak szórja a hülyeségét.Na mind1.

Mike ezt lécci töröld ki holnapra.Kösz.
  • Ibron
    mindenesetre felnyomtam ide a laptopra a Sims 2-t,amíg az asztali nem jön rendbe..már csak crackelnem kéne,de nem tudom,h merre van a 4-dik cd-n...lécci segítsetek.vmi compressed zip izéből kéne kiszedni,de egy csomó olyan van:D.

Ibron
  • Ibron
    ja és Mike:azé nem nyomtam be eddig a házaimról képet,me gőzöm sincs,h a fenébe tűntessem el a zöld izékat a simek fejéről,meg a félelmek és vágyak képét..szóval,h csak a ház meg az emberek látszodjon..az lenne a yo.

Ibron