Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
magas karizmával pl. a kölök a suliban színdarabban játszik
arról nem beszélve, hogy jó a beszélõkéje, és ugye ez mondjuk 10-es nice 8-as outgoing, és popularity vágyakkal igencsak hasznos
alapvetõen azt gondolom, nagyon komlex a játék, és nincs egyfajta recepet, ami szerint csinálni kéne, és ez benne a jó
használd pl. a 4.7-est
ha az sem segit akkor win98
(a 4.9-es is van akinél jóm, másnak meg nem. 4.7-es dettó)
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Hogyan lehet a szomszédot (az egyik csávóm szerelmes lett a szomszédba) rávenni, hogy jöjjön át lakni hozzám és én is írányitsam õt??? Hogy aztán a 6fõs család 7fõre + 2 gyerekre még fel tudja tornázni! 😊
Köszi
A tinikor a szociális kapcsolatok kiteljesedésének idõszaka. Itt jelenik meg elõször a szexuális vonzódás és persze a legintimebb tevékenység kivételével ki is teljesedhet. (10-19 év életkor a tini idõszak, a játékban nincs "kistini meg nagytini" és ennek megfelelõen a szexuális vágyak kielégítése a "felizgulásig" megy és kész!, a pedofilia lehetõsége meg az egész gamára vonatkozva kizárt!!) A tini korlátlanul használhatja (intim kapcsolat teremtés kizárva) mindazon tárgyakat amelyeket a felnõttek használhatnak. Rengeteg új kívánság jelenik meg az egykorú simekkel kapcsolatban: az elsõ csók, állandó barát(nõ), éjszakai kimaradások, legális távollétek együtt a barátokkal/barátnõkkel; és persze a "felnõttes" dolgok: megtanulni ezt-azt, karriert és pénzt hajkurászni, kiegészíteni a lakás felszerelését. Mindenképpen javaslom: 1. a nemiség feltárását (nem írok "másik nemet" mert lehet hogy valaki éppen a homoszexualitást favorizálja😊)((() a szociális kapcsolatokban, 2. a tanulást->4-5 cooking, body amennyi csak lehet (itt is fontos a rendszeres testedzés), a logic és a creativity skill nem csupán a tanulást és kikapcsolódást segíti hanem "önmagunk elismertetését" is szociális partnereinkkel. A tinikori szerelemmel nincs baj akkor sem ha a barát(nõ) nem követi, esetleg épp megelõzi a tinisim felnövekedését (sajnos townie-éknál ez így van és ugye a saját nevelésü utódok kapcsolatai is jók) mert a szép emlék megmarad és a barátság örök.
Vagy embereket/ember arcokat, hajat stb. lehet letölteni/betölteni a játékban?
Nekem 9600pro-m van, a 4.9-es catalyst van fent s néha lefagy a game.- hátha a catalyst-al vannak a gondok

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
soxor megmagyarazhatatlan okok miatt nem indul el embereknek
de altalaban akinek nem megy xp alatt, win98se alatt jo esellyel
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
van akinel nem megy
probald meg win98se alatt
illetve kulonbozo grafkartya drivereket
sok szerencset
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Elõször is szeretném megköszönni a pár nappal ezelõtti segítséget a pontokért vehetõ tárgyakkal kapcsolatban! THX!
De felmerûlt még néhány kérdés:
1 hogyan lehet szellemet látni és mikor?(Ilyen igénye van a csajomnak)
2 Hogyan lehet életet menteni? (Szintén igényli a szerencsétlen...háát kutató a lelkem)
3 Hogyan lehet UFO-t látni és mi a szerepe az UFO-knak a játékban?
OFF
Sajnálattal olvastam, hogy az eddig várt magyarosítás ugrott...
Most nem akarok belemenni a lelkizésbe, hisz nagyjából elég értelmes hozzászólások voltak elõttem és mint valaki nagyon egyszerûen, õszintén és találóan megfogalmazta:
Le kell sz@rni!
Pl.: Én és a nejem nem azért fórumozunk, hogy a néhány kretén beszólásai miatt kapjunk agyvérzést és epilepsziás rohamokat, hanem azért a pár jó arcért akinek van netkultúrája és lehet egymáson segíteni, mind információval vagy a lehetõségek kiaknázásával!
Sajnos egymásra vagyunk utalva valamilyen szinten és aki ezzel még nincs tisztában, annak nagyon sok türelmet kell adni...és a legfõképpen legyen a közelben jégbe hûtött vodka!
Hisz jól nézne ki az ember, ha a munkahelyén vagy akárhol felszívná magát és bazi nagy fügét mutatva azt ordítja, hogy K*pjátok be!
Tuti egy kaláccsal szeme alatt végezné az ember elõbb vagy utóbb....aztán, hogy nézne ki a világ ha mindenki cipóra vert fejjel rohangászna szerte-széjjel a világban?
Sorry 1 kicsit hosszúra sikeredett....de ezt L akartam mondani.
ON
Egyébként láttam hogy a 8751-ben leírtad, csak késõn vettem észre, akkor már elküldtem az üzenetet.
Köszi a segítséget
A kiakadás vszinü oka hogy a hw túl van terhelve, dobjál ki minden más tárrezidenst és szolgáltatást a memóriából, a gama beállításait meg vedd kisebbre.
XP, SP1 alatt játszuk- az XP teljesen friss tegnap lett reintallálva- ugyhogy ez nem lehet a gond.
Semmi pluszt nem tettünk bele, csak simán feltelepítettük és inditottuk is.
Hogy mennyi ideg mûködik változó valamikor 5 perc után behal, valamikor egy óráig bírja- tehát össze-vissza. A haveromnak akit leirtam a game-t hibátlanul fut.
Miért csinálja ezt?

mi alatt jatszotok?
mmennyi ideig mukodik?
tudod boviteni, meg el si tudsz koltozni
A játék néha-néha gondol egyet s egy hibaüzenettel lefagy s kilép. Volt már valakinek hasonló problemje? Crack-kelni kellene?
+ Most kezdtük a game-t s megvettük a legolcsóbb házat. Nagyon kicsi alig tudunk benne pakolni. Majd ha lesz több zsénk akkor majd eltudunk költözni vagy csak a házt tudjuk bõvíteni? Ha eltudunk költözni akkor a bútorokat/cuccokat is tudjuk magunkal vinni?
(sajnálom, hogy bárki(k)nek egynémely fórumozás fedõnév alatt elkövetett idétlenkedése és ramaty stílusa miatt bárkinek is elmegy a kedve ettõl a remek gamától, megértem meg nem is😞()
-helló Cool jön a folyt. a tinikrõl
A tinikor hosszú idõszak: 15 nap min. és mivel ekkor már lehetõsége nyílik a gyereknek az aspi.rewardok használatára ez az idõtartam akár sok-sok nappal meghosszabítható. Folytatódik az iskola és továbbra is ez a legfontosabb napi tennivalója a tinisimnek hál'isten két órával rövidebb is ez az elfoglaltság. Az iskola teljesítménykövetelményei telejesen hasonlóak a kölyök koréhoz és az aspirációs kapcsolatok is azonosak (A+ minõsítés, elkészített házifeladatok). Új szinfolt a teljesítményekben a tinimunka vállalás lehetõsége, ennek sokféle haszna lehet->1. a gyereknek lehet belsõ motivációja karrierépítés és pénzszerzés (jellemzõ a fortune és knowledge igazításu tiniknél) 2.a szülõk némelyikének rögeszméje, hogy az õ gyereke "túlteljesítõ" legyen és az A+ minõsítésü tanulás mellé a gyerek elérje a tinimunka-karrierben a legmagasabb (itt 3.) zsarzsifokozatot.
(-Cool itt Te jösz mert nekem még csak most nõ az elsõ olyan tinisimem aki egyáltalán motivált a tinimelóban, az eddigi 4 db egyén semmi módon nem kívánta-)
(rögtön jövök vissza csak körbevizslatok😊)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

okés olyan gondom van hooogy:
skineztem bodyshopba
visszaimportáltam
és meg is jelent
de!
mégsemtetszett
ezért töröltem
a projektbõl is
és a loadnál is kukába dobtam
ujrainditottam
ujra elinditottama bodyshopot
és még mindig benne volt az amit töröltem!
kérdés hogy lehet body shopbolugy törölni hogy az végérvényesen kitörlödjön mindenhonnan?
hova teszi mégbe a projekten kivül?mert ha onnan is és bsbõl is töröltem valahonnan még vissza kell töltenie ha egyszer ott van
honnan töröljem még ki? segitsetek mert csomo ott van most a bsbe és emiatt a játékba is amit nemszeretnék hogy benne legyen

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
de azért köszi 😊
ha lúd legyen kövér 😊
- épitek és nem tudom elmenteni 😞
ez az ominozus "nem lehet épiteni" problema vagy van vmi savemegoldás a játékkonzoljában is?
köszi
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

1 kérdésem lenne - biztos tudjátok rá a választ:
a játék zenéjét hogyan lehet "lecserélni"?
nem nagyon jön be... 😊
thx a helpet elõre is!
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
fütyülnek utána vagyájuldoznak
nagyonpoén
nekema dögös kisportolt pasisimsem végigment az utcán és mindenki ájuldozott még a 80 éves mamika is bezsongott😄
viszont ha a simsed dagadt akkor utálkoznak