32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Linne
    Leggyakrabban előforduló kérdések:letöltések.
  • Rash87
    Hol taLűlom meg a SIMS 2 full magyarosítását? valaki segítsen pls!
  • Angee
    Hello

Sims 2 telepítőprogramját keresem, ha valaki tudja h honnan lehet letölteni az írja meg, vagy ha valakinek van küldjön. Kösszi. E-mail: [email protected]
  • PLackó
    hmm akkor felrakom :)
    megvettem anno a superstar-t eredetiben az egyhez.
  • Pharaoh
    "tedd be a DVD-t"

Azért ilyen láma nem vagyok.
  • Sipocz
    A Sims-ben a kiegészítők kiteljesítik a játékélményt ezért érdemes minden elérhető bővítést felrakni az alapgamára akkor is ha az új technológiákat nem használod ki teljesen. Általában kijavítják az alap meg az előző kiegek hibáit, új tárgyakat raknak be, módosíthatják az eddigi technológiákat is. pl. a Sims1-ben ahol már igazán dúskáltunk a kiegekben én soha nem használtam a Superstar szekciót, de természetesen installáltam az alapra mert a hatása azért ott volt.
  • Mike
    igen
  • PLackó
    nah thx sikerült.
    nagyon tetszik a játék.letöltöttem az university-t is,érdemes felrakni?mert nekem most pont jó így ahogy van.
  • Mike
    tedd be a DVD-t
    ha az nem segít, hívd fel a magyar forgalmazót
    a pénzedért van support
  • Mike
    arról nem beszélve, hogy egy sakk parti alatt össze lehet barátkozni
  • Pharaoh
    Lenne egy kics problémám az univerity telepítésénél, mikor feltelepűlt a 2. cd kérri hogy tegyem be a sims 2 4cd-t, de nekem DVD versióban van meg és azt nem fogadja el. Mit lehet ilyenkor tenni?
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs!
    Köszi az infókat az add-on cuccal kapcsolatban mindenkinek, a dolog renben és müxik.
    Logika fejleszthető az újsággal is (ha másra már nincs pénz), keresztrejtvény utasítást kell adni a simnek. Az újság rengeteg célra jó a Sims2-ben, a Sims1-ben igazán csak kidobni volt érdemes(könnyű testmozgás:))) de a 2-ben már logic-fun (talán ha intezívebb volna még jobb lehetne és véletlenszerüen picit ide-oda adhatna akár az érdeklődési körök szintjeihez is:))). Persze a sakk a "nagykirály", mert képességfejlesztés mellett intenziv fun+társaságban szocializálás+kényelmes ülőhellyel komfort+megfelelő kivitelben environment+........, tehát mindeképpen kell.
  • Linne
    Pedig lennie kéne.(távcső?)
  • PLackó
    a logikát hogy tudom fejleszteni?sakk,vagy akármi amivel tudnám nincs a megvehető tárgyak között.(bocs de ma kezdtem el játszani)
  • Mike at home
    nagyszeru

off: egyebkent szvsz formazni tok felesleges
  • alert
    Köszi az eddigieket.
  • alert
    Igen SB, de megoldottam. Valami nyomorult program egyfolytában átállította a kimeneti hangeszközt valami TotalRecorder Playback-re. Leszedtem és most már beállítom kimenetnek az SB-t és működik :)
  • Mike at home
    jut eszembe: SB Live?
    akkor probald meg kikapcsolni az 5.1-et
    vagy a hangnal szedd le a hardveres gyorsitast

format semmikeppen
  • alert
    Probaltam, de nem találtam semmit. Mar nagyon unom, de annyira nincs kedvem egy formathoz... Most felpakoltam 3 féle codec packot de azzal se jó meg ha letörlöm őket akkor se. Ez nevetséges.
  • Mike at home
    probalj rakeresni a problemara
  • alert
    1 Giga DDR. Egyébként tuti, hogy a hanggal lesz valami mert most megfigyeltem elég érdekes, hogy a játékokban, pl amikor a sims 2 is betölt elcsúszik a hang :D 1-2 másodpercet. Mint amikor össze vissza vannak a codecek és a filmeknél van hasonló. Pedig itt nincs fent codec sőt most raktam újra az xp alap codecjeit.
  • Mike at home
    mennyi ram van a gepben?
  • alert
    Nem fogom lecserélni az XP-t vagy dual boot-ot csinalni a sims2ért csak érthetetlen számomra, hogy miért csinálja ezt.
  • Mike at home
    probald meg Win98se alatt
    nekem azon megy normalisan
  • alert
    Kétféle drivert találok egy 2002-est és egy 2003-ast. Mindegyikkel ugyanaz van: felrakom, akkor elindulás után kb a menüig jó a hang és utána ugyanúgy elromlik. De ez is csak 1x van, következő indításnál már megint kezdettől fogva rossz. Én ezt tényleg nem értem, nem találok info-t rola sehol.
  • Mike at home
    rakj fel ujabbat
    ha uj van fent, akkor a regebbit
    keress ra a googleben a sims-re es az SB-re
  • Mike at home
    igy van
    a tapeta es a padlo sim2pack-ban vannak, azokat installalni kell
  • alert
    Sziasztok!
    Eddig az angol Sims 2-vel játszottam, de most megszereztem a magyar DVD-s verziót. Az angolt már néhány napja letöröltem, most feltettem a DVD-s magyart, de rossz a hang. Akadozik, recseg, stb. Codec pack nincs fent, drivert újraraktam a kártya: Sound Blaster Live Value. Mi baja lehet még? Minden másnak kifogástalan a hangja.
  • Atkamon
    Én egyszer letöltöttem padlókat, és akkor csak rájuk kellett kattintani és ráinstalálta a játékra!
  • Sipocz
    Hello Mike!
    (és persze Helló Népek! Mizujs?)
    Az volt a jelenség a tegnapi napon, hogy egy rahedli cuccost sokféle forrásból szerettem volna felrakni a gamára. A dokumentumok\ea games\sims2\download dir-be raktam be mindet, viszont csak az objects kategóriáju lomok látszottak, sem a wall sem a floor texturák nem jelentek meg. Ez az első alkalom, hogy a Maxis-made kereteken túl szeretnék cuccokat használni. Lehet, hogy magukkal a package-kel lenne baj? Van-e mennyiségi korlátja a bővítésnek?
  • Mike at home
    downloads
    vagy savedsims dirbe
  • Linne
    Nem enged új emlékeket gyűjteni és ezért nem akarmegcsinálni bizonyos dolgokat pl.:telefonálni.....de van már rá ellenszer lehet hogy a faqba megtalálod.
  • Atkamon
    Bocs a hülye kérdésért de mi az a Jumping Bug?
  • Linne
    Szerintem az a legjobb ha meg van az angol verzió mind a kettőből és azt magyarosítod nincs vele semmi gond utána megy magyarul.És az angolban eleve kevesebb a bug ahogy itt olvasgattam.
  • Devids Pro
    nem
    minek?
  • [HUN]FaTaL
    a magyar verzióhoz patchet lehet valahonnan letölteni?
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Hova a bánatba kell bemásolni a netről leszedett fal és padló darabokat?
  • Atkamon
    3 perc alatt felmondottál?
  • EqUiNoX
    epitoiparban dolgozo munkatarsam*

*ismerosom (mar nem a munkatarsam;])

• EqUiNoX
    O dehogynem. Mindig van mit ujitani ;] Nomeg a folytatast ha mondjuk 2-3 ev mulva dobja be a EA, akkor mar nem csak az otletek, hanem a tech. megvalositas teren is mutathatnak ujdonsagot. A Sims szeria az egyike a valaha volt legtermekenyebb jatekoknak a jatek-tortenelemben, szerinted nem huznak le meg egy rokabort, ha mar csak a neve miatt is viszik mint a cukrot? Ha pedig meg jol is sikerul, meg nagyobb a bevetel. Lesz meg folytatas, elotte soksok kiegeszito, a Sims mar csak ilyen.

Es ne feledjuk, hogy a Sims nem csak jatek. Tudom hogy hulyen hangzik elsore, de van olyan epitoiparban dolgozo munkatarsam, aki nem egyszer a Sims-szel modellezte/szemleleltette az elgondolasait, tervet. Egy szo mint szaz, nagy a valoszinusege hogy lesz folytatas, de nem holnap, nem is jovore, de lesz. Szerintem :csirke: