Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kepek
Nagyon tetszik a játék, de van egy gond. NEM TUDOK HÁZAKAT építeni!!!! Egyszerqen nem engedi! Mivel lehet ezt kivédeni? Ja, crackelt. Warez cucc. Az a baj? Van valami új crack???
Emilt irjatok légyszi, mert nem tudok mindennap itt fenn lenni, s már nagyon építgetnék.
Emil: [email protected]
Elöre is köszi!
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Ki kell exportálni a BS-bõl, és Photoshop?
butor még nincs csak egy computer és pár sövény amit innen a vipbõl is le tudsz tölteni
user: faqsg
pass: faqdown
ruhát, bõrt, hajat etc tudsz magad is kreálni a bodyshop segítségével, de ha lusta vagy rá itt a vipben szintén megtalálhatok a ruhák is és minden egyébbis a házaktol kezdvbe.)
Sõt a vipbe nemsokára fognak felkerülni vadiuj ruhák , genetikai dolgok, és kisméretû házak
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
Szval honnan tudok letölteni cuccokat. Vagy mi annak a nem hivatalos oldalnak a féltve õrzött szupertitkos jelszava??? Szeretnék letölteni
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Én is vettem újságot a városban, azóta mindenki csak pakolja rosszabbnál-rosszabb helyekre. Pl.: konyha pult és nem tud miatta kotyvasztani, csak óbégat. Kidobni sem lehet, csak olvasni!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Természetesen tanultam a hibámból.
Építettem egy kisebbet, nagyon kellemes, lakájos. A karim maga mellé vette azt k€rva párost pleasantville-bõl, majd a szõkét elküldte.
A hozott 50 rugót megtartotta.
Élnek mint marci hevesen.
Nagyon jó ez a játék!!!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
1.qrvára drága és elviszi a pénzt
2.nehezen áttekinthetõ
3.mindig lesz olyan része ami nappali megvilágitásnál sötét marad
Szvsz. egy-egy helyiség befoglaló mérete ne haladja meg a 6*6-ot (a 4*5-öt favorizálom), lehetõség szerint több oldalán legyen ablak az egyenletes fényeloszlás érdekében, célszerû emelet ráépítésekkel bõvíteni mert sokkal jobban lehet kihasználni a teret és így a kicsi,olcsó telek is elég (földszintre nappali, konyha, étkezõ, egy kicsi WC (ez utóbbiak mehetnek akár a pincébe is, az emeletre hálók, fürdõszobák, dolgozószoba). Nem célszerû a család mindenkori létszámát tullövõ épületméret.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Aztán feltapétáztam, felpadlócsempéztem, tettem bele ajtókat, ablakokat.
Aztán vettem egy wc-t, egy zuhanyzót, meg egy ágyat.
Bementem a házba a simemmel, és örültem magamnak. 20 dollárom volt.
Aztán a karim megéhezett. 20 dollárból hûtõt venni?
Game over.
( :?>😉
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
-tudós: ha ez akarsz lenni, sokat kell tanulnod, olvasnod, sakkoznod-logika miatt stb. Tehát fejleszteni kell ez irányba a sims-edet. Elõször kapásból nyilván nem leszel tudós fejlõdni kell
-atléta: mint elõbb csak itt sokat kell spotolnod, kondiznod
Minden sims-nél meglehet nézni, hogy a sportba, logikába s egyéb tulajdonságban milyen szinten vagy, s hogy bizonyos állást elérj vagy a mostani állásodban jobb pozíciót nyerj ezeket fejlesztened kell.
Hogy pl.: egyszer tudós légy elõször lehet hogy csak csicska labortakarítóként kezded.
Érdemes megnézni a hivatalos fórumot,
ahová csak érvényes serial birtokában lehet beírni.
A troubleshooting fórum a legforgalmasabb...

Ahogy telik az idõ egyre több tárgy lesz majd amit megtudok majd venni?
A videokártya típusban nincs logika, fagyhat ezzel is, azzal is,
míg azt megnéztem otthon, hogy -nosound paraméterrel (vagyis hang nélkül) is fagy, ezzel a hangkártya probléma kilõve.
Amúgy a kifagyások - hibaüzenetek eléggé logikátlanul jönnek
Valakinek ugyanazon a konfigon tökéletes, van akinek 10 percig sem megy a játék.
A hivatalos oldalon leginkább az derül ki, hogy mindegy, hogy GeForce vagy ATI, AMD vagy Intel, vagy fut valakinél jól, vagy nem
Ha úgy dönt, hogy nem, akkor szinte esély sincs rá,
hogy megjavítsuk
Nálam ATI 9800 Pro / 4.9-es Catalyst, XP SP2
esetében olyan 10-15 percig megy
Utána vagy application crashed, vagy kifagy
De volt már kék halál is 😊
Apám gépén ATI 9200 4.9-es catalyst, XP SP2 - hibátlanul fut.
Egyebkent ha mar itt tartunk. Ha a rendor hozza haza, jelent valamit? Marmint ugy ertem, hogy az egyetlen alkalom amikor elkaptak a "lanyomat" es hazahoztak nem nagyon mervado nalam, mert en is rendor voltam akkor, es a kollegano bizony ismeroskent udvozolt, es amig a leanyzo a bilicsektol rettegett, addig a felnottek megbeszeltek a dolgot, majd egy elkoszones utan tavozott a karhatalom ;] Maskor is igy van, vagy csak a "kollega gyereke" miatt volt ennyire enyhe a dolog?
Van itt egy-két konkrét technológia
-first kiss és go steady: tapasztalataim szerint nem szabad elsietni a dolgokat, kb. 100/80-as hozzáállás javalt a sikerhez
-sneak out, go out: ugyanannak a kimaradós bulizásnak a titkolt és a legalis változata, a sneak-hez meg kell várni az estét és ekkor kell a barátnak/barátnõnek telefonálni aki kb. 01.00 h-kor jelenik meg, mivel ez egy éjszakai kaland elsõsorban a hétvégek progija; a go-hoz mindenképpen szülõi engedély kell és ezt érdemes koradélután megütni, ha az engdély megvan rögtön telefonálás és rövid idõn belül jön a haver.
pl. ugye anno beszéltem az egyik tizenéves simemrõl, akinek mániája volt a tánc, tehát hazajött, füzet ledob (télleg miért nem tatyó? 😊 zenecucc bekapcs, tánc
vagy itt van egy frissebb játékos, õ zongorát akart, megkapta, és most azon klimperrol egész nap (nincs nekije állása) nem eszik, nem beszél senkivel, teljesen beszippantotta a muzsikálás 😊))
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray