Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ranGer2
NAgyon jóóóÓ! 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

PiszkosFred
IRL veletlenul nem epitesz vagy? ;] Reszemrol csak gratulalni tudok, nagyon jol mutatnak a kepeken.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kodlovag
Keszitettem nehany hazat. Mivel kepet nem tudok ide beszurni, feltoltottem oket ide a galeriamba. Nezzetek meg!
Kepek

Hello! HELP ME!!! Please!!!

Nagyon tetszik a játék, de van egy gond. NEM TUDOK HÁZAKAT építeni!!!! Egyszerqen nem engedi! Mivel lehet ezt kivédeni? Ja, crackelt. Warez cucc. Az a baj? Van valami új crack???

Emilt irjatok légyszi, mert nem tudok mindennap itt fenn lenni, s már nagyon építgetnék.

Emil: [email protected]

Elöre is köszi!
Riana
igenés utána visszaexportálni

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

Devids Pro
FAQ
Magic Boy
A ruhákat és egyebeket hova kell másolni?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Az macerás. 😊

Devids Pro
igen eltaláltad 😊
"ruhát, bõrt, hajat etc tudsz magad is kreálni a bodyshop segítségével"

Ki kell exportálni a BS-bõl, és Photoshop?

Riana
letölteni bárhonnan tudsz csak keress rá.)
butor még nincs csak egy computer és pár sövény amit innen a vipbõl is le tudsz tölteni

user: faqsg
pass: faqdown

ruhát, bõrt, hajat etc tudsz magad is kreálni a bodyshop segítségével, de ha lusta vagy rá itt a vipben szintén megtalálhatok a ruhák is és minden egyébbis a házaktol kezdvbe.)

Sõt a vipbe nemsokára fognak felkerülni vadiuj ruhák , genetikai dolgok, és kisméretû házak

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

sapkafej
szerintem olyan nincs!

György

Ok engem nem érdekel melyik a hivatalos oldal.

Szval honnan tudok letölteni cuccokat. Vagy mi annak a nem hivatalos oldalnak a féltve õrzött szupertitkos jelszava??? Szeretnék letölteni
Magic Boy
Mi a hivatalos magyar oldal címe?

Mike
bocs, de az a nem a hivatalos magyar oldal

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sipocz
Még az érdeklõdési körökhöz: célszerû az egy háztartásban elõk körében megkeresni a mindenki által szivesen tárgyalt témát és a közös tevékenységek (étkezés, tv-zés, kávézás, ázás a hottubban) esetén direktben meghatározni számukra a témaválasztást ebben a körben; kivált nagy lehet az eltérés a különbözõ életkoru simek esetén, nálam pl. a felnõttek elõszeretettel beszélnek a politikáról, munkáról, pénzrõl a gyerekek inkább a scifi-rõl, paranormális dolgokról meg a játékok és állatok világáról.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
A magazint "eladni" lehet akárcsak egy berendezési tárgyat, felveszed vásárlás módban és delete.

Sipocz
Vigyázni kell picit a városi telkeken vásárolható magazinokkal. A sims1-ben legalább láttad hogy a sim mennyi "érdeklõdési" pontot ér el és bele tudtál kényelmesen avatkozni az olvasásba, de itt képes a sim "hülyére" tanulni magát. Mivel az érdeklõdés pontok száma véges ezért ha nem figyelsz akkor nagyon felborulhat a dolog és ezt a chat-jellegü interakciók fogják bánni márpedig ezek a társas tevékenységek 60-80%-ban benne foglaltatnak. Célszerü magazin olvasgatás esetén teljes felügyeletet gyakorolni a sim felett és a kívánt célpont elérése után megszakítani a dolgot; 3-5 pontos jártasság szvsz. elegendõ ahhoz hogy a negativ chat-hoz tartozó hozzáállás eltünjön. Így is minden simnek helybõl van egy két kedvenc témája amibol a szintje olyan 8 felett van.

Sziasztok a sim2 hivatalos magyar oldalán (A fenti kék link) hogyan tudok belépni a VIP-be? Mi a kód?
Telefonon is tudsz kaját rendelni! Maximum pár ablakot kellett volna eladnod, vagy a tetõt lebontani ideiglenesen, hogy legyen telefon és pénz kajára 😊

Én is vettem újságot a városban, azóta mindenki csak pakolja rosszabbnál-rosszabb helyekre. Pl.: konyha pult és nem tud miatta kotyvasztani, csak óbégat. Kidobni sem lehet, csak olvasni!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Kodlovag
off topic: priv ment

Sipocz
Cseles😊))!

Köszi. Alapban a minden nao jövõ napilapra gondoltam, de ezek szerint az csak az álláskereséshez jó.

Köszi

Természetesen tanultam a hibámból.
Építettem egy kisebbet, nagyon kellemes, lakájos. A karim maga mellé vette azt k€rva párost pleasantville-bõl, majd a szõkét elküldte.
A hozott 50 rugót megtartotta.
Élnek mint marci hevesen.

Nagyon jó ez a játék!!!

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Sipocz
A nagy házzal több baj is van:
1.qrvára drága és elviszi a pénzt
2.nehezen áttekinthetõ
3.mindig lesz olyan része ami nappali megvilágitásnál sötét marad
Szvsz. egy-egy helyiség befoglaló mérete ne haladja meg a 6*6-ot (a 4*5-öt favorizálom), lehetõség szerint több oldalán legyen ablak az egyenletes fényeloszlás érdekében, célszerû emelet ráépítésekkel bõvíteni mert sokkal jobban lehet kihasználni a teret és így a kicsi,olcsó telek is elég (földszintre nappali, konyha, étkezõ, egy kicsi WC (ez utóbbiak mehetnek akár a pincébe is, az emeletre hálók, fürdõszobák, dolgozószoba). Nem célszerû a család mindenkori létszámát tullövõ épületméret.

Veszel újságot a városban,asszem ebben is elég sokféle van,mindegyik más-más érdeklõdési körhöz való.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Építettem egy bazi nagy házat, olyan 15-ször 20-asat.
Aztán feltapétáztam, felpadlócsempéztem, tettem bele ajtókat, ablakokat.
Aztán vettem egy wc-t, egy zuhanyzót, meg egy ágyat.
Bementem a házba a simemmel, és örültem magamnak. 20 dollárom volt.

Aztán a karim megéhezett. 20 dollárból hûtõt venni?
Game over.
( :?>😉

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

pff...azt én is tudom...én a genetikai programjára vagyok kíváncsi,hogy melyik generációnál ugrik ki az ufóvér..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Nos én még nem igazán játszottam vele (csak egy házat építettem eddig), de szerintem:
-tudós: ha ez akarsz lenni, sokat kell tanulnod, olvasnod, sakkoznod-logika miatt stb. Tehát fejleszteni kell ez irányba a sims-edet. Elõször kapásból nyilván nem leszel tudós fejlõdni kell
-atléta: mint elõbb csak itt sokat kell spotolnod, kondiznod

Minden sims-nél meglehet nézni, hogy a sportba, logikába s egyéb tulajdonságban milyen szinten vagy, s hogy bizonyos állást elérj vagy a mostani állásodban jobb pozíciót nyerj ezeket fejlesztened kell.
Hogy pl.: egyszer tudós légy elõször lehet hogy csak csicska labortakarítóként kezded.
Magic Boy
Hogy lehet valakiböl tudó vagy sportoló?

Tökéletesen függetlenek
Érdemes megnézni a hivatalos fórumot,
ahová csak érvényes serial birtokában lehet beírni.

A troubleshooting fórum a legforgalmasabb...
Venned kell doppingot
Magic Boy
Hogy lehet valakiböl atléta?

+ még egy kérdés:
Ahogy telik az idõ egyre több tárgy lesz majd amit megtudok majd venni?
S ezek a fagyások független attól, hogy eredeti-e a játék vagy nem?
Annyi bizonyos, hogy Win98 alatt ritkább a fagyás/error mint az XP-s rendszerek alatt, illetve az is, hogy az SP2-es rendszerek alatt gyakoribb, mint SP1 alatt.

A videokártya típusban nincs logika, fagyhat ezzel is, azzal is,
míg azt megnéztem otthon, hogy -nosound paraméterrel (vagyis hang nélkül) is fagy, ezzel a hangkártya probléma kilõve.
PiszkosFred
Ja es a codec kapcsan valami 6.0.0.9es allinone csoda akarmi van fenn, amit egy ismerostol kaptam, es csekely merete - 4-5 mb - ellenere sosem volt meg codec gondom, leszamitva par amugy is rizikos jatekot (freelancer pl.).

PiszkosFred
Nalam titan4200, xp sp1, valami regi 53.xx detonator, eredeti jatek, abit KD7es lap, 2.2 AthlonXPproc, 2x512 samsung ddr400 ram es tokeletesen fut 1024ben. Eddig egyszer sem lepett ki vagy fagyott le, csupan akkor szaggat be picit, amikor - a sajat varosomnak koszonhetoen - a comm.lotokban osszegyulik sok ember flipperezni, vasarolni, stb. De ez is csak apro szaggatasok, mondhatni a meg elviselheto kategoria - ilyenkor kikapcsolom a lajtingot es a shadowt, es szinte alig eszrevehetoen "ugrik meg" 1-2szer. Ja, a zene kikapcsolva, helyette a foobar szol a hatterben. Hang es effekt van ofkorsz.

Szerintem, addig jó, míg senki sem tesz fel codec packot
Amúgy a kifagyások - hibaüzenetek eléggé logikátlanul jönnek

Valakinek ugyanazon a konfigon tökéletes, van akinek 10 percig sem megy a játék.
A hivatalos oldalon leginkább az derül ki, hogy mindegy, hogy GeForce vagy ATI, AMD vagy Intel, vagy fut valakinél jól, vagy nem

Ha úgy dönt, hogy nem, akkor szinte esély sincs rá,
hogy megjavítsuk

Nálam ATI 9800 Pro / 4.9-es Catalyst, XP SP2
esetében olyan 10-15 percig megy
Utána vagy application crashed, vagy kifagy
De volt már kék halál is 😊

Apám gépén ATI 9200 4.9-es catalyst, XP SP2 - hibátlanul fut.
GyaxyBoy
köszi
Van ugyebár egy csomó érdeklõdési kör, pl. politika, stb., és a program jelzi is, hogy mennyire vagyunk benne jártasak. Ezeket az értékeket hogyan lehet növelni?

Sipocz
A kollegaritás príma dolog, nálam a kezdõt a barát-kollégák oktatják a karrier reward-okon.

Sipocz
Nálam a srác want-jában ott volt a sneak és párhuzamosa a fear-jében a lebukta meg a rendõri elõállítás, minde játszott + és - aspi egyaránt. A kedves papa szerette volna még kivizsgálni ez esetet, de én inkább küldtem aludni.

PiszkosFred
Ha jol emlexem, akkor a sneak out csak 11 ora magassagaban valik aktivva, addig nem lehet tervezni. A gyerek marhaboldog lesz tole es kibulizza magat, de a masnapi esetleges iskolaban bizony "hulla" lesz. (ha csak a rendor nem hozza hamarabb, es egy csaladi letolas utan picivel tobbet alszik) ;]

Egyebkent ha mar itt tartunk. Ha a rendor hozza haza, jelent valamit? Marmint ugy ertem, hogy az egyetlen alkalom amikor elkaptak a "lanyomat" es hazahoztak nem nagyon mervado nalam, mert en is rendor voltam akkor, es a kollegano bizony ismeroskent udvozolt, es amig a leanyzo a bilicsektol rettegett, addig a felnottek megbeszeltek a dolgot, majd egy elkoszones utan tavozott a karhatalom ;] Maskor is igy van, vagy csak a "kollega gyereke" miatt volt ennyire enyhe a dolog?

Sipocz
Szeretem közelrõl is szemlélni a dolgokat: van egy házaspárom ahol az egyik sim ez elsõ utód a faluban, nagyon hangolva vagyunk mint sim és gamer: égekig ér a nejével a szerelem és amikor pátyolgatják egymást és mondom neki hogy flirt (goose) akkor belenéz a kamerába, mutatja a "tuti-jelet" közli hogy "szvubó" és rettentõen õrül, így aztán a dolog csakis wh-val érhet véget😊)), amikor utasitom hogy dance solo akkor is húz egyet a könyökén és kiszól nekem hogy "sdzidó" és ropná hajnalig, nem is beszélve amit a nejével mûvelnek a dance together esetén és a legLOL-abb dolog hogy a kisgyerekük toddler korában magától programba rakta a dance solo-t pedig még járni sem tudott csak amúgy ülve billeget egy kicsit.

Sipocz
(tinik folyt kieg.)
Van itt egy-két konkrét technológia
-first kiss és go steady: tapasztalataim szerint nem szabad elsietni a dolgokat, kb. 100/80-as hozzáállás javalt a sikerhez
-sneak out, go out: ugyanannak a kimaradós bulizásnak a titkolt és a legalis változata, a sneak-hez meg kell várni az estét és ekkor kell a barátnak/barátnõnek telefonálni aki kb. 01.00 h-kor jelenik meg, mivel ez egy éjszakai kaland elsõsorban a hétvégek progija; a go-hoz mindenképpen szülõi engedély kell és ezt érdemes koradélután megütni, ha az engdély megvan rögtön telefonálás és rövid idõn belül jön a haver.

Mike
nemtudom másnál is van-e, de nekem pl. feltûnt, hogy vannak dolgok, amiket imádnak csinálni, szinte már megszállottan

pl. ugye anno beszéltem az egyik tizenéves simemrõl, akinek mániája volt a tánc, tehát hazajött, füzet ledob (télleg miért nem tatyó? 😊 zenecucc bekapcs, tánc

vagy itt van egy frissebb játékos, õ zongorát akart, megkapta, és most azon klimperrol egész nap (nincs nekije állása) nem eszik, nem beszél senkivel, teljesen beszippantotta a muzsikálás 😊))

Sipocz
Bizony-bizony, ahogyan írod. A Sims1-ben a képességek-képzettségek-lehetõségek-esélyek sorozata nem függött össze, de itt minden eseményben az adottság és képpzettség már benne van (hurrá-hurrá). Nagyszerüen lehet kompenzálni az egyes statisztikai adatok alacsonyabb értéket, pl. nálam volt hogy a döglustának indult gyerek felnõtt korára a dance és az úszás nagy szerelmese lett a megfelelõ body kiképzés és vidámkodás miatt és volt olyan "hanyag" simem aki megfelelõ cleaning skill után már magától mosogat és a gussy up is vidámságot okoz nála.

Azt megköszönném
Mike
szólok Rage-nek, hogy irkáljon neked okosakat a témában 😊