32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Atkamon
    Hát ez igaz!
  • Carlos
    Sose értettem, hogy miért van ez a magyarítás láz!
    Azért nem egy bonyolult nyelvezetű dolog a Sims.
    Dehát izlések és pofonok!
  • Carlos
    Hi, Cool!
    Visszatértem énis!
    Képzeld XP-n simán elindult a játék, a kieg is megy frankón.
    Van pár kérdésem:
    -Az Aspiráció mellett van valami újdonság, ez a töltődő izébigyó (inspiration vagymi). AZ okés, hogy csak ilyen lámer dolgokra költhetem, hogy takaríccson ki a csaj, vagy csináljon kaját? 6500 pont van, de ez így eléggé értelmetlen számomra...Legalábbis nem hasznos.
  • Coolfire
    Már 1000-szer leírtam,hogy rá lehet rakni,csak a registryben át kell írni a régiókódot.De úgy látszik itt senki sem olvas.
  • Atkamon
    Ezt nekem irtad?
  • Linne
    Ha elindítod az universityt mehetsz egyetemre és utána folytathatod a családi életet is nem kell kilépned belőle.És ha feltelepítetted mindkettőt felrakhatod utána rá a magyart.
  • Balli
    És miután felrakom újra az angol sims2-t + utánna az univerity-t, utánna a sims2-re majd az university-re is felrakhatom a magyar verziót??
    A kettő játék egymástól független lesz? Tehát vagy Sims2-ök vaqy Univeristy-zek. Vagy ha a simek felnőnek akkor az univerity után jön a SIMS2???
  • [HUN]FaTaL
    köszi.
  • Anna #13724
    külön
  • [HUN]FaTaL
    egy kérdés. a universityt a sims 2 mappába vagy külön mappába kell telepíteni?
  • [HUN]FaTaL
    a magyar sims2re ne is próbáld az angol universityt nem fog felmenni.
  • Balli
  • Balli
    Ezt nem hiszem el, egyszerűen nem tudom installálni. Kb.: 94%-ig telepiti, majd akkor kiirja hogy nem sikerült s szépen uninstallálja az egészet.
    Nem értem, pls help
  • Balli
    Az University-t nem sikerült installálni, 94%-nál megakadt mintha nem érzékelte volna az alap SIMS2-öt. Lehet nem kellett volna külön könyvtárba telepitenem a SIMS2-től függetlenül? Hogy telepitsem?
  • Balli
    Köszi a 3.47-el felismerte THX!!
    Egyébként a telepítési sorrend a köv:
    1.) SIMS2
    2.) SIMS2 magyarosités
    3.) University, ezt mindegy hovy atelepitem, nem a SIMS2 konyvtaraba kell? Vagy ez a SIms2-tol fuggtelen game?
    4.) University magyarositas
  • Carlos
    Nekem az összes mdf-et felismeri, merthogy a 3Cd mdf-ben van meg.
    3.47-es démonod van?
    Szedd le az Alcohol-t és úgy próbáld meg.
  • Balli
    Igen alcohol+daemon-nal is probáltam, nem ismeri fel a file-t, azaz ezt: Sims2EP1_1.MDF, ez 680MB, de szerintem rossz a kiterjesztése. A 2. CD-tél flimseri mindkettő: vng-ts2u2.bin-t. Az elsővel kellene valmit még mókolni, hogy felismetjék???
    Vkinek vi 5let?
  • Carlos
    Köszi!
  • Linne
    Beállítottad milyen kép file-kat olvason be? Deamon tools-t próbáltad?
  • Balli
    Senki?
  • Mike at home
    http://www.sims2.thesimsresource.com/

http://mado.new21.net/louis/sims/
  • Atkamon
    Amúgy mindenki érti azt hogy hogyan kell megcsinálni azt hogy építhessünk, mert ha nem akkor van egy honlap ahol részletesen le van írva!
  • Balli
    Az alcohol sem ismeri fel a file-t, nem tudom telepiteni, lszi segitsetek!
  • Carlos
    Ha tud valaki olyan honlapot, ahonnan igényes(!!!) skineket és/vagy objecteket lehet letölteni, lécci linkelje be!
    Előre is köszönöm!
  • Carlos
    Köszönöm!
  • Sipocz
    Csak remélem hogy igen. Nemtom pontosan mert nálam a már addigra kipöcsölt alapra ment fel a kieg. Ha igaz a Maxis pathcing system akkor a kieg. minden esetben javítja a megelőző kiadmányok hibáit.
  • Carlos
    Nekem a University van fenn.
    Az nem orvosolja a problémát? (Patcheli a Sims 2-t).
    Vagy ezt külön kell még.
  • Sipocz
    http://thesims2.ea.com/
  • Zolcsi01
    És ezeket a hivatalos patcheket honnan tudom letölteni?
  • Sipocz
    Ha már mindenképpen image-et használsz szerezd be a mindössze 1 MB méretü un. "minibackup image"-et. (gamecopyworld)
  • Sipocz
    Nagyon rohadt és patch nélkül végzetes gamahiba. A sim-objektum túlcsordulása a sim-sim kapcsolatleirók tülterhelése miatt (ha egy simnek túl sok családi-baráti kapcsolata keletkezik akkor jön elő). A megjelenítése az, hogy a sim képtelen bizonyos szociális tranzakciók elvégzésére (chat-től a woohoo-ig), mert amikor hozzáfognának a dologhoz a két (esetleg csoportos jelnéseknél több) sim "hátraugrik és bájos vigyázz állásban kimerevedik". A Maxis hivatalos patch-e orvosolja a problémát. Van ezen kívül még a "vízesés kórság", de hála a Maxis-nak (bár sokat anyáztam őket eleinte érte) mára ez sem probléma.
  • Carlos
    Egy kérdés:
    Mi az a jumpin' bug?
    Csakmert olvasgatom a faq-ot meg a mellette lévő dolgokat és erről nemtok semmit.
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Az asszonyom és a lányom vadászták le a bővitményeket, úgy emlékszem a snootysims-ről indultak el a download-os fansite-okra. Az egyik az tutira kínai lap, ráadásul ez a leginkább kidolgozott (sims-enroth vagy vmi ilyen). Nem tapasztaltam lassulást (bár inkább azt mondanám ugyanolyan lassú mint volt:)).
  • Carlos
    Jóreggelt mindenkinek!
    Feltettem meginn' és most elindult.
    Igaz, már XP van!
    Úgyhogy örömbódottá!
  • Linne
    A jumping bug patch-et próbáltad már?
  • Mike at home
  • Mike at home
    Alcohol
  • gabesz752
    Hello. Az én gépemet lelassította a sok + cucc!! honnan szedted le a cuccokat?? Help!!!
  • gabesz752
    hello. Az a gondom hogy amióta felraktam az universityt hiába adom az utasitást a simemnek nem teljesíti!! Mit tegyek????
  • Balli
    Szisztok!
    Nekem az University kiegészítő első cd-jén a köv.: file van: Sims2EP1_1.MDF mérete 680mb. De ezt nem tudom Daemon-nal lejátszani- s igy nem tudom telepiteni a game-t, mi a megoldás?