Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Igen.
De letöltöhelyet találj magadnak.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hello!!! A HAjótörött krónikák van PC-re???

Mondjuk én elvártam volna tõlük, hogy az új kieg CD-jére rátegyék az elõzõEK patchét és telepítéskor, ha érzékeli a meglévõ kiegeket felajánlja hogy felpecseli õket.
Na akkor a Jó Utat! most majd peccselem agybafõbe, ha hazamentem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kodlovag
Igen. Nézd meg magad is. A kiegek install CD-jén lévõ TSBin könyvtárban van az updater, TS2UPD0.exe. Én az Évszakokat és a BonVoyage-t hasonlítottam össze, ugyanaz az updater van mindkét kieghez. Bitre pontosan.
Az exe fájlt érintõ hibákat persze az új kieg nyilván javítja, de a hibák jelentõs része a package fájlokat érinti, azok pedig biztosan javítás nélkül maradnak. Ez egyébként is logikus ha belegondolsz, hiszen egy új kieg miért törõdne egy régebbi javításával, ha annak megléte nem is feltétele az új kieg használatának? Csak az alapjátékot javítja.
De nézheted még egy másik szemszögbõl is. Az alapjátékhoz + eddigi 6 kieghez és Family Fun Stuffhoz jött ki összesen ~200MB patch. A fönt említett updater 18MB-os. Egyszerûen nem tartalmazhatja mindet.

Mike
általában a desktopra teszi
mentéseket meg a dokumentumok/EA GAMES/SIMS 2-ben találod
a svadsims könyvtárat a bodyshop használja elsõsorban, illetve ide kerülnek a simeket tartalmazó sim2pack file-ból a packaghe file-ok

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
ez egészen biztos?

Mike
a telek becsomagolásával megmaradnak a simek, a berendezés, a ruhásszekrény tartalma

ha leszeded a kieget, az egész neighborhood mappa törlõdik, ergo minden mentés eltûnik, ezért kell kieg install elött backupot csinálni

de ha mindenkit becsomagolsz, akkor megmarad

más kérdés, hogy esetleg a sim2pack file nem lesz kompatibilis az elõzõ verzióval
érdmes tehát az egész mentés könyvtárat lemásolni, és utána kisérletezni a package file-ok visszamásolásával
bár, ugye a simek is változtak, új funkciók lettek, ami miatt megintcsak nem biztos, ogy ez így fog is mûködni

Mike
nálam: Üzleti az elsõ, nagyon tetszik amikor az embernek boltja van, vagy étterme, egyetem iszonyat unalmas, az éjszakák a randirendszerrel nagyon megkönnyítette a kapcsolatteremtéést, az évszakok a 4 évszakkal nagy ötlet, az utazás annyira nem hozott lázba, az állatostól pedig több tárgyat, interakciót vártam

Mike
venni kell egy sentry botot, és beállítani, hogy mindekit zavarjon el aki jön
esetleg az otthoni üzlet is segít
mert ugye akkor hiába jön a vendég, nem csönget, hanem elmegy jegyet venni és utána meg nekiáll futni, totál elfelejtve miért is jött 😊
ennek azonban megvan az a átránya is, hogy szerelmünk áthívásakor is ugyanez játszódik le, mindenáron jegyet akar venni és futni akar

ugyanakkor végre betehetnék egy patchbe, hogy e kedves futópados vendégek hajlandók legyenek használni a zuhannyt, ha már odatettem nekik, vagy a medencét

Mike
szomszédságot, ha az ember intenzíven játszik, érdemes naponta-kétnaponta betömöríteni

nah, lementettem a családott ezzel a telekbecsomagolóval, de hol találom meg a gépen, hogy át tudjam másolni máshova nehogy letörölje uninstallnál a sims. a savedsimes mappám még mindig üres, hihetetlen milyen szar ennek a játéknak a mentési ,telepítési lehetõsége... agybaj. Ködlovag, azért megpróbálom..
Carlos
Itt gyönyörûszépen le van irva, hogy milyen sorrendben jöttek ki a kiegek!
Használjátok egészséggel.

Þór vígi þessi rúnar

Kodlovag
Minden kiegészítõ csak az alapjátékot patcheli. Úgyhogy minden kieg patchét külön fel kell tenned.

Kodlovag
Az a baj, hogy egy újabb kieggel készített családot csak azzal a kieggel tudod játszani. Ha leszeded az utolsó kieget, akkor letörli a mentéseket, mert a régebbi kiegek úgysem tudnának mit kezdeni egy újabb kieg eltérõ mentési formátumával. Szóval sajnos hiába mented ki a családot, nem fogod tudni játszani.

a windows nem olyan régen lett feltéve, a crack meg ugyanolyan jó szerintem mint eddig,egy helyrõl vannak a kiegek, és neten is csak ugyanazt a cracket találtam másnál is, mint ami nálam van.
Hello Mike
Én már az új kiegben csináltam egy szupi családot, szóval így elõtte nem nagyon volt mit lementeni.
Hogy tudnám most kimenteni úgy a családot házzal együtt hogy a berendezések is maradjanak? azzal a telek becsomagolással? de én most a holjóban lakok, ha leszedem a kieget, a szomszédság törlõdik, biztos hogy nekem meglesz a család a többi szomszédságban?? még sose csináltam ilyet...
Kiegészítõ megjegyzés a Szabadidõ buglistához: immár hiába zárom az ajtót az állatok elõl, nekem átjönnek jusztis.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nálam eddig a kiegészítõk kedveltség sorrendje:
1.-2.: megosztott elsõ-mádodik hely az Egyetem és az Éjjszakák
3. Szabadidõ (bugok nélkül... jó lenne) nekem tetszik
4. Évszakok (kertészkedés miatt)
5. Üzlet (nem csípem, de a munkapadok, meg a p-medállok tetszenek)
6. Utazás (futottak még kategória különdíjjasa, teleportáció nagyon hasznos, már-már csít)
7. Állatos (avagy.: a NAGY csalódás kieg)

Kérdés: a szabadidõs kieg feltette az Utazós kieg patchét automatikussan, vagy azt külön fel kell tennem?

Úgy látom másnak is vannak gondjai a Szabadidõs kieggel.
Nálam ugyanúgy nem stimmel valami a pedálmedálokkal. Teljessen rabszódikussan kapják. Tényleg nagyon idegesítõ hogy állandóan jönnek a telefonok meg a személyek a hobbival kapcsolatban. Elég lett volna egy kis figyelmeztetés, hogy már jelentkezhetek a helyi klubba.
A legjobban viszont az dühít, hogy éjjel 1-kor vagy akár 3-kor folyamatossan jönnek a vendégek. Hihetetlen. Állandóan felcsöngetik az egész családot. Bezzeg ha én csak telefonon hívnák valakit éjjel rögtön elzavarna a francba, ezek a vendégek meg hóban-sárban jönnek személyessen és csöngetnek 2x.
Amúgy jó a kieg, mert tetszik, de borzasztó bugos.

Kodlovag
Hétvégén kipróbáltam a FreeTime kieget. Katasztrófa. Csupa bug. Nem sokat játszottam, de így is lett egy rövid kis listám.
- nem tudom felhívni az iskolaigazgatót, akivel a simem korábban összebarátkozott. Így most el fogja veszíteni a barátságot.
- az egyik simem képtelen bármilyen pedál medál megszerzésére, míg a másiknak simán megy. Már megcsináltam vagy 50 virágcsokrot, de még a bronz virágrendezés medált se kapta meg.
- ugyanez a simem képtelen tanulni a könyvszekrénybõl. Leül, feje fölött megjelenik a csík, aztán rögtön feláll, és visszarakja a könyvet. A másik sim tudja használni. Sõt, az elsõnek is ment egy darabig, de egy ideje már hiába próbálom.

Azt is kifejezetten utálom, hogy állandóan, akár az éjszaka közepén is telefonálgatnak, hogy lépjek be a klubjukba, meg vegyek magazint. Ahány fajta hobbi, annyi telefon... Több sim, még több telefon. Állandóan csöng.

Az egyetlen jó dolog a FreeTimeban, hogy ahhoz képest, hogy feltettem még egy kieget, mégis folytonosabb lett a játék. Bár lehet, hogy ez részben a BV patch miatt van, amit úgyszintén most raktam föl.

Most két hétig nem nagyon lesz idõm játszani, de ha két héten belül nincs patch, le fogom szedni a FreeTime-ot. Még jó, hogy elõtte lementettem a szomszédságot. Eddig sosem volt rá szükség, hogy visszategyek egy régi mentést, de lehet, hogy most lesz.

Mike
no nézzük:

1. mindig csak az utolsó kieget crackeljük, a többit nem
minth ahogy, ha megvesszük, akkor is az utolsó lemezt kell használni
ugyanígfy az utolsó kieg ikonjával indfítjuk
2. ha görcsöll az egytememmel, akkor azt késõbb tesszük fel, mondjuk a Vár za üzlet után

mariann84, lehet, hogy a crack nem jó
de az is lehet hogy a windowsoddal van a baj

ezerszer elmondtuk már, a szoftver is szól, mielõtt felinstallálnátok egy új kieget a mentésrõl biztonsági másolatot kell klészíteni
egészen pontosan betömöríted a Neighborhood mappát, illetve ha csak egy terepen játszol azt a N00x mappát, amivel játszani szoktál

Mike
egynásrA rakod mondjuk

Helló!A liftet ,hogyan lehet használhatóvá tenni?
Sziasztok!Akinek gondja van a kiegészítõkkel(úgy hogy nem bírjátok feltelepíteni) akkor itt a megoldás: Amikor feltelepítetted,a végén valamilyen frissítés lesz,és kéri az alap sims-et hogy berakd..ilyenkor a rendes (alap) sims 4-es cdjét rakd be,aztán végig viszi,majd crackeld. Fontos: az alap simset nem szabad crackelni,csak kiegészítõt. akinek nincs 4-es cdje vagy crackje,esetleg nem ért valamit az vegyen fel msn-re([email protected]) vagy írjon e-mailra ([email protected]) remélem sokat segítettem.
igen, minden csaldnál csinálja, sõt mindegyik szomszédságban... a kieg hibája lehet mindenképp. marha jó, most akkor amíg nem jön patch nem tudok játszani, lehet hogy leszedem az egészet, mert még a patch sem garancia rá hogy megcsinálja...csak az a baj hogy uninstallnál letörlõdne az aholjó szomszédság és abban lakok, a mostani családot nem hagyom veszni, szal várok egy javításra, és nem játszok addig...
LeWyTy
Az internetrõl.

És bocs a warezért<#idiota><#beka2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

A többi családnál is csonálja
Már nekem is volt ilyen.A többi családodhoz betudsz menni ?
/forumkepek/2008_03/V%E1g%F3lap01.jpg[/IM
Senkinek nicns olyan problémája hogy nem lehet játszani mióta szabadidõ fent van? A JÁTÉK HIBÁT OKOZOTT EZÉRT LEÁLL 10 perc játék múlva kidob a winfosba... segítsen már vki mert megõrülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#guluszem1>
Hello! Nekem az lenne a problémám ,hogy vannak olyan package-k amelyeket fel lehet telepíteni és vannak amelyeket nem. Mi ennek az oka és van-e erre megoldás?
Elõre is kössz THX!
Nemhiszem, legalábbis nekem nem kellet minden megvan.

Kösz. Még egy kérdés: minden kieg. telepítése után el kellett volna indítani a játékot? Mert most úgy tûnik nekem, hogy kevés cucc van a játékban.

lehet ebben dugni?

SZAVAZZ HAZÁNKRA és KÜLDD TOVÁBB A CÍMET ISMERŐSEIDNEK IS: www.TheVoteNation.com

az a része angol marad...

Hello! Ha a sima sims2 magyar, arra rátettem az egyetemet ami angol, ezután raktam fel az új részeket, az magyarítja az egyetemet, vagy az a része angol marad?

adios
Hello!
A kiegészítõ cuccokat(Csilli-villi,Family Fun stb.)külön kell crackelni vagy itt is elég csak a legfrissebb "nagy" kiegészítõt?
Elõre is köszi a választ!

hello!, a játékban beírom (crtl+shift+c) hogy boolprop testingcheatsenabled true, eddig oke is csak mikor ramegyek az emberre shift+ klik ott a spawn után arra a Sim Modder-re rámegyek, de nem hoz ki semmit :SS tesomnak meg igen ( masik gépen) nemtudjátok hogy miért? vagy hogy tudnám elõhozni? elõrre is kösz.

PLackó
Minél többen laknak az adott városban,annál többen fognak jönni vásárolni a városban lévõ üzletembe?
Tengerszemfalván (vagy hogy hívják) van a boltom,és mindíg csak ebbõl a szomszédságból jönnek a vevõk.
Tehát ha több embert telepítek a városba,több vevõm is lesz?

kívánságkutat ha jól emlékszem akkor kapsz ha hatalmas kerted van, díszítésekkel, szökõkúttal mindenféle zöldséggel,gyümölcsfával és mindnek maxon kell lennie, és a kertet ajándékozzák neked.
tai-chi az nem rémlik, bizti bon voyage-ban van nem? nekem nincs meg az a kieg, feleslegesnek tartottam így letöröltem.
Carlos
A kivánság kút még mindig érdekelne... 😊
Másik kérdés: Hol lehet megtanulni a tai chi-t?

Þór vígi þessi rúnar

Kodlovag
Minek bezárni? Nyiss egy új üzletet, és mikor annak is elkezd menni fölfelé a szintje, kapod a többi üzleti fogást. Úgy emlékszem, nekem így mûködött az utolsó simemnél, amelyiknek több üzlete is volt.

Mike at home
a tulaj simedre kattints, amikor õ aktív

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Véglegesen szeretném mert így nem tudom megcsinálni a többi 15 üzleti fogáshoz a pontot. Azt tudom, hogy a kis táblával kell arra rájöttem, magát a boltot nem tudom véglegesen bezárni ahogy elõbb írtam is, próbáltam mind a két megoldás telefon és számítógép, próbáltam az árult termékeket is otthagyni/eladni vásárló módban, pénztárgépet is eladtam, mindent de akkor is csak sípot fúj és szaladgál a simem a telken.
Mike at home
irtás volt, senki ne csodálkozzék

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Carlos
Mármint az üzletet bezárni egy napra, vagy végleg?
Bezárni egy napra, a nap végén egy táblával lehet (úgy néz ki, mint egy vészkijárat felé futó ember. Azt kell forgatni. Zöld, nyitva. Piros zárva a bolt.)

Þór vígi þessi rúnar

üdv!
csináltam egy boltot a saját telkemre és nem tudom sehogy bezárni, pedig elértem már a 10.csillagot és csinálnám a következõt, hogy meglegyen az összes üzleti fogás pontom. Nem tudnál valaki megmondani hogyan lehet, mert hiába próbálom telefonon, vagy száímtógépen is 'Üzlet' menü 'üzlet bezárása' lehetõséggel csak cípol amíg meg nem hal.
Köszi mindenkinek a segítséget az egyedi tartalommal kapcsolatban.
A hajótöröttemben a packageinstaller nem mûködik, de majd feltelepítem a sims2-t és ott biztos jó lesz.

Carlos
Meg szeretném szerezni a kivánságkút nevü eszközt. 😊
Hol látom, hogy mennyi pontot kaptam a kertemre? Mert eddig mindig csak pénzt kaptam, de nem láttam, hogy pontot is kapnék.

Þór vígi þessi rúnar