32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• wesker24
    Ez nem teljesen igy van !! Ammennyit fényképeztél annyi is van csak meg kell őket keresni !! A Dokumentumok\EA Games\Sims2\Storytelling mappában van az összes kép amit fényképeztél ha az alap sims2-vel játszol persze azt is be kell állitani hogy mekkora felbontásban és minőségben fényképezel !! Ajánlatos Nagy felbontásban a legjobb minőségben fényképezni ha látni is akarsz valamit !!

Egyszerűen csak válts át Képnézeti módra mikor a fájlokat képenként listázza ki és nézd meg a dátumot mikor csináltad az utolsót és ott lesz az összes amit eddig fényképeztél !!

Persze ha nem nagy felbontásban fényképeztél akkor bukta mert akkor szinte semmit nem lehet belöle majd látni mert túl kicsi a kép !!
  • Legend Killer
    :D, pedig megnéztem volna egy-két remekművet :).

#30342 :DDDDDDDDDDD... oké, privi megy. Amúgy én meg cod2zöm a sims 2 mellett, szal énse csak sims.
  • Olcsy
    Vazz csináltam egy csomó screenshot-ot, erre kiderül, akármennyit fényképezünk, csak az uccsó marad meg...-.- (Tod az a fényképezó jel a simsben) Szal én ezt már meguntam...xD De ha gondolod, priviben írd meg az MSN címed, (ha van) aztán átküldöm a telket.:D
  • Olcsy
    Am én nem szoktam házat építeni...:D WoW-ozni szoktam...:D Meg amikor Simseztem, akk sem építettem házat, csak berendeztem, átszíneztem a falakat meg a padlót, meg ha esetleg kellett, falakat raktam/vettem el...:D Megpróbál berakni képeket ott ahol laknak a simjeim, de nem biztos, h sikerül...xd
  • Olcsy
    Figyi, én csak a saját véleményemet mondtam...Attól még lehet, h neki tetszik...:D
  • Gólya #30339
    bocs, de ez nem volt szép...
    mert Neked nem tetszik, az nem azt jelenti, hogy nem is jó
    ha Neki ezt tetszik, akkor legyen szabad ezt használnia
  • Legend Killer
    np :), csak úgy beraktam :), a ninja szobor poén :D, megláttam mekkora állatságok vannak és tele nyomtam mindennel a telket, de töröltem őket, ezt azért meghagytam... poénból :D.
    Amúgy nemvok háztervező :D, így, ilyenre sikerdett :) és nekem megfelel. Ellaknék1ilyen házban :D.

Hm, mutizol képet a saját gyártmányaidról? Kíváncsi vok, hogy a pro, hogy csinálja :D.
  • Olcsy
    Nem tom, h azért raktad-e be a házat, h véleményt mondjunk róla, ha igen akk:Kevés a fal, a tapéta és a szőnyeg ízléstelen, a dolgok nem jól vannak elrendezve(Pl a hifi a szoba közepén van...) és sztm egy olyan ninja szobor inkább vm közösségi telekre kéne, minthogy lakossági településre...(Sry, ha túl sokat mondtam.)
  • Legend Killer
    És majd jön a Tesco is:D.

Gólya, ja, de így a simjeim Hawaii-i életet élhetnek :D. És én is laknékl ilyen kecóban :D.

#30335 privi ment.
  • Gólya #30334
    huh - jó nagy
  • Shiwo
    óóó jaaj..egy újabb reklám-csomag
  • Legend Killer
    A ház

• Legend Killer
    nm :).

Amúgy királyos kecót dobtam össze, majd rakok be képeket :D.
  • martini12
    Kösz megvan
  • Legend Killer
    :)

Ahol berendezed a házad, a bútorok, meg minden, ott asszem a sakk jelre menj és megfogod találni.
  • martini12
    az tom. megvan és milyen kapufát?
  • mariann84
    vegyél egy kapufát... de kell hozzá a szabadidő kieg.
  • martini12
    hy hogy kell benne focizni? mert nekem sehogy se sikerül
  • Coolfire
    Hát nem tuom.Én amióta jelennek meg patchek,mindig felrakom rájuk.Nem is volt sosem bugos,pedig sok fórumon olvastam olyan bugokat ami nálam sohasem jött össze.Most a Double Deluxe miatt újraraktam az összes Simset.Mondanom sem kell,hogy a csomag felpatchelt alap,Éjszakák és Bulis4 cuccok voltak.Ergo a DD felpatchelt! alapot és kieget tartalmaz!
    Ha felpakolgato őket,egyetlen egyszer peccsel,ha az Évszakokat és a Házikedvencet felcseréled.Utána gyönyörűen fel lehet még pluszba patchelni,csak annyitír ki,hogy ez nem a legfrissebb anyag,de felpatchelődik.
    Summa summarum:hiába tartalmaz mindegyik lemez patchet,nem csinálja meg,csak abban az egy esetben.
  • Mike at home
    valszeg nem a digital download, hacsak ne tőlük töltötted le, ami ugye nem valószínű, így értelem szerüen marad a cd/dvd
  • Atys91
    Jaj,bocsi,most látom fent...:D-.-'
  • Atys91
    Hello mindenki!
    Azt szeretném megkérdezni,hogy eddig a játékhoz milyen kiegészitők jelentek meg?
  • CheAteR88 #30321
    még1
    a hivatalos oldalon van oan hogy digital download meg van oan hogy sima
    pl:
    The Sims 2 Seasons CD/DVD Patch
    The Sims 2 Seasons Digital Download Patch
    ienkor meiket?
  • Legend Killer
    Én elvok a peccsek nélkül és kitűnően megfelel, szal döntsd el, hogy akarod-e peccselni.
  • Mike at home
    hát nemtom
    egyesek sezrint érdemes peccselgetni, mások szerint annyira nem
    ami fennt van a hivatalos oldalon azt felrakhatod mind
    de mindig a kieg installja után
  • CheAteR88 #30318
    és pecselni kell mindig amikor felteszek egy játékot vagy elég a végén egyszerrre mindet?

[sry de nem nekem lessz anyirade nemértek hozzá hogy azmá gáz]
  • Mike at home
    minden részt patchelhetsz, de crack csak az utolsóhoz kell, amivel indítasz, többihez nem
  • CheAteR88 #30316
    megintscak annyi kérdésem lenne hogy minden részhez külön pecs és krekk kel?:)
  • Mike at home
    mondom, warezolhatsz, de csendben
  • CheAteR88 #30314
    oltás hogy faq-ban ottvan az összes krekk:)

amugymeg sg-ről
    az sg nem minden esetben tűri a warezt
    ez játéktól függőőő
  • Legend Killer
    :DDDDDDDDDD
  • Mike at home
    nem ea hanem sg
    nézz már szét itt a fórumon, más topikokban mennyire tűrik meg a warezt
    warezolhatsz nem zavar, nemérdekel
    de!
    ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
    ezt mindenki oldja meg ahogy tudja
    és erről nem fogok vitatkozni, itt ez a szabály, mondom, ha nem tetszik, lehet panaszt tenni a moderátoroknál (mondjuk sok értelme nincs)

hg

• Coolfire
    Az a mákod,hogy később basztattál mint a privit írtam.Ejnye..
  • Coolfire
    PÜ-t...
  • Coolfire
    OFF:
    Ezt aláírom,hogy irreális nálunk a fizetésekhez képest az ára.Főleg itt nálunk BAZ megyében,ahol ha vki véletlenül dolgozik -a 95%-a-akkor sem keres annyit hogy egy fizetésből minden Simset meg tudjon venni.Nem tudom hogy jön ki országos szinten a 120000 átlag,de itt feleannyiért güriznek az emberek.
    ON
  • Coolfire
    Meg mindig ha valami új van a simshez akkor a warez mindig lemegy a konkrét letöltési helyen kívül.Csak én saját magam többszáz hsz.-t írtam ezügyben.Azért ha gyorsabb vagyok mint Mike szoktam PM-et is küldeni.:)De azerintem sem érdemes egy JÁTÉKRÓL!! szóló topikot szétbombázni a honnan tölthetem le,melyiket crackeljem,mi a sorozatszám,mennyivel jön le(a topikoknak ahol nincs hg a 70-80%-a ez) etc..kérésekkel.Egyébként is a Sims sorozat annyira népszerű,hogy pillanatok alatt mindent meg lehet hozzá találni a neten,beleértve magát a "vásárlást" is...
  • mariann84
    hát lehet, csak furcsállom, mert nem hivatalos fórum.
    mindegy :)
    ez a baj hogy túl drága a játék, fele annyiért is sok, mint
    amennyibe most kerül... legyen 5e az alapjáték és a kiegek
    meg 2ezrek. rögtön más lenne a helyzet...
  • Coolfire
    1.A fórumnyitó Amiga volt,és ő tényleg megvette eredetiben.
    2.Nem Mike-ot zavarja a warez(gondolom),hanem az SG modjait.Ha megnézed a topikok nagyrészében már tiltott a spam,warez etc...néhol az ilyen témának teljesen külön topikja van.
  • Coolfire
    Ja és amíg telepíted,töltögesd le a patcheket és peccseld fel mindet,mert egymást nem fogják(saját tapasztalat).Ezzel sok kellemetlenségtől megóvod magad.
  • mariann84
    különben én sem értem ezt a warez témát. ez az eagames
    hivatalos fóruma vagy mi?? :)) mert ott megérteném a törlést, de ott
    ahol 90% netről tölti.. ott azért érdekes. vagy a fórumnyitó
    megvette eredetibe és lehet hogy zavarja hogy mi meg nem költünk
    rá... nem tudom.