32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#30344 Ez nem teljesen igy van !! Ammennyit fényképeztél annyi is van csak meg kell őket keresni !! A Dokumentumok\EA Games\Sims2\Storytelling mappában van az összes kép amit fényképeztél ha az alap sims2-vel játszol persze azt is be kell állitani hogy mekkora felbontásban és minőségben fényképezel !! Ajánlatos Nagy felbontásban a legjobb minőségben fényképezni ha látni is akarsz valamit !!
Egyszerűen csak válts át Képnézeti módra mikor a fájlokat képenként listázza ki és nézd meg a dátumot mikor csináltad az utolsót és ott lesz az összes amit eddig fényképeztél !!
Persze ha nem nagy felbontásban fényképeztél akkor bukta mert akkor szinte semmit nem lehet belöle majd látni mert túl kicsi a kép !! -
#30343 :D, pedig megnéztem volna egy-két remekművet :).
#30342 :DDDDDDDDDDD... oké, privi megy. Amúgy én meg cod2zöm a sims 2 mellett, szal énse csak sims. -
#30342 Vazz csináltam egy csomó screenshot-ot, erre kiderül, akármennyit fényképezünk, csak az uccsó marad meg...-.- (Tod az a fényképezó jel a simsben) Szal én ezt már meguntam...xD De ha gondolod, priviben írd meg az MSN címed, (ha van) aztán átküldöm a telket.:D -
#30341 Am én nem szoktam házat építeni...:D WoW-ozni szoktam...:D Meg amikor Simseztem, akk sem építettem házat, csak berendeztem, átszíneztem a falakat meg a padlót, meg ha esetleg kellett, falakat raktam/vettem el...:D Megpróbál berakni képeket ott ahol laknak a simjeim, de nem biztos, h sikerül...xd -
#30340 Figyi, én csak a saját véleményemet mondtam...Attól még lehet, h neki tetszik...:D -
Gólya #30339 bocs, de ez nem volt szép...
mert Neked nem tetszik, az nem azt jelenti, hogy nem is jó
ha Neki ezt tetszik, akkor legyen szabad ezt használnia -
#30338 np :), csak úgy beraktam :), a ninja szobor poén :D, megláttam mekkora állatságok vannak és tele nyomtam mindennel a telket, de töröltem őket, ezt azért meghagytam... poénból :D.
Amúgy nemvok háztervező :D, így, ilyenre sikerdett :) és nekem megfelel. Ellaknék1ilyen házban :D.
Hm, mutizol képet a saját gyártmányaidról? Kíváncsi vok, hogy a pro, hogy csinálja :D. -
#30337 Nem tom, h azért raktad-e be a házat, h véleményt mondjunk róla, ha igen akk:Kevés a fal, a tapéta és a szőnyeg ízléstelen, a dolgok nem jól vannak elrendezve(Pl a hifi a szoba közepén van...) és sztm egy olyan ninja szobor inkább vm közösségi telekre kéne, minthogy lakossági településre...(Sry, ha túl sokat mondtam.) -
#30336 És majd jön a Tesco is:D.
Gólya, ja, de így a simjeim Hawaii-i életet élhetnek :D. És én is laknékl ilyen kecóban :D.
#30335 privi ment. -
Gólya #30334 huh - jó nagy -
#30333 óóó jaaj..egy újabb reklám-csomag -
#30332 A ház
-
#30331 nm :).
Amúgy királyos kecót dobtam össze, majd rakok be képeket :D. -
martini12 #30330 Kösz megvan -
#30329 :)
Ahol berendezed a házad, a bútorok, meg minden, ott asszem a sakk jelre menj és megfogod találni. -
martini12 #30328 az tom. megvan és milyen kapufát? -
mariann84 #30327 vegyél egy kapufát... de kell hozzá a szabadidő kieg. -
martini12 #30326 hy hogy kell benne focizni? mert nekem sehogy se sikerül -
Coolfire #30325 Hát nem tuom.Én amióta jelennek meg patchek,mindig felrakom rájuk.Nem is volt sosem bugos,pedig sok fórumon olvastam olyan bugokat ami nálam sohasem jött össze.Most a Double Deluxe miatt újraraktam az összes Simset.Mondanom sem kell,hogy a csomag felpatchelt alap,Éjszakák és Bulis4 cuccok voltak.Ergo a DD felpatchelt! alapot és kieget tartalmaz!
Ha felpakolgato őket,egyetlen egyszer peccsel,ha az Évszakokat és a Házikedvencet felcseréled.Utána gyönyörűen fel lehet még pluszba patchelni,csak annyitír ki,hogy ez nem a legfrissebb anyag,de felpatchelődik.
Summa summarum:hiába tartalmaz mindegyik lemez patchet,nem csinálja meg,csak abban az egy esetben. -
#30324 valszeg nem a digital download, hacsak ne tőlük töltötted le, ami ugye nem valószínű, így értelem szerüen marad a cd/dvd -
Atys91 #30323 Jaj,bocsi,most látom fent...:D-.-' -
Atys91 #30322 Hello mindenki!
Azt szeretném megkérdezni,hogy eddig a játékhoz milyen kiegészitők jelentek meg? -
#30321 még1
a hivatalos oldalon van oan hogy digital download meg van oan hogy sima
pl:
The Sims 2 Seasons CD/DVD Patch
The Sims 2 Seasons Digital Download Patch
ienkor meiket? -
#30320 Én elvok a peccsek nélkül és kitűnően megfelel, szal döntsd el, hogy akarod-e peccselni. -
#30319 hát nemtom
egyesek sezrint érdemes peccselgetni, mások szerint annyira nem
ami fennt van a hivatalos oldalon azt felrakhatod mind
de mindig a kieg installja után -
#30318 és pecselni kell mindig amikor felteszek egy játékot vagy elég a végén egyszerrre mindet?
[sry de nem nekem lessz anyirade nemértek hozzá hogy azmá gáz] -
#30317 minden részt patchelhetsz, de crack csak az utolsóhoz kell, amivel indítasz, többihez nem -
#30316 megintscak annyi kérdésem lenne hogy minden részhez külön pecs és krekk kel?:) -
#30315 mondom, warezolhatsz, de csendben -
#30314 oltás hogy faq-ban ottvan az összes krekk:)
amugymeg sg-ről
az sg nem minden esetben tűri a warezt
ez játéktól függőőő -
#30312 :DDDDDDDDDD -
#30311 nem ea hanem sg
nézz már szét itt a fórumon, más topikokban mennyire tűrik meg a warezt
warezolhatsz nem zavar, nemérdekel
de!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
ezt mindenki oldja meg ahogy tudja
és erről nem fogok vitatkozni, itt ez a szabály, mondom, ha nem tetszik, lehet panaszt tenni a moderátoroknál (mondjuk sok értelme nincs)
hg
-
Coolfire #30310 Az a mákod,hogy később basztattál mint a privit írtam.Ejnye.. -
Coolfire #30309 PÜ-t... -
Coolfire #30308 OFF:
Ezt aláírom,hogy irreális nálunk a fizetésekhez képest az ára.Főleg itt nálunk BAZ megyében,ahol ha vki véletlenül dolgozik -a 95%-a-akkor sem keres annyit hogy egy fizetésből minden Simset meg tudjon venni.Nem tudom hogy jön ki országos szinten a 120000 átlag,de itt feleannyiért güriznek az emberek.
ON -
Coolfire #30307 Meg mindig ha valami új van a simshez akkor a warez mindig lemegy a konkrét letöltési helyen kívül.Csak én saját magam többszáz hsz.-t írtam ezügyben.Azért ha gyorsabb vagyok mint Mike szoktam PM-et is küldeni.:)De azerintem sem érdemes egy JÁTÉKRÓL!! szóló topikot szétbombázni a honnan tölthetem le,melyiket crackeljem,mi a sorozatszám,mennyivel jön le(a topikoknak ahol nincs hg a 70-80%-a ez) etc..kérésekkel.Egyébként is a Sims sorozat annyira népszerű,hogy pillanatok alatt mindent meg lehet hozzá találni a neten,beleértve magát a "vásárlást" is... -
mariann84 #30306 hát lehet, csak furcsállom, mert nem hivatalos fórum.
mindegy :)
ez a baj hogy túl drága a játék, fele annyiért is sok, mint
amennyibe most kerül... legyen 5e az alapjáték és a kiegek
meg 2ezrek. rögtön más lenne a helyzet... -
Coolfire #30305 1.A fórumnyitó Amiga volt,és ő tényleg megvette eredetiben.
2.Nem Mike-ot zavarja a warez(gondolom),hanem az SG modjait.Ha megnézed a topikok nagyrészében már tiltott a spam,warez etc...néhol az ilyen témának teljesen külön topikja van. -
Coolfire #30304 Ja és amíg telepíted,töltögesd le a patcheket és peccseld fel mindet,mert egymást nem fogják(saját tapasztalat).Ezzel sok kellemetlenségtől megóvod magad. -
mariann84 #30303 különben én sem értem ezt a warez témát. ez az eagames
hivatalos fóruma vagy mi?? :)) mert ott megérteném a törlést, de ott
ahol 90% netről tölti.. ott azért érdekes. vagy a fórumnyitó
megvette eredetibe és lehet hogy zavarja hogy mi meg nem költünk
rá... nem tudom.