Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De letöltöhelyet találj magadnak.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Na akkor a Jó Utat! most majd peccselem agybafõbe, ha hazamentem.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az exe fájlt érintõ hibákat persze az új kieg nyilván javítja, de a hibák jelentõs része a package fájlokat érinti, azok pedig biztosan javítás nélkül maradnak. Ez egyébként is logikus ha belegondolsz, hiszen egy új kieg miért törõdne egy régebbi javításával, ha annak megléte nem is feltétele az új kieg használatának? Csak az alapjátékot javítja.
De nézheted még egy másik szemszögbõl is. Az alapjátékhoz + eddigi 6 kieghez és Family Fun Stuffhoz jött ki összesen ~200MB patch. A fönt említett updater 18MB-os. Egyszerûen nem tartalmazhatja mindet.
mentéseket meg a dokumentumok/EA GAMES/SIMS 2-ben találod
a svadsims könyvtárat a bodyshop használja elsõsorban, illetve ide kerülnek a simeket tartalmazó sim2pack file-ból a packaghe file-ok
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ha leszeded a kieget, az egész neighborhood mappa törlõdik, ergo minden mentés eltûnik, ezért kell kieg install elött backupot csinálni
de ha mindenkit becsomagolsz, akkor megmarad
más kérdés, hogy esetleg a sim2pack file nem lesz kompatibilis az elõzõ verzióval
érdmes tehát az egész mentés könyvtárat lemásolni, és utána kisérletezni a package file-ok visszamásolásával
bár, ugye a simek is változtak, új funkciók lettek, ami miatt megintcsak nem biztos, ogy ez így fog is mûködni
esetleg az otthoni üzlet is segít
mert ugye akkor hiába jön a vendég, nem csönget, hanem elmegy jegyet venni és utána meg nekiáll futni, totál elfelejtve miért is jött 😊
ennek azonban megvan az a átránya is, hogy szerelmünk áthívásakor is ugyanez játszódik le, mindenáron jegyet akar venni és futni akar
ugyanakkor végre betehetnék egy patchbe, hogy e kedves futópados vendégek hajlandók legyenek használni a zuhannyt, ha már odatettem nekik, vagy a medencét
Használjátok egészséggel.
Þór vígi þessi rúnar
Én már az új kiegben csináltam egy szupi családot, szóval így elõtte nem nagyon volt mit lementeni.
Hogy tudnám most kimenteni úgy a családot házzal együtt hogy a berendezések is maradjanak? azzal a telek becsomagolással? de én most a holjóban lakok, ha leszedem a kieget, a szomszédság törlõdik, biztos hogy nekem meglesz a család a többi szomszédságban?? még sose csináltam ilyet...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
1.-2.: megosztott elsõ-mádodik hely az Egyetem és az Éjjszakák
3. Szabadidõ (bugok nélkül... jó lenne) nekem tetszik
4. Évszakok (kertészkedés miatt)
5. Üzlet (nem csípem, de a munkapadok, meg a p-medállok tetszenek)
6. Utazás (futottak még kategória különdíjjasa, teleportáció nagyon hasznos, már-már csít)
7. Állatos (avagy.: a NAGY csalódás kieg)
Nálam ugyanúgy nem stimmel valami a pedálmedálokkal. Teljessen rabszódikussan kapják. Tényleg nagyon idegesítõ hogy állandóan jönnek a telefonok meg a személyek a hobbival kapcsolatban. Elég lett volna egy kis figyelmeztetés, hogy már jelentkezhetek a helyi klubba.
A legjobban viszont az dühít, hogy éjjel 1-kor vagy akár 3-kor folyamatossan jönnek a vendégek. Hihetetlen. Állandóan felcsöngetik az egész családot. Bezzeg ha én csak telefonon hívnák valakit éjjel rögtön elzavarna a francba, ezek a vendégek meg hóban-sárban jönnek személyessen és csöngetnek 2x.
Amúgy jó a kieg, mert tetszik, de borzasztó bugos.
- nem tudom felhívni az iskolaigazgatót, akivel a simem korábban összebarátkozott. Így most el fogja veszíteni a barátságot.
- az egyik simem képtelen bármilyen pedál medál megszerzésére, míg a másiknak simán megy. Már megcsináltam vagy 50 virágcsokrot, de még a bronz virágrendezés medált se kapta meg.
- ugyanez a simem képtelen tanulni a könyvszekrénybõl. Leül, feje fölött megjelenik a csík, aztán rögtön feláll, és visszarakja a könyvet. A másik sim tudja használni. Sõt, az elsõnek is ment egy darabig, de egy ideje már hiába próbálom.
Azt is kifejezetten utálom, hogy állandóan, akár az éjszaka közepén is telefonálgatnak, hogy lépjek be a klubjukba, meg vegyek magazint. Ahány fajta hobbi, annyi telefon... Több sim, még több telefon. Állandóan csöng.
Az egyetlen jó dolog a FreeTimeban, hogy ahhoz képest, hogy feltettem még egy kieget, mégis folytonosabb lett a játék. Bár lehet, hogy ez részben a BV patch miatt van, amit úgyszintén most raktam föl.
Most két hétig nem nagyon lesz idõm játszani, de ha két héten belül nincs patch, le fogom szedni a FreeTime-ot. Még jó, hogy elõtte lementettem a szomszédságot. Eddig sosem volt rá szükség, hogy visszategyek egy régi mentést, de lehet, hogy most lesz.
1. mindig csak az utolsó kieget crackeljük, a többit nem
minth ahogy, ha megvesszük, akkor is az utolsó lemezt kell használni
ugyanígfy az utolsó kieg ikonjával indfítjuk
2. ha görcsöll az egytememmel, akkor azt késõbb tesszük fel, mondjuk a Vár za üzlet után
mariann84, lehet, hogy a crack nem jó
de az is lehet hogy a windowsoddal van a baj
ezerszer elmondtuk már, a szoftver is szól, mielõtt felinstallálnátok egy új kieget a mentésrõl biztonsági másolatot kell klészíteni
egészen pontosan betömöríted a Neighborhood mappát, illetve ha csak egy terepen játszol azt a N00x mappát, amivel játszani szoktál
És bocs a warezért<#idiota>#idiota><#beka2>#beka2>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Elõre is kössz THX!
SZAVAZZ HAZÁNKRA és KÜLDD TOVÁBB A CÍMET ISMERŐSEIDNEK IS: www.TheVoteNation.com
A kiegészítõ cuccokat(Csilli-villi,Family Fun stb.)külön kell crackelni vagy itt is elég csak a legfrissebb "nagy" kiegészítõt?
Elõre is köszi a választ!
Tengerszemfalván (vagy hogy hívják) van a boltom,és mindíg csak ebbõl a szomszédságból jönnek a vevõk.
Tehát ha több embert telepítek a városba,több vevõm is lesz?
tai-chi az nem rémlik, bizti bon voyage-ban van nem? nekem nincs meg az a kieg, feleslegesnek tartottam így letöröltem.
Másik kérdés: Hol lehet megtanulni a tai chi-t?
Þór vígi þessi rúnar
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Bezárni egy napra, a nap végén egy táblával lehet (úgy néz ki, mint egy vészkijárat felé futó ember. Azt kell forgatni. Zöld, nyitva. Piros zárva a bolt.)
Þór vígi þessi rúnar
csináltam egy boltot a saját telkemre és nem tudom sehogy bezárni, pedig elértem már a 10.csillagot és csinálnám a következõt, hogy meglegyen az összes üzleti fogás pontom. Nem tudnál valaki megmondani hogyan lehet, mert hiába próbálom telefonon, vagy száímtógépen is 'Üzlet' menü 'üzlet bezárása' lehetõséggel csak cípol amíg meg nem hal.
A hajótöröttemben a packageinstaller nem mûködik, de majd feltelepítem a sims2-t és ott biztos jó lesz.