32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike at home
    egytemet kell futtatni, nem a simat
    a simat hanyagold
  • Mike at home
    eredeti?
  • Carlos
    Élmény:
    Summa Cum Laude vizsgázott kis simem belép az életbe.
    Egyből nature science, merthát aki matekos, az nemá betörő legyen. Meg is kaptam a bocifejű édes kis növénykét. Etettem szorgosan, ahogy illik.
    Egyik este látom, hogy fincsi süti figyel ki a szájából, namondom jutalom, kúlság!
    Na, áthívtam a haversrácot, aki csaj, hogy ápolgassuk a kapcsolatunkat. Erre odaslattyog a kis bocimhoz, ki akarja szedni a sütit a szájából erre a növénykém úgy felzabálta, hogy csak győztem csodálkozni.
    Aztán megfejtem, bár előtte mentettem, nehogy valami meglepi legyen meginn. Még jó, hogy nem én vettem ki a sütit a szájából. De legalább lehet irtani a nemkívánatos embereket a contactban!
  • Carlos
    Namost.
    Én asse tuttam, hogy a Sims 2 Hun DVD megy az Angol University-vel, mind1.
    Amúgy miután feltetted az egyetemet (university) ne a sims 2-vel inditsd a játékot.
    A sima játékot is eléred a bal felső sarokban van egy ikon, hogy back to neighborhood vagy ilyesmi.
  • Carlos
    Mountolva van?
    Ha igen, akkor ha van crack vagy valami ilyesmi a DVD-n, akkor azzal ird felül az eredeti exe-t.
  • AdaKiller
    azt akarom kérdezni(fullra nem vagyok otthon a simsekbe), hogy ha az Egyetemet elindítom, azzal együtt elindul az alap sims2 is, illetve lehet is játszani a kiegészítő indításával az alap sims2vel? bocs a bonyolult fogalmazásért, de már vagy 2 órája szenvedtem... vhogy feltettem a magyar dvd verzióra az angol egyetemet aztán lemagyarítottam a hivatalos fordítással, így az egyetem megy rendesen(magyarul), de az alap sims2 ezt írja ki indításnál:
    you are running the wrong version of the sims2. please run sims2 egyetem instead.

thx előre is...
  • MAX1
    mit kell csinálni a sims2 magyar university dvd feltelepítése után ha nem akar elindulni. valaki segítsen mindig kéri az 1-es lemezt de nekem dvd van
  • Carlos
    Nemtom. Valami nagyobb extrát.
    Nemsokára végzős az egyik egyetemistám. Már két Want-ot is lockolhatok (ez azért jó kis bónusz!). Az a fő vágya, hogy kitüntetéssel végezzen. Úgyhogy az uccsó évben csak kimaxolt tanulmánnyal megyek a vizsgára.
    Lefektetem a kiscsajt az összes proffal, ha kell...
  • Mike
    miért, mit vártál?
  • Carlos
    Hát akkor az nem nagy szám...
    Ok.
  • Mike
    gondolom magasabb szinten kezded a munkát
    a greekről nemtok semmitse
  • Carlos
    Na, tellán volt egy olyan, hogy Legyek énis ilyen greek akármi (a kis házikóm) (joinolhat hozzám sim, hogy többen lakjunk egy házban).
    A falra kikerült egy darab ilyen bazinagy görög betű.
    Már 3-as szintű a lakásom, de még mindig csak egy betü van kinn. Azt hogy lehet növelni?

És milyen előnyöket kapok az adott karrierben, amit tanultam az egyetemen?
  • Sipocz
    http://www.variousimmers.net/
  • Mike
    nem értem a kérdést
  • Carlos
    OK, köszönöm!
    És mi ez, hogy kinevezem a házam valami tanyának és kapok a falra egy bazi nagy görög betűt?
    A next levelhez kell még pár haver. De mi az értelme ennek?
  • Mike
    igen
    olyan szakot válassz, amivel később a mukid dolgozni akar

pénzt szerezni lehet pl. a konyhán való besegítéssel, pénznyomó géppel, jó vizsgákkal illetve a Jóisten (jelen esetben a Játékos) segítségével :) illetve a berendezés eladogatásával
  • Carlos
    Köszönöm!
    Egy uccsó kérdések! Hogy lehet pénzt szerezni?
    Ha én kiválasztottam a Matekot, mint szakot, az ezzel járó munkákban majd lesz valami előnyöm? Science meg ilyesmik (egyetem után)?
  • Mike
    van a sulinál egy olyan mérő bizbasz
    azon van egy sötétebb csík
    és az egészen van az azt kitöltő csík
    meg egy vonal
    a vonalig kell eljutni, hogy ne bukj meg
    a sötétebb csík meg azt, meddig tudsz eljutni tanulással, szal ha nincsenek meg a megfelelő képességeid, akkor azokat előbb fel kell nyomni, hogy legyen értelme tanulni

tanulni sokféleképpen ehet:
    - bejársz órákra
    - házit irsz
    - tanulsz a többiekkel (kutatatás) bár bár ez utóbbiba az npc-k hajlamosak beleragadni, és akkor csak a moveobjects segít
    - összehaverkodsz egy tanárral, és akkor az tanít (ez jó gyors)
    - ágybabújsz egy tanárral
    - házidolgozatot irsz (tök sokáig tart)

házidolgozatot (paper term asszem) és leckét lehet iratni a többiekkel is az influence to segítségével
    bár nálam ez úgy működött, hogy el kellett kezdeni, és aztán vaalmelyik csóka befelyezte
  • Carlos
    Köszönöm!
    Kipróbálom.
    Akkor tulképpen, ha nem kell órára járni mi a cél?
    Láttam, hogy van x órám a vizsgáig. Hogy lehet felkészülni?
    Mi az a 0%-os irás a gépben?
  • Mike
    elsétál órára
    ha nem akar, akkor kattintasz a simen college - és elküldöd órára
    órára egyébként nem muszáj bejárni
  • Carlos
    Kérdésem lenne!
    Van egy olyan, hogy aszongya 1 óra múlva órám lesz.
    Okés de nem jön semmi. Se busz, se taxi, se semmi.
    Ilyenkor mivan?
    Kábé 10 percet játszottam vele, egyetemsita simem jól felgyujtotta a koleszt. és meghalt. :)
  • Mike
    persze
  • Mike
    araz elsősorban arra jó, hogy aaz olyan időigényes dolgokat mint a leckeírás, házidoga készítést másokra bízzuk
  • Sipocz
    Noha főlegesen hacked lomok vannak, annak aki szereti:
    http://www.modthesims2.com/forumdisplay.php?f=141
    (a thread-eken rajta a letöltési link is)
  • zizzenet
    Márpedig a magyar verzióban le vannak fordítva. És egész jól, ráadásul.
  • Carlos
    Nem is néztem. Majd megnézem frankón.
  • Atkamon
    Hát akkor vedd meg a magyar veziót! Én még nem láttam olyan magyarosítást amiben a bútorok leirásai le lettek volna fordítva!
  • Sipocz
    Már hogy a telefon opciók között nincs egy olyasmi mint a find own place ?
  • Carlos
    Milyen telefon?
  • Carlos
    Na a Vodafone-t haggyuk.
    Amúgy én tervezem, hogy megveszem a full magyarosított Sims 2-t +Egyetemet.
    Csakhát most Unemployment vagyok szerintem még a héten, addig meghát játékra 20-at kiadni kicsit sok.
  • Sipocz
    Telefon? (egyébként csak tip:))
  • Carlos
    Az okés. Nem nyelvi problémáim voltak, csak az objecteknél ilyen MakinMagic cuccokat találtam, ebből asszociáltam arra, hogy Sims 1-es cuccok.
    Hogy lehet az egyetem részről embereket kiköltöztetni? (koleszban 9-en vannak és kisé k***ra akad!!!)
  • Sipocz
    Ha a zöld térfélen kattansz az english feliratra??
  • Sipocz
    A tegnapi nap csináltam egy community lot-on egy fellépő pódiumot és olyan heavy jam session jött össze hogy csuda. Magában az Univ. városban még nem vagyok nagyon jártas, de a kieg.-nek a normal falusi életre tett hatása nagyszerű.
  • zizzenet
    Azért amikor bizonyos tárgyak leírása erős nyelvi humorra épülő kis szösszenettel van megfogalmazva, akkor azt egy viszonylag gyengébb angol tudással nehéz megérteni. Márpedig van ilyen szöveg szép számmal a játékban. Arról már nem is beszélek, hogy idegen nyelven a humor sokkal nehezebben érthető (még a "hagyományos" is, abból is van a játékban bőven), mint anyanyelvre átültve, tisztelet annak az arányaiban kevés kivételnek, akik beszélnek annyira jól angolul, hogy még az efféle poénokat is jól megértik, sőt nevetnek is rajta. Továbbá ismételten hangsúlyoznám, hogy nem gáz, ciki, szégyen vagy egyáltalán dőre igény, ha valaki a saját anyanyelvén óhajt játszani egy játékot. Komolyan mondom, kezdek megdöbbenni. Szerintem mi vagyunk az egyetlen ország Európában, de talán az egész világon, ahol ennyire nyíltan és ilyen szép számban lehet olvasni megnyilatkozásokat az angol helyénvalóságáról és a fordítás fölöslegességéről. Mindenki tudja, hogy az angol nyelv tudása (én pontosítanék: egyáltalán egy nyelv tudása) mennyire fontos, de azért könyörgöm, ne süllyedjünk le már a Vodafone reklámok sugallta mélységbe...
  • Carlos
    Őőő...ez eléggé az egyes szimszhez való cuccokat tartalmaz.
    Legalábbis amiket megnéztem.
  • Carlos
    Megnézem, köszönöm!
    Amúgy nagyon tetszett amikor először láttam a simemet freestyl-ozni meg a mp3 lejátszót halllgatni. Nagyon komoly!
  • Sipocz
    http://sims.enorth.com.cn/
  • Carlos
    Szerintem igy sincs sok értelme.
    Van valami jó kis szájt, ahonnan jó és igényes dolgokat leszedni? (objectek).
    A Sims Resource-t nézegetem, de oda fizetni kellene. Valami ingyenes oldal esetleg?
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Az bizonyos hogy ennek az "influence" dolognak egyelőre nem látom értelmét, még jó hogy igazán kapitális dolgok nincsenek hozzákötve. Remélem nem is lesz a későbbiekben sem hiszen a barátszámtól függő kapacitásváltozása elég nagy gabalyhoz vezethet.