32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike
    faszom, már megint a crack nem crack :(
  • zolifr
    amikor az updatet tenné fel azt az universityről teszi vagy a sims2 cd 4-ről
  • Carlos
    Naja...
    Hát nemtom. Esetleg küld el az Univ méretét, hogy egyezik-e az én jól működőmmel.
  • zolifr
    dcről és mountoltam
  • Carlos
    Érdekes.
    Esetleg szedd le újra az univet hátha az a vacak.
    Honnan töltötted?
    Kiirtad CD-re, vagy mountolod?
  • zolifr
    Sajnos nem otthon vagyok igy nem.
    Kéri a 4 cd-t amikor felakarja rakni ezt a patcht, majd telepit és egyszercsak kiirja azt a valamit és ha nem kapcsolom ki az autorunt akkor leszedi az egészet
  • Carlos
    Tudnál shotot nyomni róla?
    Csakmert nekem spanyolul azt irta ki, hogy nincs a patch telepítve a sims 2-höz és most fogja telepíteni. Ezt mind spanyolul.
  • zolifr
    Én betettem a 4 es cdt de akkor telepitget majd kiirja spanyolul ezt az error valamit és kilép
  • Carlos
    Nono...
    Az már a university asszem.
    Csináld azt, hogy sims 2 telepít.
    Nem crackel semmit.
    University telepít. És pontosan azt csináld amit mond.
    Ha kéri a sims 2 4-es CD-t tedd be. Ha kéri a Univ 1-es CD-t tedd be.
    És mindenképp engedd, hogy elinditsa a játékot!!!!!
    Nálam az volt egyszer, hogy felrakta, inditsam a játékot, ne, mondom én.
    Erre leszedte a University-t.
  • zolifr
    Telepiti az updatet vagy mit spanyolul és a végén valami errorszerüt ir ki nem tudom pontosan mit
  • Carlos
    Mi is történik pontosan?
    Kéri a 4-es CD-t és mi nem megy végig?
  • zolifr
    Az nem lehet gond hogy a telepitésnél amikor kéri a sims 2 4-es cdjét akkor nem telepiti azt végig?
  • Carlos
    Ha tettél fel crack-et, akkor próbáld ki úgy, hogy nem teszel fel semmit.
    Nekem úgy megy hiba nélkül. Egy darab crack-et se tettem fel egyikhez sem.
    Sims2 majd Univ és elinditom és megy hiba nélkül.

Próbálkozz a gamecopyworld-ön vagy a megagames-en.
  • zolifr
    Azt az ikont ismerem ha arra állitom hogy az egész ház látszodjon akkor van ez amit irtam, ja és akkor a tető se látszik csak az ablak és az ajtó. Ha crack probléma van akkor mi a megoldás?
  • Carlos
    Talán mintha crack para lenne.
    Vagy van egy olyan ikon a panelen, hogy hide-olja a falat.
    Kis kocka, négy állással. Ha az a legelsőn van, csak a fal alja látszik!
    Lehet, hogy erre gondolsz.
    Falat építeni tudsz?
  • zolifr
    Beköltöznek a házba és ott vannak a levegőbe az ablakok, de fal nincs az épitési résznél se jelenik meg mintha eltünt volna a játékból
  • Carlos
    Ennek a mondatnak nem sok értelmét látom a vége felé. Hogy is van ez, tanárúr?
  • zolifr
    Sziasztok!

Az mitől lehet, hogy, ha felrakom a sims 2-t majd az universityt elinditom a játékot és nincs a házba fal egyszerüen nem ismeri fel
  • Carlos
    Ejh...ez bizony nagy gubanc.
    Sajna nekem nincs tippem.
  • Danecay
    Külön a University felrakása után nem néztem, mert egyből ment fel a magyarítás is. Végül is mind1, csak gondoltam van megoldás erre a bizonyos üres hibaüzenetre, mert már én is szembesültemvele másnál, és a neten is olvastam már, hogy jópár embernél előfordult. Na mind1 most a University betöltése közben írja ki a következő hibaüzenetet: "The application is crashed. A stack and minidump are saved in the same directory as the EXE.n\nThe application vill now trminate" Az OK lenyomása után természetesen kilép.
  • Carlos
    Ha működött a University-vel, és miután felraktad a magyarítást meghalt, egyértelmű, hogy a magyarítás a szar.
  • Danecay
    Van egy kis gondom! Felraktam a Sims 2-t ami működött is meg minden. Ezt követően telepítettem a Universityt ami szintén elindult. Miután mindkettő fennvolt telepítettem a Sasa5671 féle v0.95-ös magyarítást de ezt követően a játék indítását követően üres hibaüzenettel találom szembe magam. Vajon a magyarítás okozza a hibát, esetleg a University? Hogyan lehet kiküszöbölni?
    THX!
  • steweee
    ja, most hogy mondod, nem tudom miért nem kapcsolatam be az alcohol legújabb verziójának telepítése után az emulálási opciókat.nem nagyon írogatok, azóta talán ez volt az első játék amit kiírtam hogy felraktam az 1.9.2-t.franc
  • Coolfire
    Nem,ilyen védelem-tudtommal-nincs.Valószínűbb,hogy te b@sztál el vmit kiíráskor.Az asszem alkesz képfile,azzal írtad safedisc 2/3 4x sebességgel?
  • steweee
    a no one féle "próbaverzió van meg, és vincsiről iso-ból simán tudom telepíteni, de ha kiírom lemezre akkor a telepítés közben kifagy azzal hogy nem eredeti a lemez? létezik ilyen védelem? mi a fene ez?
  • Mike
    nincs gond
  • Carlos
    Most velem van a gond, vagy Te nem tudsz fogalmazni vagy írni.
    Amúgy tökmind1. már Cool-al lebeszéltem!
  • Mike
    hogy megy-e ez meg az, emg eredeti
  • Carlos
    Thx.
  • Devids Pro
    jah, tálász faq oldalon
  • Carlos
    Ehhh...
    Tehát ha magyar dvd-s sims 2-m van angol univom, akkor csak egy magyar univ exe kell?
  • Coolfire
    Tartalmazza az angol warez Univ. a megyar nyelvi fileokat,az .exe-vel elő lehet varázsolni(én is így nyomom).
  • Carlos
    Nademost. Levarezolom a magyar DVD-s sims2-t.
    Ok, rácsápolom az Angol warez University-t. Abból lesz a galiba, ráadásul a University angol lesz, akkor meg úgyis mindegy.
  • Coolfire
    Meg van ugye a magyar .exe az Univ.-hez is,tehát minden OK.:)Ráadásul nem is peccsel,mert aszongya nincs rá szükség.
  • Coolfire
    Mér?Ismét jön a jó öreg registry írkálás oszt jóvan.:)
  • Carlos
    Süti. De szerintem én hagyom ahogy van.
    Ha jön a NightLife akkor úgyis csak szopóka lesz belőle (warez english), ha ezmeg magyar!
  • Coolfire
    Eh-eh..az asszem én voltam,sőt meg is találtam:#12640-43-ig le van írva,s illusztrálva is van.:)
  • Carlos
    Nem teljesen értelek!
  • Mike
    ehhez képest akkor meg miket kérdezel?
  • Carlos
    Én alapból nem írok 32x gyorsabban.
    Szerintem próbáld ki a cd-ket magadnál, ha megy, akkor a haversrác/barátnő gépén van a szűk keresztmetszet.
    Ha nem megy nálad sem, akkor mountolva nézd meg. Ha megy, akkor cd a szar, ha esse, akkor szedd le meginn vagy tuggyarák.