Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is odaadom szívesen a faq-ot, csak legalább szóljon, írjon egy mailt, vagy íron az oldalam fórumába... Szivesen odaadom, hisz azért lett csinálva, csak ne szó nélkül copyzza ki, mert az pofátlanság 😊

üdv.
snt
Na megtaláltam.Igazán nem kellett volna sokat visszaolvasnod.#8963

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Én odaadom szívesen a faq-t akárkinek,csak írja oda,hogy honnan a f@szból szedte.😊

De odaírta a forrást..😊)

Valahol már írtam a kicsomizó progiról..azzal egy az egyben ki lehet venni a package file-okból a zenéket.

Rafaelo
bekel dugni a fütyikét a cunciba

megjelenik valami opcio azt nemtom hogy ágyon -e

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Help17
Higyan tudok saját mp3-at berakni?

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

MIMACSKA
be van 😄

www.extragyongy.hu

Ki csinálja ezt az oldalt?
Baszki egy az egyben lenyúlta a leírásomat ami a dchelpdesk.fw.hu -n volt!!!!

Ez kész...
Duddits
Öcsém! Láttátok ezt? http://simsblue.gportal.hu/

Mind2 Sims relaxáljon, aztán try for baby... ennyi. Nem biztos h elsõ alkalommal lesz gyerek.. Barátnõmmel már van 1 kölykünk, kurva aranyos 😊)

Ha vkinek nem idul a Sims2 (mert nem eredeti 😊) akkor nézzen el ide:
http://dchelpdesk.fw.hu

üdv.
Hali!nem tudja valaki hogy kell bébit csinálni????????
minden rendeben dúl a love, összeházasodtak és akarnak egy babát!
Nah újból felraktam.
Sajnos ismét jelentkezett az ATI driver bug(4.9-estõl felfelé érdekes dolgokat mûvel).Midegy annyira nem zavaró.

A legjobb az egész játékban a ZENE!Már a sima sims-ben is nagyon állat zenék voltak, de itt valami hihetetlen jók lettek!

Nem tudja valaki, hogy lehet kiszedni a zenéket?

Ronaldo07

Hentes Bill
hangfalt kapcsold be

Boldog Karácsonyt!

Ronaldo07

MIMACSKA
halió!! Na elindult a játék a daemonnal és építkezni is tudok, csak éppen nincs hang!!! Ez már röhejes 😄D

www.extragyongy.hu

Adri
mért az imege fájlokat nem tetted át?!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

rezes
Valaki tudna segiteni?Installaltam a jatekot a haverom vinyojarol lecrackeltem akkor elindult visszavittem a vinyot es azota nem indul a jatek mert keri a cd-t.Van valahol no cd crack vagy esetleg valamilyen athidalo megoldast tudnatok adni?

Fonok.Ki az a corporation?

Titan
Nekem le kellet szednem az alcoholt, hogy elindúljon a game...
CSak a Demon van fent...

Duddits
Magyar van fönt? Akkor mit nem értesz??

Rafaelo
gyermekjáték az egész

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

MIMACSKA
Van alkohol 120 a gépemen, de én ezekhez a virtuális meghajtókhoz nem értek.

www.extragyongy.hu

Devids Pro
jóvan na nemkell egybõl leteremteni az embert😄
akkor vedd úgy hogy ottvan elõtte a "szerintem" 😊
Különben igazad van sry
PiszkosFred
Semmikepen sem neveznek nullanak! Egyszeruen ugyanolyan modok, mint az eddigi skin modok, kiegeszitve zenekkel es teveanimokkal. Ez azert nem nulla, foleg nem a HL fanoknak.

OFF

Tenyleg nem kotekedni akarok - sem kedvem, se energiam - de jo lenne mar leszokni errol az "akarmi is az, szerintem szar es nulla" felfogasrol, illetve kozleserol, foleg ha semmi igazsagtartalma nincs a kijelentesnek. Vagy akkor tedd hozza, hogy "szerintem nagy 0".
(...)

ON

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Rafaelo
az élet eliir ami fiatalít hol van a játékban?

Devids Pro
vagyis nagy 0
PiszkosFred
Csak skinek, teveben animaciok, zenek, stb. ;]

Duddits
Half-Life 2 mod? Lövöldözni lehet?? :-)

rage
Pedig a hibaüzenet (virtuális CD meghajtót észlelt, ezért nem fut)
arra enged következtetni, hogy van a gépeden még másik CD emuláló program is.

Vagy,a másik lehetõség, hogy nem a legújabb Daemon Tools-t használod

Ha így van, töltsd le azt, s próbáld azzal
Vagy a teljesen hasonló alapokon mûködõ Alcohol 120% nevû
progival is megpróbálhatod.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
http://www.fileplanet.com/files/140000/145727.shtml

83 megás Half Life 2 mod a Sims 2 alá
😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

PiszkosFred
Probalgasd meg. Neha sokadjara, de azert szokott sikerulni. En is sajat varost epitettem mar a legelejen, beleraktam az alapvarosok osszes hazat es csaladjat. Megcsinaltam a sajat csaladomat (apa+lanya) es ugy kezdtem el a jatekot. Mostanra a lanyom felnott, es hazasodni keszul es gyereket szulni, en megnosultem, szulettek gyerekek, stb. Persze semmi sem elsore, de ha csak nem valami ufo gyerkeet akarsz, szokott sikerulni. Ufo gyerek kapcsan talan Riana volt aki panaszkodott hogy az istennek sem sikerult osszehozni, igy talan azzal nehezebb - en meg nem probaltam.

bon
Nem tudom mit szívnak egyesek a cd-s verzió rossz crackjével. Egyszerübb leszeni a dvd-s verziót (Money félét) azzal simán lehet játszani mert jó a crackje.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Pedig azzal jártál volna a legjobban.Egyszerûen telepítsd fel,és ne crackeld.Úgy mûködnie kellene.Pedig a compressed.zip könyvtárat is ki kellene tudni nyitnod,igaz ehhez javallt a winrar legújabb v. azelõtti verzája.

Rafaelo
nekem is 3x kellet leszednem a jatékot mire ment de most má megy

Titan
Nyifff...
Egy érdekesség: Csináltam egy teljesen új várost és betelepítettem a saját magam által generált Ádámot és Évát, azzal a céllal, hogy majd az Õ gyermekeiket összepároztatom az NPC-kkel!
NEM LEHET! Nem született gyerek Ádámnak és Évának....vagy Éva meddõ vagy Ádám lett impotens...
Azért ez elgondolkoztató....mi van a teremtés elmélettel?

MIMACSKA
Szia! Nincs is clone c-m.
És direkt nem a clone cd-s változatot szedtem le.
Valszeg totál újra kell raknom a játékot. Remélem sikerülni fog...elõbb utóbb minden összegjön.
😊

www.extragyongy.hu

Ramires
Hogy lehet a fotóalbumba elmentett képeket kimenteni a számítógépre?
Azt meg tudja valaki mondani hogy lehet a berendezett házamat elmenteni esetleges telepítés miatt?

Köszönöm!

PiszkosFred
Érdekes. Nálam megy a foobar folyamatosan - mert zene kell -, megy a panda allando ellenorzessel, irc kliensek vmelyike (habar irc speciel nem tenyezo memoria szempontjabol) es maga a jatek. Mindez mindig egyszerre. Es meg sosem dobott ki, vagy lassult be. Kiveve a szokasos, 15-20 emberes comm.lot-ok, de akkor is csak beszaggat. Pedig a gepem egy kozepkategoria, talan annak is lassan az alja - 2.2XP Abit KD7es lap, ti4200 kartya, 2x512 samsung ddr400as memoria, a tobbi nem szamit. Nem valami csudamasineria. Termeszetesen a memoria nem art ah van sok, foleg XP eseteben 512 a "minimum" barmikor, de felek hogy mas is lehet a hiba oka, nem csak a sims2 memoria hasznalata. Ja es eredeti a jatek, hatha ez is szamit, de hallva kollegaim egyes panaszait, ok is szivnak vele neha. Igaz ok csak ATIval, egyedul en vagyok elvakult nvidia parti, de ez egy masik tortenet ;]

PiszkosFred
Túlságos fárasztó beírni abba a nyomorult googleba, hogy sims 2 nude patch? Ne légy már ennyire lusta!

rage
Akinek az Application crashed sûrûn elõfordul , az legyen szíves , nézze meg a következõt

A documents and settings / neved/ my documents/ ea games/sims2/log
mappába teszi mindegyik kifagyás naplóját a játék.

Esetleg becopyzhatnátok, hogy nálatok is ugyanazzal dob-e ki a program.

Nálam pl ilyenek vannak:
ez az egyik crash oka:

Exception time: 09/18/2004, at 20:59:04.
Exception code: 0xC0000005 (-1073741819) ACCESS_VIOLATION.
Current thread ID: 356 (0x00000164).
Version information:
Application/module path: C:\games\Sims 2\TSBin\Sims2.exe
Application/module version name: The Sims 2
Application/module version: 1.0.0.932
System version: Windows NT 5.1
System memory: 1024 Megabytes total, 128 Megabytes free.
Application/module configuration: ReleaseSRT-P

Ez meg egy másiké:

Exception time: 09/19/2004, at 17:56:36.
Exception code: 0xC000001D (-1073741795) ILLEGAL_INSTRUCTION.
Current thread ID: 2968 (0x00000b98).
Version information:
Application/module path: C:\games\Sims 2\TSBin\Sims2.exe
Application/module version name: The Sims 2
Application/module version: 1.0.0.932
System version: Windows NT 5.1
System memory: 1024 Megabytes total, 124 Megabytes free.
Application/module configuration: ReleaseSRT-P

Hm, szépen eszi a memóriát a Sims2
Mikor játszom, az XP-n meg az alap programokon kívül
más nem fut a háttérben
Így marad 1024 MB-ból 124 szabad.
Szép

Túlságosan is fárasztó dolog lenne ide leírni hogy hogyan vagy hol találtad? Ne legyél már ennyire irigy!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Lanamaci
Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy😊

Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.

rage
Uninstalláld a Clone CD-t, szerintem csak ennyi a gond oka

rage
Jobb klikk a saját gépen
Tulajdonságok
A felugró ablakban válaszd a speciális tulajdonságokat,
majd az újonnan felugró ablakban a 3 lehetõség közül válaszd a felsõt, melyben a virtuális memóriáról is szó van

Keresd meg a virt. memória részt, s a változtat (change) gombbal
menj tovább, s állítsd be úgy, hogy a virt.mem-át a Windows kezelje

MIMACSKA
Mindenkinek mindent köszi, húzok már aludni mer a hócipõm tele van az.
Letöltöttem a daemont oda bebigyóztam azt a mini imaget és indítottam az eredeti exe-vel. Erre meg azt írta ki, hogy új virtuális meghajtót vagy cd olvasót talát amit iktassak ki aztán indítsam újra a játékot.
Bõgni tudnék az idegtõl.

Jó éjt mindenkinek!

www.extragyongy.hu

Lanamaci
Köszönöm, de mi az, és hogy lehet megnövelni, vegyek a gépbe még memóriát?

Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.

Duddits
Azt, hogy kevés a virtuális memória!

Lanamaci
Köszönöm, a játék fut, de szakadozik, de csak akkor, ha mondjuk 8 személyes a család, és ilyenkor kiírja, hogy kevés a virtuális memória. Mit jelent ez?

rage
Installáld újra a játékot
Ne crackeld

Töltsd le a daemon tools-t
Indítsd el
Hozz vele létre egy virtuális CD meghajtót
Az opcióit állítsd mind ON-ra
Töltsd le a mini image-t
A virtuális meghajtóra kattints rá, válaszd a mount-ot
tallózd be a mini image-t

S a játék el is indul, késõbb az ikonjával simán indítható

Hát ennyi