32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• zutyu
    Nekem pont az ellenkezője kellenne,hogy hogyan oldjam meg,hogy a magnón az Én zeném szóljón?packba kell varázsoni és aztán bemásolni a Tsdata/res/sound-ba???
    SEGÍTSÉG KÉRLEK:
  • romee23
    A Zenék a The Sims 2/Tsdata/res/sound mappában vannak
  • romee23
    ha felmész ide: www.modthesims2.com//e107_files/public/extractmts2version105.zip. Ez egy kicsomagoló progi ami a .package fileokat kibontja. Nosza kipróbáltam a pop.packagén és láss csodát...
  • Atkamon
    Mi van? Hogyan? Mi?
  • romee23
    Közben megtörtént a csoda. Találtam egy extractor progit és már hallgatom is winampban a számot.
  • Atkamon
    Nekem a családcsinálásból kéne a Makeover!
  • romee23
    Egész Eiffel 65 fílingje van... kéne külön.
  • romee23
    Mer van benne egy szám ami kimondottan kéne. A popban van A Hero című...
  • romee23
    megtod mondani a címet?
  • Mike at home
    letoltheto a hivatalos oldalrol, ingyen
  • romee23
    Nincs valakinek egy eladó sims 2 egyetemje? (A magyar) kb 5000ft-t adnék érte.... aki eladná az hagyjon privátot.
  • romee23
    A zenéket nem lehet kivarázsolni valahogy a játékból?
  • Mike
    http://mado.new21.net/louis/sims/
  • Carlos
    Köszönöm!
  • 12346
    biztos, hogy nem...:) mondjuk nem is vagyok sims fan, de nagyritkán esetleg előkaparászom picit tologatni. nekem simán nem ér meg ennyit.
  • Mike at home
    probafulkeben
  • Carlos
    Hogy lehet Public WooHoo-zni? :)
  • Mike
    meg lehet oldani a rasszokat ezzel is

vane 1 elég korrekt kis site
    majd otthonról belinkelem

• Conelli
    Lehet hogy kéne, ezt tudatni kéne az EA vagy MAXIS céggel hátha csinál olyat. de a rasszokat meg felvehetnék, és a nemzitiség állítás is jó lenne!
  • Mike
    egyszerű, kell a simshez egy 18+ kieg
  • Conelli
    Abban nem te csinálod a karaktereket és nem olyan komplett mint a Sims2 ráadásul akad ugyanazon a gépen, amin a Sims2 még viszonylag folytonosan megy... szal a 2-t ötvözni kéne egy olyan játékká, ahol bármit szabadon állíthatsz (alkatot paraméterekkel, arcot Sims2-sen, hajat meg menüsen hogy pl hosszt, hajszínt, hajtípust hogy pl birkagöndör barna haj legyen vagy erős szálú fekete vagy ilyesmik) és persze legyen nyilvánvló az össze nemi jelleg és lehessen minden rasszhoz tartozó embert csinálni mert pl Sims1-2 ből is kimaradt alapból az Ázsiai meg az Indián... LOOOOL és nemzetiséget is lehessen állítani a karakterre
  • Carlos
    Valahogy rá, keress rá itt, voltmár.
    Regisztri hekkeléssel.
  • Ramore
    A clone-os Sims2 hun verzióra rá lehet telepíteni az University-t?
  • Mike
    arra ott a singles 1 2
  • Conelli
    Mint a GTA 3, VC, SA ! ottis vannak 3d modellek (pl emberek, kocsik, tárgyak) amire textúrát tesz, és azt át lehet írni, Sims2 egyetlen szimpi vonása hogy korlátlan számú utólag belegányolt cuccot lehet bele tenni. Szal nem úgy van mint más játékoknál hogy adott 2 a 7-ediken (128) objektum pl és azt kicseréled, hanem annyi cuccot kezel, amennyit beleteszel! És kib*szottul jó Csak eleve ezt a nemi jelleg hiányos megjelenést sajnálom, kéne írni erre is egy patch-t hogy legyen farkuk és akkor minden OK.

UI #13907,#13908: télleg, amúgy meg az csak egy játék, civilizálni kell az ifjúságot SEX terén is
  • Mike
    poénnak poén, de különösebben semmi értelme
  • Mike
    amcsik nagyon prüdek
    ha lenne farka a simeknek, egyből 18+ lett volna, és még hörögtek is volna
    gondolj bele hová vezetne az ha a kissrácnak látszana a kukaca
    agy a tini koruak kivernék
  • Conelli
    Amúgy találtam Teen Woohoo patch-t, amivel terhes is lehet a kiscsaj LOOOOLL!!!. Sztem az is vmi csóró, de rafinált (pl orosz, lengyel, magyar) nemzetiségű csapat műve
  • Mike
    vannak 3d mesh szerkesztők, akkor egy adott ruha 3d-s modelljét is meg tudod változtatni, újat kreálni
    egyébként pedig a meglévő 3d-s modellekre feszített textúrát tudod megváltoztatni, többek között a bodyshoppal

és igen meg lehet csinálni azt (igaz nem a bodyshoppal) hogy egy eredetileg női hajat férfiak is használhassák, de mindez a játék szempontjából nem érdekes, max neked mint külső megjelenés
  • Mike
    egyébként meg young adult (ergo egyetemista) életkortól azzal fexik le a karaktered, akivel akar, nemtől függetlenül (mindkettőnek fiatal felnőttnek kell lennie, pedozás nincs)
  • Conelli
    Amúgy a BodyShop-pal elvileg lehet csinálni cuccokat. Hogy lehet összehozni jóra? Hogy jól nézzen ki és ne legyen bugos. Amúgy szted lehet variálni, ha pl mind2 nemre beállítom a ruhát, akkor úgy elérhető, hogy transzexuális legyen? (tudom hogy ez már LOOL de sztem jó poén lenne egyet betenni a játékba

UI #13902: Ez nagyon LOOOL!!! amcsi -k, mér is lenne farka a csávónak... bezzeg ha egy orosz csapat csinálta volna, az tuti erre is gondolt volna, meg arra hogy be tudjon rúgni a karakter
  • Mike
    a férfiaknak nincs neme
    ugynis nincs farkuk
    a nőknek van mellük, de ennyi
    a gyerekeknél még ennyi sincs, ott a haj alapján lehet tudni, hogy fiú vagy lány (meg a név alapján)
    tehát transzi abban különbözik a nőtől, hogy max férfi neve van
  • Mike
    pl. a hivatalos oldalon nagyon sokféle, és jó karakter van, azokból is lehet szemezgetni
    persze ezért megint fizetni kell (meg kell venni a játékot) vagy vmi jólelkü ismerőst kell találni, akinek van hozzá acc-ja
  • Mike
    ami university kompatibilis az igen
  • Mike
    új vagy itt, ezért elmondom neked, ne spammel a kérdéssel
    ha valamit már megkérdeztél ne kérdezd meg 10 hsz-en belül újra, mert nem vagyunk hülyék, akik elsőre nem fogják fel mit irtál
    100-200 hsz után, amikor már fixen másik lapon van, akkor, esetleg
  • Conelli
    Mind1 hagyjuk... csak olvastam neten egy angol nyelvű weblapon ilyet hogy a Sism2 karakterei lehetnek hetero- homo- és biszexuálisok, sőt transzexuálisok is. Akkor lehet az kamu... mert transzexuális akkor lenne, ha férfi neme lenne, de női külalakja (melle, női haja, sminkje és ruhái) de mind1 lehet kamu az egész... tökmind1 akkor
  • Mike
    havi 4,5 USD körül van a tzsé
    vagy olyan 20 USD fél év
    mindenki eldöntheti maga, megér-e neki a dolog ennyit
  • Mike
    ennyi van
    ha különleges vágyaid vannak, azokat le kell tölteni, és utána a customben megtalálod
  • Mike
    van editor, amivel át lehet állítani dolgokat, ha ez a szived vágya
    de ha átállítod nőre nem lesz férfi
    ennyi energiával csinálsz egy nő karaktert és elnevezed Bélának
  • Carlos
    Hajrá!