Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csajt is elvisznek?Asszittem csak kandúrt,mivel annak lehet úfógyerkõce.Na én ezért vettem ufócsajt feleségül,de még nincs szép zöld gyerekem.Na majd a következõ generációban.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Van valami olyan cheat\krekk\patch akarmi amivel lejjebb lehet lassitani az idot mulasat, ugy, hogy a jatek kozbe nem lassul?
Tehat hogy ne 1 oraba teljen mig kier a klotyora es kakal egyet, es leerjek az emeletrol mire mielott itthagy a meloskocsi.
MIMACSKA
Sziasztok!!
Megtudná nekem valaki mondani, hogy hol lehet megnézni, hogy us, vagy international versiom van??( a dobozon nem fog menni 😊)

www.extragyongy.hu

cseri001
Köszi mindenkinek. Kezdi elölrõl. Csajt akart, hogy elvigyenek, de nem jött össze, 5 nap és megöregszik... Persze az idõmegállítás, mint olyan, nem jutott eszébe.. 😊
De azért kösz 😊

Úristen hód, fújd már ki!!!

Ja erre nincs semmilyen okosság.Ez tisztán a véletlenen múlik,úgyhogy hesszeljetek tovább..😊)

PiszkosFred
A fickoval nezegetni, majd egyszer csak megjonnek. Lutri ez is mint a gyerekcsinalas. Van akinek egybol jonnek - "szinte" - de van akinek az istennek sem. Gyereknel is egybol sikerult es terhes lesz az asszony, van aki gyerek nelkul megy nyugdijba, pedig mindent megcsinalt amit kellett volna...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

cseri001
Az én kérdésemre (#9108) nem tud valaki valami okosságot mondani?

Ha dúl a love, bebújtok az ágyba, relax, aztán try for baby... aztán vagy lesz gyerek, vagy nem 😊
Sziasztok. Volna egy kérdésem. Hogyan lehet gyereket alkotni?
Már elvette a pasi a szíve választottját, de ami nekem fura volt, hogy teljesen paff lett tölle. Vagyis nem tudom hogy miért. Nagyon sok hozzászólás van, és nézzétek el nekem hogy nem lapozom végig. Ha esetleg tudtok tanácsot, segítséget adni, azt nagyon szépen megköszönöm elõre is.
"House/Community Lots"-os holmikat (.Sims2Pack) files:
---->Duppla klikk es install"
ezt írja, letöltöttem az xlm fileokat (számítógép, stb.) átneveztem õket, és?
köszi, tényleg ott van h mit hova 😊
Devids Pro
a tágyakat nem packagera kell azokat Sims2Pack-ra a ruhák, skinek, szemek és az iylen dolgok a packagek! És olvasd el a FAQ-t (banner alatti link) ott le van írva hogy hova kell tenni!
Ha letöltött cuccokat csak siman átnevezem .package -re, de hova kell õket másolni? TSData/Res/Objects ?
Sims1-ben minden cuccnak más kiterjesztáse volt, most minden package...
cseri001
Igen, ott.
Mit kell még tenni a kukkoláson kívül? Van valami trükkje?

Devids Pro
az ufo vársoban kémleled az eget? mert csak ott lehet
cseri001
Sziasztok

Lenne egy kérdésem... Biztos volt már, de most valahogy nincs túl sok kedvem 30 oldalt visszaolvasni...
Mit kell csinálni ahhoz, hogy elvigyék az ufók a simet, és utána szülessen ufókölök? Már max-on van a logic-ja, egész nap a hülye távcsövön kukkol, odanõtt már a szemére, de semmi, nem jönnek érte... -barátnõm már tûkön ül, az õ projektje... 😊
Aki tudja, hogy mit kell tenni, légyszi ossza meg velünk is! 😊
Köszi

Devids Pro
nézda még neki áll feljebb😄DD
annyira nehezedre esne úgy kb 2 oldalt vissza olvasni?!
amúgy meg azért van jelszó hogy ne mindenki tudjon bemenni.
Na igen, de olyan rohadt nehéz beírni ugye, mert mondjuk nem mindenki olvassa kezdetektõl a fórumot és vhogy nincs erõm átbogarászni 9ezer hosszászólást... ennyi
Amúgy meg minek van jelszó ha ennyi publikus?

Mind1, köszi
Devids Pro
na igen de már 300* le lett írva a jelszó na de:
user: faqsg
pass: faqdown
Na igen, de jelszót meg nevet kér 😊
Devids Pro
Banner alatt -> leggyakrabab nelõforduló kérdések -> VIP
Rafaelo
dehát rengeteg hub van

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Tudtok mondani oladlalak ahonnan jó cuccokat lehet letölteni ?
Plz, néztem pár oldalt, de azok még elég gyatrák voltak..
Devids Pro
áttnevezed .Sims2Pack-ra aztán dupla klikk rá és.. és.. és.....
berczy
Hi!%

Egy kérdés: Hogyan lehet .xml file-t berakni a játékba?

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Ott nem találtam 😞
Rafaelo
dc++ lehet hogy fönt van ott minden van

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Rafaelo
nem lehet hogy vírus vagy valami memória foglaló progi mászott a gépre?

Hi!
Én most kaptam egy NVIDIA GeForce FX 5900 Ultra. Berakták a gépembe, nyomtak fel rá NVIDIA drivert. Nem volt windows reinstall, az nemtudom hogy baj-e. Minden game jobban megy, hát természetes, de a The Sims 2 lassú, játszhatatlan lett. De az a furcsa hogy a vincseszter töltöget álandóan, mindg tölt valamit, de nem tudjuk mit, és ezér lassú(szaggat). Ez azért van, mert egy 1.60GHz-es proci kevés az FX-hez, vagy miért?
Nemtudjátok h a Sims2 extra DVD-t (amit az eredetihez is adnak) honnan lehetne leszedni ??
Devids Pro
Most nekem sem jut eszembe semmi..
Devids Pro
hát azt nem tudom ezt Mike-tól kérdezd😉
sztem ha meglesz a domain utána nemsokkal az oldal is meglesz!
Még mi kellene hozzá vajh?Semmi nem jut az eszembe..

Devids Pro
már megtaláltam én is😊
még ma felfog kerülni (remélem)
#8748 kezdõdnek a tinik..😊

És ez az új oldal kábé mikor lesz kész?Hú még saját domén..ez már döfi!😊

Engem sem kérdezett senki..igaz én csak megírtam..😊)))

Azt nem.De akkor Sipõcz kollegával megbeszéltük,hogy én többet nem írok worddal,majd te szépen kiszedegeted.Direkt úgy is lett írva.😊

Devids Pro
hozzárakhatom tudsz mondfani hozzászólás számot?😊
Devids Pro
az amit Mike tervez saját doiman stb 😊
amúgy egyszer már ellopták szépen a FAQ-t (még az elsõ verziót) le is vettem velük szépen
A tiniket nem "ollózod" hozzá a faq-hoz?Azok még hiányoznak.

Én nem mondtam egy szóval sem,hogy minden oldalra ki kell rakni.Csak azt,ha lenyúlják legalább a forrást írják oda.Hmm..milyen nagyszabású sims portál?

Devids Pro
Szerintem meg felesleges minden oldalra kitenni a FAQ-t! itt van ez az oldal meg majd lesz a nagyszabású sims2 portál (oda fog áttkerülni) aztán késsz!
Akinek kell itt megtalálja!
Úgy értettem h már nem az utolsó öreg szakadszba vannak, hanem közelednek felé (tehát a kis állapotjelzõ csík megy arra) és már nem lehet gyerekük... de mind1, ezexerint csak a legvégsõ öreg szakaszba nem lehet..
Fenrir
lol, ezt én is kipróbálom 😊

A halál csupán a kezdet...

Rafaelo
meghalt a simem természetes halálal épp a munkábol jött haza amikor
az ajtó elött várt rá a halál (szó szerint) kis csetepaté mert nem akart még távozni aztán a földre rogyott a halál meg bement a házba tv-t nézni
(a halálnak is kell szórakozás)

Rafaelo
van azé öregek

😊 Amúgy Sims2ben ha mondjuk sokáig nem csinálunk gyereket, ugye öregxenek az Simek, de van olyan h túl öreg korba léptek és nem lehet gyerekük? 😊
Monnyuk jogos..na mind1 mosmán..😊Viszont sok hasznos infó van az oldaladon.(igaz nekem nem sok az újdonság)..::😊)))

Miért,mi van ott?