Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne még pár kérdésem:
1. Ha bulit csinálok akkor miért nem jönnek el az emberek akiket meghívtam? Miért csak négy embert tudok hívni?
2. Vettem egy bárpultot, de egyszerüen nem tud inni a simem, azt mondja, hogy nem tud hozzáférni pedig semmi akadály nincs körülötte, miért van ez?
3. A kezdeti emberi tulajdonságokat meglehet változtatni?
4. Ha gyakorlunk valamit akkor gyorsabban tanulunk ha jó a közérzetünk, boldogobbak vagyunk? Más-más tárgyal gyorsabban tanulhatjuk ugyanazt a feladatot?
5. Ha csinálunk egy kertet akkor a kert és a ház között lehet nyilt ajtó? vagy nem lehet mert akkor könnyen kirabolnának?
6. S a végén egy láma kérdés: A riasztót, ugye belülre kell rakni?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Valamint meglehet nézni az eladó házakat belülrõl, közelebbrõl mielõtt megvenném?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Bugokrúl(😊->a "vízesés" bug akkor jön elõ, ha a telken beépited mind at 5 szintet (alap és tetõ is külön szintnek számít), a legidõsebb családtag kapja meg. (hogy mi az összefüggés tudja a nyavaja)
Mivel hál'istennek az adult simjeim nem akarnak megöregedni, ezért generáltam egy olyan házaspárt akikkel együtt él anyóspajtás mint konyhafõnök és leendõ nanny. Ezzel együtt szeretném ha jól érezné magát, ami úgy néz ki nem lesz nehéz mert egy igen huncut kis öregmamát sikerült kidobni. Az elsõ kívánsága egy jó kis "flirt", kérdés az idõskori szexualitás meddig megy el? merthogy ha durrbelebumm, akkor alkotok neki egy megfelelõ játszópajtást is.😊)
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Namost hogy a csalad is exportalva lesz e, nemtudom. Az a helyzet, hogy ezt majd csak holnap akarom en is kiprobalni, amikor is munkam elszolit par napra, es szeretnem magammal vinni a jatekot minden mentesevel. Ha lesz ra idom, folytatnam a jatekot az aktualis csaladokkal - felteve ha ez a modszer mukodik. Sajnos itthon az asztali gepen nem mertem kiprobalni, felve hogy oda lesz a csalad...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
o pl sok fuszert evett

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
snt
Próbáld bevonni a kedves apukát is bevonni a "gyereknevelésbe", meg a pelenkacsere rejtelmeinek kiismerésébe... Vagy hívj bébisintért telefonon.
Úristen hód, fújd már ki!!!
Egykébként lövésem sincs, hogy miért nem a nõt viszik el..
De szerintem hülyeség ez az ufósdi.. Én nem fogok ufósimeket csinálni... nekem nem tetszenek. Randák. 😄
Úristen hód, fújd már ki!!!
Mas
Ma Natasha nevu unokam - aki szepen felnott, elkoltozott es szakacskent/festokent igencsak szep karrier elott all (egyedulallokent egyelore) - eljutott arra a pontra a jatekba, hogy kirugtak! ;] Meg eddig egyetlen simemet sem rugtak ki a jatekban, igy meglepodtem. De nem keses vagy logas miatt. Az ok roppant prozai: megfazott a lelkem, es szakacskent sajnos elkovette azt a hibat, hogy betegen belehapcizott a keszulo martasba. Ami meg nem lett volna nagy baj, de a vendegseg nagy resze elkapta a betegseget, igy egyszercsak megjelent egy rozoga auto, es az immar munkanelkuli unokamat hazahozta. Hmhm... ;] Mivel gyerekkoratol kezdve a vendeglatoiparba keszult dolgozni, remelem sikerul meg munkat talalnom e teruleten.
Devids Pro: köszi szépen, így már megy

Társítsam a Sims2.exe-hez ? Mert volt nemrég egy rendszer reinstall és lehet h azért nem érzékeli (nincs hozzárendelve a Sims2höz)
és ne abodíshop a baj mert ezt a formátumot a sims2 kezeli nem a bodyshop
Most az a gáz vele, hogy nem akakr aludni, mert állandóan a gyerkõcökhöz szaladgál, amit meg is tudok érteni, de így tök depis lesz. Ebben tudtok segíteni?
Köszi
Az oldalról törli majd a leírást, de megtaláltam egy másik oldalon os, ott még az sincs megjelelölve h honnan van... LOL
http://simsek.gportal.hu/
Le kéne már a lopkodásról szokni 😊
Programfuttatási hiba.. Mit kellene csinálnia ? Nem exe file, hogy lehet ezt futtatni ?
Aki ezt az oldalt csinálja az vmi kurva pofátlan!
A leírásomat ellopta az oldalamról, megkérdezés nélkül (hiába írta oda a forrást), írtam neki mailt, nem válaszolt, írtam a vendégkönyvébe, törölte õket!
Nem így kellene oldalt csinálni h mindenhonnan összelopkodsz mindent!
És ha persze szólok akkor törlöd a vendégkönyvbõl!
Legalább méltóztass egy emailt írni!
snt
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
végül is csak azt izgatja a téma sztem
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
És utána kell beírni a megfelelõt?
már a 14.gyereknél tartanak
és mind fehér
a másik házaspárnál az ürge meg egyfolytában minden este az eget bámulja és jusztse viszik el az ufokj
és mind a 2 az ufovárosban van
bodyshopban hogy tudok alfa skint létrehozni?
tehát egy vadiuj skint?
A cheat-eket egyszerûen beírom a játék alatt vagy?