Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi
Lenne még pár kérdésem:
1. Ha bulit csinálok akkor miért nem jönnek el az emberek akiket meghívtam? Miért csak négy embert tudok hívni?
2. Vettem egy bárpultot, de egyszerüen nem tud inni a simem, azt mondja, hogy nem tud hozzáférni pedig semmi akadály nincs körülötte, miért van ez?
3. A kezdeti emberi tulajdonságokat meglehet változtatni?
4. Ha gyakorlunk valamit akkor gyorsabban tanulunk ha jó a közérzetünk, boldogobbak vagyunk? Más-más tárgyal gyorsabban tanulhatjuk ugyanazt a feladatot?
5. Ha csinálunk egy kertet akkor a kert és a ház között lehet nyilt ajtó? vagy nem lehet mert akkor könnyen kirabolnának?
6. S a végén egy láma kérdés: A riasztót, ugye belülre kell rakni?
TopGun
Hi! szerintem kimenti a csaladot is, toltottem mar le olyan lot-ot amiben lakok is voltak.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Köszi, majd kipróbálom, de azért írd meg h mi lett ha te megcsináltad.. Sztem csak a házat menti ki, a benne lévõ családot nem.. De ha igen, szólj! Köszi
Sipocz
Falunézetben a családot kirakod a közös gyûjtõbe és ekkor a házuk vagyoni értéket megkapják kp-ben. Igen meg tudod nézni az üres házat, falunézetben válaszd az épités módot és katt a kéglire.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Hogyan kell eladnom a házamat, ha egy újba be akarok költözni?
Valamint meglehet nézni az eladó házakat belülrõl, közelebbrõl mielõtt megvenném?
TopGun
Hi! a VIP-ben a sutotok senkinek sem jon le? 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Sipocz
Helló Népek!
Bugokrúl(😊->a "vízesés" bug akkor jön elõ, ha a telken beépited mind at 5 szintet (alap és tetõ is külön szintnek számít), a legidõsebb családtag kapja meg. (hogy mi az összefüggés tudja a nyavaja)
Mivel hál'istennek az adult simjeim nem akarnak megöregedni, ezért generáltam egy olyan házaspárt akikkel együtt él anyóspajtás mint konyhafõnök és leendõ nanny. Ezzel együtt szeretném ha jól érezné magát, ami úgy néz ki nem lesz nehéz mert egy igen huncut kis öregmamát sikerült kidobni. Az elsõ kívánsága egy jó kis "flirt", kérdés az idõskori szexualitás meddig megy el? merthogy ha durrbelebumm, akkor alkotok neki egy megfelelõ játszópajtást is.😊)

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

PiszkosFred
Varosi nezet menu - Neighborhoods. Ott jelold ki azt a hazat, amelyben a csalad lakik. Ne kezd jatszani, hanem csak egyszer katt ra. Ekkor jon ugye par lehetoseg - barati kapcsolatok, info, csaladkep, jatek, stb.. - na itt package lot-ra kattints. Ekkor a dokumentumok/profil neve/ea games/the sims 2/PackagedLots-ba elmenti a hazat azon a neven, amilyen neven a varosban szerepelt. (gyakorlatilag utcanev - xy woodland drive, stb.) sims2pack a file, ami aztan addolhato mint barmely hasonlo tipusu letoltott stuff.

Namost hogy a csalad is exportalva lesz e, nemtudom. Az a helyzet, hogy ezt majd csak holnap akarom en is kiprobalni, amikor is munkam elszolit par napra, es szeretnem magammal vinni a jatekot minden mentesevel. Ha lesz ra idom, folytatnam a jatekot az aktualis csaladokkal - felteve ha ez a modszer mukodik. Sajnos itthon az asztali gepen nem mertem kiprobalni, felve hogy oda lesz a csalad...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mike at home
Ki volt rossz, amig nem voltam? kit kell torolni? 😊))

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
az egesz oldal ilyen, a kepek is

o pl sok fuszert evett

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sims2 hova menti a dolgait? mármint a családokat, ha azt akarom h megmaradjon (biztonsági másolat) Sims1-ben ugye a Export mappa volt, de itt hol van? ÉS melyik fileok kellenek ?

snt
cseri001
- 1 bevonni.. 😊)

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
Nekem is a legelsõ páromnál rögtön ikrek születtek (azóta már felnõttek, helyesek lettek mindketten 😊)
Próbáld bevonni a kedves apukát is bevonni a "gyereknevelésbe", meg a pelenkacsere rejtelmeinek kiismerésébe... Vagy hívj bébisintért telefonon.

cseri001
Nnna, ezt megpróbáljuk... kösz.

cseri001
Eddig csajjal próbálkozott, de nem jött össze. Most csinált egy másik családot, javaslatomra megállította az idõt. Tehát most egy fickóval próbálkozik.
Egykébként lövésem sincs, hogy miért nem a nõt viszik el..
De szerintem hülyeség ez az ufósdi.. Én nem fogok ufósimeket csinálni... nekem nem tetszenek. Randák. 😄

PiszkosFred
Hat muszaj volt pihennem a megfazas miatt, igy csak 2-3 nappal kesobb kerestem munkat. Mosogatokent kezdtem ujra a szakacskarriert ;]

Ha még aznap keresl munkát, akkor csak egy szintet esik a simed. Engem a politikusi buliból vágtak ki, mert rosszul lobbyztam.

PiszkosFred
Ertem. Ezesetben elnezest, ugy tudtam hogy ez a kis util a BS resze, es csak egyutt muxik. Sorry.

Mas

Ma Natasha nevu unokam - aki szepen felnott, elkoltozott es szakacskent/festokent igencsak szep karrier elott all (egyedulallokent egyelore) - eljutott arra a pontra a jatekba, hogy kirugtak! ;] Meg eddig egyetlen simemet sem rugtak ki a jatekban, igy meglepodtem. De nem keses vagy logas miatt. Az ok roppant prozai: megfazott a lelkem, es szakacskent sajnos elkovette azt a hibat, hogy betegen belehapcizott a keszulo martasba. Ami meg nem lett volna nagy baj, de a vendegseg nagy resze elkapta a betegseget, igy egyszercsak megjelent egy rozoga auto, es az immar munkanelkuli unokamat hazahozta. Hmhm... ;] Mivel gyerekkoratol kezdve a vendeglatoiparba keszult dolgozni, remelem sikerul meg munkat talalnom e teruleten.

Ronaldo07

Devids Pro: köszi szépen, így már megy
Ronaldo07
Írtam egy-két szép dolgot a vendégkönyvébe!!

Devids Pro
nem a sims2-höz kell hanem van valami package installer a sims2 egyik alkönyvtárában! ahhoz társísd
Tudom, jól írtam be, programfuttatási hibát ír ki...
Társítsam a Sims2.exe-hez ? Mert volt nemrég egy rendszer reinstall és lehet h azért nem érzékeli (nincs hozzárendelve a Sims2höz)
Devids Pro
mert fontos a kis és nagy betü Sims2Pack így kell
és ne abodíshop a baj mert ezt a formátumot a sims2 kezeli nem a bodyshop
A csaj egybõl két gyereket szült:-(
Most az a gáz vele, hogy nem akakr aludni, mert állandóan a gyerkõcökhöz szaladgál, amit meg is tudok érteni, de így tök depis lesz. Ebben tudtok segíteni?
Köszi
Értem. Nincs bodyshop, szal ez a gond..

Az oldalról törli majd a leírást, de megtaláltam egy másik oldalon os, ott még az sincs megjelelölve h honnan van... LOL

http://simsek.gportal.hu/

Le kéne már a lopkodásról szokni 😊
PiszkosFred
a sims2pack-ra a duplakatt - amennyiben van bodyshop telepitve. Ha nincs, telepits. A .package mehet a downloadsba - vagy oda ahova a readme irja. Ezek rendszerint a karakter alkotaskor vagy vasarlaskor aktivizalodnak, vagy van hogy sima genetikai modositasok. A lenyeg az, hogy nem mindig latszodik a "hatas" ezeknel.

PiszkosFred
Nem fog. Irj inkabb a gportal uzemeltetoinek, es toroltesd az oldalt.

Átneveztem, hiába kattintok duplán, nem csinál semmit...
Programfuttatási hiba.. Mit kellene csinálnia ? Nem exe file, hogy lehet ezt futtatni ?
PiszkosFred
Mert nem mindegy, hogy .package vagy .sims2pack a file. Elobbi a downloadsba, utobbira duplakatt. (optimalis esetben)

http://simsblue.gportal.hu/

Aki ezt az oldalt csinálja az vmi kurva pofátlan!
A leírásomat ellopta az oldalamról, megkérdezés nélkül (hiába írta oda a forrást), írtam neki mailt, nem válaszolt, írtam a vendégkönyvébe, törölte õket!

Nem így kellene oldalt csinálni h mindenhonnan összelopkodsz mindent!
És ha persze szólok akkor törlöd a vendégkönyvbõl!

Legalább méltóztass egy emailt írni!

snt
Kiírja h programfuttatási hiba!
Ronaldo07
Kattints rá kettõt!!

Na igen, az xml-eket én is letöltöttem, átneveztem sims2pack -ra ,de hova másoljam ?
nevezd át sims2pack-ra

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

akkor viszont mehetnek a sunyiba a nagy mellénnyel beharangozott genetikai résszel..a genetika nem csak abból áll,hogy a két szülõ tulajdonságai öröklõdnek,hanem attól sokkal többrõl van szó..úgyhogy akkor bekaphattya a maxis is...

bocsi xml-be
ok akkor mégegy kérdés, most xls-be mentette le, írjam át a kiterjesztést és úgy rakjam be?
köszike, megpróbálom
Riana
jobb kat mentésmásként

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

Helló, lenne egy kérdésem. Mért nem tudok a V.I.P.-bõl letölteni?
Rafaelo
biztos csak azt viszik az ufók akit érdekel a csillagászat tudomány
végül is csak azt izgatja a téma sztem

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Kösz
És utána kell beírni a megfelelõt?

Riana
ctrl+shift+c

Riana
hát nekem a csajom zöld ufohoz ment feleségül
már a 14.gyereknél tartanak
és mind fehér
a másik házaspárnál az ürge meg egyfolytában minden este az eget bámulja és jusztse viszik el az ufokj

és mind a 2 az ufovárosban van

bodyshopban hogy tudok alfa skint létrehozni?
tehát egy vadiuj skint?

Bocsi, nincs kedvem visszaolvasni!

A cheat-eket egyszerûen beírom a játék alatt vagy?

Ha nem lesz vmelyik generációban ufókölök,akkor egy kalap szamócát sem ér a genetikai része..

Ezt már alább leírtam:ha a genetika törvényei szerint dolgozik a program,akkor valahol elõ kellene jönnie az ufógéneknek.😊

Riana
az enyémet se akarják elvinni az ufok pedig már régota probálkozom

Riana
nem is lesz ufo csak fehr gyereket tud szülni

Ha sok nyelven telepedik akkor international,ha nem akkor US(gondolom én).😊