Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TopGun
En is nagyon remelem, azt hiszem ma kiprobaljuk a nejemmel.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Sipocz
Nem kezd elõlrõl, ha a skillek megfelelnek akkor úgy a 4.-5. szinten lép be. Én át szoktam rakni a csúcsraért simet (hacsak valami nem épp ezen áll vagy bukik->mondjuk egyszerre sok neveletlen és éhes gyerekecske egyidõben) elsõdlegesen egy teljesen más skill halmazt követelõ melóra, hagy teljesedjen ki ott is (nagyon jó ez a fortune aspi simeknek hiszen nekik minden anyagi, így promóciós kihívás nagy aspi.pont kaszálást adhat; megjegyzendõ fontos hogy a sim mondjon fel telefonon és ne rúgják ki).

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Keress rá: GetDataBack... talán ez megoldja
Mike
kezded elõlrõl

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Nyugi van rá megoldás, bár én nem tudom pontosan de majd segíteni fognsak: nekem is volt hasonló gondom.
Azt hiszem valahol napra pontosan visszalehte állítani a rendszert: Rendszervisszaállítást kell keresned valahol- szerintem
Mike
nem tudom mennyire kell dinamikus oldal, szal lehet, hogy csak sima html, még nem tudom
azt sem, hogy mi lesz rajta, hogy fog kinézni, pár nap türelmet kérek.

miben segíthetsz? bármiben amihez kedved van.

Hi! Véletlenül letöröltem a játék 1. cdjének a cd-képét! Már a lomtárbol is kiüritettem! Tudom, ekkora balfék csak én lehetek, de nemismer vki olyan progit amivel a frissen törölt dolgokat még vissza lehet hozni! Valaki mentsen meg!!!
Könyörgök! Élet-halálkérdés!
A munkám most jelenleg: Senator, ha netalán megunnám ezt s más pályán szeretnék elindulni akkor a legalján kezdi. Bár gondolom gyorsabban feljutnék a ranglétrán mert már elég sok skill-em megvan. Dehát így nemigazán érdemes munkát váltani. Ti se szoktatok? Vagy ha kipróbálom magam más típusú munkában, s utánna viisza szeretnék térni a politikában akkor kezdhetnék mindent elõröl?
Devids Pro
és milyen tipusu oldalt akarsz? szóval miylen nyelven lesz megírva? PHP? sztem az lenne a legjobb! És milyen menüpontokat akarsz? miben segíthetek neked?😊 nincs msn-ed vagy icq-d?😊
Mike
nem
nem kötelezõ alapot tenni

Mike
plusz tárhely, ami ingyen van, az mindig jól jön!

fõleg ha sok cuccot akarunk feltenni

még ki kell találnom a site desingját és akkor neki lehet ugrani

Sipocz
Semmi, igazán az alap 2 féle módon hasznos:
1. látványnak szép és egy kis emelt terasz is mutatós lehet
2. pincét lehet a kégli alá varázsolni.

Mike
valahol azt olvastam, hogy öreg korban már nem lehet woohoozni

Devids Pro
akkor tárhely is megvan már?
Sipocz
A tetõhöz: nagyon príma tetõteres beépítéseink vannak, bár egy kicsit röhej, hogy a tetõvel fedett részre nyíló ablakok is beengedik a napfényt😊!

Jajj még annyit, hogy építettem egy házat magamnak, de lefelejtettem alapot rakni alá, azaz a sima fûre húztam fel a padlót, a falakat.
Ezzel kapcsoltban adódhat valami probléma? (Eddig még semmi problem nem volt)
Mike
egy idõ múlva elmúlik a szerelem, ha enm ápolod. szal egy ideig ne hívd fel, ne vegyél róla tudomást
ennyi

mint az életben 😊)

Mike
www.pc-game.hu

értelemszerüen

www.sims2.pc-game.hu lesz vagy valami ilyesmi

jelenleg a tárhelyszolgáltató fõoldala jön be

Sipocz
Hát az aging off cheat is az, de az nem az igazi.

Sipocz
Jaja, így van! Volt úgy hogy a lutrikártyán az "ignore"-on kívül mindkét válasz szívás volt, volt úgy hogy mindkettõ helyes csak a díjazás volt más.

Az öregedés megfékezésének ugye csak egy módja van az: "elixir" itóka.
Mike
hát tegyél rá tetõt 😊

Sipocz
(gonosz gondolatok😊)Ha más nem hát akkor anyóspajti megpróbál nem csupán "anyai szeretet" alapon közelíteni a vejéhez😊) Bár nem emlékszem egyáltalán van-é erre opciója?😊) No meg mivel ez Pleasntview-ben van lehet hogy megpróbál kikezdeni az öreg Goth Muartéval😊)!

Mike
sims1-ben én simmel nem fõztem 3 skill alatt. ellenben a kandalló félpercenként gyulladt ki, szal ki is dobtam a fenébe 😊 (sims1)

Ha összeveszek vele gondolom, hogy már nem lesz belém többé szerelmes de akkor a barátságjelet is levesztem az pedig nagyon fontos lenne mert elég jó barátok vagyunk már.
Kár hogy nincs egy finomabb módja: pl.: bocs már nem szeretlek- erre eltûnne a szerelemjel, de a barátság maradna
Devids Pro
Mike hogy áll a domain reg. , mikor lesz meg?
PiszkosFred
Sajnos erre a nyitott haz dologra nem figyeltek oda a keszitok. Hianyolom a teto hianyat is, illetve az ennek a kovetkezmenyeit. Igy vigan elelnek a simek felulrol nyitott lakasban is. Talan az elso kieg vagy nagyobb addon talan az idojarast is behozza a kepbe, mert azt is hianyolom. Esoben gardenparty elmeny lehetne ;] Vagy teto nelkuli hazban a beazas, esetleg a teto rongalodasa eseteben a beazo helysegek... Es igy tovabb ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mike
a higanymérõ a munkához való hozzáállásodat jelzi. értelem szerüen ha megvan minden feltétel, és a mérõ istele van akkor jó eséllyel elõléptetésre számíthatsz.
a kérdésekre adandó helyes válaszhoz pedig a Jóisten segítségét kell igénybe venni, bár szerintem ha a simed jó hangulatban van, pozitívan áll a munkájához, nem tudsz rossz választ adni

Sipocz
Nálam csak a community lot-on lévõ grill nem lángolt még fel. Ezt a "tûzjelzõs grill" szokásomat még a Sims1-bõl hoztam mert sajna ott egy simem épp így halt le.

Mike
egy két szerelem nem téma a sims-ben 😊 lényeg hogy a szerelmi sokszög tagjai ne legyenek egy idõben egy fedél alatt

Sipocz
A promóhoz kell hogy ama "higanymérõ" a tetejéig zöld legyen (ezt befolyásolja az hogy a sim mennyire érzi jól magát amikor melóba indul, a saját mood valamennyi része ide átkerül), a skill-ek között is meg kell lennie minden elvárásnak (ez ált. 2-3 skillre érvényes), valamint megfelelõ mennyiségü barátnak (lásd.protekcionizmus) kell lenni (a családtag még akkor sem minõsöl barátnak ha más háztartásban él!!, ezért sem érdemes a falut 1 db. óriásklánnal benépesíteni szvsz.).

Mike
náalam nem nagyon van öregedés, passzolok

Mike
én grillsütõhöz életemben nem tettem még füstjelzõt. igaz sohasem gyulladt még ki. riasztóból is szerintem elég egy, abba a szobába ahol a bejárat van. értelemszerüen ha több szobának van kifelé bejárata akkor oda is kell

Mike
de a pláne ugye az, hogy õt nem is a parti miatt hivtam át

Mike
lehet nyitott a ház, de akkor a kertet kell vhogy lezárni, mondjuk sövénnyel

Sipocz
Volt egy koleszos haverom (még az õskorban😊 akinek az ágya felett így virított az írás: "Két ember társaság, ennél több már tömeg és itt zajlik a társasági élet!"😊))) No ez valami eféle lehetett!😊))

Mike
A hf tanulásának sebbessége az osztályzat függvlénye
A+ gyerek egyedül is pillanatok alatt megcsinálja a háziját, C környékén érdemes a gyerekkel tanulni

ha nem erre, hanem a skillekre gondolsz, akkor az elsõket viszonylag gyorsan meg lehet szerezni, a felsõket, 8-10, már elég lassan

Mike
3. a kezdeti tulajdonságokat gyermek korban MEG LEHET változtatni
Sipöcz emlkészem, potn te írtál errõl elõszõr.
sazl ha születik egy olyan tulajdonságú gyereked, aki nem illik a családba, szülõi, tesói befolyással alakítható

Mike
1. minap megcsináltam életem elsõ partiját, nem jött el senki, ellenben a simem szívszerelmével, aki már reggel óta ott volt, jót enyelegtek a diványon, és így kitünõ minõsítésü partit sikerült összehozni 😊))

Mike
családostúl menti. természetesen a mentett ház család nem tûnik el.
másik mentési lehetõség ha van elég vincsihely, a Neighborhood dir-t lemaásolod vhová

Vessz össze avval akibe szerelmes, pofozd üsd vágd stb. Garantáltan nem szereti majd többé
Az elõléptetésnek vannak feltételei (képességek, jóked stb) vhol a munkánál kiírja, meg mutatja h mi kell hozzá még...
Mike
Érdekel vkit új börszin, illetve pár átszerkesztett ruhadarab? mert ha igen, bedobom a közösbe a ténykedésem, de ha nem az serm baj, nem vagyok sértõdõd 😊

A barátnõm szerelmes lett egy másik sim-be. Ott van mindkettõjüknél a szív jel- hogyan lehet azt kitörölni, hogy már ne legyenek egymásba szerelmesek?

Értem tehát a magasabb Mod-dal gyorsabban elõrébbjutunk a munkában, s akkor is gyorsabban elõrejutunk a munkában, ha pl.: munkabamenetel elõtt minden szükséglet ki van elégítve? azaz mindegyik zöld?

Hogyan lehet megnézni hogy még mennyi van hátra ahhoz hogy elõrelépjünk a munkában? A munkánál a mérleg alatti "higanymérõ" jelzõ az pontosan mit jelöl? (nekem általában zöld szokott lenni középtájt? A munkában amikor vannak választási lehetõség (pl.:támogat vagy nem egy bizonyos dolgot) ott megfigyeltem, hogy mindig az elsõ válasz a jó döntés vagy ez nem így van? Akármelyiket választjuk kapunk jutalmat?
Mike
Új tapasztalataim:

kiköltözés, porontyaink elhagyása:
- tinidzserkorú sim gond nélkül egyedül hagyható a házban, 2 pénzfával éhen sem hal. nem árt azért, hogy mielõtt lelépünk, gyermekünk eléri az A+ iskolai eredményt
- gyereksimet nem lehet elhagyni, kapunk egy döbbent üzenetet, hogy tudatában vagyunk, hogy mégis mit csinálunk 😊

(az elköltözés minddkét esetben a find own place a komputerben történik)

Megoldódott..
törölte a srác..

Top Gun: köszi, akkor remélem elmenti a familyt is..
http://simsek.gportal.hu/

nemtom ki csinálja ezt az oldalt, de Ronald07 tegnapi megjegyzését törölte a vendégkönybõl és az ellopott leírásomat sem törölte az oldaláról, és email sem írt nekem ezzel kapcsolatban, pedig megkértem!

Lehet h gportal adminokat felkeresem, ha nem törli az oldaláról a leírásom...
Sipocz
Az elderek szexuál-higienéjérõl szóljatok nekem!! (lásd.9167)

Sipocz
(ugye érdekes amikor azonos hiv.számra letárolja 2szer ugyanazt😊)

Köszi a válaszokat 😊
Néhány válasz:
1. Ez engem is érdekelne. Én pl. csak 2 embert tudok meghivni. Lehet hogy a gép konfigurációjátol függ, hogy mennyi a max. vendég.
2. Kell hivni barmant.
3. Szerintem nem, de mondjuk függ attól is hogy miket tanulsz.
4. A tárgyak befolyásolják a tanulás gyorsaságát
5. Szerintem simán lehet ajtó, csak tegyél a syobába riasztót.
6. Igen