32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Erre én is reagáltam,de mostanáig bedöglött a cselló,és mégegyszer juszt se írom be!De a lényege az volt,hogy miszter tomzon menjen a bánatba.Ha -netalántán,amit abszolúte nem hiszek- perre kerülne a sor,az EA ügyvédei megennék desszertnek.Majdnem annyi van nekik mint Billéknek.
  • Duddits
    Nézzetek át a Játékmagyarítás topikba, IMYke adott egy másik cikket.
  • Duddits
    Jaja!
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Ahogy mondod! Ép most olvastam egy remek hangu szerkesztői véleményt ezekről a prüdségekről az Index-en. A lényege hogy a tömegmészárlás, terrorizálás az mehet mindenkinek korhatár nélkül (sőt mintha a média erre lenne leginkább kihegyezve), de az ÉLET egyik alapvetése a két egyenrangu fél között kölcsönös megegyezéssel létrejövő szexuális kapcsolat, na ez elítélendő.
    (az eféle májereknek szvsz. az apjuk........ minimum 5*:)))
  • Coolfire
    Na nyomozgattam egy kicsit.Háromféle patch létezik jelenleg a Sims 2-hőz.
    1.)1.0.0.971 CD DVD
    2.)1.0.0.994 CD DVD
    3.)1.0.0.999 csak DVD és ezt akarod te mindig a hivatalos oldalról leszedni.:)
    Még van egy lehetőség:vagy innen leszeded valamelyik neked tetszőt patch vagy az University 1 cédén lévő TSBin/TS2UPD.exe filet elíndítod a Sims 2 telepítése után.De azt még mindig nem értem,ha a magyarítás össze file-ját bemásoltad+ a regkulcsot,akkor miért nem megy.Mert akkor értelemszerűen magasabb verziójú lesz mint az Univ. peccse,ergo nem is kezd patchelni,hanem visszakéri az 1.cd-t.
  • sirdond
    arra kattintottam én is, de érdekes hogy amikor már lejött akkor dvd-s verziót kér.

nekem még mindig nem sikerült rárakni a univet, pedig nem vagyok láma.
  • Duddits
    The Sims 2= sex? - (pc) captainm - 2005.07.25. 09:01

Alig ért véget a Grand Theft Auto San Andreas ellen indított hadjárat, ami az ominózus Hot Coffee mod miatt robbant ki, az ügyben eljárt Jack Thompson máris új prédát talált magának a The Sims 2 képében. Az emberke ugyanis azt találta ki, hogy a moddolásoknak és a cheat kódoknak hála teljesen le lehet vetkőztetni a simeket és pucér valójukban lehet őket irányítani, mindezt a pedofilok nagy örömére. Egyelőre még nem került bíróságra az ügy, mindenesetre Mr Thompson küldött egy levelet az EA egyik emberének, amiben azt követeli, hogy tiltsák be a moddolásokat a játékhoz, ne támogasság tovább a kiegészítések elkészítését, no meg hasonló finomságokat "tanácsol" nekik. Az EA egyelőre nevetségesnek tartja a vádakat, azért valljuk be, nem kereshetett a GTA-s perrel olyan keveset ez a Mr Thompson, ha már egy ilyen játékot is képes betámadni!

Playware

Én inkább ezt a köcsög Tompsont állítanám le!
  • ffxi
    De, hogy írjam át ezt a regis-t, ha win újratelepítésnél már nincs is? Vagy csak reinstall? Én olyat nem csinálok, hanem a jó öreg format c-vel!

• Mike
    rkjuk

Devids, rakd be légyszi
  • Mike
    aha :DDDDDDDDDDDDDDd
  • Coolfire
    És hol az 5.-ös pont?Azt már le sem merted írni?:)
  • Coolfire
    Hát igen,lassan már jön az Éjszakai élet,és még mindig nagyon sokan nem bírják telepíteni.Pedig szerintem egészen értelmesen,szájbarágosan írt(uk)am le a menetét.Ezért javallottam,hogy a FAQ-ba rakjuk be.Namind1 ez van.
  • Mike
    6. Mike egy bunkó állat, de ez van
  • Mike
    már bocs

de a faszom :(

megint a béna isntallálgatás a téma
    leírom ide mégegyszer, de már nagyon unom

1. nem kell crack hacsak nem a DVD-s verzióval játszol, mert ahhoz a crack jó, CD-shez nem, ha azt használod nem tudsz építkezni
    tehát az univ első lemezét kell bemountolni daemon tools-szal
    akkor menni fog (természetesen ha sima sims2-d van, akkor annak az első lemeze kell)
    nem lérdekel a mini image, tessék venni nagyobb vincsit, nem drága

2. patch
    ha sima sims2-d van, akkor letőltöd hozzá a patchet a hivatalos ioldalról, értelemszerüen vagy a CD-st, vagy a DVD-st, véletlenül sem keverve
    ha univ-d már fent van, nem kell patch

3. aki magyar verzióval akar játszani, elmegy és megveszi a boltban
    vagy elolvassa a faq-t fent a link) és bénázik csendben, ha nem megy, nem megy, akkor visszateszi az eredetit

4. ha fent van az univ, akkor nem az eredeti ikonnal, hanem az új univval indítja a játékot,
    ha a régivel indítja és nem indul el, nem ír ide, hogy nem indult el
  • Mike
    katt ide a kepert
  • Mike
    talán a CD-s patchet kellene letölteni
  • sirdond
    olyan nem lehet hogy a university verzióm nem jó az alphoz?
  • Coolfire
    Más megoldás szvsz nincs.
  • Coolfire
    Pedig így 100%-oasn működnie kell,tesztelve.
  • sirdond
    hát ismét csak nem jó. ugyanaz mint eddig,ha átírom a registryt akkor sem,ha nem írom át akkor sem működik. egyéb ötlet?
  • Coolfire
    Neked is javaslom ezt,mert talán ezekkel a regkulcsokkal windows reinstall után is működésre lehet bírni.Igaz az uninstall em fog menni.
  • Coolfire
    [IMG][/IMG]
  • sirdond
    aha, igen. na most ezt a registrys részt bővbben is kifejtheted. mit mivel?
    és mi az a régiókód??
  • Coolfire
    Pázze,mit nem lehet azon érteni,hogy ha cracket használsz,nem lehet építkezni,vissza kell másolni az orig. exet.És képpel kell játszani.
  • Atkamon
    Amúgy ott nincs jól leirva! Amikor én még nem tuttam építeni és megnéztem azt a szöveget, egyátalán nem értettem! Találtam egy jöbb oldalt ahol lépésről lépésre minden le van irva!
  • Coolfire
    Megpróbálok.Ezek szerint uk_us cédés verzád van.Ha telepíted az Univot,a végén fog patchelni(kéri a 4 cd.-ét).De,ha rárakod a magyarítást(faq),az .exe és a többi file magasabb verziószámú lesz mint a patch(registryben is átíródik),tehát nem kell patchelni.Ha ez megvan indulhat az University telepítése.Mikor bekéri az 1 cd.-t,nyisd meg a registryt és a sims 2 régiókódját írd át MXHG7704637-ről MX08004261-re(ez az uk_us régiókód),ha ezt nem teszed meg,akkor aszongya,hogy nincs fent az alap sims 2 és leszedi magát.Meg nem lesz magyar az .exe-vel sem,mert a magyar fileokat nem csomizza ki.Ha vége az Univ. telepítésének írd vissza a magyar régiókódot,a fakuból szedd le az Univ. .exe.-t és regfilet és enjoy!.:)
  • sirdond
    érdekes, én hiába töltöm le a cd-set, nem jó. amúgy igen, a universityt akarom rárakni de sehogy nem sikerül. esetleg tudnál segíteni?
  • Coolfire
    Hát ahogy előrébb leírtam,ha a windowst nem boot-ból,hanem oprendszer alól indítottad,akkor nincs gáz.Ha nem,akkor viszont van.
  • Coolfire
    Nem szar az pedig,én használtam mindkét patchet(a cédést és a dévédést is),de a magyar dvd miatt már nincs rá szükség.Kíváncsiságból megnéztem a hivatalos oldalon patcheket,és ahhoz a verzióhoz való amire linkelve van.Nem értem mi a gond.Egyébként csak simán az alapot akarod patchelni,v. rá akarod rakni az Universityt is?
  • ffxi
    Súgjon már meg vki, hogyan lehet XP install után elindítani a telepített gémet! THX

• sirdond
    szar ez a sims 2 rájöttem. ha patchet akarok tölteni nem jó, ha sikerül letölteni, akkor meg nem lehet patchelni
  • Devids Pro
    Leggyakrabban előforduló kérdések
  • bruderdavid
    NEM tudok falakat építeni a Sims 2 ben. Valaki segítsen! Minden ami abban a menüben van ahol a talaj és a falak építhetők nekem nem működik,egyszerűen nem rak le semmmit. Valaki segítsen!!!
  • Atkamon
    Csigavér ember!
  • sirdond
    valaki mondja már meg legyenszíves, hogy miért van az hogy le akarom tölteni a patchet a hivatalos oldalról (a CD-s verziót) és amikor lejött akkor szar rohadt g*ci dvd-s patch!???? előre is kösz
  • Coolfire
    Devids írd már be a fakuba,hogy hogyan lehet akármelyik formátumú/nyelvű Sims 2-re az Universityt felrakni.Már a f@sz kivan,hogy senki sem tud visszaolvasni.
  • ffxi
    És azt hogyan kell? Szal meglehet csinálni, ugye?

• Coolfire
    Akkor nem,ha windows alól telepíted úra.Akkor minden megmarad a régiben.Ha viszont boot telepítést csinálsz akkor valóban minden megy a levesbe(doc. and sttings,program füles,registry etc..)ergo minden telepített progi használhatatlan lesz,ami ezek közül igényel vmit.
  • Mike
    registry bejegyzések kiexportálása
  • ffxi
    Asszem igen! Lehet ellene tenni vmit, emberek?