Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
1. Build a standard foundation.
2. While still in the foundation and deck tool and holding CTRL, drag to erase the center of the foundation.
3. Go down to the lowest level (page down).
4. Lower the terrain inside the inner wall of the foundation using the lower terrain tool.
5. Switch to the level terain tool. Then, click and hold on a tile that seems to be the right depth. This levels out any included tiles to the same level as the first square. Keep leveling till the basement floor is flat.
6. Return to the ground floor (page up) and select a connecting stair. Point to the floor adjacent to the hole. A staircase draws automatically down to the basement floor. Relese the mouse button.
7. Apply flooring to the ground level and put a railing around the opening with the fence tool.
8. cover the floor and walls in the basement too.
Now you have a basement, with foundation.
Amivel a csillagokat bámulják annak van egy spéci neve, ami egyszerûen most nem ugrik be
-Távcsõnek hivják
-Tárgyak száma nem bõvül, csak majd ha letöltesz hozzá
Raffaello: igen van - igaz csak padlószõnyeg -, az építõ módban keresd. Van mellette csempe, parketta, homok és még jópár lehetõség.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
+ Tehát akkor Ufóval hogyan tudok találkozni?
Hat ha van periszkop, talan van tengeralattjaro is ;]
+ Én azt hittem, hogy az idõ folyamán nõ a beszerezhetõ tárgyi eszközök száma, de ugy vettem észre hogy sajna nem 😞 Pl.: Billiárd asztal kár hogy nincs
Pincét hogyan kell csinálni? A szintkülönbséges lépcsõ segítségével nem tudok ,de akkor hogyan kell?
Létezik az, hogy nagyobb felbontásban, többen jönnének el a bulira?- vagy a kettõ nem függ össze?

Néztem egy csomó ideig a periszkóppal de nem láttam ufót 😞
tudom hogy ez csak egy felesleges szajtepes a reszemrol - mivel egy nyomorult kis porszem sem vagyok a fejlesztok szamara - de attol meg szivesen latnam ezt a lehetoseget. Megha az egesz halott ugynek tunik hirtelen. De hatha gondolt hasonlora mas is, es a fejlesztok sem zarkoznak el ilyen modositastol az esetleges peccs soran. Kitudja, mindenesetre nekem hianyzik, es kenytelen vagyok ugyanazon simekkel randizni a nagypapaval, a fiaval es akar az ukunokajaval is ;]

de az meg akkor azért nem jó mert ha más is játszik a simsel akkor az õ családjukat (amíg a másik ember játszik) a gép összevissza házasítgatná meg minden! Szóval ez sem jó 😛

Meg hasónló problémaim vannak még....

Lehet, hogy már megint hülye kérdésem van, de én úgy vettem észre, hogy, ha bemegyek a városba, vagy akárhova, csak otthonról el, akkor hiába telik el az idõ velem, "kint", ha hazaérek onnan folytatom, ahonnan eljöttem.....
Ezt csak én vettem észre, vagy nem olvastam eleget?
De vhogy ezt tényleg meg kéne oldani sztem, mert nem mellékes..
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Írj egy mailt az EA-nak
Najo, de most komolyan, sztem is így jó lenne...
az azonban nem jó, ha több családddal is játszol, esetleg egyí faluban t9öbb emebernek van családja, és csak azt veszi észre, hogy meghalt a mukija, anélkül, hogy hozzányúlt volna
szal ne öregedjen. ez nem singles, hogy egy család van azzal játszhatsz, és senki mással
max akinek ez kell, az bekapcsolhatná

Most átváltottam a sport pályára, sikerült elérni ott is a legmagasabb pozíciót. 😊 Viszont van egy érdekes dolog. Amig a régi házban, másik állásban voltam, nem volt gond a kapcsolatommal. Most viszont 1-2 nõszemély gyakran ellenkezik. pl. egy make out után általában megjelenik wants-ban a woohoo. eddig 100%-ban össze is hoztam. most viszont van, hogy nem sikerül. vagy ottvan a tánc is. megjelent a wantsban, és akivel eddig állandóan sikerült, most ellenkezik... Cska nagy nehezen lehet rávenni. Ez mitõl van?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
ha a csaj nem lakik sehol, tehat egy Townbie akkor jo esellyel nem is fog felnoni soha
ahhoz, hogy felnojon, jatszanod kell vele is
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mert van egy olyan mappa aminek camera a neve de ott vannak is dolgok de nem képek hanem szövegek mikor megnyitom. Hogyan tudom képként elmenteni?
Másik story: Van az öreg sim, hazahozott munkából 1 fiatal csajszit, feleség melóban, azok meg kufircoltak. De ez még semmi, asszony hazajött, nagy nehezn rejtegettük a csajszit (bealudt az ágyba, alig akart felkelni) de végülis megúszta az öreg, az asszony nem vett észre semmit.. Aztán a tini fiam felnõtt és mivel a barátnõje tini maradt, ígyhát öasszejött az apja fiatal csajával, woohoo az ágyban, apuci rajtakapta õket, felpofozta a csajt. Sráccal is mínuszba volt az apuci.. Na, hogy akkor már mindenkinek jó legyen, így anyuci is megcsalta apucit egy másik fiatal feka csávóval. Komolyan, jobb ez mint egy brazil szappanopera

snt