32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Beniboy
    jó és mit írjak be igy ezt kompletten. a keresőt is használtam. ha vki tud akko lécci segíccsen vagy adjon 1 hozzászólásszámot
  • Coolfire
    Az alkesz tiltólistás a safediscnél a clonecd-vel együtt.Daemonnal mountolj egy univ. miniimagét.
  • Carlos
    "Keresés a témában" a te barátod!
  • Beniboy
    hy all! nem tudom lehet h volt már szó róla visszaolvasgattam de nem találtam. nekem megvan a magyar dvd verziós sims2 és felrakom hozzáa 2cd-s szintén magyar universitit és nem indul el a game mer azt mondja h nincs benn a cd (alcohollal mountoltam)és ugye crack nincs hozzá a cdken amit meg leszedtem és felraktam akkor is ezt írta ki. segítsetek plz
  • Gólya #14158
    Szabad ember szabad országban azt csinál ...... amit szabad.
    Ezzel egyutt felháborító.
  • Babapofi
    Hy! Nekem az a nagy problémám hogy a játékban minden grafikai beállításom a maxon van mégis minden homályos pl a simsek, a tárgyak és a környezet is. Régebben minden tökéletes volt a max beállításokkal. Plíz help!!!
  • Mike at home
    szvsz ez Mo.
    itt nem szokas ilyenekre figyelni, illetve szokas magasrol leszarni
  • Carlos
    Amúgy mindegy.
    A festett téma szerintem erős túlzás. Maximum egy fotosop effekt.
  • zizzenet
    Meg ne sértődj, de elég naiv reakciónak tartom. Szerinted ARC-ék nem gondolkodnak? Szerinted az érintettek nem tudnak erről? Szerinted nem tisztáztak a kiállítás előtt jogi kérdéseket (nem véletlen "festett" kép van ott)?
    Látogass el az arcmagazin honlapjára, és fusd át a pályázati kiírást.
    Egyébként, véleményem szerint, ha már szerepel valahol a The Sims 2 kiírás, bárhogyan is, védjegyes problémák merülnek föl - nyilván tisztázták.
    Lehet, a felsoroltak között van, ami nem teljesül, mégis szerintem elkéstél jóhiszemű fellépéseddel.
  • Carlos
    Naja...Emke üzletház.
    Ösmerem az ottaniakat.
    Mithis is ottvan...
  • Mike
    Kapcsolat: Electronic Arts Magyarország KFT.
    1072 Bp. Rákóczi út 42. EMKE Irodaház
    Tel: + 36 1 327 4275 / Fax: +36 1 327 4268
  • Carlos
    Sehol se találok mélcímet az ea magyarország honlapján. Ezt a gázt.
  • Mike
    támogatlak
  • Carlos
    Lehet, hogy írok az EA hun-nak, bár szerintem tudnak róla.
  • [HUN]FaTaL
    nyilvánvaló hogy semmi köze a sims2höz attól még a kép vicces bár az EA biztosan nem engedélyezte és az EA helyében én is perelnék de nem vagyok a helyükben így a kérdés abszolút nem érdekel egyszer jó volt megnézni legalább itt gépen ezt a plakátot és ennyi. ez inkább arról szól hogy elég sok helyen lehetett látni a reklámot. asszem BKV buszon láttam vagy hol. hát elég lol volt
  • Mike
    arról nem beszélve, hogy nem hiszem, hogy az EA Magyarország ezt engedélyezte volna
  • Mike
    arról nem beszélve, hogy mennyire közönséges ez a felirat, és a sims nem erről szól
  • Mike
    vmelyik barom politikus még itthon is betíltatja
  • zizzenet
    Őszintén szólva én is röhögtem a dolgon. Mindazonáltal nem vagyok meggyőződve róla, hogy ez kifejezetten a Sims 2-ről szól...
  • Mike
    szerintem qrvanagy parasztság
    és igaza van Carlosnak, fix nem játszott vele
    aláírnám:
    te meg megbaszhatod apádat
  • Carlos
    Én nem tudtam rajta röhögni.
    Amúgy szerinted játszott a készítő a játékkal?
    Mert szerintem baromira nem!
    És ez a legidegesítőbb.
  • [HUN]FaTaL
    nincs humorérzéketek? vagy ea munkatársak vagytok? mert én speciel egy jót röhögök rajta:D
  • Mike
    egyetértek
  • Carlos
    Real, énis lefényképeztem:
  • Coolfire
    Hehe..ez tényleg valódi?Nem nagyon hiszem,mert ezért a szövegért,hogy meg(basz/hág/kúr etc..)hatod anyádat is" a kiadó simán perelhetné hitelrontás miatt a multireklámot és a készítőt.Vérfertőzés ugyanis tudtommal nincs a játékban.:)Hiába reklám.Annyi pénze meg szvsz nincs a multireklámnak,hogy ezt megjátssza.
  • [HUN]FaTaL
    LOOOOOL:DDDD
  • Zolcsi01
    Hát ez kurva jó!
  • rage
    Hát, elég bátor dolog, az biztos :)
  • Carlos
    Ezt énis láttam. Fel is b***ta az agyam.
    EA helyében úgy perelném az alkotót, hogy soha többé nem lát ceruzát.
  • rage
  • Coolfire
    Ez volt az első,amit átnyálaztam,de thx.:)
  • Devids Pro
    Itt nézz szétt.
  • Coolfire
    Már csak egy Egyetem borító kellene.Tud vki?
  • Coolfire
    Ja átváltani sehogy.Esetleg kukkants be a registrydbe.14197HU ennek kell a régiókódnak lenni,a másik meg lentebb van.Ha nem ezek akkor nagyon elb@sztál vmit.
  • Coolfire
    Ehe ez érdekes.Én is felpászítottam mindkettőt,és magyar lett.Sőt,sokkal jobb a szöveg,mintha az angol kiadást magyarítottam volna.
  • richter
    Felinstaláltam a magyar sims 2-t és a magyar egyetemet, de a nyelv angol lett. Nem tudja valaki miért, vagy hogy hogyan tudom átváltani? Előre is köszi!
  • somaaa
    Mi az a sleep over és go steady ami teenagerkorban van a proposeban?
  • [HUN]FaTaL
    felraktam endlessre meg vki más bithumenre is
  • Duddits
    Mért ne? Baj? Csak megakartam mutatni, hogy felrakták.
  • Mike
    ezt meg mi a szarnak másoltad be ide? :(