Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem írhattad volna egybõl magyarul is.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

teleszkóp..

Pincét kipróbáltam mûxik. Egy angol nyelvû útmutató van róla, remélem érthetõ lesz. 😊

1. Build a standard foundation.
2. While still in the foundation and deck tool and holding CTRL, drag to erase the center of the foundation.
3. Go down to the lowest level (page down).
4. Lower the terrain inside the inner wall of the foundation using the lower terrain tool.
5. Switch to the level terain tool. Then, click and hold on a tile that seems to be the right depth. This levels out any included tiles to the same level as the first square. Keep leveling till the basement floor is flat.
6. Return to the ground floor (page up) and select a connecting stair. Point to the floor adjacent to the hole. A staircase draws automatically down to the basement floor. Relese the mouse button.
7. Apply flooring to the ground level and put a railing around the opening with the fence tool.
8. cover the floor and walls in the basement too.
Now you have a basement, with foundation.

Rafaelo
ok

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Távcsõnek azt hívnak ami nekem van s kukkolom vele a jó kis szomszédnõcskét 😊
Amivel a csillagokat bámulják annak van egy spéci neve, ami egyszerûen most nem ugrik be
-Szõnyeg (kis szõnyeg) sztem nincs, csak a rendes padlószõnyeg..
-Távcsõnek hivják
-Tárgyak száma nem bõvül, csak majd ha letöltesz hozzá
PiszkosFred
Balli: ofkorsz, csak kötexem ;] Ufok kapcsán én eddig nem próbálkoztam, de talán Riana-t kérdezd meg. (valahogy az ufók kapcsán mindig az jut eszembe hogy õ próbálkozott vele a legtöbbet, és osztotta meg eredményeit és kudarcait velük kapcsolatban)

Raffaello: igen van - igaz csak padlószõnyeg -, az építõ módban keresd. Van mellette csempe, parketta, homok és még jópár lehetõség.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Rafaelo
szõnyeg van ?én még nem láttam

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Jó, ok hülyeséget írtam. De gondolom gondoltátok, hogy a csillagvizsgáló távcsõre gondoltam mi a helyes neve ennek nem jut eszembe?
+ Tehát akkor Ufóval hogyan tudok találkozni?
PiszkosFred
Kisebb felbontasnal, lebutitva talan. Valaki irta, hogy a meghivhato simek szamat a prg megprobalja az alapjan kalkulalni, hogy a geped milyen teljesitmenyre kepes.

Hat ha van periszkop, talan van tengeralattjaro is ;]

Devids Pro
áss le a pincéhez késöbb bejövõ tárgyak max az aspi tárgyak
Lenne még pár kérdésem:
+ Én azt hittem, hogy az idõ folyamán nõ a beszerezhetõ tárgyi eszközök száma, de ugy vettem észre hogy sajna nem 😞 Pl.: Billiárd asztal kár hogy nincs

Pincét hogyan kell csinálni? A szintkülönbséges lépcsõ segítségével nem tudok ,de akkor hogyan kell?

Létezik az, hogy nagyobb felbontásban, többen jönnének el a bulira?- vagy a kettõ nem függ össze?
PiszkosFred
Uh, van a játékban tengeralattjáró?

Ufót, szellemet hogyan lehet látni?
Néztem egy csomó ideig a periszkóppal de nem láttam ufót 😞
PiszkosFred
Ahogy mar mas is irta, mintha egy vampirok lakta varosban elnek. Rajtam kivul mindenki orokeletu ;]

PiszkosFred
Azt ne felejtsd el, hogy ez csak valaszthato lehetoseg lenne, nem allando tulajdonsag a csaladoknal. Igy az egy csaladon beluli csaladok - teso, noverke, feleseg, ferj csaladja - eseteben be lehetne allitani, hogy rajuk hasson e ezt az "oregedo es sokasodo" script, vagy rajuk ne. Ahogy ezt barmely csalad kapcsan lehetne engedelyezni es/vagy tiltani.

tudom hogy ez csak egy felesleges szajtepes a reszemrol - mivel egy nyomorult kis porszem sem vagyok a fejlesztok szamara - de attol meg szivesen latnam ezt a lehetoseget. Megha az egesz halott ugynek tunik hirtelen. De hatha gondolt hasonlora mas is, es a fejlesztok sem zarkoznak el ilyen modositastol az esetleges peccs soran. Kitudja, mindenesetre nekem hianyzik, es kenytelen vagyok ugyanazon simekkel randizni a nagypapaval, a fiaval es akar az ukunokajaval is ;]

Akkor is van megoldás: Külön player profilok 😊 És esetleg be lehetn e állítani h a player profilok között is lehet kapcsolat
Devids Pro
hát ez majd talán a sims3-ban 😄
de az meg akkor azért nem jó mert ha más is játszik a simsel akkor az õ családjukat (amíg a másik ember játszik) a gép összevissza házasítgatná meg minden! Szóval ez sem jó 😛
Így van! Természetes a gép elõbb utóbb összegenerálná a másik simeket is, lenne családjuk stb.. nem halnának ki..
PiszkosFred
Am ha oregszenek, az feltetelezne, hogy a karakter jellemzoinek megfeleloen esetleg egy kisebb AI alapjan osszejonnenek, es "szaporodnanak". Igy az elet folyamatos lenne a varosokban is. Mint az eletben.

Devids Pro
szerintem ez a "mások nem öregednek cs a mi családunk" dolog jó mert gondoljunk bele ha mindenki öregedne egy idõ után kihalna a város és csak mi lennénk benne az meg a másik hogyha más is játszik a játékkal akkor megöregesztjük annak is a simeit szóval sztem ez így jó ahogy van!
Ne legyél már maximalista, azért ilyen aprólékosan nem dolgozhatnak ki semmit... akkor még 10év múlva sem lett volna kész
A 13 csak szerencse szám........
Mike
bakker erre inkább nem mondok semmit 😞

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

szerintem erre egy kicsit jobban oda figyelhetek volna, bár észrevettem még pár apró hibát, ami lehet, hogy csak engem zavar. igazából nem is zavar, csak feltünt, pl a sakknál amikór elõszedik. akkor egy laza mozdulattal felrakja mind a két oldalra mindet....

Meg hasónló problémaim vannak még....
Ez így van! Már a Sims1-ben is így volt.. Ha elmész otthonról, otthon gyakorlatilag megáll az idõ és onnan folytatod, ahol abbahagytad 😊
HellÓ!

Lehet, hogy már megint hülye kérdésem van, de én úgy vettem észre, hogy, ha bemegyek a városba, vagy akárhova, csak otthonról el, akkor hiába telik el az idõ velem, "kint", ha hazaérek onnan folytatom, ahonnan eljöttem.....

Ezt csak én vettem észre, vagy nem olvastam eleget?
Jaja, én sem akarok senki mással játszani a városban, csak a saját simmel, így is elég sok idõ, nemhogy még a többivel is kellene foglalkoznom, no meg eléggé irreális. Én attól tartok, hogy ezt az opciót egy fizetõs addonhoz tartogatják.

Ez általában igaz a készítõkre (tisztelet a kivételnek)
De vhogy ezt tényleg meg kéne oldani sztem, mert nem mellékes..
Mike
irhattok mail-t, de az EA híres arról, hogy nagy ívben szarik a mail-ekre

Támogatom!
Írj egy mailt az EA-nak

Najo, de most komolyan, sztem is így jó lenne...
PiszkosFred
...akár option-on belül, akár consolból mint az aging on/off.

Najó, ez is igaz, de akkor sztem legyen opcióként bekapcsolható.. Én nem szeretnék annyi családdal játszani, ahánnyal csak ismertségbe kerül a családom... Egy idõ után már sok lenne, meg ha már játszom (illetve barátnõl szokott inkább😊) akkor inkább a saját család "fejlesztésére" szánom (szánjuk) az idõt...
PiszkosFred
Ez természetes. Ne is legyen egybõl eldöntve, de egy ilyen választási lehetõség jól jönne azoknak, akik hiányolják a dinamikus öregedést a többi családnál.

Mike
játsz mindenkivel, és akkor öregedni fog

az azonban nem jó, ha több családddal is játszol, esetleg egyí faluban t9öbb emebernek van családja, és csak azt veszi észre, hogy meghalt a mukija, anélkül, hogy hozzányúlt volna

szal ne öregedjen. ez nem singles, hogy egy család van azzal játszhatsz, és senki mással

Mike
szerintem meg ne öregedjen, amivel nem játszom

max akinek ez kell, az bekapcsolhatná

Jó nem bug, de ha direkt így csinálták, akkor ez hülyeség. Az még ok, hogy nem örexik mindenki, elmegy, de akivel kapcsolatban van a család, tehát megjelenik a kép a relationshipnél, az öregedjen ugyanúgy mint a családom.. mert ez így kicsit nevetséges h egyik nap egykorúak, aztán hopp felnõ a gyerek, a barátnõ meg tini marad. Késõbb aztán öreg papi lesz a srác, de az exbarátnõ még mindig csitri.. Ezt orvosolhatnák egy patchben! Nincs vkinek kedve írni egy mailt az EA-nak?
Mostanában szerencsés a simem. 😊 Tegnap írtam, hogy a munkahelyén egy sikeres választás után 35.000-es jutalmat kapott. Sikerült átköltöztetni az új házba, nagyon fasza. Pár nap múlva újra választás elõtt álltam, de olyan kérdés volt ami korábban már megjelent (akkor nem jóra kattintottam 😊) Most viszont igen, és 40.000-es jutalmat kaptam. 😊

Most átváltottam a sport pályára, sikerült elérni ott is a legmagasabb pozíciót. 😊 Viszont van egy érdekes dolog. Amig a régi házban, másik állásban voltam, nem volt gond a kapcsolatommal. Most viszont 1-2 nõszemély gyakran ellenkezik. pl. egy make out után általában megjelenik wants-ban a woohoo. eddig 100%-ban össze is hoztam. most viszont van, hogy nem sikerül. vagy ottvan a tánc is. megjelent a wantsban, és akivel eddig állandóan sikerült, most ellenkezik... Cska nagy nehezen lehet rávenni. Ez mitõl van?

PiszkosFred
dokumentumok/ea games/sims2/storytelling. Allitsd a nezetet ido szerinti rendezesre, es akkor meglesznek hamar a sajat felvetelek. (itt tarolja ugyanis az osszes alapvaroshoz tartozo tortenetek kepeit is)

PiszkosFred
Hat nagyon remelem hogy ezt megoldjak hamarosan, vagy peccs, vagy az elso expansion alkalmaval. Minden olyan csalad oregedjen a simek ertekeinek megfeleloen, amelyikkel eppen nem jatszol. Mert igy tenyleg furcsa, hogy valaki a 20 eves simet iranyitva atmegy trecselni a szinten 20-25 eves ukapjahoz ;] Eccer talan majd lesz erre is gyogyir... ;]

TopGun
Esetleg a psd fileket is elkuldhetned ha nem nagy keres?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mike at home
ez nem bug, ez ilyen

ha a csaj nem lakik sehol, tehat egy Townbie akkor jo esellyel nem is fog felnoni soha

ahhoz, hogy felnojon, jatszanod kell vele is

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

sima sims..

Az már régen megjelent,csak nem aratott olyan sikert,mint a sims Sims.10 dolcsi a havidíja ,ráadásul-tudtommal-európai szerver nincs is.

Bocsi az offért, de a Sims Online megjelent már? Ha nem, mikor lesz ?
Sziasztok ha a camera-val csinálok képeket azokat hova menti el?
Mert van egy olyan mappa aminek camera a neve de ott vannak is dolgok de nem képek hanem szövegek mikor megnyitom. Hogyan tudom képként elmenteni?
Duddits
:-)

Amúgy nem csak egy bug van.

Duddits
Az embereket hol látom viszont amiket feltelepítek?

Nah, van egy bug a játékban: fiam tini, összejött már elég jól egy kiscsajjal, de a srác felnõtt lett de a barátnõje meg tini marad, ergo nem lehetett õket összehozni ...

Másik story: Van az öreg sim, hazahozott munkából 1 fiatal csajszit, feleség melóban, azok meg kufircoltak. De ez még semmi, asszony hazajött, nagy nehezn rejtegettük a csajszit (bealudt az ágyba, alig akart felkelni) de végülis megúszta az öreg, az asszony nem vett észre semmit.. Aztán a tini fiam felnõtt és mivel a barátnõje tini maradt, ígyhát öasszejött az apja fiatal csajával, woohoo az ágyban, apuci rajtakapta õket, felpofozta a csajt. Sráccal is mínuszba volt az apuci.. Na, hogy akkor már mindenkinek jó legyen, így anyuci is megcsalta apucit egy másik fiatal feka csávóval. Komolyan, jobb ez mint egy brazil szappanopera

snt