32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Ramore
    Nincs mit! :)

Megjegyzem a University magyarításon még lenne mit csiszolni....
  • Mike at home
    van kulon CD-s es DVD patch, de le is van irva ez az EA oldalan
  • Mike at home
    szepen megtanul angolul
  • Mike at home
    mar bocsanat, de itt nem a hivatalos ea help desk, szal ha valaki akar segit neked, de ha nincs senki, marad a bongeszes, kiserletezes
  • lina1357
    Köszi neked is Ez már igy nálam is működik.
  • Zolcsi01
    A hivatalos patch csak a CD-s verzióval működik?
  • Ramore
    az sims2angol+universityangol+universitymagyarítás ami nálam működött
  • lina1357
    Köszönöm! Pont most szedtem le.
  • Linne
    Le lehet tölteni hozzá magyarítást a faq-ba benne van.Nekem azzal tökéletesen megy.
  • CéZé
    #14183 utolsó elötti sora, kék szinnel"ezt." hát ennek igencsak link kinézete van és csak 4-et kell hozzá visszaolvasni :)))))
  • lina1357
    A kék színű "ezt" szó alá van linkelve a kép.
    De köszi már megoldottam, felraktam az angol nyelvűt mindkettőből. Csak az a baj, hogy a hugom játszik vele és neki az angol még nem igazán megy ezért szerettem volna a magyart. Azért köszönöm, hogy most már nem förmedtél rám és bocsi a válaszomért
  • lina1357
    Nem hinném, hogy bármi olyat tettem volna amiből vissza kéne vennem! Én normális hangnemben kérdeztem viszont a válasz minden volt csak nem kultúrált! Igy én is tudok válaszolni a trágár szavak nekem is mennek.Elég lett volna annyi is, hogy esetleg ha vennéd a fáradságot és vissza olvasnál. Amit meg is tettem de az én bajomra nem találtam megoldást. Ezért merészeltem kérdezni és amilyen volt a fogadj isten olyan volt az isten hozzád! De most már tanultam belőle köszönöm!
  • [HUN]FaTaL
    ezelőtt nem linkelted be de mindegy
  • Carlos
    Visszavehetnél az arcodból, mert így senki se fog neked segíteni.
  • lina1357
    Belinkeltem a képet.
    Ez jön be és kilép.
  • [HUN]FaTaL
    "de amikor indítom hiba üzenetet kapok" és ebből honnan találjam ki hogy nem a CD-t keresi? szted odalátok és tudom milyen hibaüzenet?:F
  • lina1357
    Vissza olvastam bazdmeg de a többieknek az a gondjuk, hogy vagy nem megy az install vagy azt írja nekik, hogy nincs benn a cd! De nekem nem ez a próblémám a játék felment és még csak a cd-t se keresi. És mindkettő magyar nem csak az egyik,lejjeb csak a különböző nyelvűhőz vannak leírások! Kössz a segítséget!
  • Carlos
  • [HUN]FaTaL
    olvass már vissza legalább 10 hozzászólást. bazmeg nem hiszem el. ilye nnehéz? egyből írni kell?
  • lina1357
    Sziasztok!

Nekem is problémám lenne a játékkal. Feltelepítem a magyarnyelvű Sims2 dvd-t rá a 2 cd-és szintén magyarnyelvű University-t de amikor indítom hiba üzenetet kapok. A telepítésnél minden jól megy csak amikor inditanám a játékot bedobja
    ezt.
    Tudna valaki segíteni?
  • Ramore
    Az eleve magyarosított Sims2 hogyan indul el? Nincsen hozzá crack-em. Jó hozzá az angol Sims2 crack-je?
  • Coolfire
    Nm.Mike ezt a dialógot törölheted,ha gondolod.:)
  • Beniboy
    köszi mindent daemonnnal sikerült nagyon thx
  • Coolfire
    Mint már leírtam a SD3 védelem nem szereti.A daemont meg egyszerű használni itt egy kis segítség.És jó,mert azzal játszom én is.
  • Beniboy
    de hallod biztos jó a magyar verzióhoz az angol image file?
  • Beniboy
    clonecd nincs fenn alkohol van meg daemon de a daemont nem tom használni
    és az alkohollmér baj ha fennvan?
  • Coolfire
    Ne add fel.:)És vedd le az alkeszt a gépről,ha van fent clonecd azt is.
  • Coolfire
    Igen fog vele menni,én is úgy nyomom.
  • Beniboy
    nem müxik igy se
    azt írja ki h:Kérjük ellenőrizd h a Sims2: Egyetem lemez a meghajtóban van-e, és válaszd az ok-t az alkalmazás ujraindításához.
    mi a francér nem jó nem hiszem el
  • Beniboy
    ok
    leszedtem az universityhez a mini imaget de ez az angol jó a magyarhoz?
    bocs ha lefárasztalak tom h az vok ha kérdezgetek és bénázok sry
  • Coolfire
    De elb@sztam a linkelést..:)
  • Coolfire
    Ne fárassz már le lécci délutános műszak előtt.Innen a The Sims 2: University [ENGLISH] No-CD/Fixed Image #2 TNT kelllink.
  • Beniboy
    ok is mi is kell nekem nocd crack vagy patch vagy mi? a sub fileok azok mire jók mit tok velük kezdeni?
  • Coolfire
    Esetleg a kereső(sims2)?
  • Beniboy
    őhh de béne vok nem tudsz nekem 1 pontosabb linket adni ahol van mini image mert nem találom
  • Beniboy
    okkössz
  • gergő992
    sziasztok tudtok olyan oldalt ahol le tudok tölteni cucokat a sims 2-höz
  • Coolfire
    Ezek clonecd fileok.Ezt vagy clonecd-vel v. alkesszal tudod kiírni.A fenti linken lévő miniimage az alaphoz jó,nem az univhez.
  • Coolfire
    www.gamecopyworld.com,www.gameburnworld.com...etc..
  • Beniboy
    őhh szóval én amit leszedtem abba volt 1 ccd 1img +1 sub file
    a sub mire való? a mini image file az az amit lelehet szedni a felső linkről?