32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Ibron
    :DD...adjad,de múltkor(ami féléve volt:D) simán felment a Sims 2 és a University.. most meg a francért se akar.
  • Carlos
    :DD
  • Mike
    esküszöm Ibron adok neked 4 darab image file-t egy dvd-n, hogy fel tudd végre isntallálni
  • Ibron
    LOL...felénél kiírja,hogy error és abba haggya..nem vágom.
  • Ibron
    LOL...most elővettem haverom 4-dik cd-jét, azzal bezzeg engedte patchelni.Csak felénél error-t írt ki:D. Úgyhogy felpakolom az egészet újból a haverom cd-jivel és úgy rá a Universityt..LOL.
  • BBird
    persze,persze... :-)))
  • Carlos
    :)
  • Duddits
    Amúgy mi a megfejtés?
  • Carlos
    LOL.
  • Duddits
  • Ibron
    Coolfire sínen vagyok:D...most tenné fel a patchet,de kiírta,hogy tegyem be a Sims 2 4dik cd-jét...bent volt,mivel előbb a Sims 2-t tettem fel.Le okéztam és továbbra is kéri a 4dik cd-t...daemonban pedig bent van a University két cd-je és a Sims 2-ből egy image...szedjem ki őketaz zavarja,vagy mi?
  • Carlos
    Ezt kell beírni konzolba!
  • Harly18
    Nem nekem kell, mert nincsenek meg nekem ezek a játékok, hanem egy havernek kellene, akinek egyenlőre nincsen internete és engem nyúz egyfojtában, hogy ezekhez a játékokhoz szerezzek neki már nude patchokat.
  • Carlos
    intprop censorgrid 0

Ha jól emléxem.
  • BBird
    Valaki itt nagyon kanos, hogy minden ilyen játékhoz nude patch -t keres. :-D
    Ott van a 3dsexvilla és társai, hát nem elég az neked? :-D
    Egyébként: http://nudepatch.uw.hu/
  • Harly18
    Nem tudtok nude patch-ot a játékhoz?
  • Devids Pro
    THX!
    FAQ frissítve!
  • Ibron
    Az elején angol volt,jelentem alássan:D,csak aztán magyarul jobb,meg volt a universitybe 1-2,amit nem vágtam.
  • Mike
    nemtom miért nem jó nektek angolul
    legalább felszednétek egy kis szókincset
  • Ibron
    Jah:D,yo akkor úgy lesz,ahogy írtad:D.
  • Coolfire
    Nehéz eset vagy bazze...pont azért kellenek a hivatalos magyarítás fileok,hogy a progi magasabb verziójú legyen mint a peccs,,ergo ne akarjon patchelni.De úgy csinálod,ahogy akarod.
  • Ibron
    Szerintem játszál vele és majd bele rázódsz.Nekem a Sims 2-be nem volt semmi bajom,de a Universitynél én is panaszkodtam egy csomót az elejlén,hogy hű de kevés időm van,aztán mégis lett mindenre:)...pedig4emberkét irányítottam:D..vagy5-t.
  • Ibron
    Jé,van ismét banner:)...az nem lenne egyszerűbb,ha feltenném az angol Sims 2-t és a universityt,aztán mindkettőt utána magyarosítanám?mer most töröltem az egészet:D.
  • Mike
    nincs
  • Coolfire
    Talán ebből ibron is meg tudja csinálni..:))
  • Coolfire
    Nem erre:
    "Devids,ezt lécci rakd be a fakuba,mert hülyét kapok.:))És #14003-at jelmagyarázatnak.
    1:Magyar Sims 2 DVD+angol University:
    Felrakod a magyar Sims 2 Dvd-t,majd indulhat az University telepítése.Mikor bekéri az 2 cd.-t,nyisd meg a registryt és a sims 2 régiókódját írd át MXHG7704637-ről MX08004261-re(ez az uk_us régiókód),ha ezt nem teszed meg,akkor aszongya,hogy nincs fent az alap sims 2 és leszedi magát.Meg nem lesz magyar az .exe-vel sem,mert a magyar fileokat nem csomizza ki.Ha vége az Univ. telepítésének írd vissza a magyar régiókódot,a fakuból szedd le az Univ. .exe.-t és regfilet és enjoy!.:)
    2:Angol cd/dvd Sims 2+angol University:
    Ha az angol Sims 2-re telepíted az Univot,a végén fog patchelni(kéri a 4 cd.-ét)ha vmiért ez nem jön össze,vissza leszedi az Universityt.De,ha rárakod a magyarítást(faq),az .exe és a többi file magasabb verziószámú lesz mint a patch(registryben is átíródik),tehát nem kell patchelni.Felrakod az angol Sims 2-őt,(a magyarítás Faq-ból való letöltése, bemásolása,mindent felülír) indulhat az University telepítése.Mikor bekéri az 2 cd.-t,nyisd meg a registryt és a sims 2 régiókódját írd át MXHG7704637-ről MX08004261-re(ez az uk_us régiókód),ha ezt nem teszed meg,akkor aszongya,hogy nincs fent az alap sims 2 és leszedi magát.Meg nem lesz magyar az .exe-vel sem,mert a magyar fileokat nem csomizza ki.Ha vége az Univ. telepítésének írd vissza a magyar régiókódot,a fakuból szedd le az Univ. .exe.-t és regfilet és enjoy!.:)"
    Ezt aug 9.-én írtam.:))

• Szolnokboy
    nincs véletlenül valami olyan patch amivel az idö lassabban telik ?? egyszerüen semmit nem tudok csinálni 1 nap alatt !! ha van ilyen patch akkor szóljatok ! thx
  • Mike
    idáig egyébként egy normális, érdekes hsz-ed nem volt, max ez a nyafogás, qrvára kezd ám elegem lenni belőled - csak szólok

írj a simsről, játékbeli élményeidről, a többit meg felejtsd el
  • Mike
    eszem megáll, hogy mibe bele nem tudsz kötni
    azt hittem volt vmi flame ami elkerülte a figyelmememt
    nem nyelvészkedünk itt, azzal menj más topikba
    úgyhogy téma felejtős, senkit nem érdekel, hogy Gólyának mi bantja a szépérzékét

• Gólya #14375

14336,323,156,143,123,stb.
    Nem vagyok mimóza, de szerintem nem kellene követni a médiát. Tudom, hogy szinte már természetesek az ilyen kifejezések, de nem tudták elnyerni a tetszésemet.
    Azt nem is írtam, hogy ne használjátok őket, csak azt, hogy ezzel nem lesz jobb.
  • Devids Pro
    nem csak, de mind1...
  • Carlos
    gif-ről beszélünk már egy ideje... ;)
  • Devids Pro
    swf-et sztem nehezen tudsz sg-n tárolni.
  • Carlos
    Miért nem jó a sg-n tárolni?
  • Devids Pro
    Az az atw hibája, most se jön be. Átt lehet rakni máshova, vagy tőlem akár visszamehet a gif is, nekem mind1
  • Mike
    mintha építenél + ctrl
  • Carlos
    Shift-el jelölöd ki asszem.
    Vagy CTRL? Nem emléxem már!
  • Szolnokboy
    hogy lehet a rossz helyre rakott falakat és padlózatot törölni ??? pls help !!
  • Mike
    ez nem kurvanagy?

nem értem miért nem volt jó eddig ahogy volt, az kitünően működött
  • Carlos
    Szerintem is.
    Bepakolod ide, és azt 1-2 száz K-t úgyis seperc alatt letölti, utánna meg mehetne cache-ből.