Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
de lehet hogy "change to", habar szerintem az a ruhasszekreny atoltozes funkcioja. ;] De megtalalhato.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mike
nem eblyukban kell lakni

nálam van nagy placc, ahol mindenki elfér, minimum 3 fürdõszoba, enni tudnak az asztal mellé tett kanapén is

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sipocz
Igazán nem lehet elõre becsülni a pontokat. A helyiségek ítéleténél is inkább a célszerûséget díjazza, ha nem szemetes és rendezetlen akkor 10-15 pont jár értük és úgy láttam max. 40 pontig lehet ebben a körben nyomulni. Mutattam én már be a mukinak hálószobát és konyhát is és ezekre is adott pontot. A legsikerültebb étek egyelõre amit adtam neki sültpulyka volt önmagában 50 pontot ért. A csevely nálam nagyon nem szokott sikerülni ha direktben kezdeményezem, ha csak úgy mellékesen kaja vagy jakuzi, esetleg dart vagy playstation mellé kapja jobb szokot lenni de maxiban így sem léptem túl a 20-at. A "rejtett pont" (kávé, jakuzi..?) mindig fix 10. Az eddigi maxom olyan 110 pont körüli volt, egyszer pedig sikeredett oly mértékben rontani (a nejem simjeivel, neki nem májerkodtam ennyit és vacsi helyett desszerttel kinálta meg a ficerét) hogy a kudarc után a szülõk idegösszeomlást kaptak és jött a mennybõl a social worker😊).

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

PiszkosFred
Ha bekapcsolod a tevet, akkor tobb valaszthato funkcioja is lesz. Egyik a kikapcsolas(turn off), a masik a tornazas (work out) es van egy talan "switch to.." (nem mernek ra megeskudni igy hirtelen, de ilyesmi) lehetoseg is, ahol valaszthatsz a tevemusorok kozott. (Kidz, Yummi, News, stb)

Hazrol berakok szivesen majd egy linket, de majd csak estefele otthonrol.

TopGun
Errol a "hazikodrol" csak ihletszerzes gyanant, nem tennel be kepet ide?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Aham es ezek a musorok valaszthatoak, vagy veletlenszeruen mennek? bocs ha nyilvanvalosagot kerdezek, de meg nem all ugy anyagilag a no, hogy szuper tv-je legyen 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Ertem, ok. de elore nem lehet tudni mi mennyit er, vagy igen?

Sipocz
A (róla elnevezett) Kapitány nagyon jókat javasol, ez valóban a partyk másik jó megoldása! Sõt nagy alapterületü házak esetén jobb is.

PiszkosFred
Nezzen szakacsmusort a teveben, es akkor melleulve, mas sim is tanulhat ;] Sosem art ha picit konyitanak a kajakhoz..

Sipocz
Egy jól sikerült spagetti is megér 30 pontot, ez alá viszont nem érdemes menni😊.

TopGun
Ertem, ok. csak elotte fel kell tornazni anyut 5-os szakacsnonek, veszek valami nagyon sexi ruhat is neki, meg a tobbi, amit leirtal a magan dirihez 😊

TopGun
Ok. koszi a tanacsokat! majd a "kormere nezek" a gyereknek, nehogyma' megint koltozni kelljen 😊

PiszkosFred
Nem biztos hogy boldoggá teszi a sok elektronikus modern ketyere. Lehet hogy neki más felé magasabb az érdeklõdése. Próbáld olvastatni egy jó könyvet, esetleg darts tábla, vagy sakk. Ha azt sem - és mondjuk inkább Neat a sim mint Sloppy, akkor takarits vele ;] Kitudja....

Sipocz
Igen akkor egy pici ez, utánna az, valahogy "életre kell kellteni". A legfontosabbat persze kihagytam: magániskola, amilyen gyorsan csak lehet. A fun-ja ugyanolyan ramaty marad, de az energiájával már nem lesz többé baj.

PiszkosFred
Ezért lakik a simem földszintes házban, lapos tetõvel ;] A tetõt beburkoltam, kerítéssel szépen "körbekerítettem" majd berendeztem az egészet egy nagy partytérré. Van 6 hangszóró, soksok világítás, asztal, szék, kajásasztal, elszeparált wc - külön nõi és férfi hogy ebbõl se legyen gond (egyébként az ajtóknál nem árt odafigyelni, mert elõször 2 nõi wcajtót tettem le, és alig akartam a ferfi simek bemenni -de a természet gyõzött), van mindenféle játék, stbstb. Van hely, elférnek.. A kertem sajnos kicsi, oda csak fákat raktam és egy medencét. Utobbit egyelõre egészségügyi céllal, a party idejére elzárom a sövénnyel a nép elõl. Nem akarok osztott bulit, fele a medencében, fele odafenn a tetõn ;]

TopGun
Koszi! nem rossz otlet, de neha az energiaja a beka segge alatt van a fun-nal egyetemben, akkor altatni kell egy keveset, hogy energikusabb legyen 😊

TopGun
Termeszetesen aging on-ban van, priviben elmondom miert ok? 😊

Sipocz
Hi! (remélem aging on-ban játszol mert másképp nincs hatás)
Tegnap a 9560.beszólásomban adtam egyfajta javallatot a tinikre az idõbeosztást tekintve. Még annyit, hogy megfigyelésem szerint a logic skill fejlesztése kicsit segít a küzdelemben, bár semmiség ahhoz képest amit egy jó osztályzat motiválhat. Csak akkor ültesd le a hf-hez ha a fun-ja legalább 50% vagy jobb, az elején a szülõ mindenképpen adjon támogatást a hf-hez (amig fel nem javul a gyerek, A+ esetén már nem igazán kell). Mindenképp ügyelj rá hogy olyan dolgokkal foglalkozzon amihez a statisztikái megfelelnek, ha lusta akkor computerezzen meg bámulja a tv.-t és áztassa magát a hottubban, ha aktiv ússzon, dartozzon, táncoljon, hintázzon. Nagyon-nagyon javaslom a comm.lot-okat, nemtom hogy van-é már saját comm.lot-od vagy még a Maxismade-et használod, mondjuk mindegy, de a társaságban elkövetett pinballjáték nagyon progresszív és a haverokkal lenyomott "red hands" vagy "árnyékboxolás" (itt vigyázni kell nekem már volt prücim egy-egy nagyobb ütést követõen, csak nagyon playfull népek alkalmasak rá) a legjobb fun-növelõ dolog. Ha tinikorú akkor szvsz. fontos mihamar egy kellems "szexuális partnert" (noha wh nincs, de mégiscsak errõl van szó) kinéznie magának, tökmindegy kiféle-keféle csak a simed jól érezze vele magát és kapjon új, nagyszerû motivációkat (sneak/go out, go steady.....)

Mike at home
😊)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
tancoltasd miutan hazaert a sulibol, mig a funja fel nem megy teljesen
aztan alljon neki anyuval megcsinalni a hazit

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

TopGun
Hi Sipocz! a segitseged kerem: van egy tini lany az anyjaval, van "modern" szamitogep, radio, playstation es megis nagyon nehezen hozom fel annyira a fun-jat, hogy egyaltalan hajlando legyen megirni a hazi feladatat! Mar egyszer koltozni kellett, mert D volt a gyerek, meghozza a d is tok piros volt! 😞( Elso nekifutasra be sem fejezi, pedig meg az anyja is segit neki ha keri 😞 van valami konkret tanacsod? olvastam a faq-ot, esetleg ha meg mondanal valamit hozza?

ooppss...ezt nem mondtad..bocsesz..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Sipocz
Mindenképp érdemes! Egy simkégli 1-4(ennél több szvsz. már mazó😊) sim élettere; egy jó bulin sikeredhet 8 véndög meg a háziak és ez már a lakást túlterhelné. Ráadásul én ezt a party-placcot (ami ugye egy szellõsen összerakott ebédlõ a szabadban!) szoktam nem party célokra is használni, ehhez csak ki kell ide rakni egy grillsütõt és hangulatos hétvégi közös étkezéseket lehet nyomigálni, vagy az ide kirakott dart egyszerre szolgálja a partyt, de lehet rajta hétközben is szórakázni, stb.... A kertet én szekciókra bontom: 1. vizes holmik, itt van az uszómedence és a hottub esetleg egy-két relaxálós fotel, 2.játéktér, itt van hinta, dart, a gyerekeknek babaház, kisautó, 3. party-sarok (amit fentebb írtam) és persze sok-sok növény (nálam az angol stílusu park a nyerõ😊.

Sipocz
Akkor nemtom😞(, esetleg a tápoló-vonal összes elemét próbáld meg szinkron lecsrélni(?) -tehát hûtõtõl kezdve- a legjobbakra.

Na akkor most rendezhetek be egy kertet, mert nekem még nincsen ott semmi, csak gaz.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Sipocz
A különleges tárgyak.party kellékek pontban a vásárlás menüben nézegesd meg a helpeket a cuccokról. Álatában a partyk esetén jól jön még a party-asztal (ezt a simjeid fel tudják tölteni kajával), bár (vagy hívsz bármixert vagy egy jól cooking simed tud keverni finom italokat), mindenképp legyen bekapcsolt zeneláda és/vagy tv. (inkább zene!!), tegnap írtam a dekorációról, kell persze elég asztal és szék, nomeg wc. és mosdó, felnõtt partyknál (pl. házasság) nagyszerû a pezsgõs készlet (csak ekkor mégtöbb wc. kell😊). Látható hogy sok-sok kellék szükséges egy jó partyhoz, ezek csak nehezen férnek el a házban ezért célszerû a kert egyik sarkát berendezni ehhez, ilyenkor viszont gondoskodni érdemes hogy vagy a "kertész napján" legyen a buli vagy a simek hozzák rendbe a kertet.

Hali!
Fõzni nem akaro sim: A legjobb tûzhelyem van 😊))
És így sem akar a büdös😊)
Más ötlet??
Köszönöm! Nem mondom, hogy most már mindent értek, de valahogy eligazodom majd.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Sipocz
Mindenképpen tüntesd el az urnákat/sírköveket a telekrõl. Hál'isten nincs még halottam, de a Sims1-ben moveobjects cheat-tel el lehetett tüntetni ezeket. Esetleg költöztesd el másik lot-ra a simeket.

Sipocz
Helló Népek!
Dolgainkról:
-Fõzni nem akaró sim->akar õ fõzni csak elvárja ehhez a legeslegjobb tûzhelyet.
-Szülinap->Amugy délután, de mindenképp 19.00 h elõtt be kell fejezõdnie az alábbiaknak a "nagy napon", 1.beszerzel 1 db szülinapi tortát, 2. telefonon meghírdetsz egy birthday partyt, 3. ha megjöttek a véndögök és begyûjtötted õket a torta köré akkor a.(baby&toddler) az egyik szülõnek szólsz hogy vigye a tortához a gyereket/ b. (egyéb esetek) utasítod a simet hogy menjen a tortához, 4. a vendégek erre óriási ricsajt csapnak, a sim vagy helyetese(picik esetén) elfújja a gyetyákat (gondolom kíván is valamit😊 és az ünnepelt pánikszerüen felnõ, 5.a buli folytatódik és a minõsítése lejegyzésre kerül a sim naplójában.
-Mennyegzõ: nem szabad hagyni hogy "csak úgy" legyen a dolog fontos a ceremónia és a jutalom sem marad el.

Creator
Szellemekre nem tudtok megoldást? Már az egészcsaládod kivégzik és csak szaporodnak. Próbáltam az urnát befalazni, kivinni a kertbe de nemtudok megszabadulni tölük.
Gondolhatod, hogy próbáltam, de sajna nálam (workplace) az ATW.hu tiltott gyümölcs, nem nyílik meg.

faq

Fiuk, lányok, hogyan lehet party-t csinálni?

Az egy dolog, hogy a simjeim "csak úgy" összeházasodtak, semmi dáridó, meg csinadratta.
De most lesz a szülinapja a gyereküknek, toddlerbõl child lesz, vagy mi a fene, és szeretnék valami jó kis bulit.
De fogalmam sincs, hogyan kell.
Segítsetek.
Köszi.

Na ma kiderül,hogy lesz-e dobozos játékom nekem is.😊

Egyébként az az érdekes,hogy az nforce-on ilyen törés nincs is.Igaz décén és eftépéken én is találkoztam ezzel.

Szerintem arra gondolt,hogy itt inkább a játékról kell beszélni,és nem a beszerzési forrásokról és fajtákról.😊Ezt a warez dolgot már kitárgyaltuk egy párezer hozzászólásban az elején.Egyébként nem ismerem ezt a verziót,én alkoholpárti vagyok..😊))

12346
teljesen igazad van. rohanok is, veszek pár gamét, úgyis vastag vagyok.

12346
zsír, kösz😊

Mike at home
eleg volt a warezbol

akit erdekel majd utananez

BBird
Nekem pl. ez van meg 12346, és semmi baja nincs. Tudok építeni, crack is jól müxik, eddig semmi hiábja nem volt. :-)
12346
ezt a The.Sims2-Proper-EAG verzsnt próbálta vki? ez mitõl más?:/ ez bin-ben van.

bocsi,hosszú lesz. ez van az infoban:

in.eng:

A working The Sims 2, at finally.

Serials:

THA2-Z3FK-OR1A-3HZ4-2WUS
374U-U5GT-1RZ9-4PDG-T5QZ
DKSS-YCA2-ZO11-SSP7-3AFH
XUT3-6LHW-ZOR1-JH7N-VV7I
DWJ2-Q92Z-R1R1-5F6R-077P

1. install
2. use one of the serials from above
3. overwrite the original exe with the cracked one from cd1 / crack
4. play

Oh, and it is cue/bin, not some clonecd, or alcohol.
You don't have to quit from your daemon, or other emu.

magyarul:

The Sims 2, vegre mukodik.

Serialok:

THA2-Z3FK-OR1A-3HZ4-2WUS
374U-U5GT-1RZ9-4PDG-T5QZ
DKSS-YCA2-ZO11-SSP7-3AFH
XUT3-6LHW-ZOR1-JH7N-VV7I
DWJ2-Q92Z-R1R1-5F6R-077P

1. install
2. az egyik serialt beir fentrol
3. felulir az eredeti exe-t a crackkeltel a cd1 / crack-bol
4. jatszik

Ja, a dolog cue/bin, nem idiota ccd, vagy alkohol.
Nem kell kikapcsolni deamont, vagy mas egyeb emut.

BBird
Lehet hülye kérdés lesz, de amikor fotózok a játékban, azokat a képeket nem menti vhova? Néztem a Dokumentumokban létrehozott könyvtárban, de ott csak az utolsó képet találtam meg, meg egy csomó beépítettet.
Mike at home
sajnos igen

Hali! Van egy kis problémám: Elértem a max fejletséget fõzésben, és azóta nem akar fõzbi semmit, csak néha sikerül grilleznem. találkozott valaki ezzel a problémával.
Egyébként tudok építkezni meg ilyenek.
Köszi
cement
loál 😄

respect to the man in the ice cream van

PiszkosFred
Ehh.. Tartsd meg azt a drivert, mert a muzeumok kapkodnak majd utana hamarosan ;]

Mike at home
egyertelmuan

Noninnyó
Kösz, megpróbálom, meglátjuk (vak is azt mondta).

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

cement
probald meg frissiteni, talan

respect to the man in the ice cream van