Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Visszaolvastam néhány oldalt de az én problémámat nem találom.
Eddig rendesen mûködött de most azt csinálja, hogy ha valakivel beszélgetni akarok ugrik a kép és eltünnek a kiadott parancsok.
Mi lehet a baj???
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Szal... Elmúlnak az emlékeik idõvel? Gondolom igen, de mikor?
(Sok idõt még nem foglalkoztam a játékkal)
Ja, meg mennyi egy sim átlagéletkora? Kicsit ledöbbentem, hogy a felnõttként indított náci sorozatgyilkosom 28 nap múlva megöregszik...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
-az ikrek általában nem jönnek ki egymással (persze csak úgy magukra hagyva)
-az anyós útálja a menyeit
már 2 ízben tapasztaltam mindkettõt (võ-anyós és meny/võ-após viszonylataim problémamentesek).
Új vagyok még itt.
Ikreim születtek!!!!!!!
Nagyon boldog vagyok emiatt!!!
2. épp az a lényeg amit kérdezel! a maxismade comm.lot-ok egy-két dologra adnak megoldásokat, de amit Te csinálsz az egyesíthet egyszerre mindent. javallom hogy alaposan vizsgáld át a comm.lot-ra elhelyezhetõ attrakciók és tárgyak körét (minnél több, annál jobb). szvsz a visszafelé harmadik legnagyobb telekméreten már egész kellemes kozösségi telek felépíthetõ, pl. vedd figyelembe, hogy csak az irányított simed vásárol, tehát nem szaküzlet kell hanme szatócs vagy bazár, átalában csak az irányított sim grillez (egyhónapi gamálás után 1-szer esett meg hogy nem az) noha enni mind gyülekezik😊)
2. igen
2. ha szeretnek sajat comm. lot-ot csinalni, be tudom rendezni mindennel? pl. ruhat, konyvet, ujsagot stb. is tud majd ott venni a sim?
Én magam nem játszom az un. romantikus beállítottságu simmel, egyszerûen csak azért mert nagyon konzervatív vagyok szexuális kérdésekben és azok a vágyak amik ott nyerõk tõlem teljesen idegenek, a simemet meg persze nem akarom útálni. A többi aspiráció jöhet, de mindenképpen favorizálom a családcentrikus népet. Gyakran vagyok figyelmes arra, hogy a "rögeszmésített" kivánságkör olykor túlzásban kerül elõtérbe, pl: mind a négy want-nál a fortune muki valamilyen bevásárlást szeretne (általában olyat ami tök kimerítené a kasszát) vagy a knowledge-es pasas csak a skill fejlesztéseket szeretné (akkor amikor egy új skillpont megszerzése már bizony több órás küzdés), a popularity sim meg kizárólag a hívjukfel-valakiújat-partizzunk-(aligismeremde)legyenjóbarátom. Az ilyen "egysíkuvá" válás sajnos azt szokta eredményezni nálam hogy a sim kikerül az "aspirált" zónából (tehát még a mini gold moodot sem éri el). Ilyenkor megpróbálom "egészen más" gondolatkörbe átrakni, nehezen megy de szvsz. nagyon megéri.
Elõre is kösz
a hf-t meg addig csinálja, amig a fun kitart.
ha fáradt is még pluszban, akkor elõbb aludjon
érdemes a legdrágább 1 személyes ágyat megvenni neki
a lusta sim is szeret táncolni, fpkleg ha sokat csinálja, akkor nagyon szépen belejön
ha a gyerek A+ -os, akkor egy-egy napot már ki is hagyhat a suliból (ám a lecke mindig legyen kész)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray