Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Noninnyó
Hát itt konkrétan nem írnak a problémámról, mondjuk a videókártya driver az egy régebbi darab, a kártyához kapott 31.40-es. Ez lehet gáz?

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Noninnyó
Thx :-D

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

cement
nézzz nézz az ég felé... a beviteli mezõ felett szép kék betûkkel.

respect to the man in the ice cream van

Noninnyó
Hol van a faq?

cement
faq

respect to the man in the ice cream van

Noninnyó
Sziasztok!

Én csak most jutottam hozzá a Sims 2-höz, de sajna gondban vagyok. Az a baj, hogy miután feltelepítem a játékot, elindítom, el is indul, de az EA logo bejelentkezése után élbõl reseteli a gépet szó nélkül. Ugyanezt csinálja a 4cds és a dvds változat is, szal majdnem biztos, hogy a gépen nem stimmel valami, de mi okozhatja? A gépem: Abit IS-7, Intel Celeron D 2.67 GHz, 256 DDR400 Samsung, Asus GeF4 Ti4200 128MB, 2x120GB Maxtor 7200rpm HDD, Plextor 24/10/40A CDRW, LG GSA-4081B DVDRW, Philips Seismic Edge 5.1 hangkártya, WinXP SP1 HUN, DirectX 9.0c asszem, amit a Sims2 felrak.
Találkozott már valaki hasonló problémával?
Ha valakinek van ötlete, kérem ne tartsa vissza magát. Elõre is köszönöm.

Mike at home
ha crack-kel jatszol nem tudsz epiteni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
gyerekrablo

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
😄DDDDDDD

Mike at home
1 kerdes:

hogyan lehet sim2pack-et csinalni a programon belul letrehozott (tehat nem bodyshopban) sim-rol?

PiszkosFred
Nem lehet, hogy az nem vendeg volt, hanem a gyerekjoleti szolgalat munkatarsa? ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kojiro
Na ez történt ma:

Egyik házaspáromnak született gyereke... második vagy harmadik napon pont ugy jött ki a lépés, hogy épp az egyik vendég kezében volt a bébi, mikor a házaspár ugy gondolta lefexik aludni... ilyenkor ugye általában mindig hazahúznak a vendégek...
namost haza is húzott a vendég de a gyereket nem rakta vissza a kiságyba... a csáládtól a gyereket le is vette (a képét is)
erre megnéztem ugye azt a családot, ahol a vendég lakik, de a bébi nem volt ott, mivel az a család 8 (azaz maximum) létszámú, úgyhogy nem tudta hozzájuk tenni...
magyarán ELTÜNT örökre 😞

Kojiro ergo sum.

Na most mennem kell. Szia Sipöcz kösz a segítséget. Otthon még probálkozom akkor a beállításokban.
Ja nem ugy a városban, hanem kint a térképnél vagy hogy mondjam...
Na az biztos, hogy nem mivel a gépemen nagy meglepetés volt, hogy egyáltalán megy a játék. De müködik szuperül még csak nem is akd, de alapra állította magát. Itt állítottam be a tükrözödést is, de most ugy látom amit lehetet bekapcsoltam. Viszont lehet, hogy valaminek fulon kell lennie hozzá. Vagy tényleg egyszerüen nem tudja megjeleníteni a videokártyám. Jó lenne tudni, hogy ott valyon melyik beállítás szól errõl.
Sipocz
(bocsi, lökött vagyok hiszen mondtad hogy nem residental lot-on stimmel a textura😞()

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Hát ez szerintem is tök röhelyes. Most legutobb ép esküvöi buli volt, ami mellesleg tök jól sikerült. Na ami a kertben maradt az nem volt semmi, erre a mennyasszony feldobva a nászuttol ahelyett, hogy nászéjszakáznának ahogy illik nekilát takaritani a gyönyörû ruhájában. Még jó, hogy õt ez valahogy feldobja. Imád takarítani, a WC-pucolás külön kedvence!
Sipocz
A graf.beállításban a részletességek teljesek? (maximum/full/high detail)

Sipocz
Pedig akkor stimmel a dolog😮!

Ja és töltöttem le kész házat, ahol volt tó és ott sincs víz a tóban. Na akkor biztos nem vagyok annyira béna. Hu.
Sipocz
A partykról meg az jut eszembe, hogy qrvára hiányzik a caterer, vagy egy temporary maid lehetõség, igy a buli végén a fõorvosúr meg a szenátorasszony nekigyûrkõzhet felmosni😞(!

Nem az ásásban vagyok, hanem ugy emlékszem ( mert most nincs elöttem), hogy ott egy vízcsepp rajza van. De amit használok, az tényleg pont ugy müködik, mint ha csak ásnék. Gödör mélyül víz sehol.
Sipocz
Biztos hogy a water-tool-lal készíted a tavakat, vag csak úgy ásol egy gödröt?

Bizony! Méghozzá gyönyörüen. És mikor a városban vagyok a folyó is gyönyörü, tükrözödnek benne a fák meg minden. Csak a házakban nem akar látszani semmi.
Igen ezen már én is fenakadtam, de azt hiszem csak barátok tudnak ugy együtt táncolni, hogy jó legyen nekik. Mert ezt a negativ hatást csak akkor vettem észre mikor adott egy csajszi aki jár egy fiúval, de közben kicsit édelget egy másikkal( persze csak azért mert erre vágyott) szóval mikor a fiúk megérkeztek a szülinapi bulijára, a srác akivel volt egy kis románc felhatalmazva érezte magát egy kicsit intimebb akcióra, mire a srác akivel járt a csaj leosztotta a csajt és persze szakitottak. Érdekes módon a barátság pontjaik magasak maradtak igy jött a dance together, de marhára nem esett jól nekik.
Sipocz
Az úszómedence építésénél megjelenik a víz-textura?

Sipocz
Ez a csoportos comm.lot látogatás nagyszerû volna! Hiszen a partyhoz már lehet összeszedni népet, miért ne lehetne egy invitációhoz!

Sipocz
A diszkóról és comm.lot-ról meg juteszembe: mi a nyavajaverés ez a simeknél a helybõl "dance together", ez egy nagyon magas sim-sim hozzáállásnál elõvezethetõ dolog és így az a következménye hogy csak úgy dõl a negatív érzés😞(? Saját simjeim még csak tudom szabályozni de nálam a comm.lot-on a townie simek már verekedésig fejlõdtek ebbõl, amit sem megakadályozni, sem beszüntetni (mafsznak akkor a zsaru meg a telefon?) nem tudok (pedig "Béla bátyám" az öreg amnéziás meg a két fia hármasban a maguk 10-es bodyjával pillanatok alatt szétkapnának egy ilyen bunyózást😊).

Esetleg azt megtudja valaki mondani, hogy nálam a tavak helyén miért csak üres gödrök vannak? Erre nincs valahol valami beállítás, mert a tükrökkel pont így voltam, aztán kiderült, hogy csak bekellett kapcsolnom, és azóta tükrözödik. De ezt a vízdolgot nem tudom
PiszkosFred
Mert csak mindig az adott, játékos által éppen irányitott háztartás tagjai öregednek. Második kérdésre meg Sipocz tudna válaszolni, sõt azt hiszem nem is olyan régen meg is tette ;]

Ez tényleg tök jó ötlet, és szerintem meg is lehetne csinálni egy az egyben a partyba hívás mintájára.
Ramires
Fred, még egy kérdésem lenne! Miért nem öregednek a szomszédaim, és mirt szeret ki belõlük a megidõsödõ emberkém?

Köszönöm!

Aha köszi szépen, akkor csak félre olvastam, pedig már azt hittem nemtudok valami lényeges dolgot.
PiszkosFred
odaírni=odaérni

PiszkosFred
Vagy nem egybõl kellene menni a telefon után közvetlenül, hanem egy idõpontot kitûzni, és akkorra odaírni. Így napközben mindenkivel meg lehetne egy esti tombolást szervezni, és 10kor ott találkozna mindenki a loton.

Mike
no ezzel csak az abaj, hogy például a baráti társaság legalább 5 külön házból való
szal lehetbne vmi csoportos hívás is, vagy csoportos community lotba mászkálás

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

PiszkosFred
Diszko es mozi most is van, csak jol kell epitkezni ;]. Volt par napja egy link, rajta par nagyon jo kis otlet comm.lotokra. Egyike egy epulet volt, falakon kismillio plazmateve, elotte szekek mint a moziban. Jojo, tudom hogy ez nem kifejezetten mozi, de azert otletes es szellemes megoldas ;]

Diszko ugyanez, egy comm.lot, tele hangfalakkal, barpultokkal, egyeb kiegeszito helysegekkel stb..

De egyebkent igazad van, tenyleg nem artana par tobb lehetoseget biztosito comm.lot, mert hat meg lehet oldani egy kis kreativitassal a dolgokat, de megsem az igaziak...

Sipocz
Szvsz. nem szellemszint, hanem szellem szin (piros,kék,zöld...) asszem attól függ ki milyen okból kifolyólag haláloza el.

Sipocz
Gonosz vagy Fred!😊)

Ezek szerint senki sem tudja, mi a fene az a szellemszint?
Diszkó, mozi ezek szerintem mind lesznek a kiegészítõkbe!!! Sõt valószinû, hogy a családtag városbahívása is ezért nem müködik, mert az egy olyasmi kiegészítõbe lesz, mint a Sims1 Hot Date. Talán majd akkor jönn az ilyen dirrekt randira hívás. Addig meg telefonálunk, vagy visszük az egész pereputtyot.
Sipocz
Nomeg egyáltalán el van szva az, hogy amint a tinisim felnõ játszható (a faluban lakik egy másik családunknál) tinikedvesével való összes kapcsolata abban a pillanatban "jó barát" státuszra redukálódik és újra kell kezdeni a crush-tól kezdve mindent. Pedig dirakt hangolni szoktuk azt hogy majdnem azonos idõpontra nõjenek fel.

PiszkosFred
tisztában vagyok vele, más okból írtam...

PiszkosFred
Tuti lesznek, csak idõvel. Ha belegondolunk hogy sims1 mekkora "fejlõdésen" ment keresztül az évek alatt, akkor ettõl nem félek...

Mike
azt megteheted most is

Mike
vagy LAN parti

PiszkosFred
....vándorolnak mindenfelé, így ideje hogy keress magadnak saját lakást eheh!!

Mike
nekem az tetszene, ha a gyerekek elmennének a térre játszani, lenne roller, görkori, bicaj, vagy kirándulnának, a tinik elmennének diszkóba, moziba, allkoholizálós házibulik, stb, amig a szülõk színházban vannak

Hát akkor ennek ugy látszik annyi értelme, hogy néhány + jel a barátságnak.
Sipocz
No meg milyen tuti lenne, ha a papa egyszer csak úgy odaszólhatna a fiának (a mama meg persze a leányának), hogy "édes gyerekem itt az ideje, hogy bizonyos dolgokat megbeszélnénk, mert tudod a méhek is meg a madarak is........."😊)))!