32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Ibron
    Akkor ráfér a gépre, mert most kevés helyem van.
  • Coolfire
    Valószínű,mert nem az van mint az első sorozatnál,hogy folyamatosan írta felül az előző expansionokat,és nőtt állandóan a telepítő mérete.Itt külön könyvtárba kerül,ezért gondolom,hogy kb. akkora lesz,mint az Univ.
  • Coolfire
    Kíváncsi leszek a kocsikra,bár biztos nem GTA-san lesz megoldva a kocsikázás..:))Szinte biztos,hogy állandóan kaszinózni és tekézni fogok..:)
  • Ibron
    Na egész yo kis kiegészítő cucc lett belőle..tetszik:)...mennyit foglal ez a gépen?:D...kb annyit mint a University?
  • Coolfire
    Qrva jó sztem,már megnéztem egy párszor..:))Valószínű hogy először a clone lesz meg,tehát le kellene hunt szedni,és felrakni az angolt..mekkora dilemma..:)
  • Ibron
    Jah,thanks..egyszer régebben leszedtem innen a D-Day videóját,de azóta semmit és elfelejtettem a linket.Köszi.
  • Coolfire
    Tessék,de sztem csak nekem új.:)sims nl video
  • Ibron
    Hol nézted meg a videót?
  • Coolfire
    Hát ha újságon/számítógépen keresztül kerestek másik lakást,akkor egy simnek mindenképpen maradni kell.Viszont ha a városba kimégy,ott csontra ki tudod pucolni a kecót.Annyi szépséghibája van a dolognak,hogy a diplomán kívül ,minden karrier és aspi jutalomtárgy beváltódik simeoleonra,ergo elvesznek.
  • Coolfire
    Nekem is soxor volt olyan,hogy valamelyik bebukott a "párkapcsolatban",és hiába voltak még legjobb barátok,szerelmesek etc..szinte minden interakció mínuszos lett..nagyon haragtartó némelyik sim..:))Most töröltem ki a teljes mentés könyvtárt,jöhet a Nightlife..:)
  • Coolfire
    Na most jutottam el addig,hogy megnézzem az utolsó Nightlife videót..hát ez a kiegészítő nagyon ott lesz!De messze van még 15.-e..:(
  • Mike
    de időben, mert nem tudok itt ülni félórákat, hogy neked segítsek
  • Mike
    ird le pontosabban a szitut
  • Zpepe
    Egy kérdés: Miért nem engedi a játék, hogy elköltözzek? Ha egyedül megyek úgy engedi, de a többi családtagot nem. Segítsetek!!
  • Mike
    a nőzést? azt én
    általában szeretem bonyolultabbá tenni a dolgokat
    persze az első szimpátiát vagy ellenszenvet a gép csinálja
    vannak olyan simek, akik nem jönnek ki alapból egymással
  • Ibron
    ..de te csináltad,vagy a gép magától?
  • Mike
    náalam olyan volt, hoyg appuka félrecsajozott és lebukott
    anyuka utána nem engedte be a hitvesi ágyba
  • Ibron
    Na,akkor én írok:D...mikor beköltötztettem az én két muksómat és a Pleasant csajokat a koleszba,akkor ott a jrádán az egyik felpofozta a másikat,pár perccel késöbb meg már bocsánatot kért..és utána ismét pofozkodtak:D...vajon normálisak?:D
  • Mike
    miert? mert érdekes
    szivesen olvasnék élménybeszámolókat
    kinek mi történt a simseivel
  • Gólya #14469
    Ez eddig nálam úgy működött, hogy az egész csapatot kiköltöztettem, aztán be egy koleszba, s onnan már külön-külön lehet őket bárhová költözteni azzal, akivel akarom.
  • Gólya #14468
    Kinek ez, kinek az.
    Miért írjak olyanokat, amit már előttem ezren megírtak? Játszom, ez nekem élmény.Ha valamit nem tudok, visszaolvasok, vagy kérdezek olyantól, akinek kicsit több türelme van.
    Ha nem tetszik, ki lehet törölni az egészet. A"nyafogáshoz" ennél több kell.
  • Ibron
    Tényleg...összejött,thanks!
  • Linne
    Ha a számítógépen új lakás keresel nekik akkor a tárolóba kerülnek és nem nőnek fel.
  • Ibron
    Aha, szóval csak az van, hogy taxit hív,ijön érte,elmegy és felnő...kár,azért kösz.
  • Mike
    azt hiszem le lehet lépni az egyetemről, de fix, hogy felnőtté válnak
  • Ibron
    Jah Mike.. elértem arra a részre, hogy már elküldhetem az emberkéimet az egyetemre més bevágtam melléjük a két Pleasant csajt, de nem kellett volna,mer nehéz négy felé figyelni:D...szóval,hogy lehetne a két csajt elpaterolni onnan?Mármint,hogy ne keljen nekik felnőtté válva visszatérnia városukba,hanem mondjuk a tárolóba kerüljenek vagy ilyesmi.
  • Ibron
    Hajrá.
  • Mike
    vennem kell addig ramot a gépbe
    1 giga talán elég lesz
  • Ibron
    Már csak13 nap a Nightlife megjelenéséig:))...kíváncsi leszek rá nagyon.
  • Ibron
    booooocccssss mindenkiiitttőőőlll:DDDDD....csak előlehet rendelni és amint megkapjáka boltok,akkor hozzák ki,nem néztem végi alaposan,csak most:D.
  • Ibron
    LOL már..mi itt várunk a Nightlifera,a PC Domeon meg már ott van az online shopba...vagy csak előre meglehet rendelni?nemtom.
  • Gabesz amd64
    jéé Tee itt házigazda vagy?
  • Mike
    nekem meg köszönd meg azt, hogy nem töröltem ki egyből a serialt kérő üzid :)
  • Gabesz amd64
    de nem azok szóltak,hogyvan ilyen is!
    De azért nekik is köszönöm
  • Ibron
    nm...de ne nekem köszönd:D,hanem azoknak,akik csinálták a FAQ-t.
  • Gabesz amd64
    ezer hála
  • Ibron
    A FAQ-ba megtalálod..nem1-t,hanem 4-t..ehhez mit szólsz??
  • Gabesz amd64
    Hali!

tud nekem valaki mondani egy serial kódot a Sims2 egyetemhez.A magyar verzióhoz kéne...thx
  • Mike at home
    felejtsd el a teket, itt olyan nincs, nem volt, es nem is lesz

mod
  • Duddits
    Hopp, ték!

Hát a Sims 2 kamionon 16.-a volt, de hát ha a Cd Galaxis azt írja, akkor jó.