Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
(Nálam is volt már körhugyozás jellegû eküvõi party, de a "dolgok" elvégeztével high roof minõsítés megvolt és limuzin jött is😊). Pirlipátnak igaza van abban hogy egy 3-4 hívott vendég elegendõ a bulihoz, korábban én is azt vallottam (Sims1-es alapokon), hogy 6 vendég alatt nem parti a parti, de belátom hogy a meghívott vendég sokkal több "törõdést" igényel a Sims2-ben. Megfigyelésem szerint a party-béli viselkedésnél 2 alapsim van aktiv/nemaktív, szvsz. ez legyen az elsõ bontása a dolognak (hiszen enni, wc.-zni, pihenni tökautonóm is tudnak), a party-attrakciókkal (zene, TV, társasjátékok) erre készülni kell. A kezdeti "lökést" pedig a házigazda/gazdák megadhatják vmilyen tevékenység elkezdésével (pl. dance, hottub...) és join. Ebbõl a meghívott simek már kapnak annyi szoci plusszt (jókedv?) amirõl nyitva a "mennyekbe" lehet repülni és high roof a vége. Minél kevesebb a hívott vendég (azért szvsz a 4 optinak tekinthetõ) annál könnyebb kicsikarni a szoci plusszokat; szerintem a minõsítéshez ezeket adja össze a gama.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
A gyerek projectben én is pont azt tapasztaltam amit Te és nekem is pont kisfiú után kislány sikerült végül, aminek azért is külön örültem mert már volt nekik két fiúk. Most egyébként mind a ketten éppen tíz gyerekrõl álmodoznak :-)
Valamelyik nap az egyik családomnál született egy kisfiú, Sam. Miután a család kiörömködte magát és az apuka babusgatta kicsit, befektette az ágyába. Itt abbahagytam a játékot és kiléptem belõle.
Másnap amikor újra leültem játszani egy másik családdal kezdtem. Az ott élõ tini (Elemér) nagyon szeret chatelni, ez szórakoztatja a legjobban, így mivel a funja már nagyon ramaty volt leültettem egy kicsit a gép elé.
És itt jött a furcsaság. Üzenetként fel szokott ugrani egy-egy kis ablak, hogy éppen ki jelentkezett be, vagy ki. Nos egyszer csak megjelent egy sim csecsemõ képe és a szöveg miszerint bizony Sam bejelentkezett. Nos, hát innentõl kezdve Elemér a tini chatelni tudott Sammel a még pár órás csecsemõvel.
??????????????????????????????????????????
Amúgy azt vettem észre, hogy születéskor és nem fogantatáskor dõl el a gyerek neme. Ugyanis született egy kisfiú, de vmiért mentés nélkül léptem ki a játékból és onnan folytattam, hogy az anyuka terhes. És másodszorra kislány jött. 😊)
Már csak egy kérdés. Az apuka a házasság elõtt nagy nõcsábász volt (így lehetett sok aspi pontot szerezni, pedig knowledge az aspirációja) Szóval a gond az, hogy a Wants-oknál állandóan két másik csaj jelenik meg, hogy beszélgetni vele, flörtölni stb. A feleség sosem jelenik meg és más elfoglaltság sem... Néha egy kis stargaze, de semmi több. Mit lehet ezzel kezdeni, mert így csak csökken folyamatosan... Az persze megoldás ha elviszem a wants-ban szereplõ illetõt egy comm. lotba, de hát nem akarom, mert hûséges típus akarok lenni. 😊)
Az utolsó két simcsaládomat már úgy kreáltam (lehet hogy kreáltként tényleg õk az utolsók a faluban, mert már rengeteg az utód), hogy "beépített nanny"-ként egy-egy elder koru sim is együttél a szülõkkel, fõállásu anyós és após meg persze nagyszülõ státuszban. Eleddig remek tapasztalatokkal, az itt felnövekedõ toddlerek a rengeteg törõdés miatt sokkal felkészültebbek a kölyökkorra.
Viszont itt egy probléma. Ugye "elméletileg" az anya szabin van amig kicsi a gyerek. Nálam ennek ellenére jönnek érte reggelente, mindig beteget kell jelenteni telefonon... Ez miért van? Bug? Vagy mi lehet?
(mizujs?😊)
Kellene nekem üveg texturáju falfestés és padlóburkolat a gamában, esetleg fullos üvegfal egy nagyon vékony kerettel is jó. Tudtok-é valahol tölthetõt? (a Sims1-hez volt😊))
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
hogyan lehet kilõni az öregedést, és a kikapcsolása hatással van-e a munkahelyi elõmenetelre, karrierre, vagy bármilyen fejlõdésre ?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Szinte hiányoznak Sipöcz kolléga tudományos magyarázatai (aminek nagy hasznát veszem), meg a többi írás. 😊
Pl: mi az a mini image? hogyan kell mountolni? van mûködõ krekk? 😊))
Na ez elég off volt, bocsesz. 😊

Milyen eszkozok vannak a konyhaba?
Még egy bugot találtam, lehet, hogy már irtak róla, de ha helikopterrel megyek haza és barátot viszek, akkor a barát nem látható 😊))))
amúgytökjó a Sims2
pl fölszedtem Marylena Hamilton-t aki alapból a város része majd az újság "Find own place" menüjével átköltöztem, így most én irányítom õt...
http://pecsbynite.atw.hu ..::PecsByNite::.. nem csak pécsieknek!